Kuntavaalin kolkuttaa ovella!

silmäniterhän

Kuntalaiset herätkää joukolla miettimään tulevaisuutta, nyt kyselemään ahkeria päättäjiä joilla kiinnostus tehdä työtä Pelkosenniemen puolesta! Riitelyt sikseen ja järkikäteen! Ratkaisevia, rohkeita päätöksiä tekemään ja hopusti! Tämä kunta ei enää kykene kustantamaan tätä teatteria, yt neuvottelut hopusti, sieltä löytyy säästöjä! Tyhjän rallaajat,istujat pihalle. Yhdistää virkoja jos ei muu niin ulkoistaa! Moniosaajia löytyy omastakin kunnasta! Ei kuntakaan saa olla sosiaali toimisto! Nälkä ajaa terveen ihmisen tekemään töitä eikä lojumaan!

11

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sontahousu

      Ala sie kun tunnut tietävän kaiken.Paska on jo housuissa. Muutaman työpaikan poisto ei niin paljoa rahaa tuo.Sepä oliskin kun voisi erilaisilla hankkeilla ja leader rahoilla pyörittää koko kunnan virkoja!

    • Työmoraaliakehiin

      "Silmäniterhän" kirjoitti asiaa! Tarvitsisimme rohkeita, ahkeria ja esimerkillisiä valtuutettuja!Eihän se ainakaan voi olla hyvästä ilmapiiristä kiinni, kun kuntamme tuli pienten kuntien ilmapiiritutkimuksessa peräti kakkossijalle! Paljon on hyvää tapahtunut ja toivoisi, että myös ne hyvät jutut huomattaisiin! Kaikki negatiivinen kyllä huomataan ja maristaan! Yleisesti ottaen myös työmoraali on nykyisin kovin olematon, tehdään se miten helpommalla päästään, eikä yhtään ylimääräistä! Kyllä peiliin katsomisen paikka on meillä jokaisella!!!!Tottakai on joukossa paljon ahkeria ja tunnollisia työntekijöitä, mutta ikävä kyllä myös monta "lusmuiliaa",jotka eivät kyllä palkkaansa ansaitse!Talkoohenkeä toivoisi olevan enemmän, siinäkin voisi olla esimerkkinä myös kunnan työntekijät ja valtuutetut!!!Iloksi on ainakin saanut huomata, että Annika on hyvä esimerkki, eikä ollut turha valinta vuoden pelkosenniemiläiseksi!!Vaikka en häntä henkilökohtaisesti tunnekkaan, on hän kyllä näkynyt monessa mukana, mm. touhuamassa vapaehtoistyössä!Nyt varmasti tulee tähänkin negatiivistä palautetta ja että tee itse!!!! Yritän kyllä olla mukana kaikessa mihin tunnen pystyväni, mutta en ole rohkea ihminen, eikä minusta ole esim. valtuustoon pyrkimään, meitä hiljaisia tekijöitäkin kuitenkin tarvitaan, näin luulisin!!!Toivottavasti saamme hyvän joukon ehdokkaita tuleviin vaaleihin, jotka jaksavat ajatella kuntamme parasta! Meidän tehtävänämme on sitten käydä äänestämässä ja valinnan jälkeen kannustaa ja tukea valittuja valtuutettuja!!!!!

      • vastavirthan

        Onkohan tämä nyt se Annikan kairalasta vaalimainos? Onkohan se ihan tältä planeetalta kun kepulaiset sanoo että on eronnu valtuustoryhymästä. Minun ajatus on että yksin kun jää niin eipä ole tulevaisuutta temokraattisessa päätöksenteossa. Pittää kuuluva johonkin ryhmään niin saa sielä taustatukea ei sitä koskea noussa venheelläkään yksin pittää siinä olla toinenki


      • myötätuulta

        Voi tokkiinsa, kyllä se katteus vie kalatkin vedestä! Mikä se on, että kiitosta ei voi antaa, ymmärsin, että kiitos Annikalle tuli hänen toimistaan vapaa-ajalla, ei tässä tainnut olla polittisesta toiminnasta kysymys! On varmaan kuitenkin sen asian moni huomannut, koska antoi äänensä vuoden pelkosenniemiläiseksi Annikalle!Eipä ole tainnut olla tapahtumia ja talkoita, joihin hän ei olisi osallistunut?


      • Lentokaptain

        Onkohan sopivan joutilas talkoilemaan...luultavasti


      • Sopivanjoutilas

        Mitähän lie tarkoitat sanoilla "sopivan joutilas"! Ilmeisesti et arvosta henkilöitä, jotka tekevät vapaaehtoistyötä ja talkoilevat????Jos se joutilaisuudesta olisi kiinni, luulisi olevan talkoolaisia "pilvin pimein",ikävä kyllä heitä ei juuri näy, vaikka olisi sitä joutilasta aikaa, ovat niitä omaan napaan tuijottajia! Meidän kyllä pitäisi arvostaa ja nostaa hattua heille, jotka jaksavat ajatella yhteistä hyvää ja jaksavat toimia toisten hyväksi! Palkka on kyllä arvokas, hyvä mieli ja kiitos vaikka vanhukselta, joka on päässyt ulkoilemaan vapaaehtoisen henkilön toimesta! Monet ympäristöä ilahduttaneet asiat olisivat myös jääneet tekemättä, jos ei olisi ollut vapaaehtoisia tekijöitä! Voisit miettiä vaihteeksi henkilöitä, jotka saavat palkkaa työstään, ovatko he rahakorvauksen tekemisistään ansainneet?Työmoraalista on jo edellisissä kommenteissa mainittu, minkälainen se on vaikka itselläsi ja työpaikoilla nykyisin?Onhan sitä tässäkin miettimistä onko "sopivan joutilas", vai????


    • luuseriporukkaa

      Selkään puukottajia valitaan kohta taas! Kahden kesken kaikki mukavia mielinkielin perseennuolijoita. Pelkosenniemellä alkaa viimeinen valtuustokausi itsenäisenä. Pankaa mieleen. Seuraavalla kaudella loppuu lisäksi joko sammeli tai apteekki tai molemmat. K-kauppa saisi ehkä lisäaikaa jos koko henkilökunta pantaisiin vaihtoon. Helvetin juoruakat!

    • lkjhgfåpdoiu

      Naurettavia harrastelioita on myös virkamiehet. Viimeiseen 7 vuoteen teknisessä toimistossa ei ole saanut kuin ylimielistä kohtelua. Ilmeisesti asiakkaat halutaan äkkiä pihalle kun neuvomiseen ei riitä yksinkertaisimmissakaan asioissa kykyä. Pelleporukkaa!

    • hippasille

      Niin, kyllähän tuo näkyy selvästi kuka täällä sen nuolemisen osaa! Yt:t hopusti euronkin säästö on säästöä! Kyllä säästöjä löytyy, virkamiespuolelta ainakin! Virkoja yhteen ja nimikkeitä muuttamalla osaavia/päteviä ihmisiä on olemassa. Täällä muutama virkamies vastustaa jo lähtökuopissa kehitystä törkeällä tavalla. Syljetään suorastaan päin näköä, ettei vaan oma palli kärsisi. Asunnot kuntoon, ei tänne kukaan nuihin mätä loosseihin tule.

    • Tarvitaanko

      Tarvitaanko kunnassa 2 kulttuuri/liikunta sihteeriä, Rakennusmestaria tarkastajaa erikseen, kunnanjohtajaa sihteeriä erikseen lisäksi joka johtajalla jonkun näköinen sihteeri vielä lisäksi. Talonmiehilläkin omat juoksupojat että hommat hoituis, kiinteistöjä vissiin vielä jäljellä max.10.

    • kunta-apparaatti

      Ei tarvita. Yksityisillä markkinoilla teknistä toimistoa pyörittäisi korkeintaan kaksi henkilöä ainakin tänä päivänä kun mitään ei rakenneta. Ei kerrassa mitään. Pienemmällä porukalla on pyöritetty teknistä osastoa sata kertaa vilkkaamman rakentamisen aikaan. Saattaapi olla, että kyseinen osasto sakkaa siinä vaiheessa jos rakentaminen elpyy. Pääkallopaikaltakin löytyy kynsien viilaajia, joiden pääasiallinen ongelma on jotenkin selvitä aamukahviin, ruokatuntiin, iltapäiväkahviin ja kotiin lähtöön saakka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3797
    2. 209
      3058
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2594
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1475
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      176
      1388
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe