Kuinka voisin unohtaa...

Niinvaikeaaonunohtaa

Olen ollut seksisuhteessa erään miehen kanssa jo neljä vuotta. Seksi ja fyysinen yhteys on välillämme mahtava, molemmat todellakin nauttii.

Uskaltauduin jokin aika sitten puhumaan miehelle tunteistani ja kerroin, että jossain vaiheessa suhdettamme aloin miettiä, voisimmeko olla enemmänkin. Kerroin myös, että olen tapaillut myös muita ja että haluaisin parisuhteen. Tähän mies sanoi, että hänelle käy miten vaan, että voidaan jatkaa tapailua tai että voin alkaa seurustella. Mies myös sanoi, ettei hän ole ihminen joka tykkää seurustella vaan, että on sellainen erakko tyyppi. Miehellä ollut parisuhde viimeksi kauan aikaa sitten, joka kestänyt n. vuoden. Mies suhtautuu hyvin vähättelevästi omaan mahdollisuuteensa pariutua tms. Sanoin miehelle, että jos tämän mieli muuttuu asiasta, niin ilmoittaisi sitten.

Aluksi mietin tämän keskustelun jälkeen, etten pystyisi enää mihinkään ihmisen kanssa, jolla ei ole tunteita minua kohtaan, mutta sitten mietin, että entä jos katson hetken aikaa tilannetta, että avautuisiko mies mitenkään itse tilanteesta. Mies on ujo hieman estynyt vähän sellainen juro, ei siis todellakaan henkisiltä ominaisuuksiltaan ihan parisuhdematskua...

No, pyysin miehen taas kylään ja tämä oli väsyneen oloinen, kun oli ollut muuta urakkaa töiden lisäksi. En enää uskaltanut ottaa puheeksi mitään, ajattelin, että mies voi itse puhua, jos haluaa. Ei mitään, olimme kuin ei mitään keskustelua olisi milloinkaan käytykään, totesin vaan miehelle tämän lähtiessä, että kiva, kun tämä uskalsi tulla kylään keskustelumme jälkeen... Eli ei tämä homma nyt natsaa alkuunkaan. Pitäisikö katkaista suhde kokonaan, laittaa miehelle vaikka viesti, että en pysty enää tähän, tule sitten luokseni, kun haluat tehdä muutakin kuin heiluttaa peittoa. Mies on sänkypuuhissa niin ihana, ottaa todella huomioon ja on kiltti ja ihana...

15

638

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lopuillaan

      Rekatiossaan mies on kuin minä. Hän katsoo, että asia on jo käsitelty keskustelussanne aiemmin, joten mitä siitä enempää puhumaan. "Tehtävä suoritettu."

      Tuskin hänen esene muuttuu miksikään, paitsi jos tapaa sitten jonkun, joka hänen tunteisiinsa tekisi vaikutuksen sittenkin.

    • eialuksitunteita

      Et ole vain tähän vakavampaan parisuhteeseen kelpaava miehen mielestä ja olet ollut 4v. pelkkänä panopatjana ja tuo mustasukkautettomuus jo varmaan sinullekkin sen osoittaa ja voihan tuolla miehellä olla muitakin panopatjoja joista et edes tiedä....
      Se joka tulella alkoi aikoinaan leikkimään kestäköön.....

    • Suomilove100

      Siis 4v olet roikkunut tämänlaisessa suhteessa?Eikö jo itsellekin ole tullut selväksi että ei ehkä muuta sinulta kaipaakaan kun tarpeiden tyydytystä.Luuletko että hän muuttuu ja alottaa puhtaalta pöydältä näin monen vuoden jälkeen?Millainen edellinen suhde on ollut,oliko vastaavanlainen kun sinulla nyt?Tuntuu että pitää sua varalla jos vaikka löytyisi parempi.Aika kauan olet jaksanut.:(

    • Niinvaikeaaonunohtaa

      Roikkunut ja roikkunut.. Aluksi hankalan eroni jälkeen, halusinkin vaan hauskanpitoa, enkä ajatellut miehestä mitään muuta.. Näin meni parisen vuotta kunnes menin ja ihastuin... Joskus mies itsekin vihjaili matkasta ja talonsa laajentamisesta ym. että otapa tästä nyt sitten selvää..

      Olen kuitenkin ottanut askeleen eteenpäin kun uskalsin puhua miehelle suhteesta ja tunteistani, jos hän nyt varmasti ymmärsi kaiken ja luulin jo päässeeni irti.. Välillä mietin, että miksen kelpaa miehelle vaikka seksi välillämme toimii loistavasti. Mietin, että pitäisikö minun olla rikkaampi, jotenkin pystyvämpi tai hoikempi, että kelpaisin... Niin siis olen korkeasti koulutettu nainen, omillaan toimeentuleva ja ihan viehättävä. Ehkä tällainen suhde syö itsetuntoani, olin jo niin iloinen, kun olin saanut puhuttua miehelle, nyt pitäisi vaan saada voimaa päästä hänestä kokonaan irti....

      • lopuillaan

        En tiedä hänestä, mutta minulle ei kelpaisi vakavampaan suhteeseen nainen, joka olisi minulle vain seksiä.


      • onnellisesti_eronnut

        Ihmisillä voi olla vaikka minkälaisia traumoja takana (puolison kuolema, konkurssi jne). Joskus sellainen hellyys - seksisuhde satunnaisesti tapaillen toimii ihan hyvin. Etenkin kun kummallakin on jo elettyä elämää takana pettymyksineen, ja jotain kovin erilaista, kuten sosiaalinen asema tms. Nuorena ne ei niin merkkaa, mutta vanhempana saattaa jo merkatakin. Kummallakin toimii hoksottimet sen verran, että suhde ei ehkä toimisikaan joka päivä nähden, ja etenkin jos toinen olisi taloudellisesti yhteen muuton jälkeen toisen harteilla. Eli "vaan seksisuhde" on eri asia eri ikäisillä ihmisillä. Säännöllinen lyhyt ja intensiivinen kohtaaminen voi olla todella hyvä ja lämmittävä asia elämässä kahdella kolhuja saaneella keski-ikäisellä ihmisellä, joilla periaatteessa lisääntymisikäkin on ohitettu. Perhehän on periaatteessa olemassa lähinnä lasten tekoa varten.


      • aikaalentavaa

        Sosiaaliset asemat ynnä muut sellaiset on pelkkiä tekosyitä tai ennakkoluuloisuutta. Samaan mieltä edellisten kanssa, jos toista häpeää niin paljon ettei suhteeseen pysty mutta seksiin kyllä niin kertoo aika paljon.


    • Eiseonnistuei

      Tuskinpa johtaa enään oikeaan suhteeseen jos noin monta vuotta olette vain sekstailleet. Nytkö pitäisi ruveta kamppeita yhteen laittamaan. Tuskin minäkään uskon että johtaa oikeaan parisuhteeseen. Se joka suostuu pelkkään seksi suhteeseen ei se noin monta vuotta ota siihen että hoksaa " rakastuneensa" ja jotain muutakin olisi suhteessa. Toki kokeilla voi jos molemmat samaa mieltä. Ja toisaalta jos on noin erakko luonteeltaan eihän se sido itseään noin epävarmaan tapaukseen joka pelkkää seksiä harrastaa sen kanssa.

    • lisääntymisvietti

      Mies ei halua sinua aviovaimokseen. Sinä olet täydellinen tyydyttämään hänen alapään tarpeensa, et muuta.
      Hänen yläpäänsä on kykenemäton mihinkään syvällisempään; on kuin luolamies - tarvitsee vain tyon hengissä pysymiseen ja naisen tyydyttääksen suvunjatkovietin.

      Onko tuo se osa jonka sinä haluat lopuksi elämääsi, on vain sinun itsesi päätettäissä.

    • Niinvaikeaonunohta

      Kiitos lisääntymisvietti hyvästä vastauksesta! Juuri näin, tämä mies on tuskin kykenevä kunnon parisuhteeseen, uskon, että hän elää koko loppuelämänsä tuolla tyylillä.. Kyllähän herra on intohimoinen, ei siitä pääse yli eikä ympäri, mutta kovin vaikeaa on syvempi kontakti henkisellä tasolla... Vielä kun osaisi unohtaa....

    • jghfdgdfsafsa

      Olen itse huomannut, että mitä pidemmäksi ajaksi suhteeseen jumiutuu, sitä hankalampi siitä on päästä eroon. Vaikka suhde olisi alkuunkin ollut jossain mielessä epätyydyttävä. Eli parempi tuttu helvetti kuin tuntematon taivas.

      Vaihda puhelinnumero ja sähköpostiosoitteesi. Ole hetki itseksesi. Kumppaneita tulee ja kumppaneita menee. Annat tilaa uudelle kun luovut vanhasta. Siitäkin huolimatta, että alkuun tuntuisi tyhjältä.

    • valeriaaariaan

      Minä en oikein ymmärrä miksi et vaan nai tätä erakkoa ja etsi varsinaista puolisoa muualta. Jos olet todellakin toimeentuleva ihan ok nainen niin en kyllä edes ripustautuisi noin erakkomaiseen tyyppiin. Eihän sellainen pysty älykkään naisen päivittäistä henkistä tarvetta täyttämään - vai pystyykö muka.

    • jjklö

      Sattumalta tänne kurkkasin ja huomasin vastauksesi... Juuri näin eli olen edelleen paneskellut erakon kanssa ja tosiaan verkot on vesillä myös muualla..

      Samaa tuossa mietin, että osaisikohan tämä mies olla edes elokuvissa tai ihmisten ilmoilla naisen kanssa, varmaan aika jäykkää olisi... Mies on kyllä niin lukossa kun olla ja voi, jotenkin käy myös sääliksi tätä miestä...

      Niin ja minulla on opinnot ihan loppusuoralla, toisinaan mies on vähän ihmeissään pitkästä opiskeluajastani, eikä tunnu ollenkaan ymmärtävän, että joudun työn ja opintojen takia vielä hetken asumaan paikkakunnalla missä en juurikaan viihdy, kun exän takia tänne muinoin muutin... Ollaan kyllä aika eri planeetoilta....

      • Näkökulmia

        Mielestäni tuollaista suhdetta voi aivan hyvin jatkaa niin kauan kuin on tarpeen ja jos sinuun itseesi ei siinä satu. Minulla on samantyyppinen suhde jossa on läheisyyttä ja hyvää seksiä, mutta ei muuta. Etsin samalla pysyvää parisuhdetta muualta ja asia on myös tämän toisen henkilön tiedossa. Vapauttaa myös omia ajatuksia sen pysyvämmän suhteen tiimoilta. Fyysisen läheisyyden tarve kun on tyydytetty joka tapauksessa, niin voi keskittyä etsimään sellaista kumppania, jonka kanssa voi ensin rauhassa tutustua ilman kiirettä sänkyyn. Tai näin olen tämän järkeillyt.
        En pidä itseäni kuitenkaan pelimiehenä ja naisten pyörittäjänä. Harrastan seksiä vain tämän naisen kanssa, johon minulla on seksisuhde (siis sen parisuhteen löytymiseen asti) ja nainen on itse toivonut, että välillemme ei muodostu niinsanottua perinteistä parisuhdetta. Seksisuhde tietysti loppuu jos/kun parisuhde löytyy jommalle kummalle meistä.


    • ööökö

      Okei, meinasin juuri kysyä, että mikset voi muodostaa parisuhdetta tämän naisen kanssa, jonka kanssa sinulla on seksisuhde, mutta kerroitkin tuossa lopussa, että nainenkaan ei halua enempää.

      Mitä tuohon sattumiseen tulee, niin on ihan siinä rajoilla tuntuuko pahalta, joka kerta kun mies on ollut luonani maailmani pyörähtää hetkeksi päälaelleen ja olen ihan tuskissani ikävästä ja muusta, mutta toki tämä menee muutamassa päivässä yleensä ohi...

      Toisaalta vähän harmittaa, kun menin avautumaan tunteistani miehelle, jotenkin miehen käytös on ehkä muuttunut, hän ei ehkä ole enää niin huomioiva kuin aiemmin tai no en nyt voi varmaksi sanoa, kun vasta muutaman kerran ollaan keskustelun jälkeen nähty. Sitten jos pysyvästi mies muuttuu kylmemmäksi, niin tuskin pystyn enää jatkamaan, koska sehän alkaa olla sitten jo lähes hyväksikäyttöä miehen osalta...

      Välillä mietin, että pitäisikö vielä yrittää miestä johonkin yhteiseen puuhaan siis vaikka elokuviin, jos homma lähtisi jotenkin siitä etenemään.. Toisaalta toivon, että löytäisin jonkun toisen kokonaan uuden miehen ja voisin unohtaa tämän miehen... Harmittaa vaan kovasti, jos tämä nykyinen panosuhde olisi voinut johtaa johonkin, mutta kyllä siihen ollut kaikki mahdollisuudet miehelläkin, joten se on sitten vaan voi, voi, kun päätän lopullisesti katkaista suhteen.....

      Tuo on kyllä niin totta eipä ole ollut juurikaan tarvetta yhden illan juttuihin ja olen voinut valita muista miehistä ne, jotka ovat aidosti minusta kiinnostuneita, eivätkä vaan seksin perässä eli on tässä suhteessa jotain hyvääkin....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe