Aihealueet

Listaukset

  Helsingin Hevi Baarit

  HAMMERMAN

  Mitä Mieltä?

  Missä on menoa? Missä kovimmat "pitit", entä Orgiat???

  Tänne voi laittaa hyviä vinkkejä, missä maailman hevi pääkaupungin kuumimmat mestat on tällä hetkellä ja tulevaisuudessa!!!!!?!?!????!

  METAL 4EVER!!!

  3

  134

   Vastaukset

   • Omasta puolesta kovin meno on ollut hyvissä olutravintoloissa, tosin niissä se huono puoli, ettei oikein kuule musiikkia, vaikka sanoisi, että soittakaa heviä lujalla.

    Toisaalta sitten on ns. "räkälöitä", joista näkee jo heti, että sinne ei ns. ole teretullutta muu kuin "hevi"-väki, eli narkkarit, sekoilijat ym. väestö.

    Missä voisi kuulla kunnolla hevi musiikkia ilman sekoilua?

    • Olutbaarit on ihan hyviä, kun ottaa omat kuulokkeet mukaan. Rokkibaareihin lisäksi tavanomainen suojeluvarustus ja elitistintorjumanaamari.


   • Helsingissä ei juurikaan ole hevibaareja niin kuin vuosikymmen sitten. Helsinki ei kyllä ole mikään "maailman metallipääkaupunki" sori vaan. Enemmän on metallisteja, rokkareita, alternative väkeä ja unohtamatta punkkareita Tampereella.

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    333
    7846
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    101
    2657
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1455
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    921