PHUH....OLENKO JOTENKI LIIAN HUONO IHMINEN

MUA AHDISTAA VÄLILLÄ OMAT VANHEMPANI JOTKA TAAS SAARNAAVAT LIIKAA OMASTA KÄYTÖKSESTÄ. EIVÄTKÄ VÄLILLÄ YMMÄRRÄ MITÄ YRITÄN AJAA TAKAA

3

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • relaavähänenemmän

      Huutamisesi ärsyttää minua.

    • hjyuio

      Niin huutamista tarkoitetaan noilla isoilla kirjaimilla kirjoitettu teksti.
      Kirjoitat vanhempien saarnaamisesta, eihän se sitä todellisuudessa ole. Vanhempasi näkevät asiat jo eläneen ihmisen tavalla ja tietävät monesti olevansa oikeassakin.
      Sinä koet loukkaantumista, ymmärrän senkin, sillä sinulle asiat ovat päinvastaisia.
      Olen itse jossakin vaiheessa ja, että omia vanhempia kannattaa kuunnella, kyllä he yleensä oikeaa asiaa puhuvat, samoin muitakin vanhempia ihmisiä. Sillä heillä on elettyä elämää ja omia mokiaan jo tiedossa. Sama on opiskelussa, vanhalla on jo opittua, joka helpottaa omaksumaan asiayhteydet, tämän kertoi filosofi lukukauden alussa aikuisopiskelijoille, joten on tutkittua tietoa.

      Niin samoin, että ymmärrän sinua, nuori ihminen haluaisi olla niin itsenäinen ja hakea hyväksyntää omista toimistaan enne muuta vanhemmiltaan ja tämmöinen jo heidän oman elämän kautta saatu fakta tieto tavallaan loukkaa. Tuntuu kuin he arvostelisivat, ei toki, yrittävät vain säästää pahemmilta takaiskuilta.

      Minusta kaikkien nuoreten pitäisi lukea paljon sanomalehtiä ja seurata maailman menoa, silloin tavallaan hankkii itse sitä tietoa. Pitää olla hienotunteisesti utelias kaikkeen, silloin saa arvokasta näkemystä niihin omiin päätöksiin. Nuoret luottavat vähän liikaa siihen kaveripiiriin, joka eläisi nyt sitä elämää, jota ovat odottaneet koko nuoruuden, että saisivat ne ohjat omiin käsiin. Siinä usein käy niin, että niitä takaiskuja tulee, kaikki ei tapahdukaan niin kuin toivoisi. Niin käy jokaiselle, iskee päätään kiveen , toivottavasti ei niin pahoin, että sitä maksaa koko loppuelämän ja juuri tämän vuoksi olisi syytä nähdä ja kuulla mitä ympärillä tapahtuu, eikä syöksyä aina eteenpäin asenteella, että minä tiedän kaiken.

      Ja sitten tuohon, olenko huono ihminen, kukaan rakastava isä ja äiti ei ajattele lapsestaan, hänen olevan huono ihminen. Sillä lapsi on heille kaikki kaikessa ja usein he jopa liikaa kehuvat lastaan muille. Omille vanhemmille lapset ovat ainutkertaisia, niin sinäkin, koska vanhemmat mielestäsi saarnaavat. Toisin sanoen he rakastavat sinua niin paljon, että se tuntuu sinusta saarnalta.
      Olet rakastettu lapsi.

    • ymmärrystäkaipaava

      Kiitos myötätunnosta, tuolta minusta on välillä tuntunutkin.. Omien vanhempien kanssa. Olisi mukava tietää kuka osaa kirjoittaa noin kuin omasta suustani. Tulee ymmärretty ja lämmin tunne :) kiitos kirjoituksestasi hyvä sitruuna.. Voisinpa vaikka vaihtaa ajatuksia kanssasi ja halata sinua. Hyvää yötä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe