Olaplex hoidosta-onko kenelläkään huonoja kokemuks

hiuksetkuosiin1

Kaikki kampaajat ja muut hehkuttaa kyseisen hoidon nimeen-ihmehoitajana.
Itsellä,joka kerta,kun se on laitettu värjäyksen yhteydessä,hiukset näyttää sen yhden kerran hyvältä,mutta sen jälkeen kuivemmalta ja väri lähtee paljon nopeammin kuin silloin kun sitä ei laiteta.
Tätähän yksikään kampaaja ei usko ellei näe.
Onko kellään muulla huonoja kokemuksia tai mitäänsanomattomia-tuntuu että on rahastuskeino enemmänkin.

28

30702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TaikuriZ

      Kemikaali se vain on ,ei mikään "taikajuttu".

    • Millroy

      Mulle kampaaja sanoi, että olaplex on täyttä huuhaata. Kun sitä sekoitetaan vaalennusaineesen, pitää laittaa korkeampaa hapotusastetta, joka sitten taas on loppujen lopuksi huonompi hiuksille.

      • hair--dresser

        Olaplexin kanssa EI tarvitse enää nostaa hapetetta missään tilanteessa. Olaplexista on käytön ja ajan myötä saatu lisää kokemusta ja tietoa, jonka pohjalta ohjeita on uudistettu. Olaplex ei tietenkään korvaa millään tasolla kampaajan ammattitaitoa ja kampaaja, joka osaa käyttää tuotetta oikeissa tilanteissa saa siitä hyödyllisen työkalun. Se ei siis ole mikään taika-aine, eikä senkään kanssa fiksu kampaaja lähde esim. vaalentamaan jos hius on todella surkeassa kunnossa. Jonkun mielestä se voi olla "huuhaata", koska ilman sitäkin kyllä pärjää, eikä kaikki tykkää kaikesta. Meillä päivittäisessä käytössä, ja asiakkaat tykkää ja me tykätään :)


    • ärsyttävää

      Samaa mieltä. Varmasti joillekin toimii mutta kyllä ärsytti tänään kun laitettii vaalennus olaplexin kanssa ja iha kuiva tukka on.....ja varsinkin kun parturit jotenkin esittää siinä silti että "voi miten hyvältä tuntuu,kokeileppas,tosi hyvän tuntuset" ja itse mietit että miten sitä tässä ollaan taas turhasta maksamassa

    • hämeenmetsissä

      Mikä ihmeen olaplex? Meillä maalla ei kukaan kampaaja ole puhunut tuotteesta halaistua sanaa... Tai mistään ombre-värjäyksestä tai mistään muustakaan uudesta jutusta. Ei noi uutuudet syrjäkylille kyllä kerkeä ikinä, kun uusia pukkaa koko ajan eivätkä maalaiskampaajat lähde mihinkään Lontooseen koulutuksiin tai kilpailemaan, kun ei asiakaskunta semmoisia vaadi.

      • Balaage

        Kaikki pakampaajat voi kouluttaa itseään jos haluuvat, ei tarvi lähteä Pariisiin, tai Milanoon vaan kouluttajat käy siellä ja opettavat tietonsa maksusta kampaajalle.


      • oppiaikäkaikkijälleen

        Niinpä niin, osa käy koulutuksissa ja jotkut ei koskaan... Niinhän se on joka ammattikunnan kohdalla, jotkut panostavat ammattitaitonsa ylläpitämiseen ja kehittämiseen, mutta kaikki eivät kerkeä/halua/pysty.


    • Tanjuska1982

      Mä kävin ottamassa olaplex hoidon pelkästään ilman värjäystä. Minulla kuivat luonnonkiharat hiukset. Ekan pesun jälkeen hiukset yhtä pörröiset ja kuivat 😢😡 ihan ylihinnoiteltu ja paska!!!!! En suosittele

      • Tiutiu13

        Ehkä sulle ei ole kerrottu mitä Olaplex tekee??

        Se EI ole hoitoaine, joka silottaa pörröinen hiuksen. Siihen on ihan omat aineet.

        Olaplex palauttaa hiuksen ALKUPERÄISEN tilanteen, eli pörröinen ja luonnonkihara hius on sitä käsittelyn jälkeen jopa enemmän. Sileä hius taas on sileämpi jne.

        Mutta se mitä Olaplex tekee, on hiuksen hapettumisreaktion esto. Eli se estää kemiallisesti happea kiinnittymistä hiuksen sisällä olevien rikkisidosten väliin. Happi haurastuttaa hiusta (=kuivattaa), eivätkä rikkisidokset ole enää joustavia. Happea pääsee kiinni näihin rikkisioksiin silloin, kun niitä katkotaan (tätä aiheuttavat hapetevärit, vaalennukset, permanentit, kuumat föönit, raudat yms).
        Olaplexin kanssa jo hajonneet rikkisidokset korjaantuvat ja käsittelyjen yhteydessä ei synny uusia vaurioita.

        Olaplex on vähän kuin hiuksen ”ruostumaton teräs”-käsittely... vrt. tavallinen teräs ruostuu hapen vaikutuksesta, käsitelty teräs ei..,

        Ja muut plexit nyt vaan ei ole sama asia. Olaplex on patentoitu, joten muilla ei voi olla samaa vaikuttavaa ainetta, eikä mekanismia. Muuten rikotaan patenttisuojaa.


    • noplex

      olaplex ja myöskin wellaplex on pilannut sekä mun, että noin 5:n tuttavan hiukset niin, että jokaisella katkesi hiukset 8 cm mittaisiksi 😏

      • kampaaja_1

        Oleplexissa itsessään ei ole mitään, mikä "pilaisi" tai "katkoisi" hiukset. Siihen vaikuttaa ihan muut aineet eli liian voimakas värjäys tai vaalennus tai permanentti jo valmiiksi huonokuntoiseen hiukseen. Olaplex on kampaajan työväline siinä missä muutkin tekniset tuotteet - se ei siis poista kampaajan ammattitaidon tärkeyttä ja sitä osaamista ja tietoa, mitä millekin hiuksille kannattaa tehdä, jotta niille ei käy niinkuin kuvailit.


    • Söpöliini

      Kokemuksesta voin sanoa, että Olaplex toimii. Selvästi rakennepaikkaa hiusta. Olen tavallaan koukussa siihen, koska käytön jälkeen hiukseni näyttävät aina sileiltä ja kiiltäviltä ja helposti käsiteltäviltä. Käytän usein hiuslakkoja, joten Olaplex pitää hukseni upeina, eikä ne vaurioidu kuten ennen. Kaikissa kampaamoissa ei välttämättä ammattitaito riitä, joten siksi huonoja kokemuksiakin on. Kokemuksesta voin todella sanoa, että Olaplex on mahtava keksintö. Se ei todellakaan ole mitään huuhaata. Jos hiuksissa ei ole rakennevaurioita, niin eihän sitä tarvitse käyttää! Värjäykset, permanentit, hiuslakat vaurioittavat rikkisiltoja, joten niitä vaurioita Olaplex korjaa.

    • Quieto

      Minulla Olaplex suoristi luonnonkiharan tukan, vaikka halusin siitä kiharamman. Nyt se näyttää littalta ja ohuelta. Samat aineet ja metodit kotona käytössä..

      • Wellaliina

        Quieto: kokeille curly girl metodia, facebookista löytyy tuolla nimellä ryhmä josta saat hyviä vinkkejä kiharaan tukkaan! 😊


    • musta.pää

      Minulla laitettiin samalla kertaa Olaplexin kanssa tummanruskeaa väriä. Aiemmin sama sävy oli hyvä, mutta O:n kanssa tukasta tuli lähes musta! Hius tuntui myös jäykemmältä ja jotenkin syheröiseltä, joten vaikea oli tukkaa laittaa. Arvelen, että olin ensimmäisiä asiakkaita, joille kampaaja laittoi Olaplexia, joten ei ihan tiennyt, mitä teki. Huomasin myös, ettei hän mainostanut kyseistä ainetta kuin muutaman kuukauden.

    • Anonyymi

      Minulle tehtiin juuri pitkiin latvoista n.10 cm kuiviin hiuksiin Olaplex-hoito. Siinä oli 3 eri työvaihetta ja kun koko homma oli ohi leikkauksen ja kevyen hellävaraisen kuivauksen jälkeen oli tunne että olen saanut jonkun toisen tuuheat kiiltävät paksut hiukset. Jatkan hoitoa kotona saman merkin shampoolla ja hoitoaineella jotka ovat kuulema erittäin riittoisia hintaansa nähden. Eli tällä hetkellä erittäin tyytyväinen tulokseen. Suositeltiin lisäksi pesu vain kerran viikossa. 😍 Eli ei ole huonoa kokemusta.

    • Anonyymi

      Miksi tekee vielä ruskeat hiukset täysin grafiitin harmaaaksi 62v

    • Anonyymi

      Jättääkö kampaajalla tehty olaplex-hoito hiukset hieman likaisen näköiseksi/oloiseksi vai muistanko väärin? Olisi kiva jos heti kampaajalta tullessa tyyliin seuraavana päivänä ei tarttis pestä hiuksia, vaan vois nauttia siitä föönikampauksesta ja kauniista hiuksista mahdollisimman monta päivää. :)

    • Anonyymi

      Minulle se on ollut hyvä. Teen hoidon itse silloin tällöin kun sitä sattuu olemaan minulla kotona. Ehkä voisi sanoa että tekee liiankin hyväntuntuiset eli vaikeat käsitellä hiukset ovat yyyber pehmeät ja liukkaat. Mutta en kyllä menisi kampaamoon tekemään hoitoa koska ei juurikaan kestä pitkään. Itse sanoisin että älkää värjätkö hiuksia. Antakaa oman hiusvärin loistaa, hiukset voivat paremmin kuin hyvin. Itse en vie enää jenin penniä kampaamoon.

    • Anonyymi

      Minulla on valitettavasti huonoja kokemuksia. Hiukseni on värjätty kampaajalla useita kertoja viime vuosien aikana, joillain kerroilla on käytetty Olaplexia, suurimmaksi osaksi ei. Aina, kun Olaplexia on käytetty, hiukseni ovat räjähtäneet ihan totaalisesti. Minulla ei tavallisesti ole oikeastaan koskaan takkuja, hiukset saa harjattua siistiksi muutamalla vedolla, ja vaikka hiukseni tuskin ovat muutenkaan parhaassa mahdollisessa kunnossa, ne ovat ilman Olaplex -käsittelyä kuitenkin suht ok:t. Ja aina, kun Olaplexia on laitettu, hiukseni muuttuvat rutikuiviksi, erittäin vaikeasti hallittaviksi, hiukset sojottaa ihan minne sattuu, eikä niitä saa ojennukseen millään, ja lisäksi hiuksista tulee ihan hirveä takkukasa.

      Harmittaa, ettei osa kampaajista pysty suhtautumaan Olaplexiin neutraalisti, ja harmittaa, etteivät he voi ymmärtää, ettei se sovi kaikille. Olaplexia hehkutetaan kampaajalla ihan sokeana ja saa tuntea olevansa todella huono ihminen, jos sitä ei halua ottaa.

      Rehellisesti sanottuna yksi syy, miksi en uskalla enää mennä kampaajalle, joka on todella ihana ihminen ja taitava kampaaja, on se, etten halua joutua tilanteeseen, jossa joudun inttämään, ettei Olaplex sovi hiuksilleni, koska en halua joutua inttämään ihmiselle, joka on muuten aivan ihana ja josta pidän.

      • Anonyymi

        Ei mitään vaikutusta kuiviin permiksen kärähtäneisiin hiuksiin, ainoastaan permis suoristui hieman, mutta hiukset edelleen kuivat käppyrät.En suosittele


    • Anonyymi

      Mikä tahansa markettihoitoaine on parempi kuin tämä opaplexhoito, joka ei todellakaan ole mistään kotoisin.Olen erittäin pettynyt tuohon,

    • Anonyymi

      Mikä tahansa markettihoitoaine parempi kuin opaplexhoito kampaajalla.Olen erittäin pettynyt, ei siis mitään vaikutusta!

    • Anonyymi

      Minulla pitkät takkuuntuvat ja osittain huonoon kuntoon menneet hiukset. Erehdyin ostamaan Olaplex-kotihoitotuotteet 3, 4, 5, joita käytin ohjeiden mukaan. Olaplex No.3 Hair Perfector sai hiukset todella karkeiksi ja takut vaan lisääntyivät. En uskaltanut käyttää tätä kuin kerran. Shampoo on ihan semi-ok, mutta hinta-laatusuhde ei ole kohdallaan, vaikka onkin tosi riittoisaa. Hoitoaine ei myöskään auttanut hiusongelmaani. Ilmeisesti tuotteet käyvät joillekin, koska niitä niin paljon hehkutetaan, mutta oman kokemukseni mukaan en voi tuotteita suositella. (Mielenkiintoista on myös se, että kun lähetin arvostelut tuotteista nettikauppaan, arvostelujani ei julkaistu, eli ilmeisesti ei haluttu huonoa mainosta tuotteille).

      • Anonyymi

        Sama juttu täällä. Pitkät hiukset ihan takussa ja vaikea saada selvitettyä. Hiuksia lähti tosi paljon, ennen kuin sain selvitettyä nämä. Käytössä olaplex 4 ja 5. En kyllä osta näitä toista kertaa. Enkä voi suositella näitä tuotteita. Pettymys.


      • Anonyymi

        Näin se on mainostetaan ja maksa merkistä. Itselläni on kuivat hiukset ja kokeilin ohjeen mukaan.se oli siinä
        Ei sen kummempaa kuin muillakaan shampoilla


    • Anonyymi

      Nää superhoidot vaatii lisäksi kosteutusta että hoitoaine kehiin ellei jo ole.

      Itselläni on nyt sellainen kokemus että hiukset katkeilevat enemmän ja hius on ohuempi. Aiheutti mahdollisesti itselleni hiusten lähtöä , ohut vaaleatukka , eikö välttämättä sovi kaikille hiustyypeille. En käytä kuin harvakseltaan tuotteita ja ohjeen mukaan. Älkää pitäkö esim yönyli noita hoitoja tukassa...

    • Anonyymi

      Käytin Olaplex 3 yhden ainoan kerran ja sain sellaisen takkukasan hiuksiini,että en ikinä enää osta ja käytä sitä. Takkukasa on ollut jo melkein puoli vuotta hiuksissani ja vaikka käytin Olaplex 3 ohjeiden mukaan.Osaisko kukaan neuvoa millä saisin takkukasan pois hiuksistani.?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe