Soinin timppa on prätkämiehiä

motskarimieson

laitto vastaan moottoripyörän verotusta ja voitti asiassa, sehän olisi ollut hyvä tulonlähde valtiolle koska kukaan ei välttämättä sellaista tarvi, se on huviajeluun tarkoitettu.

12

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asqw

      Joo ja autoilijoiltahan ne menetetyt eurot kerätään...jossain muodossa.

    • iuytrtyui

      "juppi veneet ja huvikuunari"

    • upihukko

      Soini on hupiukko.

    • Jousine

      Näin nyt rupeaa näkymään ettei kepu saa sentään mielinmääri huseerata ,mutta missä lymyää koksut.Populisti Antti ei vielä olehehkuttanut voittoa näistä veroista ,ja unohtanut myös edellisen hallituksen alvit sun muut.

    • epelili

      Sattuiko se onnettomuus, vai onko Soini Suomen ensimmäinen venepakolainen. Arhinmäki saattais kysyä siitä veneonnettmuudesta, mikäli Soini tulis Eduskunnan kyselytunnille.

    • keskusta

      Soini on pätkämies meni jalat alta ja kaatu ulkoiluttamansa koiran pääle se kuoli koira siis.

    • kapukapraali

      Vain puoli vuotta sitten Soini uhosi ja ilkkui, miten persut laittoivat verolle "herrojen huvikuunarit ja juppiskootterit", ja mainosti sitä persujen saavutuksena. Nyt keskiviikkona persut jakoivat tiedotteen, jonka mukaan puolue "riemuitsee", että juuri heidän aloitteestaan hallitus joutui torjumaan itse päättämänsä moottoripyöräveron.

      Voi vittu mitä kaksnaamaisuutta: ensin veron säätäminen oli persujen voitto ja nyt sen torppaaminen samoin! Kuvittelivat varmaan, että kukaan ei muista, mitä puoli vuotta sitten tuli sanotuksi. Onneksi media on hereillä!

      Ei kai kansakaan nyt sentään niin tyhmää ole, että siihen tällainen enää uppoais? Taitaa olla Timpalla hätä, kun näin epätoivoista kikkaa pitää yrittää!

    • ettässilleee

      - Liittoutuneet vene - ja skuuteri kauppiaat iskivät nyrkkinsä pöytään , - soon sillälailla ,että tulot loppuu jos ei myyntiluvut nouse ja valtiolta jää myyntiverot saamatta.... !

      • eineherroiltavie

        Kyllä ne olisi ajelleet kuten aiemminkin joka sellaista haluaa vaikka olisi vero tullutkin, ja jos on rahaa laittaa ökypaattiin ja moottoripyörään kykenee kyllä tuollaisen veronkin maksaan, siinä minusta oli takana näiden omat huvipurret ja lasten/lastenlasten prätkät.


    • vaimitensemeni

      Huvikuunarit ja juppi skootterit jäi verotta? Työttömät sairaat ja eläkeläiset jäi vielä hakattavaksi. Työssä olevat duunarit hakataan sitten seuraavassa pari vuorossa yhdessäå EK ja Sipilän voimin. Asiaa kylläkin yritetään siirtää kunnallivaalien jälkeen turhien vahinkojen välttämiseksi

      • Vilhelmiina1

        Persut Soini johdolla on menettänyt kansan luottamuksen, takinkääntö on seurannut toistaan. Rikkaita on suosittu ja muut kansanosat ovat saaneet maksajan osan.


      • sielonpomotjohossa
        Vilhelmiina1 kirjoitti:

        Persut Soini johdolla on menettänyt kansan luottamuksen, takinkääntö on seurannut toistaan. Rikkaita on suosittu ja muut kansanosat ovat saaneet maksajan osan.

        no se köyhien hylkiminen aiheutuu kylläkin kepu ja kokoomus puolueista, tippa lähti kovana miehenä asioita hoitaan, mutta nämä porvarit pani sen aisoihin, nyt ei uskalla enää olla eri mieltä porvarin kanssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe