Villa Mandalan joogadetoxiin osallistuneita?

iii__

Hei, olen harkinnut Villa Mandalaan joogadetox-kurssille osallistumista. Onko joku palstan lukijoista osallistunut ja millaiset kokemukset teillä on tai ellei ole itsellä, millaiset kokemuksia tuttavilla, lähipiirillä jne.? Neljän päivän kurssi maksaa ilman matkoja viitisensataa, joten ei viitsisi heittää euroja ilmaan ilman etukäteiskokemuksia. Kiitos vastauksista.

4

613

Vastaukset

  • Vai että joogadetox, tyhmiä on kusetettu kautta aikojen.

  • Just oli hesaris juttua että detox on pelkkää huijausta. itse asiassa eräs kiinalainen joogaopettaja kertoi tämän minulle jo muutama vuosi sitten, ja on mediassa ollut muutakin infoa. Mutta ei siinä mitään, detoxruoka voi olla hyvää ja sellainen detoxjoogakurssi tuskin on terveydelle haitaksi, mutta lompakon kyllä...

  • Hei, olen osallistunut ja suosittelan lämmöllä. Meidän retriitillämme painotettiin kokonaisuutta - lepoa, rentoutumista mielelle ja keholle, johon maaseudun rauha tarjoaa kyllä mitä parhaimman miljöön. Viikonloppu oli minulle enemmänkin tapa rauhoittua ja saada inspiraatiota, työkaluja oman elämän myllerrykseen .. paljon oivalluksia joita nyt sovellan omassa arjessa parhaani mukaan. Ruoka oli mitä maittavinta (detox-ruokaa tai ei), opettaja erittäin asiantunteva stressinhallinnan ammattilainen ja kokenut joogaopettaja. Talon isäntä mitä ystävällisin uusille vieraille. Jos pohdit hintaa niin muutamasta hotelliyöstä, joogatunneista ja päivittäisistä ruokailuista tulee helposti hintaa jo vastaavan verran.. Suosittelen lämpimästi, toivottavasti sinulle tulee myös mukana kokemus.

    • Typeryksiä kusetetaan monin tavoin.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.