Mitä mielipiteitä hiljainen mies herättää?

gjg

En oo mikään komea mies. Eli en menesty naisten kanssa.

En oo täällä mitään katkeruutta vaahtoamassa.

En vaan yksinkertaisesti jaksa tehdä tuttavuutta uusien ihmisten kanssa, kun en näe siinä mitään arvoa. Tämä tulee pinnalle silloin kun näen kavereita baarissa ja kaverit saa naisia pöytään.

Itse en vaan jaksa niille jutustella, kun ei mun naama niitä kuitenkaan miellytä. Joten yritän vaan jotenkin nauttia illasta.

Saan kavereilta kuulla, että vaan mökötän ja näytän urpolta.

Ei kai siinä mitään väärää ole, jos ihminen on hiljainen?

16

846

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minunmielipide

      Ihminen saa olla sellainen kun haluaa

    • filoso

      Hiljainen mies ei herätä naisissa mitään reaktiota. Aloitekykyisellä ja ihan ok. näköiselläkin tuntuu vaikealta saada kontaktia.. en kyllä tiedä edelleenkään mikä naisen sytyttää. Ehkä nainen vaan päättää miehen nähdessään että tuota haluan tavoitella. Jos hän ei sitä tunnetta koe on turhaa miehen yrittää muuta kuin miellyttää hänen iltana.

      • seksiroboteille

        Jos nainen ei halua seksiä jokaikisen ventovieraan kanssa, toisin kuin mies? Jos nainen ei ole saalis, jota kenen tahansa sopii tulla yrittämään missä ja milloin tahansa? Jos nainen mieluummin tuntee ja on ihastunut/rakastunut mieheen, jonka kanssa harrastaa seksiä?


      • rotunvintti

        Minä olen saanut kadulla nyrkistä naamaan, kuntosalin pikkujouluissa raikuen haukuttu ylimieliseksi kusipääksi, heitetty baarissa tuopin sisältö päälle...koska en halunnut lähteä panemaan.

        Olen mies ja painan - vieläkin onneksi ilman läskiä...huh - 100kg. Ei tee miehekkäämpää, parempaa, oikeutetumpaa tai mitään muutakaan ihmisten asettamaa paskaa mutta ei myöskään suojaa seksuaalisesta ahdistelulta....... :I



        Miksi vain kysymyksiä vastauksena? Mies/nainen saa olla sellainen kuin haluaa ja-vastoin omaa uskomustasi- kaikki miehet kuten eivät kaikki naiset halua seksiä tuntemattoman kanssa. Baareissa miehet ja naiset yrittävät toisiaan, suotavaa olisi että omasta tyylistä huolimatta fiksusti. Molemmilla sukupuolilla olisi opittavaa ja molemmilla on miljoona/miljardi ihmistä jotka ovat fiksuja ja kunnioittavat toisia.

        Jos nainen on baarissa on on kaunis/sporttinen/ok näköinen/seisoo kahdella jalalla niin joskus jossain joku mies/poika tulee iskemään. Jokainen nainen reagoi siihen omalla tavallaan ja suhteessa - toivottavasti - siihen miten lähestymisyritys tehtiin.

        Ei itseä tarvitse saaliiksi kokea vaikka kohtaisi ihmisiä joille toinen henkilönä merkitsee yhtä paljon kuin pahvilaatikko jossa on sisällä lenkkimakkaraa ja grillivehkeet. Baarin ovella töitä tehdessä tajusin itse miten härskejä/epäkunnioittavia/raakoja naiset ovat kun sumussa heiluvaan kiikariin sattuu ok miesyksilö. Siinä kiitti joskus onnea että sukupuolella on merkitystä voimantuotossa....Mutta life is life ja kaikki me maalataan oma maailmamme minkä perusteella toisia kohdellaan täällä :)

        Minä olen saanut kadulla nyrkistä naamaan, kuntosalin pikkujouluissa raikuen haukuttu ylimieliseksi kusipääksi, heitetty baarissa tuopin sisältö päälle...koska en halunnut lähteä panemaan.


      • Pre-selection

        "en kyllä tiedä edelleenkään mikä naisen sytyttää"

        Naisen sytyttää sellainen mies, jolla on jo muita naisia.


    • cause.U.R.not.worth.it

      Naiset ovat vain sydämettömiä laskelmoivia jääkalikoita jotka tekevät kannattavuuslaskelmia että kenelle kannattaa näytellä kiinnostunutta ja tavoitella hänen lompakkoaan...

      • rotunvintti

        Toivottavasti saat vielä kohdata oikean naisen ja huomata miksi jotkut historian vahvimmista miehistä ovat todenneet miten menestyvän miehen takana on hyvä nainen. Se on potenssiin 100 versus paskiaiset. Jos redbull antaa siivet niin hyvä nainen antaa miehelle rakettimoottorin, ikuiset ammukset(yes) ja polttoaineen. Aina kuolematon ja jos elämät silti loppuu niin kodin kautta ja re-lives! Oikean naisen löytäminen on kuin oikean taistelutoverin löytäminen, haastavaa ja monta väärää välissä...

        " All that is gold does not glitter,
        Not all those who wander are lost.."


    • filoso

      Mikähän siinä on ettei nainen osaa edes ajatella seksiä jos hän näkee hyvännäköisen miehen. Nainen ilmeisesti alkaa miettiä turhan monimutkaisia asioita hyvännäköisen miehen nähdessään, kuten perheen perustamista, yhteistä arkea ym. ym. ja vasta sitten seksiä. Eli ihan päinvastoin kuin mies..

      • 8117

        Se on se biologia, joka tuon sanelee: miehen pitää päästä levittämään siementään joka rakoon, naisen taas pitää löytää kumppani joka pysyy vierellä, ja huolehtii jälkikasvustaan.


      • hahhhahahaa

        Ja naiset jakelevat nimenomaan reikää niille, jotka eivät huolehdi jälkikasvustaan. xD


    • gjg

      En vaan ymmärrä miehiä, jotka valittaa täällä, kun naisilta ei saa. On elämässä muuta kuin, katkeroitua asioista, joita ei saa. Elämän voi tehdä monella tapaa mieluisaksi.

      Pointtina ei ollut valittaa naisista. Vaan kysyä ihan suoraan, että haittaako, jos ei vaan halua laittaa yhtään energiaa niiden miellyttämiseen.

    • rotunvintti

      Komeus ei ole naisten kanssa menestymisen synonyymi vaikka ihmiset jaksaa siihen uskoa, etenkin some-aikana. Naisia saa pöytään miljoonalla eri asialla ja yhtä monella voi olla saamatta vaikka olisi kaikkea sitä minkä uskoo naisia siihen tuovan.

      Hiljaisuudessa ei ole mitään väärää. Joskus se vaan on. Joskus se voi olla alkusoitto jollekin muulle. Joskus salaperäinen ja kiehtova, sitä yhtä naista luokse kutsuva.

      Miljoona iltaa baarissa itsellä mittarissa, kaikki pubit klubit vipit ja hipit tulleet vastaan, meillä muualla kauempana ja sitten vielä siellä tosi kaukana missä ei englanti tai viittomakieli auta mutta bodyn kieli ja asenne avaa ovia.

      voisin kertoa miljoona tosi tilannetta lihaksikkaista komistuksista jotka eivät saaneet naista ja se hassu kummelinnäkönen ukko pääsi panemaan. Mutta ei se onni löydy sieltä, panemisesta tai kummelinnäköisyydestä....

      Hiljaisuus? Hiljainen mies? Hiljaisuus ei määrittele miestä vaan mies hiljaisuutta. Se voi olla miljoona asiaa, se voi olla olematta yhtään asiaa. Monesti se itse hiljaisuutena pitämä asia(hetki/aika/etc) voi toiselle olla merkitys, tulkinta ja viesti.

      Naisia pöytään, naisia nauramaan, naisille drinkkejä...näyttää hyvältä mutta sitten on ne miehet jotka vie naiset kotiin tai naisen sydämen.

      "Saan kavereilta kuulla, että vaan mökötän ja näytän urpolta." Kokeile joskus muutakin seuraa.

      Eräs upeimmista baarikokemuksista oli kun ihana nainen tuli tarjoamaan juoman ja istumaan viereensä. Sekunnin olin lukossa ja mietin että mitä kaikkea NYT pitää olla tehdä sanoa näyttää.....mutta en halunnut sanoa mitään enkä tehdä. Päätin että istun hiljaa ja tuijotan tanssilattialle, olen se kuka olen siinä hetkessä sillä paikalla. Minuutit valui hitaasti.................................................................lopulta hän otti kädestä kiinni ja totesi että ihanaa kun sun kanssa voi olla vain hiljaa :)

      Me itse määritellään paljon enemmän elämäämme kuin uskomme. Negatiivisina pitämmämme asiat eivät ehkä olekaan enää sitä kun emme yritä väkisin muuttaa niittä joksikin sellaiseksi minkä kuvittelemme olevan oikein.

      • poo98

        Selvästi olet YTM, ja siten jäävi kommentoimaan koko asiaa, kuulut siihen 10% joille naiset tulee tyrkyttämään itseään. Sitten keksin filosofisia syitä miksi näin tapahtuu, vaikka ulkonäkösi on ainut syy. Sinunlaiseltasi nainen ei vaadi mitään, riittää vain että olet olemassa, hiljaa oleva tavismies tuomittisiin heti todella tylsäksi.
        Joten sinun neuvoillasi ei ole merkitystä koska eivät toimi ATM:lle.
        Minulle ei nainen ole tullut ehdottamaan yhtään mitään koskaan, mutta minä olenkin ATM.


    • 6..............6

      Varmaan ajattelisin, että tuo ei halua osallistua keskusteluun ja lieneekö sitten huonompi päivä (jos näyttää siis murjottavankin kavereiden mielestä). Eli antaisin olla rauhassa.

    • sehän nyt on sanomattaki selvää että puheliaammat hallitsee, ei sitä aina itse ees huomaa että niitten kans juttu vie mennessään ja että on kohteliasta noteerata muitaki seurassa olevia eli ts. niitä hiljaisempiaki. kyllä niittenki kans saa juttua aikaiseksi jos yhtään on molemminpuolista kiinnostusta (eli jätetään nää pelkät murahtelut, tuhahtelut ja poispäin vilkuilut yms. pois) eikä siihen tarvi mitään naamaa joka miellyttää, onhan kyse sentään pelkästä juttelusta eikä naimisiinmenosta. asenne remonttiin ja pilkettä silmään niin pärjää pitkälle, samalla aaltopituudella oleva kyllä huomaa eikä silloin kannata miettiä "jaksaako nähdä vaivaa" tms., pysy silloin kokonaan kotonas jos jo lähtöjään oot tuollainen löllö.

      silloin ku kävin jossain porukassa ulkona niin olin myös niitä "hiljaisia" vaikka oikeesti en halunnu puhua toisten päälle.. ja sitte ku olis saanu suunvuoron niin ne oli jo vaihtanu aihetta. rasittavaa, kyllä sellaisten räpätätien ja -setien pitäis tajuta että muillaki vois olla sanottavaa (puhumattakaan siitä että ihan hiljaaki voi välillä olla) ja siitäki syystä tykkään käydä ulkona ja viihteellä nykyään ennemmin yksin; kaikinpuolin parempaa vaikkaki tosiaan yksinäisempää mutta jos on vähänkään sosiaalinen niin saahan sitä seuraa aina ja kyllä, "varsinki näin naisena".

      • Loistutkija

        Nainen on pinnallinen loiseläin, joka etsii vain "isäntää" johon tarrautua. Tästä syystä joku tuomas enbusken kaltainen pelle viettää iltoja hyvännäköisten naisten kanssa. Se on se raha ja sosiaalinen status mitä loinen nimeltä nainen tavoittelee.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2830
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      212
      1818
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1502
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1261
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1188
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      254
      1126
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1032
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      973
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      78
      895
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      770
    Aihe