Tarinat ja totuus

Friendzoner

Ollaan tässä kaverin kanssa mietitty, miksi ei kelvata naisille. Mä olen itse 44-v ja kaveri 24-v. Molemmat urheillaan, ollaan hyväkuntoisia ja sekä naisten, että miesten mielestä komeita ja hyvännäköisiä. Minua on kehuttu karismaattiseksi ja kaveriani "mieskarkiksi". Kumpikaan ei kuitenkaan tee ulkonäöstään mitään numeroa, vaan ollaan ihan "jalat maassa"-tyyppejä. Ollaan molemmat vielä hyväkäytöksisiä ja -tapaisia. Silti me kaksi ollaan kaveriporukastamme ne, jotka ihmettelevät, että "Missä meidän naiset?".

Ehkä meillä on sitten ihan väärä lähestymistaktiikka, kun ei olla ensimmäisenä menossa panemaan ja ajatella "pillu edellä", niinkuin suurin osa kavereistamme ja muista miehistä. Ehkä se sitten on niin friikkiä, että se ei hirveästi hivele naisen itsetuntoa, kun ei kehu ekana kroppaa, tissejä ja persettä, vaan kertoo että on kiinnostunu ihmisenä ja persoonana. Ja kertoo, että pitää toista kauniina, sen sijaan, että kertoisi kuinka himottava tämä on.. Me jutellaan, hymyillään, katsotaan silmiin, ollaan kiinnostuneita heidän kuulumisistaan ja voinnistaan, ollaan läsnä ja empaattisia ja kaikkea sitä, mitä yleensä toivotaan toisen ihmisen olevan. Paitsi ilmeisesti pikkarit kostuttavia ja kiinnostavia.

Tultiin tulokseen, että joko meille on valehdeltu, tai sitten ollaan ymmärretty koko juttu ihan väärin. Tai sitten naiset luulevat meitä homoiksi. Jostain sellaisesta täytyy olla kyse, koska kaverimme jotka ajattelevat "pillu edellä", kaatavat koko ajan naisia. Eivät he ole kiinnostuneita niistä naisista muuten kuin kassiensa tyhjennys mielessään. Ja nämä samat tyypit ihmettelevät, miten meillä ei muka käy flaksi?

20

522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Flirttiäkehiiin

      Olen nelikymppinen mies ja varmaan monella tapaa osun aika lailla samaan kategoriaan teidän kanssa (hyvännäköinen, karismaattinen, kunnossa, empaattinen jne.), mutta ettehän te nyt ole liian korrekteja? Flirttiä kehiin, ei sen tarvitse olla eikä saa edes olla räävitöntä. Naiset pitää itsevarmuudesta. Uskallus hieman ylittää rajoja, osoittaakseen ettei pelkää naista on oleellista. Liian korrekti ja pehmeä käytös ei sytytä, tulee mielikuva lapasesta tai nainen luulee, ettet ole kiinnostunut. Ja kun olet vielä hyvännäköinen, nainen ajattelee, ettei hän kelpaa. Naisetkin pelkää torjuntaa.

      Kylmä totuus on, että moni nainen haluaa herrasmiehen, mutta sellaisen joka joskus puristaa perseestä avattuaan oven, joka puhuu kauniisti, mutta suudellessaan puree intohimoisesti alahuleen. Sellaisen, joka ottaa naisen myös haltuun eikä vain kävele perässä hännystelemässä. Naista pitää vähän omistaa, ihan vähän ja tutustumisvaiheessa siitä kyvystä pitää antaa signaali, se ilmeisesti teiltä puuttuu.

      En minä ainakaan kiinnostu naisista, jos flirtti puuttuu, vaikka olisi miten näyttävä, hyväpuheinen ja korrekti. Tylsiä. Ette tekään kaverinne kanssa makuuhuoneeseen varmaan halua allenne lahnaa vaan päällenne villikissan :)

      • TotuudenTorvinen

        Juuri näin. Itsekin aikoinaan ihmettelin vuosia kun niitä naisia ei tuntunut saavan millään vaikka kaverit niitä aina löysivät. Sitten tajusin että naisille pitää tehdä kunnon aloite. Eikä tämä tarkoita mitään hävyttömien puhumista tai suoraa tisseihin kiinni käymistä vaan selkeää kiinnostuksen osoitusta. Naista pitää koskea, mennä lähelle ja tehdä selväksi että on kiinnostunut muustakin kuin kaveruudesta. Toki voi ja pitääkin olla kiinnostunut myös muulla tavalla ja jutella ja kuunnella mutta se ei nyt vain yksin riitä.


      • Nainen-Helsingistä

        Ei, ei. Jos tekee heti alussa selväksi, että on kiinnostunut muustakin kuin kaveruudesta, niin siinähän jää kaikki jännitys pois. Naista kiinnostaa enemmän mies, jonka kiinnostuksesta ei voi olla varma, kuin mies joka heti heittäytyy ihailijan rooliin. Toki naisen kiinnostukseen vaikuttavat muutkin asiat, mutta varoittaisin kyllä olemasta liian innokas.


      • aikuistenkesken

        Minä kyllä allekirjoitan Flirttiäkehiin kirjoituksen. Tuo on juuri sitä mille itse lämpenen, aikuinen hyvin käyttäytyvä mies joka tietää mitä tahtoo :)


      • TotuudenTorvinen
        Nainen-Helsingistä kirjoitti:

        Ei, ei. Jos tekee heti alussa selväksi, että on kiinnostunut muustakin kuin kaveruudesta, niin siinähän jää kaikki jännitys pois. Naista kiinnostaa enemmän mies, jonka kiinnostuksesta ei voi olla varma, kuin mies joka heti heittäytyy ihailijan rooliin. Toki naisen kiinnostukseen vaikuttavat muutkin asiat, mutta varoittaisin kyllä olemasta liian innokas.

        "Ei, ei. Jos tekee heti alussa selväksi, että on kiinnostunut muustakin kuin kaveruudesta, niin siinähän jää kaikki jännitys pois. Naista kiinnostaa enemmän mies, jonka kiinnostuksesta ei voi olla varma, kuin mies joka heti heittäytyy ihailijan rooliin."

        No ei sitä tarvitse ihan heti kiinni käydä mutta jos ollaan yhtään liian pitkään vain kaveritasolla niin kyllä se tahtoo sinne myös jäädä.


      • duuris

        Ei se vaikuta naisen kiinnostuksen määrään, kuinka kauan on oltu kaveritasolla. Jos on oltu pitemmän aikaa vain kavereita, niin se voi johtua siitä että nainen haluaakin olla vain kaveri eikä ole siksi tehnyt aloitetta. Toinen vaihtoehto on, että nainen haluaisi enemmän, mutta luulee miehen haluavan olla vain kaveri.


    • Nirppa7117

      Olen reilu nelikymppinen nainen ja kovasti ihmettelen, minne sellaiset miehet ovat piiloutuneet, jollaiseksi itsesi kuvailit! Olen ihan ok näköinen, fiksu ja muutenkin mukava, mutta kimppuuni käy vain juuri nämä "itsevarmat" tissi/peppumiehet, vaikka kaipaisin niitä syvällisiä keskusteluja ja hienovaraisempaa lähestymistä...

      • TotuudenTorvinen

        Kysehän onkin juuri siitä että sellaiset miehet eivät "käy kimppuun". Sinäkin voisit itse olla aloitteellinen mukavalta vaikuttavien miesten suuntaan.


    • 4141

      Minusta ei naiset kiinnostu. On hyvä työ ja rahaa, velaton 200 neliön talo. En ole vielä tähän päivään mennessä seurustellut. Sitten on niitä renttu kavereita joilla on vaimot ja lapset, velkaa vitusti, juovat viinaa ja rälläävät. Eivät kai ole tylsiä, minä olen se tylsä ja kunnollinen josta ei kiinnostuta.

      • KysynVaan-76

        Miksi olet tylsä? Etkö osaa keskustella muitakin kiinnostaviasta asioista? Etkö ole innostunut mistään harrastuksesta tai muusta asiasta? Etkö osaa olla mukavaa seuraa muille? Oletko huumorintajuton tai tiukkapipoinen? vai mistä kiikastaa...


    • napakymppimiestelevisios

      oisko väärä puolue ? tietenki muijan kans vois tehdä muutaki ko pelata pleikkaria tai katsoa telkkaria. otappa ämmän kans pers kännit ja selvitä miten jatkot ja hei ja moi

    • Jätit kertomatta, että minkä ikäistä naista sinä koetat heruttaa? Tai kaverisi? Ja koetatteko te edetä aina paikanpäällä yhdessä.

      Kun itse ajattelen sinua, niin sun kohdalla isoin turn-off on ikä ajatellen vakavampaa suhdetta. Ei tulisi mieleenikään alkaa vakavampaan suhteeseen liki vanhempieni ikäisen miehen kanssa.
      Kaverisi taas kuulostaa oikein hyvälle.

      Jäin miettimään, että oletteko aina liikkeellä kaveriporukan kanssa? Tai oletko sinä aina liikkeellä sen kaverisi kanssa? Jos olet, niin miksi et uskalla olla liikkeellä yksin, jos kerran etsit vakavampaa seuraa? Ei mikään ihme silloin, että sinua luullaan kaverisi puolisoksi, kun kerran yhdessä liikutte.

      Kyse on paljon nyansseista. Ei sitä halua alkaa tutustumaan mieheen vakavammin, ennenkuin on saanut huomata toisen myös himoitsevan itseään, eikä pitävän vain kauniina nukkena. Esineellistäminen tuntuu dorkalta, vaikka toinen mieltäisi sitä toisella tapaa. Eikä sitä aina edes halua alkaa vakavaan suhteeseen vaikka olisikin sinkku. On helpompaa testata ensin, että mitä miehellä on tarjolla sängyssä, ennenkuin voi ajatella ottaa tunteet peliin ja alkaa rakentaa vakavampaa suhdetta. Kurjempaa on alkaa ensin vakavaan suhteeseen huomatakseen, että vaikka mies olisi kuinka hyvä muilta avuiltaan, onkin ihan lapanen sängyssä. Eli sellaisen kanssa menee ihan turhaan aikaa jos kerran kunnon miehen haluaa.

    • Friendzoner

      Ohoh, miten hyviä vastauksia!
      Koitan vähän avata itseäni ensin. Eli olen varsin sosiaalinen henkilö, mutta työstäni johtuen joudun pitämään hieman etäisyyttä ihmisiin yleisellä tasolla. Naisten kanssa juttelu ja kanssakäyminen on mulle sinällään helppoa ja luontaista. Jostain syystä minulla on enemmän naispuolisia kavereita ja ystäviä, kuin miespuolisia. Olen fyysisesti kosketuksissa naisten kanssa myös harrastukseni kautta, "joudun" katsomaan kaikenlaisia naisvartaloita paljon ja suurin osa kollegoistani on myös naisia. Erittäin usein olen mukana naisten keskusteluissa ja uskon olevani "naisten maailmasta ja sielunelämästä" paremmin perillä kuin suurin osa miehistä. Ehkä juuri se on se ongelma? Ehkä mä olen 'yksi tytöistä'?

      Ammattiin ja tähän pääharrastukseeni liittyvien asioiden lisäksi harrastan musiikkia, taidetta, teatteria, kirjallisuutta, penkkiurheilua, kalastusta ja kokeilen ja koen mielelläni erilaisia uusia juttuja. En siis ole mikään erityisen tylsä tyyppi. Lisäksi olen helppoa seuraa, niin viihteellä kuin muutenkin.

      Joku kysyi minkä ikäisiä naisia etsin. En etsi minkään tietyn ikäistä seuraa. Olen tekemisissä 20-60 vuotiaiden naisten kanssa. Seksuaalisessa mielessä ehkä n 30-50 vuotiaat naiset ovat olleet kiinnostavimpia. Poikkeuksiakin tietysti on. Minua ei sytytä pelkkä ulkokuori, koska olen sen kanssa tekemisissä jatkuvasti.

      Kysyttiin myös, olenko liikenteessä yksin, kaverini kanssa, vai porukalla? Ei ole mitään tiettyä kaavaa, voin olla liikenteessä vaikka naisporukan mukana. Voin olla selvinpäin tai juomassa. Juon kuitenkin aina varsin kohtuudella, enkä koskaan rähise tai hölmöile päihtyneenäkään. Olen iloinen, seurallinen, tansdin, voin hullutella ja hassutella, olla riehakaskin, riippuen seurasta ja tilanteesta. Toisaalta voin käydä myös syvällisiä keskusteluja ja olla hyvinkin hillitty.

      Nuorempi kaverini on vähän kuin nuorempi vedos minusta. Tosin komeampi kuin minä. Elämänkokemusta vähemmän, mutta todella fiksuu tyyppi. Varmasti särmiä on niinkuin itsessänikin saman ikäisenä.

      Mut tällä hetkellä olen nuoressa suhteessa erääseen itseäni n 5 vuotta vanhempaan naiseen, jonka kanssa meillä on vahva kemia ja seksikin aivan huikeaa. Tämä jostain syystä tuntuu aiheuttavan närää ja suoranaista mustasukkaisuutta nuorempien naisten keskuudessa. Sinällään outoa, että yksikään näistä nuoremmista (28-35v) naisista ei ole osoittanut kiinnostustaan aiemmin. Mutta ei voi mitään, tämä laiva lähti just laiturista.

      Vähän olen hämilläni tästä edelleen.

      Mutta kiitos kaikille vastanneille, olette herättäneet miettimään asioita ja peilin edessäkin on tullut seisottua. Ei ihastelemassa, vaan kohtaamassa itseään.

      • Jäin miettimään näitä selvennyksiäsi. Huomaa, että sinussa on paljon poliitikon ainesta. Vastailet ympäripyöreitä ja väistelet asioiden sanomista. Kysyessäni liikutko yksin vaiko kaverisi kanssa, sinä vastaat, että "Ei ole mitään tiettyä kaavaa, voin olla liikenteessä vaikka naisporukan mukana". En kysynyt suinkaan sitä, että millainen olet silloin, mutta ehkä sinulle oli helpompaa korostaa itsekeskeisesti sinun "ominaisuuksia" kuin vastata kysymykseen.

        Lisäksi heräsi uusi kysymys siitä, että etsitkö vai koetatko etsiä uutta naisseuraa vaikka olet samaan aikaan suhteessa toiseen naiseen? Ikäänkuin koettaisit kokeilla, että kuinka hyvä flaxi sinulla olisi naisten keskuudessa ja saisitko sitä kautta kenties "paremman" uuden seuralaisen nykyisen tilalle? Ihan kuin siitä olisi tullut sinulle kiva peli, missä sinä saat koettaa muiden naisten kanssa oppimiasi asioita ja testata niiden soveltuvuutta uusiin kohteisiin.


      • Friendzoner
        Esixe kirjoitti:

        Jäin miettimään näitä selvennyksiäsi. Huomaa, että sinussa on paljon poliitikon ainesta. Vastailet ympäripyöreitä ja väistelet asioiden sanomista. Kysyessäni liikutko yksin vaiko kaverisi kanssa, sinä vastaat, että "Ei ole mitään tiettyä kaavaa, voin olla liikenteessä vaikka naisporukan mukana". En kysynyt suinkaan sitä, että millainen olet silloin, mutta ehkä sinulle oli helpompaa korostaa itsekeskeisesti sinun "ominaisuuksia" kuin vastata kysymykseen.

        Lisäksi heräsi uusi kysymys siitä, että etsitkö vai koetatko etsiä uutta naisseuraa vaikka olet samaan aikaan suhteessa toiseen naiseen? Ikäänkuin koettaisit kokeilla, että kuinka hyvä flaxi sinulla olisi naisten keskuudessa ja saisitko sitä kautta kenties "paremman" uuden seuralaisen nykyisen tilalle? Ihan kuin siitä olisi tullut sinulle kiva peli, missä sinä saat koettaa muiden naisten kanssa oppimiasi asioita ja testata niiden soveltuvuutta uusiin kohteisiin.

        Kokeillaanpas uudestaan :)
        Liikuin usein yksin seuraa hakiessani, joskus kavereideni kanssa, jolloin saatoin poiketa porukasta juttelemaan jollekin kiinnostavalle naiselle, tai jos joku nainen tuli juttelemaan, niin tilanteen mukaan joko erkaannuin porukasta tai sitten juteltiin siinä. Tilanteet vaihtelevat.

        Tuo jälkimmäinen osuus kirjoituksestasi osoittaa taas, ettet ymmärrä kausaalisuutta ja aikamuotoja. Ensimmäisessä viestissä kerroin miten asiat ovat olleet ja olivat sillä hetkellä. Jälkimmäisen viestin naisen olen tavannut ensimmäisen viestin kirjoittamisen jälkeen. Miten voit vetää noin yleistäviä johtopäätöksiä, jollet ymmärrä ajan kulua ja tapahtumien järjestystä?

        Selvyydeksi vielä; en todellakaan pyöritä useita naisia, enkä leiki kenenkään tunteilla. Se, että sinulla on tarve luoda sellainen mielikuva, kertoo enemmän sinusta kuin minusta. Mielikuvituksesi kun ei ole yhtä kuin todellisuus.

        Mut ei siitä sen enempää. Katsotaan nyt mihin tämä johtaa.


      • Friendzoner kirjoitti:

        Kokeillaanpas uudestaan :)
        Liikuin usein yksin seuraa hakiessani, joskus kavereideni kanssa, jolloin saatoin poiketa porukasta juttelemaan jollekin kiinnostavalle naiselle, tai jos joku nainen tuli juttelemaan, niin tilanteen mukaan joko erkaannuin porukasta tai sitten juteltiin siinä. Tilanteet vaihtelevat.

        Tuo jälkimmäinen osuus kirjoituksestasi osoittaa taas, ettet ymmärrä kausaalisuutta ja aikamuotoja. Ensimmäisessä viestissä kerroin miten asiat ovat olleet ja olivat sillä hetkellä. Jälkimmäisen viestin naisen olen tavannut ensimmäisen viestin kirjoittamisen jälkeen. Miten voit vetää noin yleistäviä johtopäätöksiä, jollet ymmärrä ajan kulua ja tapahtumien järjestystä?

        Selvyydeksi vielä; en todellakaan pyöritä useita naisia, enkä leiki kenenkään tunteilla. Se, että sinulla on tarve luoda sellainen mielikuva, kertoo enemmän sinusta kuin minusta. Mielikuvituksesi kun ei ole yhtä kuin todellisuus.

        Mut ei siitä sen enempää. Katsotaan nyt mihin tämä johtaa.

        Tietysti ymmärsin ne, mutta oli hauskaa saada sinut selittämään niitä asioita uudestaan ja nähdä, kuinka sinä koetat sitten päteä itsekeskeisyydessäsi.
        Jaksoit sitten kuitenkin vastata siihen toisen osion kysymykseen, saatuasi ensin todistella itsellesi sinun omaa erinomaisuuttasi. Kiitoksia siitä, vaikka en tee sillä selvennyksellä mitään. :)

        Ja ihan selvyyden vuoksi sinullekin; en luo mielikuvaa sinusta. Minulle se mitä kirjoittelet on ainoa syy miksi vastailen. En ole kiinnostunut sinusta persoonana, en ihmisenä tai muunakaan. Olet vain kuin kahvinläiskä pöydällä, kun sen pyyhkii pois, olet olematon.


      • Pullanmurunen
        Esixe kirjoitti:

        Tietysti ymmärsin ne, mutta oli hauskaa saada sinut selittämään niitä asioita uudestaan ja nähdä, kuinka sinä koetat sitten päteä itsekeskeisyydessäsi.
        Jaksoit sitten kuitenkin vastata siihen toisen osion kysymykseen, saatuasi ensin todistella itsellesi sinun omaa erinomaisuuttasi. Kiitoksia siitä, vaikka en tee sillä selvennyksellä mitään. :)

        Ja ihan selvyyden vuoksi sinullekin; en luo mielikuvaa sinusta. Minulle se mitä kirjoittelet on ainoa syy miksi vastailen. En ole kiinnostunut sinusta persoonana, en ihmisenä tai muunakaan. Olet vain kuin kahvinläiskä pöydällä, kun sen pyyhkii pois, olet olematon.

        Ohhoh, jollain nuorella neidolla on vielä vähän kasvun ja (oikean) itsetunnon kohottamisen paikka edessä... aika tylyä tekstiä ja varsin lattea lyttäysyritys ihan mukavalta vaikuttavan ap:n pohdiskeluihin.

        Sääliksi käy niitä kolleja jotka näppinsä iskevät tuollaiseen sieluttomaan blondiin, toivottavasti henkistä kehitystä kuitenkin tulee vielä iän myötä, tsemppiä!


      • Komediaa
        Esixe kirjoitti:

        Tietysti ymmärsin ne, mutta oli hauskaa saada sinut selittämään niitä asioita uudestaan ja nähdä, kuinka sinä koetat sitten päteä itsekeskeisyydessäsi.
        Jaksoit sitten kuitenkin vastata siihen toisen osion kysymykseen, saatuasi ensin todistella itsellesi sinun omaa erinomaisuuttasi. Kiitoksia siitä, vaikka en tee sillä selvennyksellä mitään. :)

        Ja ihan selvyyden vuoksi sinullekin; en luo mielikuvaa sinusta. Minulle se mitä kirjoittelet on ainoa syy miksi vastailen. En ole kiinnostunut sinusta persoonana, en ihmisenä tai muunakaan. Olet vain kuin kahvinläiskä pöydällä, kun sen pyyhkii pois, olet olematon.

        Ei vittu mikä pateettinen puupää sä oot. Sanot ettet oo kiinnostunu ap:stä, mut oot silti mustis, kun se ei rukoile sua olemaan kiinnostunu, vaan näyttää sulle pennulle kaapin paikan. Eeppistä.


      • Komediaa kirjoitti:

        Ei vittu mikä pateettinen puupää sä oot. Sanot ettet oo kiinnostunu ap:stä, mut oot silti mustis, kun se ei rukoile sua olemaan kiinnostunu, vaan näyttää sulle pennulle kaapin paikan. Eeppistä.

        Reps.. johan mä sanoin ekassa viestissäni, että mä en ole kiinnostunut tuollaisesta vanhasta 44wee ukosta. Ks. vaikka kohdasta Esixe 10.3.2017 16:58.

        Ymmärrän kyllä, että sinunlaiselle tollolle luetun ymmärtäminenkin tekee tiukkaa, kun en osoita mitään kiinnostusta vanhempaan ukkoon. Piste.


      • Pullanmurunen kirjoitti:

        Ohhoh, jollain nuorella neidolla on vielä vähän kasvun ja (oikean) itsetunnon kohottamisen paikka edessä... aika tylyä tekstiä ja varsin lattea lyttäysyritys ihan mukavalta vaikuttavan ap:n pohdiskeluihin.

        Sääliksi käy niitä kolleja jotka näppinsä iskevät tuollaiseen sieluttomaan blondiin, toivottavasti henkistä kehitystä kuitenkin tulee vielä iän myötä, tsemppiä!

        Blondikortti bongattu. Ei sitten ollut muuta heittää???


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe