Yleislakko ei ole kaukana. Toveri, oletko valmis?

Taistelutoveri

Oltiin tuossa liiton poikien kanssa viettämässä iltaa ja päädyttiin siihen tulokseen, että kyllä tässä maassa pitäisi yleislakko järjestää. Asia on kuulkaas niin. että tulossa on kylmää kyytiä ensi liittokierroksella.

Keskusjärjestöjen valtaa yritetään nyt romuttaa ja halutaan palata sanelupolitiikkaan. Huolestuneena olemme seuranneet myös luottamusmiesten aseman heikennyserityksiä.

Me liitossa, tuumimme, että nyt alkaa riittää. Jos näin kovasti työnantajaleirissä halutaan paskan lentävän tuulettimeen, niin pirulauta me kyllä jysäytämme sinne ensi syksynä sellaisen syvyyspommin, että tuuletin menee tuusan nuuskaksi!

Päätettiin, että ruvetaan nyt yhdessätuumin järkkäämään yleislakkoa. Asiat etenevät tietysti liittokohtaisesti, mutta tärkeää on jakaa informaatiota myös alaspäin. Myös näitäe epävirallisia (kuten suomi24) kanavia pitkin.

Taloustilanne on tietysti ikävä. mutta kikitys ja kyykytys on sen verta kovaa, että yleislakon uhka näyttää olevan kohta ainoa todellinen uhka mitä riistäjä kuuntelee. Siispä toverit valmistautukaa lakkoiluun. Lakkoilua varten olisi hyvä treenata kesän aikana esimerkiksi fyysistä kuntoa ja kerätä ravintoa varastoihin. Olisi hyvä myös kerätä solidaarisuuden hengessä lakkovaroja.

Minä uskon, että tässä maassa on vielä taisteluhenkeä työläistön keskuudessa! Eiväthän markkinavoimat sentään ole voittaneet?

Aiheesta tuillaan myös myöhemmin julkasemaan räväkkä yleislakon uhkaa huokuva pamflettikirjoitus ja informoidaaan tarkemmin jäsenistöjä, miten yleislakkoon tulisi valmistautua, sekä kerrotaan ihan niistä käytännön järjestelyistä.

Silti jo nyt kaikkien luottamusmiesten tulisi työpaikoilla alkaa hiljalleen elvyttää vanhoja lakkoperinteitä ja ryhtyä valamaan taistelutahtoa joukkoihin. Työpaikoilla voitaisiin myös yhdessä harjoitella luottamusmiesten joukolla näitä järjestelyjä.

Työn orjat, sorron yö on päättymässä. Käykäämme lakkotaisteluun!

17

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yleislakko2017

      No nyt on lyöty fiksut päät yhteen! Tätä on odotettu!

      • ytk-ytk

        "No nyt on lyöty fiksut päät yhteen! Tätä on odotettu! "

        Todellako? Tämä on minun käsitykseni:

        Joukossa tyhmyys tiivistyy.

        Tuo sanonta pitää paikkansa, eritoten SAK-laisen ammattiosaston kokouksessa. Suunnaton tyhmyys leijuu ilmassa. Sitä voi käsin koskettaa. Sitä voi kepillä hämmentää. Kuorossa kiljutaan kurkut suorana perseet penkkiin prkl. Ja toverihenki haisee!

        Häpeäkseni tunnustan, että olen joskus kuulunut ihan jäsenenä Ay-liikkeeseen, ensin SAK-laiseen, sittemmin STTK-laiseen. 1977 kohta Reinin lakon loputtua erosin TL:stä ja siitä alkaen olen ollut omillani, eläkkeellekin jo päässyt. Olen edelleen vakuuttunut, että tein oikean ratkaisun.

        Viimeiset kytkökseni katkaisin Ay-liikkeeseen joskus 80-luvulla kun SAK:n valopäät keksivät, että jossakin kaukana on tapahtunut jotakin ja sen vuoksi piti suomalaisia Shell-kauppiaita boikotoitaman. Siirsin vakuutukset pois Kansasta silloiseen Pohjolaan ja karistin kaikki muutkin sidokseni punapääomaan. Onneksi punapääomaa ei siinä muodossa enää ole.

        Haluavatko "toverit" tuhota viimeisenkin työpaikan Suomesta? Ay-liike on yhteiskunnan mätäpesäke, joka on vienyt Suomen lähes perikatoon.


    • sdfghjkmom

      Olen itse töissä pakolaisten palvelukeskuksessa enkä mitenkään voi mennä lakkoon.

      Suosittelen muillekkin tätä kasvualaa.

      Sulkekaa vain tehtaat. Mutta matkustajaliikenne on sotaa pakeneville elintärkeä.

      • Siicxc

        Mitä työtehtäviä siihen kuuluu?


      • sxdcfvgbhorll

        Ruuan ja muun yhteisen hyvän jakelua.Eli sitä kommunismia aidoimmillaan.


    • 7529200

      Yleistyösulku se pitää saada.

      Kunnon kansalaiset kyllä elelevät säästöillään hyvän aikaa, mutta vuosi tai pari ilman palkkaa panee roskaväen anelemaan polvillaan edes pikkuhiluja paremmiltaan.

      • SheolCalls

        Paremmilta? Jumala saattaa olla toisinajattelija ;) mutta pidä toki toivoa yllä! Polvet tutisee jo?


      • 7529200
        SheolCalls kirjoitti:

        Paremmilta? Jumala saattaa olla toisinajattelija ;) mutta pidä toki toivoa yllä! Polvet tutisee jo?

        Kommarilla ei ole muuta Jumalaa kuin kansa kaikkivaltias. Korkeampien voimien puoli on tässäkin koitoksessa selvä.


    • Anonyymi

      Nyt on harjoituksista paljon hyötyä vaikka riistäjän Kätyrit täällä kovasti naureskeli. Liiton miesten ja naisten kanssa otettiin muutama neuvoa vahvistava ja kuulkaas yleislakko on entistä lähempänä.

      Työtaisteluun toverit! Alas pakkovalta, nouse maasta työmies ja näytä voimasi riistäjälle!

    • Anonyymi

      Käytte ojennusleirillä taistoon.teille on pitempi kokous tulossa.

    • Anonyymi

      Nyt taisteluun ja taistelut jatkuu kevään kuluessa ja otteet kovenevat ja lakot pitenevät.
      Siankusi ja liete ei meiltä kusiruuttapartioilta lopu. Rikkureiden niskaan riittää ruutattavaa sankoruiskuilla ja moottoriruiskuillakin eri lakkoporteilla joilla avustamme lakkovahteja !!!
      Herrat ei voi meille mitään ja se niitä harmittaa.
      Eivät ede porteille uskalla kun pelkäävät tulevansa ruiskutetuiksi siankusella koska emmehän heitä tunnista vaan luulemme rikkureiksi jos pyrkivät portista sisäpuolelle.
      Lisää porukkaa ilmoittautuu ruuttaryhmiimme jatkuvalla syötöllä ihan kuin kultaisella 70 luvulla jolloin aloittelimme jo tätäkin toimintaa.

      Talkoo-Taavetti

      • Anonyymi

        Toveri, olisi parasta uusia reseptit.


    • Anonyymi

      Valmiina taistoon ja pianhan se jatkuu ja pitkään ...
      Nyt tuli herroilta ja mielistelijöiltä itkunpillit.
      Tulee iso lovi kannattavuuteen.

    • Anonyymi

      Lain mukaan ammattiliittoon saa kuulua tai saa olla kuulumatta. On jäsen tai ei, niin ammattiliiton aktiviteettiin ei saa pakottaa. Se on vapaaehtoista.

      Poliittisia lakkoja esiintyy, kun sdp on oppositiossa. Lakot ovat siis demareiden aikaansaamia. Moraalitonta toimintaa lakkoilla, kun TES on voimassa ja vallitsee työrauhavelvollisuus. Moraalitonta agitoida työstä kieltäytymiseen valheita paasaten.

      Lakkovahdit uhkailevat tehtaiden porteilla ja yritysten ovilla. Siellä maalitetaan rasistisesti töihin menijöitä rikkureiksi, heidän nimensä kirjataan ylös ja mietitään rangaistustoimenpiteitä. Se on vainoamista. Vainoaminen on rikos.

      Työväenpuolue persuista 75% ei kannata poliitisia lakkoja. He eivät ota vastaan käskyjä Hakaniemestä. He eivät kysy puolisolta, pitäisikö mennä töihin vai lakkoon. He ajattelevat itse omilla aivoilla ja menevät töihin. He ovat parasta A-ryhmää.

    • Anonyymi

      ”Kun hallintokoneisto paisuu, se muodostaa yhteiskuntaluokan. Se ei enää palvele kansaa, eikä siihen pyrikään.Virkakoneisto elää omaa elämäänsä ja kansan on palveltava sitä”.

    • Anonyymi

      Ammattiliittoon saa kuulua tai olla kuulumatta, mutta lakon aikana ei töihin mennä.
      Muuten tulee saaneeksi siankusta päällensä ruuttaryhmämme toimesta.

      Talkoo-Taavetti

    • Anonyymi

      Lakkokenraali tunnusti Sipilän lakkojen jälkeen televisiossa, että he eivät saavuttaneet lakoilla mitään, mutta näyttivät joukkovoimaa. ???

      Lakoilla on sama lopputulema tälläkin kertaa, paitsi että miljardi lähti BKT;stä, mikä johtaa jonkinlaisiin lisäleikkauksiin. Kiitos demarivetoisten ammattiliittojen. Liittopomot ovat vastuussa.

      Vihervasemmistolle tiedoksi, että jos BKT laskee, niin se ei ole kasvua. Työttömyys lisääntyy, valtion tulot vähenevät, leikkaustarve kasvaa.

      Lakkoilu tilanteessa, jossa työrauhavelvollisuus on voimassa, on moraalitonta. Voiko tuollaisten osapuolten kanssa tehdä sopimuksia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6560
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2634
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2210
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1886
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe