SOTE kaavio

No niin nyt sitä on päästy jo niin pitkälle, että tavalliselle kaduntallaajaale on tämä sote-kaaviokin jo selvitetty. Tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan vienyt turhan paljon aikaa ja rahaa. Mikä tässä oli jollekkin niin vaikeaa ettei ymmärtäny miten tämä toimii?
https://static.ilcdn.fi/politiikka/sotekaavio_030317_hk_pi.jpg
Onnea kaikille tämän sekasikiön synnyttäjille ja lyhyttä loppuelämää.

PPP loossi 67

8

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ettäs

      tommonen härveli.

    • Ymmärtääköhän vatuloinnin mestari mr Sipiläkään moista tekelettä? Nykyään kun on muotia selittää asiat selkokielellä, niin tämä olisi kiva saada yksinkertaisena.

    • apin

      Hitto soikoon mikä häkkyrä . Mediassa kerrottiin , että terveyspalvelut ajautuvat soten myötä kaaokseen . Kyllä ne ovat jo kaaoksessa , mitä sitten odottaan kun sotesoppa on valmis . Missä näitä epärealistisia älyttömyyksiä sitten syntyy . En ole nähnyt , mutta huhu kertoo , että pääministeri ja oikeuskansleri olisivat olleen viime suvena suviseuroissa . Olettaa saattaa , että pontikkatarjoilu kuuluu myös seuraväen synninpuhdistautumiseen . Kerrotaan , että säästäväisenä , janoisena , raittiusmiehenä pääministeri olisi kulauttanut pitkästä lasista puolet kerralla 80% pontikkaa , oikeuskanslerin naukanneen ahneena persoonana hillitymmin . Eikä aikaakaan , kun puhdistautuminen alkoi . Oikeuskansleri oli havainnut , että pääministerin olkapäistä alkoi nousta vihreitä kierteitä kohti taivasta , samalla kuului huudahdus , pelastus . Tämän jälkeen oikeuskansleri oli todennut , ettei pääministerillä ole jääviyttä minkään yrityksen rahoituspäätoksiin , eikä oikeuskansleri näe korruptio mahdollisuuksia pääministerin toimissa . Yhteistuumin he totesivat , tehkäämme uusia syntejä , lisätkäämme pontikan määrää , näin vapaudumme entistäkin pahemmista synneistä .

    • Herraherätys

      Kokoomuksen kansanedustajan Harri Jaskarin mukaan sosiaali- ja terveysuudistuksen valinnanvapaudesta on tehty "maailman suurin mörkö". (TOMI VUOKOLA)

      Kilpailua juu sekö on kansanedustajien pointti ei näe metsää puolta.

      Kilpailu siis yrittäjyys TIEDÄTKÖ. Että kilpailussa on voiton tavoittelu yksityinen palveluntuottaja odottaa sijoittamilleen pääomalle 10. -20 % tuottoa mistä tämä otetaan , palvelusta vai käyttäjältä.

      Nykyisellä systeemillä kuntien tarjoamassa ei nähdä voitontavoittelun.

      • apin

        Ei suinkaan nämä terveysbusineksen tekijät tyydy edes 100% tuottoon . Kyllä tuotto pitää olla vähintään 6000% , muussa tapauksessa tarvitaan veronmaksajien apua . Huhuillaan , että kaikki Meri-Lapin terveysasemat ostaisi Norsunluurannikkolainen sijoittaja . Tällä sijoittajalla kuuluu olevan jo nyt velkaa IFM:lle 680 miljardia ja Luxenburgissa setelisiiloja täynnä rahaa . Voi meitä hoitojen tarvitsijoita , miten meidän onnettomien käykään ..


    • Huomisensuomi

      Nyt jo näkee kuinka palvelutaso on laskenut yksityisellä puolella.

      Eli edes rahalla ei saa palvelua , potilaita kohdellaan vain rahastuksen välikappaleena.

    • Hölmöläiset
    • hjkmnbhjkmnbjhghuj

      Terveyden hoito kun menee yksityisille, vatuloinnin mestari näkee asian näin. Bisnes on bisnestä myös terveyden kustannuksella, tärkeintä ei ole potilaiden sairaiden hoito, ainoastaan yritykselle ja sijoittajille tuotettu voitto. Kun yksityistäminen saadaan läpi, sitten yritys suunnataan sijoittajille ulkomaita myöten. Tämän jälkeen alkaa varinainen rahastus, johon ei perusduunarilla ole vara. Sitten vakuutusyhtiöt huomaavat uuden rahastuskeinon, ota vakuutus mahdollista sairastumista varten, malli tulee jenkeistä, siellä saadakseen parempaa hoitoa vakuutus pitää olla. Köyhät tulevat olemaan väliinputoajia tässä sote sotkussa, mutta näin on suunta ollut jo pitkään, usean eri hallituksen ajan, yksi kansanryhmä halutaan eliminoida kokonaan, tavalla tai toisella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1455
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      156
      1159
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1032
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      907
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      65
      763
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      757
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      702
    Aihe