Mitä metalli on?

Lihapuhetta

Ihan luokatonta, itsetarkoituksellista ja teennäistä showta, ollaan olevinaan kovia jätkiä. Juuri sitä munatonta sakkia, joka mm. mattojenpesupaikalla jättää oikeat hommat vaimokkeiden hommaksi, samalla kun seistään raybanit naamalla, tatskat käsivarressa ja oluttölkki kourassa. Näin kesällä, ja tuo tiivistää aika hyvin hyvin metallimusankin. Oikeasti ei olla valmiita ajatteluun tai duuniin, poseerataan vaan. Säälittävät pellet.

11

248

Vastaukset

 • ÄLÄ yleistä juntti kotimies, mee nyt vaan johonkin ajattelemaan kuinka olet oikea miesten mies.

 • Bruce Dicksson on muuten olympiatason miekkailija ja lentää jumbojettiä.

 • Metalli on musiikkia, joka jakaa ihmiset sen kuuntelijoihin tai sen vihaajiin, niin kuin sinut! Et tunne selkeästi yhtäkään "metallistia", kyllä sitä löytyy paljonkin työtä tekeviä, osa jopa korkeasti koulutettuja ja töissä!!

 • Itse olen kanssa töissä, ja kyllähän hevi on korkeasti koulutettujen nuorten äijien lauluja kuolemasta ja kärsimyksestä kaikille potilaille ja lähiomaisille.

 • Onneks metalli on jo hyvää vauhtia katoavaa "taidetta". Hevireissu -elokuva floppasi raskaasta, hevibändien keikkoja vastustetaan ja siksi perutaan USAssa, ja popmusiikki ONNEKSI elää ja voi hyvin! Kauan sitten onneksi valtakunnanradiot, poislukien se pelle radio rock, lakkasivat soittamasta tuota sielun ja ihmisyyden mädättävää paskaa. Oikeesti, täällä ihmiset tekevät töitä, menestyvät, pitävät huolta vaimoista ja lapsista, ja noi nahkatakkiset pellet vaan ryyppää ja esittää. Tuet pois kaikilta, tukka pois ja vaikka ees armeijaan, hajoaisivat varmasti päivässä tollaset nistit ku oikeaan elämään laitetaan!

  • Täydellinen esimerkki henkilöstä joka ei tiedä mistä puhuu. Nahkatakkiset pellet? Ootko ikinä nähny metallia kuuntelevaa henkilöä? Vaikuttaa siltä, että puhut metallinkuuntelijoiden stereotyypeistä. Metalli on objektiivisesti monimutkaisempaa musiikkia kuin pop, jossa joka biisissä on sama neljän soinnun kierto. Yksinkertaisten musiikkia on pop, ei metalli. Vaikutat 50-vuotiaalta evankelistalta, joka pätee muille siitä, kuinka Jeesus ei hyväksy ties mitä.


 • Ei me minkään Hevireissu - elokuvan nimeen vannota, se edustaa ennemminkin valtavirta kulttuurin näkemystä. Itse en edes leffaa mene katsomaan.
  Kyllä suomalaiset metalliyhtyeet ovat juurikin ulkomailla esiintymisillään tehneet Suomea tunnetuksi ja ihan positiivisessa mielessä!

 • Ei puhuta muoti-ilmiöistä mutta mennään juurille. Led Zeppelin, Black Sabbath, Uriah Heep, Deep Purple. Jo nämä neljä bändiä muuttivat musiikin historiaa.

 • Metalli on suunnillen ainoa jäljellä oleva suosittu musiikkigenre, joka ei ole vielä kokonaan kaupallista, massatuotettua paskaa.

 • Häviävää?? Suosio senkun kasvaa ja hyvä niin! Monet metallin kuuntelijat kuuntelevat myös klassista, tekevätköhän räpin kuuntelijat samaa? :D

 • Nistit? En tunne yhtäkään metallipäätä joka käyttäisi huumeita tai ei olisi armeijaa käynyt. Siviilinössöjä ovat juurikin ne räpin kuuntelijat.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  563
  4103
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  59
  1676
 3. Missäs stebu

  Missäs stebu....
  21
  569
 4. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  16
  534
 5. Sekaisin olevat naiset

  Lapset eivät asu äitinsä kanssa, ollaan menossa naimisiin ja ei olla, sitten mies vaihtuu ja taas ollaan, otetaan silarit ja muut leikkeleet, matkuste
  17
  400