Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Alanyan huijarimiehet

rahallasaaturkkiukon

Onko kenelläkään miten "pahoja" omakohtaisia kokemuksia pahimmillaan näistä Alanyan turkkimiehistä? Mikä on pahinta mikä on sattunut itsellesi?

9

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MunaTurk

      Ei niistä ole kokemuksia kuin suomifemakoilla. Soita Vihreiden (Vihr.) aluetoimistoon ja kysy sieltä. On varmasti lipeviä ja ihania kunhan sulla on tarjota rahallista omaisuutta vastineeksi, ei se seksi pitkälle elätä turkkilaistakaan. Jos et halua muslimiksi kääntyä niin älä sitten haaveile turkkilaisesta.

      • jorezx

        suomiukolla taas kateus riivaa ihihihihiii


      • MunaTurk

        Ai mikä kateus? Minusta on erittäin hyvä jos suominainen löytää sen onnensa muslimin sylistä, turkkilaisethan ovat muslimeja. Hyvin sopii yhteen suominainen ja turkkilainen. Kerroin vain faktoja joita ns. feministit eivät halua kuulla.
        Eivät kaikki suomalaiset naiset halua muslimia majailemaan kotiinsa, luulisin että hyvin hyvin harva haluaa. Suomi on täynnä älykkäitä naisia jotka ymmärtävät eri kulttuureista paljon. Turkkimieskulttuuri on omansa ja aika lipevää on se meno niillä rantapojilla siellä. Jos löydät ns. komistuksen Turkin lomakohteesta niin uskon että ei ole mikään ensikertalainen naisen kyydissä. Pohjalla satoja harjoituksia ;) Skandinaavinen neitokainen kelpaa vaimoksi hyvän sosiaaliturvan takia.
        Minusta on erittäin hyvä että jos sellainen kelpaa niin kannattaa ottaa. Kuitenkin olisi hyvä että ei ole nahjus ja loinen joka syö yhteiskunnan rahoja. Jos turkkiukko keksii suomiakallensa tekosyitä miksi ei mene opiskelemaan tai hae töitä niin nahjus ja loinen on.


      • hojijojiii
        jorezx kirjoitti:

        suomiukolla taas kateus riivaa ihihihihiii

        Hihihihihi voi tätä viestin kirjoittajan tyhmyttä. Sula riivaa vain tyhmyys. Miksi suomimies olis perseaukiselle turkinpojalle katellinen..


      • MunaTurk
        hojijojiii kirjoitti:

        Hihihihihi voi tätä viestin kirjoittajan tyhmyttä. Sula riivaa vain tyhmyys. Miksi suomimies olis perseaukiselle turkinpojalle katellinen..

        Olen tekemisissä älykääpiön kanssa :D


      • dgjjlööää
        MunaTurk kirjoitti:

        Olen tekemisissä älykääpiön kanssa :D

        Katos sehän osu.


    • rahallasaaturkkiukon

      tarkoitus oli kysyä ja keskustella aiheesta vakavasti. Toisten ihmisten huijaaminen on rikos ja tätä tapahtuu Alanyassa. Monet näistä naisista eivät edes tiedä tulleet huijatuksi, ennenkuin totuus paljastuu mahdollisesti toisen kautta.

    • Pipe91

      Onko ne kaikki huijareita? Mun hyvä ystäväni jätti miehensä kun rakastui turkkilaiseen baaripoikaan alanyassa, nyt mies tulossa suomeen... tosin olen ymmärränyt, että raha vaihtaa omistajaa mieheltä=mun ystävälle, joka eronsa takia on aika lirissä rahallisesti. Asuntokin miehellä on turkissa, mutta ystäväni täytyy asua suomessa lastensa vuoksi ja tästä syystä tämä turkkilainen suomeen muuttamassa. Tästä syystä ainakin omat ennakko käsitykseni muuttuneet turkkilaisista, kun olen tätä suhdetta nyt saanut vähän seurailla.

    • Mirellah88

      Lomilla kävin ja ihastuin! löytyi iiihana sinisilmäinen turkkilainen! oli kalastaja mutta selvis paljon muutakin harmitti kovasti ei tullut meistä täydellistaparia mutta sain pakolaiskeskuksesta uuden eri maalaisen miehen joka on yöt luonani olen onnekas

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe