Ihmisiä, jotka eivät ole koskaan rakastuneet?

Olen elänyt jo 23 vuotta, mutta en ole silti koskaan rakastunut/ihastunut keneenkään. Onko jollain täällä kenties samanlaisia kokemuksia?
Ilmianna
Jaa

12 VastaustaIlmoittautuu.
Ilmianna
Jaa
Täällä ollaan. Eihän naiset rakastu kunnollisiin miehiin.
Ilmianna
Jaa
Sinulla "tuntuisi" olevan sama tilanne mitä minulla oli 9kk sitten. En ole ollut kertaakaan ihastunut kehenkään, mutta monen oudon tunteettoman kehon reaktion jälkeen ja ajatuksen keskittyminen erääseen henkilöön huomattuani meninpä sitten tunnustamaan nämä tunteettomat tunteeni eräälle kauniille naiselle.
Tunnustettuani sain vasta tunteeni.
No, eipä hänellä ollut tunteita minua kohtaan, mutta kummallisesti tuli sitten tiskin päälle tuijottamaan =).
Seuraavana päivänä alkoi sitten oma katse kontakti maagisesti siirtyä häneen ja omat tunteet tulikin räväkästi itselle selville.

On hyvin mahdollista, että sinullakin on hyvin vaimeat tunteet.

Ai niin. Ei kannatta sitten pelätä sitä seuraavaa 3vko:a. Koet sitten itse 🔜
Ilmianna
Jaa
En ole koskaan ollut ihastunut keneenkään. Nyt kun olen täällä palstalla oppinut sen, millaisia naiset aina ovat, ihastuminen lienee entistäkin epätodennäköisempää.
1
Ilmianna
Jaa
Täällä 39 vuotias joka ei oo kokenut rakkautta, alkaa tuntua pikkuhiljaa pahalta mut silti pitäis esittää urhoollisesti että kaikki hyvin.
Ilmianna
Jaa
Minä. Olen oppinut että olen ihmisille saastaa joten en halua tuntea myös heitäkään kohtaan mitään. Joskus kyllä vihaan ihmisiä mutta yleensä pyrin olemaan neutraali.
Ikä on 28v
1
Ilmianna
Jaa
Minä olen rakastanut:

1) Omaa kulliani
2) Omaa älyäni
2) Omaa komeuttani
Ilmianna
Jaa
Mistä te tiedätte, mitä rakastuminen ja ihastuminen on, kun ette sellaista ole koskaan tunteneet? Mihin perustatte käsityksenne rakastumisesta?
Ilmianna
Jaa
En olekoskaan saanut pillua ja se masentaa.
1
Ilmianna
Jaa
En ole varma. Uskoisin olleeni ihastunut joskus (ns. perhosia vatsassa toista ajatellessa) ja pisin suhteeni oli peräti kuusi vuotta, mutta en ole siltikään varma olenko koskaan ollut rakastunut. Tuo saattaa ehkä kuulostaa aika kamalalta olla suhteessa noin pitkään ja olla tietämättä rakastaako toista. Kunnioitin häntä, tulimme hyvin toimeen, muistin häntä merkkipäivinä, kiersimme maailmaa yhdessä, olin henkisenä ja fyysisenä tukena pahoina aikoina, hän oli paras ystäväni jne. Onko tuo sitä rakkautta? Kuitenkaan sellaista elokuvarakkautta en koskaan muista kokeneeni missä toinen vaikuttaisi täydelliseltä ja haluaisin viettää loppuelämäni saman henkilön kanssa.
Ilmianna
Jaa
Tää ketju selittää hyvin palstavakkaritoistajien ajatusmaailmaa. Ilmiölle on nimi: aromanttisuus. Jos ei ole seksuaalisesti halunnut ketään tai ylipäänsä harrastaa seksiä, sen nimi on aseksuaalisuus.
Ilmianna
Jaa
Rakkauden huuma ei kestä ikuisesti ja tilalle tulee sellainen seesteisempi välittäminen. Näin ainakin minulla, kaksi kertaa olen kokenut saman.

Uskon rakastumisessa markkina-arvoteoriaan, kun katselin esim. vaimoani 21-vuotiaana hääkuvassa pystyn totaalisesti ymmärtämään miksi menin naimisiin hänen kanssaan (naapurintyttö blondi, parisuhde ja seksikokematon ennen minua).
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ihmisiä, jotka eivät ole koskaan rakastuneet?

Olen elänyt jo 23 vuotta, mutta en ole silti koskaan rakastunut/ihastunut keneenkään. Onko jollain täällä kenties samanlaisia kokemuksia?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta