ENFO mustamaalaa työntekijöitään

AnnaDHL

Sain olla itse todistamassa että osa ENFOn johtoportaasta todellakin mustamaalasi ja yllyttivät toisia eristämään ja suorastaan tuhoamaan erään henkilön työpaikan. Asialle omistautuminen toi mieleen peruskoulumaisen kiusaamisen. Näin ja kuulin tämän omin silmin ja korvin.

Näytti että he halusivat tuhota tämän henkilön jatko uran IT-alalla myös en ole koskaan nähnyt näin sairasta ja rikollista touhua .

Pää kiusaajana esiintyi lyhyen pulska savolais myyntimies - pitäisi laittaa viisumipakko savolaisille kiusaajille PKS:lle. Sääliksi kävi tätä kaveri joka joutui tällaisen kiusaamisen kohteeksi täytyy luottaa että karma iskee tässäkin ja kiusaajat saa palkkionsa. Itse en enää menisi ENFO:lle kun kerran sieltä pääsin pois minun lisäksi noin 50 muutakin läksi.

16

594

  Vastaukset

  • varsin vaatimattomalla taustalla työntekijät Enfolla ovat, joten ihmekö tuo. Ei se espoossa sen kummempaa ole. Ei pidä hakeutua tuollaisiin.

   • Totta - melkoista harrastelijoiden puuhastelua se toiminta ENFOlla joska asiakkaat tietäisi


  • Kyllä tuo on aika tavallista monella työpaikalla, juurikin niissä paikoissa missä työntekijöitä ei muutenkaan arvosteta koiran paskaa paremmaksi.

   Hyvät työpaikat ovat kiven alla joten huonoja riittää joissa kukaan ei haluaisi olla sekuntiakaan ellei ole ihan pakko.

   Moni hyppää tuollaisesta oravanpyörästä heti pois kun siihen saa pienenkin mahdollisuuden sillä tuollaisiaa työpaikoissa sairastut itsekin henkisesti kun mielipuolet siellä jyllää kaiken rikki.

   • Kiusaaminen voi olla aika yleistä muuallakin mutta tuskin noin laajamittainen yhdessä sovittu ja että sitoudutaan tuhoamaan ja vainoamaan yhden henkilön ura - vai onko sinulla tietoa tai toista esimerkkiä?


   • Siis yhdessä sovittu "johto ja HR tasolla" joku naivi voisi ajatella että kyseessä on yksityis tapaus mutta minusta tämä kertoo johdon ja HR kierouden eikä ole yksityis tapaus työyhteisö ENFO lla on sairas jos tuolla tasolla kiusaamista toteutetaan.

    Yleensähän kiusaamistapauksissa yksi henkilö on päähenkilö muille hän syöttää valheen kiusatusta johon muut sitten uskovat mutta tällä tasolla ei voida luottaa pelkkään toisen sanaan tai ollaan jo valmiiksi metsässä.


   • Perrres kirjoitti:

    Kiusaaminen voi olla aika yleistä muuallakin mutta tuskin noin laajamittainen yhdessä sovittu ja että sitoudutaan tuhoamaan ja vainoamaan yhden henkilön ura - vai onko sinulla tietoa tai toista esimerkkiä?

    Kyllä näitä ikävä kyllä riittää. Pääpukarina joku vaikuttavan oloinen sekopää, joka manipuloi mukaansa porukkaa ruohonjuuritasolta pomoihin ja samaan syssyyn sumuttaa HR-puolenkin. Nimiä ei tietenkään voi mainita, koska siitä seuraa hyvin pahaa.


  • Kokenut ihan saman kun savustettiin ulos täältä ... savolainen kierous pesityynyt tänne

   • muistan sut - samat ilkimykset ja kiusaajat täällä vieläkin on


  • Olen ollut kyseisen firman (alkaa E:llä) yhteydessä koskien heidän entistä työntekijää rekrytointi tarkoituksessa en tiedä onko kyse tästä tapauksesta , kyseisestä yrityksestä annettiin niin ylitse ampuvan lyttäävä kertomus henkilöstä mitä oli vaikea uskoa jostain kiristyksestä koskien todella naurettava eikä uskottava . Lähinnä yritys antoi itsestään huonon ja epäasiallisen kuvan .

  • Enfolla on ollut tämä ongelma johtoportaassa ja HR tasolla pidemmän aikaa - tämän takia TJ lähti ja jätti talon

  • Moi

   Nykyisenä Enfolaisena voin sanoa että tällaista todellakin tapahtui ja oli villit vuodet kun tuli organisaatio muutoksia ja YT neuvotteluja , kiusaamista ja suoranaista vainoamista tapahtui ja siitä tuli talon sisäinen käytäntö HR ja johtoportaassa .
   Nyt onneksi uudet tuulet yrittää puhaltaa meillä ja suurimmat johtajatason kiusaajat on saatu muuttamaan pois talosta esim Istekille siirtyi yksi pahimmista kiusaajista mutta aika näyttää,

   • Kiinnostaisi tietää että kuka tämä kyseinen henkilö mahtaa olla.


  • Tuokin tapaus osoittaa, että vaikka ihmisellä on "tutkintoja" ja titteliin sisältyy "HR" tai "johtaja", ei hänen toimintansa ja sielunmaisemansa välttämättä poikkea juoruakan vastaavasta. Samaa näkee muuallakin, ei tarvitse olla enfolainen joutuakseen todistamaan tuollaisia tapahtumia.

   • Tätä on paljon ne ketkä luulee olevansa turvallisessa asemassa yleensä ylittää valtuudet ja firman strategiat ja saa heikot seuraamaan vaikka olisi korkeassa asemassa työpaikallaan mutta yleensä ne ennen pitkään tippuu tai joutuu vaihtamaan työpaikkaa itse


  • Yippiee !

  • onkos enfosta mitään uutta ? kannattaisiko hakea sinne töihin ? tämän postin perusteella näyttää oikein mukavalta firmalta

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   196
   7503
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   261
   5856
  3. 64
   1223
  4. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   96
   892