ENFO mustamaalaa työntekijöitään

AnnaDHL

Sain olla itse todistamassa että osa ENFOn johtoportaasta todellakin mustamaalasi ja yllyttivät toisia eristämään ja suorastaan tuhoamaan erään henkilön työpaikan. Asialle omistautuminen toi mieleen peruskoulumaisen kiusaamisen. Näin ja kuulin tämän omin silmin ja korvin.

Näytti että he halusivat tuhota tämän henkilön jatko uran IT-alalla myös en ole koskaan nähnyt näin sairasta ja rikollista touhua .

Pää kiusaajana esiintyi lyhyen pulska savolais myyntimies - pitäisi laittaa viisumipakko savolaisille kiusaajille PKS:lle. Sääliksi kävi tätä kaveri joka joutui tällaisen kiusaamisen kohteeksi täytyy luottaa että karma iskee tässäkin ja kiusaajat saa palkkionsa. Itse en enää menisi ENFO:lle kun kerran sieltä pääsin pois minun lisäksi noin 50 muutakin läksi.

23

5738

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enfoilija

      varsin vaatimattomalla taustalla työntekijät Enfolla ovat, joten ihmekö tuo. Ei se espoossa sen kummempaa ole. Ei pidä hakeutua tuollaisiin.

      • Perrres

        Totta - melkoista harrastelijoiden puuhastelua se toiminta ENFOlla joska asiakkaat tietäisi


    • lähdepois

      Kyllä tuo on aika tavallista monella työpaikalla, juurikin niissä paikoissa missä työntekijöitä ei muutenkaan arvosteta koiran paskaa paremmaksi.

      Hyvät työpaikat ovat kiven alla joten huonoja riittää joissa kukaan ei haluaisi olla sekuntiakaan ellei ole ihan pakko.

      Moni hyppää tuollaisesta oravanpyörästä heti pois kun siihen saa pienenkin mahdollisuuden sillä tuollaisiaa työpaikoissa sairastut itsekin henkisesti kun mielipuolet siellä jyllää kaiken rikki.

      • Perrres

        Kiusaaminen voi olla aika yleistä muuallakin mutta tuskin noin laajamittainen yhdessä sovittu ja että sitoudutaan tuhoamaan ja vainoamaan yhden henkilön ura - vai onko sinulla tietoa tai toista esimerkkiä?


      • Perrres

        Siis yhdessä sovittu "johto ja HR tasolla" joku naivi voisi ajatella että kyseessä on yksityis tapaus mutta minusta tämä kertoo johdon ja HR kierouden eikä ole yksityis tapaus työyhteisö ENFO lla on sairas jos tuolla tasolla kiusaamista toteutetaan.

        Yleensähän kiusaamistapauksissa yksi henkilö on päähenkilö muille hän syöttää valheen kiusatusta johon muut sitten uskovat mutta tällä tasolla ei voida luottaa pelkkään toisen sanaan tai ollaan jo valmiiksi metsässä.


      • Anonyymi
        Perrres kirjoitti:

        Kiusaaminen voi olla aika yleistä muuallakin mutta tuskin noin laajamittainen yhdessä sovittu ja että sitoudutaan tuhoamaan ja vainoamaan yhden henkilön ura - vai onko sinulla tietoa tai toista esimerkkiä?

        Kyllä näitä ikävä kyllä riittää. Pääpukarina joku vaikuttavan oloinen sekopää, joka manipuloi mukaansa porukkaa ruohonjuuritasolta pomoihin ja samaan syssyyn sumuttaa HR-puolenkin. Nimiä ei tietenkään voi mainita, koska siitä seuraa hyvin pahaa.


    • Ulits

      Kokenut ihan saman kun savustettiin ulos täältä ... savolainen kierous pesityynyt tänne

      • pasi854

        muistan sut - samat ilkimykset ja kiusaajat täällä vieläkin on


    • HR22

      Olen ollut kyseisen firman (alkaa E:llä) yhteydessä koskien heidän entistä työntekijää rekrytointi tarkoituksessa en tiedä onko kyse tästä tapauksesta , kyseisestä yrityksestä annettiin niin ylitse ampuvan lyttäävä kertomus henkilöstä mitä oli vaikea uskoa jostain kiristyksestä koskien todella naurettava eikä uskottava . Lähinnä yritys antoi itsestään huonon ja epäasiallisen kuvan .

    • Nfolainen

      Enfolla on ollut tämä ongelma johtoportaassa ja HR tasolla pidemmän aikaa - tämän takia TJ lähti ja jätti talon

    • Enfolainen

      Moi

      Nykyisenä Enfolaisena voin sanoa että tällaista todellakin tapahtui ja oli villit vuodet kun tuli organisaatio muutoksia ja YT neuvotteluja , kiusaamista ja suoranaista vainoamista tapahtui ja siitä tuli talon sisäinen käytäntö HR ja johtoportaassa .
      Nyt onneksi uudet tuulet yrittää puhaltaa meillä ja suurimmat johtajatason kiusaajat on saatu muuttamaan pois talosta esim Istekille siirtyi yksi pahimmista kiusaajista mutta aika näyttää,

      • Anonyymi

        Kiinnostaisi tietää että kuka tämä kyseinen henkilö mahtaa olla.


    • toisaalla

      Tuokin tapaus osoittaa, että vaikka ihmisellä on "tutkintoja" ja titteliin sisältyy "HR" tai "johtaja", ei hänen toimintansa ja sielunmaisemansa välttämättä poikkea juoruakan vastaavasta. Samaa näkee muuallakin, ei tarvitse olla enfolainen joutuakseen todistamaan tuollaisia tapahtumia.

      • mexxx

        Tätä on paljon ne ketkä luulee olevansa turvallisessa asemassa yleensä ylittää valtuudet ja firman strategiat ja saa heikot seuraamaan vaikka olisi korkeassa asemassa työpaikallaan mutta yleensä ne ennen pitkään tippuu tai joutuu vaihtamaan työpaikkaa itse


    • kuspaaa

      Yippiee !

    • Anonyymi

      onkos enfosta mitään uutta ? kannattaisiko hakea sinne töihin ? tämän postin perusteella näyttää oikein mukavalta firmalta

      • Anonyymi

        Alakerran mankelihuoneessa on pingispöytä


      • Anonyymi

        Toimari vaihtui taas joten uusi toimari pysyy talossa maksimissaan vuoden, joten sinne vain joukkoon iloiseen.


    • Anonyymi

      Ja 2022 tilanne edelleen entisensä.

      • Anonyymi

        Ja valitettavasti entinen meno tuntuu jatkuvan edelleen, vaikka toisin luulin.


    • Anonyymi

      No, mulla palo sillat erään erikoisen esimiehen ansiosta. Paluuta ei kumpikaan osapuoli toivo ja tämä ei edes mieti. Onneksi osaajille löytyy aina käyttöä ja olen viihtynyt nykytilanteessa jo 8v. Esimiehillä On väliä!

    • Anonyymi

      Muutama kuukausi sitten irtisanoin itseni Enfolta saatuani todella hyvän tarjouksen toisesta firmasta ja kerrottuani tämän esimehelle hän kakisteli hetken ja otti lapun käteensä. Seuraavana aamuna hän yritti nolata minut asiakkaiden nähden vetoamalla ammattitaidon puutteeseen ja muuhun osaamiseen. Nyt onneksi Enfo elämä takana ja uudessa kansainvälisessä työpaikassa ihan erilainen ilmapiiri. Ei enää valehtelua, mustamaalausta ja muuta vastaavaa työelämää haittaavaa. Onko vielä millainen meno Enfolla jotka sinne jäivät kärsimään?

    • Anonyymi

      Enfo ilmoitti jakautuvansa kahteen firmaan. Olikin sellaiset sodat tuosta mitkä tiimit pääsisivät konsulttipuolelle että ei ole tosikaan. Esimiesten iltamissa oli hyvä ettei saanut poliiseja soitella. Lisää sotia on luvassa myös jatkossa, joten kirjoitellaan vain vapaasti Enfon tilanteesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe