Hiihto pois arvokisoista

nykyinen antihiihtäjä

Hiihto olisi syytä poistaa tulevien arvokisojen
ohjelmista. Laji on menettänyt täysin
uskottavuutensa. Itse olen totaalisen kyllästynyt
kuuntelemaan hiihtäjien ikuista ruikutusta siitä,
että käryn syy on tyyliin "astmalääke" tai
"luontaisesti kaikkia muita korkeammat veriarvot".
Henk.koht. ei enää voisi vähempää kiinnostaa.

12

529

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiihto sucks

      oon täysin samaa mieltä. voisko joku, jolla on jotakin suhteita lehdistöön päin ehdottaa niille, että poistais hiihdon sanomalehtien urheilusivuilta? mä kunnioitan enemmän
      liikennepylväitä ku hiihtäjiä!

    • Cure for the itch

      samalla vois sitten poistaa koko kestävyysurheilun listalta, sen verran paljon siinä douppinkia käytetään!!!! se on julma totuus...jos et käytä dpuppinkia et myöskään pärjää!!! mä ainaski olen menettänyt uskon koko kestävyysurheiluun ja etenkin hiihtoon!!! it sucks!! muuten suoraan sanoen "rakastan" urheilua...

      • Hemohessu

        Erittäin samaa mieltä. Kestävyysurheilu on todellakin
        perseestä! Hiihdot pois talvikioista ja juoksut
        pois kesäkisoista. Mitähän vaan sieltä
        L.Virénien ym. J.Mietojen aamumurojen seasta
        olisikaan 70-luvulla nykymenetelmillä
        löytynyt....


    • sunnuntaihiihtäjä

      Hiihdosta on tullut täysin samaa sarjaa painonnoston ja kilpapyöräilyn kanssa.Kaikissa näissä käytetään mielettömästi doping-aineita.
      Hiihdon uskottavuutta on vaikea enää saada takaisin,on sen maine niin ryvettynyt.
      Hiihto olisi siksi parasta poistaa arvokisojen ohjelmasta.

    • relinateljee

      Ei muuten pidä!
      Kaikkihan ne ruikuttaa ja kaikkihan ne käyttävät toupinkia!
      suamarilainen kun minä menisin hiihtämään, niin kyllä jäis toupinki hemmot jäläkeen!!! Ei tule nykyaikana mittään kyllä tästä hommasta, kun kaikki männöö vaan rahan perässä, eikä välitetä mistään muusta yhtään mittään!
      Kultoo vuan janotaan ja muilla huippu suorituksilla ee oo mittään merkitystä!
      Reelu peli!

    • HIIHTÄJÄ!!!!!

      rakkaat ihmiset. Puhun nyt ihan suoralta kädeltä omasta kokemuksestani!
      Minä tosiaankin olen nuori hiihtäjä..ja kovaa vauhtia menossa kohti huippua! Teidän on turha kuvitella, että hiihtäjät ovat ainoita dopingin käyttäjiä..!!! ja että hiihdosta olisi ainoastaan menneyt uskottavuus,...ja että se tulisi poistaa arvokisoista!!! KUUNNELKAA ITTEENNE! meinaatteko te todellakin romuttaa meidän "tulevien huippujen" monen vuoden RASKAAN työn tuloksena saavutetut tulokset ja haaveet tulevaisuudesta! Vaikka luulen että tänne kirjoittaneista moni voi olla minunakin vanhempia niin uskallan silti sanoa; TE ETTE AJATTELE TÄMÄN ASIAN TIIMOILTA AINAKAAN AIKUISMAISESTI!!!!!!!! VOITTEKO TODELLAKIN LUULLA ETTÄ KUKA VAAN VOISI PÄÄSTÄ KÄYTTÄMÄLLÄ ESIM. EPOA TÄMÄNHETKISTEN HUIPPUJEN KALTAISIIN TULOKSIIN????????!!!! VOI TEITÄ RAUKKOJA! KUULKAAS HIIHDON AMMATTILAISUUS ON RANKEMPAA HOMMAA KUN TE IKINÄ OLETTE EDES VOINEET KUVITELLA!!!! EI MIKÄÄN ARKIPÄIVÄN TYÖ OLE VERRATTAVISSA SIIHEN TYÖHÖN MITÄ HIIHTÄJÄT TEKEVÄT SUORASTAAN RÄÄKÄTESSÄ ITSEÄÄN!! JA TÄSSÄKÖ KIITOS :"luotan mieluumminn lyhtypylväisiin, kuin hiihtäjiin!!!!!!" ette kuule uskokkaan miten tuollainen teksti kirpaisee tuolta jostain syvemmältä!!! JA NIIN.. tämä minun tekstini ei todellakaan merkkaa sitä että hyväksyisin dopingin-en todellakaan! mutta täältä minun sukupolvesta on kovaa vauhtia tulossa nuoria HYVIÄ hiihtäjiä, jotka janoaa menestystä ja on yhtä kriittisellä kannala dopingiin, kuin te ja minä! ...että odottakaahan vaan muutama vuosi kun me(joita jo nyt testataan kovasti sekä harjoitus, että kilpakaudella) päästään astumaan kehiin vanhojen tilalle!
      JA MUISTAKAA se työ mitä me tehdään on... sanoin kuvaamattoman arvokasta!

      • Cure for the itch

        no eiköhän se ole tullut jo aika hyvin selväksi ,että koko kestävyysurheilu (ei siis pelkästään hiihto) on täynnä doupattuja pellejä, niin se vaan on,,,montakohan douppaus tapausta on jätetty viimosen vuoden aikana julkasematta esim. amerikassa, aika helvetisn monta!!...tuttavani on kanssa aika helvetin hyvin perilllä hiihdosta, ja hänkin sanoi, että ei huipulla pärjää ilman douppinkia...niin kova on "taso" siellä=) vaihda poika alaa vielä kun voit!!! kestävyysurheilu my ass!!!!


      • puhdas babe

        kyllä sitä ollaan olevinaan niin maailman pelastajia!!!!
        "JA MUISTAKAA se työ mitä me tehdään on... sanoin kuvaamattoman arvokasta!" siis häh...arvokasta, millä fuckin` tavalla.. ei ainakaan sen arvokkaampaa kuin esim. mun mutsin duuni=)!!! tuskin se myylekkiään pentuna ajatteli, että käytetääs sitten isona vähän douppinkia!! kelaa nyt mitä heität... "KUULKAAS HIIHDON AMMATTILAISUUS ON RANKEMPAA HOMMAA KUN TE IKINÄ OLETTE EDES VOINEET KUVITELLA!!!!" ...hauska repliikki,,ihan nauru pääsi!"!!!!"""!!!!


    • Anonyymi

      Todella smam.
      Hiihto todellakin sucks.

    • Anonyymi

      Suomen huumehiihtokeisari, Peri-Kakka Ryki on pilannut hiihdon maineen vuosikymmeniksi. Keskittyy alemmuudentilassaan haukkumaan menestykkäisiä norjalaisia "turskiksi". Sillä Peri-Kakka ei varmaan osaa laittaa ruokaakaan. Jos syö kalaa, niin todennäköisesti norjalaisten hylkämää, hormoneilla ja väriaineilla kasvatettua kassilohta. Toki ne hormonit sopivat Peri-Kakan agendaan! Mutta ei tiedä, että norjalaisten itse arvostamansa kala on todella turska. Varsinkin "skrei" vaellusturska, kun se saapuu Barentsin mereltä Norjan rannikolle. Mutta pitää osata laittaa. Ja yhtä vähän Peri-Kakka osaa huijata ruuanlaitossa kuin hiihdossa.

    • Anonyymi

      Hiihto on talviurheilun ja suomalaiselle mielenlaadulle arvokas asia, ei juolsulajejkaan poisteta kesäkisoista vähään aikaan... Olipahan kisat Pekingissä, heräsi ajatuksen tynkää monenlaista.

      Pekingin talviolympialaiset näyttivät selvästi sen, mihin on suomalaisessa talviurheilussa tultu – kaikki tiet vievät pohjalle. Yksi viestihopea + muut, yhteensä 8 mitalia, Norja 37 mitalia, Ruotsi 18 ja Alankomaat 17. Osallistujamaita kaikkiaan 92, mutta talvilajit keskittyvät vahvasti Skandinavian maihin, USA:an, Kanadaan ja Venäjään. Kiina on nousussa ja Japani samoin. Niistäkin löytyy lunta ja pakkasia. Keski-Euroopan maista löytyy myös ja Saksa, Itävalta ja Sveitsi kahmivat alppilajeista mitaleita. Vaan Suomi ei. Suurin osa 92:sta maasta on sellaisia, joissa ei ole luonnonlunta eikä talviurheilu ole suosittua. Jos haluaa menestyä, on harjoiteltava muualla tai muutettava kokonaan maata. Oikeastaan talvilajien suurmaita on vain tusina, Suomikin kuului muinoin siihen sakkiin.

      Kuunnelkaapa tarkkaan mitä viralliset portaat kommentoivat, mitä valmennusjohto, urheilun organisaattorit ja päättäjät kiertelevät romahdusta. ”On tehtävä paremmin asiat”. Kaikkihan on aina kunnossa, valmentajat ovat erityisen päteviä, valmennusmenetelmät tässä teknomaassa ovat huippua, on tekniikkaa, välineitä, mittareita, seurantaa. Jokin silti puuttuu. Puuttuu nuorten kiinnostuksen puute, nuoret puhelinzombiesukupolvet eivät halua viettää elämästään vähintään 10-20 vuotta rääkäten itseään, uhraten nuoruuttaan, jonka voisi viettää normaalisti opiskellen, seurustellen, valmistuen ammattiin ja aloittaen urakiidon, sen ainoan lajin, jonka suomalaiset nykyään osaavat. He voisivat elää vauhdikkaammin kuin rataa kiertäen ja odottaen menestystä, joka ehkä lopulta tulee - tai sitten ei. Urheilussa kuluva aika tietää asioiden menetyksiä, rääkkiä, joka ei koskaan lopu, keskittymistä asioihin, joita vain osa kansasta arvostaa korkealle. Jos oikeaa motivaatiota ole, ei tule huippuja millään alalla. Pekingin hiihdot hiihdettiin kokonaan tekolumilla, siitä voi kuvitella millainen rasitus ympäristölle olympiakisojen järjestäminen nykyään on. Urheilu kriisiytyy koko ajan.

    • Anonyymi

      ettehän te ryskyt saa muutenkaan osallistua eli ei teistä ole kuin haittaa täällä somessa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe