Ovat huijaus chat

erehtynyt

18 adult 18 chat ja 45 plusyhteys oikein rahan lypsypaikkoja.

17

877

  Vastaukset

  • Joo näin on. 45plusyhteys.com on täysin feikki saitti. VAROKAA!
   Profiilien naiset on kyllä ihan suomalaisia mutta päivystävät tietokoneella ja vastailevat miesten viesteihin. Krediitit maksaa ostamastasi määrästä riippuen 1,00 - 1,60 euroa ja jokaisesta viestistä menee krediitti. Naiset haluavat vain viestitellä sivuston kautta eli kuluttaa hankkimasi krediitit. Naiset vain vetkuttelevat viestejä eikä ketään saa houkuteltua treffeille millään.
   Sivuston paljasti huijaukseksi se, että kun ennen sisäänkirjautumista etsii omaan profiiliinsa sopivaa jäsentä, mitään ei löydy. Oma profiili ei näy koska sitä ei ole.

   • Auuttakaa auuttakkaa auuttakaa olin solteqinpr ojektipäällikkö tuli tämä ja bei kaikki ja rahat www.mxs.fi kiire auttkaa heikkii.hartlin@gmail.com


  • muuta edes odotettavissa?

  • jotain jäljitelmiä im live ja live jasmin, erona ei live kuvaa + houkuttimena se tapaamisen nopea mahdollisuus. Naisilla paljon helpompaa, tunkua on läheltä, kaukaa, teki haun mihin tahansa, ainoa riski on haitallinen mies mistä ei eroon pääse ei sitten millään. Palvelut kaikki yhteensä 95pros turhia tavallisille leipäänsä työtätekeville miehelle. Raha kyllä kelpaa, se on aina tevetullutta.

   Joskus tein uteliaisuuden janoa selvittääkseni kansainväliseen naisena miehen hakua ja tarjolla asiallisia jos insinöörejä, ei uusia mut toimivia lentokoneita omistavia miehiä. Tietenkin olin ihan köh köh ja katoin omaa wallettia. Naisena senkuin olisi alkanut seulomaan ja tekemistä piisaa ettei ehdi Suomalaisen viestiä lukemaan. Ei sillä niin merkitystä olisi ollutkaan. Suoralainaus suomalaisen naisen logiikasta, ei se kai niin tärkeetä.

   Niin niin, ei se niin tärkeetä kunhan on massii sitten voi olla merkitystä, kaikki loppuhan sujuu kuin elokuvissa.

   Normi suomalainen "pa" mies ... katso vain se kuvina älä yritä liikaa mitään se on 95 pros turhaa laitoitpa kuvat sekä profiilit panostusta aloituksiin mut nainen on puuropotilla osaava emäntä, poimii parhaat mantelit ja niitä on ylitarjonnan puitteissa riittävästi

  • 45plusyhteys.com selvästi huijausta kokeiltu ja onneks nopeesti selvis chat palstat ei käy osta credittejä jne

  • 45plusyhteys sivun naisten kuvia kun katsoo niin kokolattiamaton käyttö suomes näyttäis olevan yhtä yleistä kuin jenkeissä. Et tuskimpa on esim. kainuulaisten naisten aitoja kuvia .

   • Ainakin yksi tapaus jossa samalla kuvalla kaksi profiilia.toisessa 66v ,aviossa ,pillu ajeltu,pohjois-karjalasta.Toisessa sama "nainen"56v,pilluunkin karvat kasvanu,leski uudeltamaalta.Heh kyllä meitä miehiä taas vedätetään.


   • Naista tosissaan haeskeleva mies taiteilee kyllä selitykset mielessään, miksi karva, miksi ei karva.


  • Kun kahdesta paikasta tulee 1. viesti sanoin: "Mitä haluasit aamupalaksi", niin nämä ovat näitä "zombien" viestejä. Onhan niitä muitakin, yksi nainen kertoi, että heillä on valmiita tekstejä, joista voi valita, ettei tarvitse itse keksiä mitä kirjoittaa. Voi kunpa virkavalta voisi jollain konstilla puuttua näihin huijauksiin. Joku nauraa jossain meille miehille!

   • Joo siellä on noita täkyviestipohjia. Mulla on jääny sellainen tuntuma, että se on robotti joka niitä lähettelee ja jos asiakas vastaa niihin, sivuston työntekijä jatkaa siitä keskustelua (=kusettamista).


   • Onkohan yhtään tapaamista tullut ,eli onko oikeita naisia täällä ollenkaan


  • Ei ole eikä tule,naiseen et pääse yhteyteen.Palvelu sellainen ettei edes naiselle anneta miehen sähköpostiosoitetta johon he voisivat ottaa yhteyden.Yksi nuorenpi nainen oli jotenkin keksinyt miten huijata ylläpitäjiä.Sieltä tuli viesti ja hän oli todella palvelun sivulla.Siellä pitää saada kierosti ujutettua sähköpostiosoite naiselle.Toiseksi siinä on sellainen että jos nainen todella haluaa ottaa mieheen yhteyden on sovittava hänen mieleisensä tapaamis paikka...

  • Ihan vinkkinä, ei kannata liittyä ainakaan adult18.chatin käyttäjäksi, siellä ole oikeita ihmisiä, kaikki profiilit taitaa olla täysin bottien tekosia, sama vaikka juttelet, ei ne suostu koskaan tapaamiseen koskaan.

   Perustelen bottiväitettäni, eräänkin profiilin henkilö väitti olevansa oululainen, mutta kuvissa näkyi selvästi amerikkalainen jääkaappi ja monia amerikkalaisia tuotteita joita ei suomesta saa, tietääkseni.

   Rahankeruupaikka, onneksi en rahojani pistäny tunnuksen krediitteihin. Pysykää poissa siitä sivustosta, ja kaikista muista mitkä on chilliboot nimisen yrityksen ylläpitämiä.

  • Sellaista kusetusta että Sampo Syreenikin kääntyisi sunnuntai-sängyssään. =)

  • totta..adult18 paikasta ei treffejä saa

  • kuumaflirtti.com onko ehkä Suomen eliittipaikka parhaimman naisen lötämiselle?
   Reksiteröityneet naiset on ainaskin hyvän näkösii ja kuumina.

   • Ns. "rekisteröityneet naiset", kuten sinä sivuston affiliaattina niitä mainostat, ovat itse asiassa palveluntarjoajan tekaisemia kuvitteellisia profiileja.

    Miksi sinä, yhteiskunnan pohjasakka ja affiliaatin irvikuva, kerrot asioista toisin kuin niistä käyttöehdossa sanotaan?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   324
   3648
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   129
   3124
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   181
   2038
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   1481
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   30
   1112