Vihervasemmisto nousukiitoon.

siinäs_näitte

Olette luulleet mitenkä maahanmuuto teemalla olisitte peloitelleet suomalaisia epäonnistuitte.
Vihreät, ja Vasemmistoliitto nousi juuri ne jotka ovat suosiollisempia maahanmuutolle.
Sivistyny kansanosa osaa ajatella asioista laajemmin, eikä vain mitenkä itsestä olisi kivaa.
Soini sai kunnolla siipeensä muistaa loppu elämänsä. Nyt jos Halla-Aho nousee puheenjohtajaksi voisi hallituskin kaatua, mikä olisi toivottavaa. Päästäisiin Sipilästä, ja Berneristä. Uusi hallitus olisikin sitten aika mielenkiintoinen.

18

572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ghkllhfds

      Pieni kuntavaalivoitto ei tee vihervassareista vielä suurta puoluetta.... persuille, jotka käännyttäisivät välittömästi raiskaajat maasta, tuli takapakkia mutta ovat edelleen maamme kolmen suurimman puolueen joukossa.

    • Jytkynpytky

      Vai "Pieni" vaalivoitto. Persut on nyt jytkytty niin maan rakoon etteivät sieltä koskaan nouse. Sallassaki täydellinen romahdus vaikka yrittivät ratsastaa kansanäänestyksellä. Nyt se kansa äänesti.

      • tarkkailija_ennustaa

        Nythän tulee piakkoin käymään niin että pääsemme eroon myös hallituksesta. Sipilä, ja Berner pääsevät sinne minne kuuluvatkin, elikkä rivikansanedustajiksi.

        Tämä tapahtuu kesällä kun Persut valitsevan Halla-Ahon puheenjotajaksensa. Silloin hallitus hajoaa, ja tulee uudet vaalit. Uusi hallitus muodostetaan ,Kokoomus on pääministeripuolue RKP apupuolueena SDP Vihreät, ja Vasemmistoliitto, siinä se.

        Sdp tulee korvaamaan kankiakielisen Rinteen ehkä Lindmanilla. Kepu tlee palammaan tulevaisuudessa juurilleen koska "kokoomuslaiset" Sipilä, ja Berner siirtyvät takaisin yrityselämään.


    • Eihassumpaa

      Ei Sallassa ainakaan vihervassut juhli, ei yhtään vihreetä ja vassuilla "nuorin" ilmeisesti 62v onkohan kaikki elossa seuraaviin vaaleihin ?
      Montakoha pakolaista vuodenpäästä Sallassa...luulenpa että palaavat mielummin kotiin kun jäävät tänne,mielummin kuolema kuin loppuelämä Sallassa...
      Demokratia vaje iski demareihin kun Pekka putos kuormasta ::))

      • tarkkailija_ennustaa

        Kyllähän valtakunnan politiikassa Vasemmistoliitto lasketaan viehrvasemmistoksi. Vasemmistoliitto ei ole enään se mihin on perinteisesti totuttu. Arhinmäki lähti sitä viemään Vihreän sisarpuolueeksi jota Lii nyt jatkaa.

        Monelle eteläsuomalaiselle duunarille onkin ollut yllätys kun edunvalvoja on ollut hakusessa. Osa vasureiden äänestäjistä siirtyikin persuihin, ja nyt ehkä SDP:hen.

        Myyinen vasemmistoliitto onkin keskittynyt kielikysymyksiin, maahanmuuttoon, vähemmistöryhmiin, vihreisiin arvoihin. Vasemmistoliitto onkin saanut paljon nuoria äänestäjiä ja tulevaisuus on nousujohteinen, sillä heillä on nyt hyvä johto.


    • Jäätävä

      Onneksi ei kuitenkaan hävitty (PS) valtakunnallisesti kommunisteille.

    • qwsader

      no ei ainaakaan hihulit päässy.

      • eläkeukot_ulos

        Kyllähän Sallassakin olisi jo aika saada nuorempia valtuutettuja. Kohta pitää järjestää rollaattoreille säilytyspaikka kokouksen ajaksi.
        Aika on muuttunut joten pitäisi ajatustenkin muuttua. Nämä vanhat ukot elävät mennyttä aikaa.


    • Voitonpäivä

      Nyt olisi erittäin hyvä tietää paljonko Kantola ja muut maijat saivat ääniä juuri järjestetyissä kunnallisvaaleissa. Joko he ovat luovuttaneet? Kyllä olisi kohteliaisuus pyytää anteeksi kaikesta mielipahasta ja loukkauksista. Onneksi kunta sai Uutta verta ja äänestäjiä pohjois-afrikasta.

    • jatkavain

      Olen lukenut melkein kaikki Kantolan kirjoitukset, niissä ei ole mitään anteeksipyydettävää, asiaa jokainen kirjoitus. Totuuden julkaisemisesta vain on tehty suomessa rikos, siitä on lukuisia esimerkkejä. Kantolassa hyvää ainesta, toivottavasti jatkaa samaa linjaa kuin tähänkin asti, eli, kirjoittelee ja ottaa kantaa ja perustelee kantansa, väitetään vastaan jos voidaan.

      • eitaijatollopystyä

        no kerropa persereikä, mitä se kantola on kirjoittanut ja mikä sen päämäärä on?

        pystykkö nä tollo siihen... annappa tulla niin katotaan ymmärryksesi taso...


    • onni_onnettomuudessa

      Onneksi valtakunnallisesti työttömät ja alempi sosiaaliluokka ei viitsi käydä äänestämässä on kansantaloudelle lottovoitto.
      Me oikeistolaiset olemme senverran valistuneita, emme missään nimessä jätä kansalaisoikeutta käyttämättä.
      Vaikka me Kokoomuksessa olemme leikanneet juuri teiltä ei se meidän kannatusta laskenut, päinvastoin.
      Kun kansa kohteli meitä näin lempeästi on aika kiristellä jälleen ruuvia.
      Niimpä me Keskustan tuella alamme parantamaan työllisyystilsnnetta. Laitamme nyt työttömät tosissaan katselemaan itsenäisesti työtä, muutoin korvauksia rukataan.
      Olemme vakaasti sitä mieltä. Työtä kyllä löytyy kun nousee sängystä, jos ei paikkakunnalta,Suomi on laaja, ja Norja, ja Ruotsi on lähellä.

    • kantolaJAaskaJAahola

      Kyllä kaikkien sallalaisten persujen pitäisi yhdessä ostaa ja maksaa etusivun ilmoitus Koti-Lappi -lehdestä ja julkisesti pyytää anteeksi sallalaisilta asukkaiden nolaamisesta ja siitä, että ovat pettäneet äänestäjiä useissa vaaleissa.

      Kantolan kirjoituksia ei kukaan järkevä jaksa lukea: niissä ei ole mitään tolkkua ja suomen kielen käyttö on surkeaa.

      On säälittävää, että tuollaiset ennakkoluuloisen ja vihamielisen asenteen vieraita kohtaan omaavat henkilöt ovat päässeet vaikuttamaan Sallan kunnallispolitiikassa.

      Toivottavasti pian koittaa aika, jolloin Kantola ja Aska sivistymättömine hännystelijöineen joutuu ottamaan lusikan rupisiin kouriinsa ja myöntämään, että inhimillisyydellä ja empatialla on sijansa myös persujen poliittisissa kannanotoissa.

      Ja nimenomaan sillä tavalla rakennetaan Sallastakin parempi paikka asua oli kunnan asukas kotoisin mistä tahansa ja mikä on hänen taustansa!

    • velierkkivääräleuka

      ei löydy suomesta yhtään puoluetta joka ajaisi syrjäseutujen asiaa. Valtio on vienyt lähes kaiken palvelun Sallasta. On lapsellista ajatella että esim kepu ja varsinkaan nykyinen kepu olisi syrjäseutujen taikka heikompiosaisten asialla. Ne jotka ymmärtävät asian eivät käy äänestämässä ollenkaan, se on heidän mielestään täysin turhaa. Esim opiskelijat joutuvat ottamaan lainaa kun opintotuet pienenevät. Valtio velkaantuu vähemmän koska velkataakka siirretään mm opiskelijoille. Missä on rikkaiden vastuu, missä on rahassa rypevien ammattiyhdistysliikkeiden vastuu,yms. Hävettää tämä puolueuskollisuus.

      • puolueuskollisuus

        Keskustapuolueen kannattajat ovat kuuluisia puolueuskollisuudesta mikä on denoksatian kannalta huono asia. Äänet ovat taattuja tehtiimpä päätöksiä vaikka itseä vastaan.
        Soini sanoikin hyvin. Kepulainen äänestää vaikka hongittunutta heinäseivästä jos se vain on kepulainen.


    • Oimyboy

      Näissä vaaleissa poistui sekoomus Kokoomus Sallan kunnanvaltuustosta. Seuraavissa vaaleissa poistuu persus versus. Tämä on varmaa tietoa, eikä mitään Huhupuhetta.

      • Näinsekäy

        Tämä on kyllä totta. Lisäksi seuraavissa eduskuntavaaleissa tulee persut menettämään ainokaisen paikkansa. Tämän paikan tule perimään Vihreä liitto. Rovaniemellä muun muassa alkavat olla pääpuolueen asemassa. Eli sinne valui ministerin paikka ja myös kansanedustajan. Parhaat onnittelut!


    • fhkfh

      Vasurin edustaja ajoi kelkkareitin tekemistä viinakaupan pihalle kun ei jaksa persettänsä kävelyttää. Uskomatonta juoppojen paapomista. Niin kuin ei olisi noita räkä poskella olevia kyläkäisiä jo tarpeeksi!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      456
      3326
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      436
      3115
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2849
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2202
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2050
    6. 182
      1420
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1226
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      81
      1200
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1050
    Aihe