Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

MONALIZAN SALONKI

Blondiks

Kokemuksia kyseisestä kampaamosta?

3

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ENSUOSITTELE

      Ostin sinne Offerilla-lahjakortin ja kävin ottamassa kaksivärivärjäyksen ja leikkauksen. Molemmat meni ihan pilalle! Väri ei niin paha juttu, koska toinen, pätevä kampaaja pystyi laittamaan uuden värin, mutta leikkaus oli niin epätasainen ja muutenkin ihan hirveä (ei edes mitään mallia), että se jouduttiin leikkaamaan todella lyhyeksi toisessa kampaamossa ja yritin juuri kasvattaa pixie-mallista pitkiä hiuksia. Oli oikealta puolelta joistain kohti 3cm pidemmät kuin vasemmalta ihan lyhyiksi kynitty. Kyllä siinä monet itkut pääsi, enkä varmaan koskaan ole kiroillut niin paljon... Ja siellä ei muuten puhuta mitään hyvää suomen kieltä että saa selittää moneen kertaan mitä haluaa ja silti ei tajuta mitään. Ainakaan juuri tämä Monaliza itse. Näytin kyllä moneen kertaan pinterestkuvia, että mitä haluan, väriä ja mallia, mutta ei vaan tajunnut! Jouduin vielä näyttämään kännykästä eikä hän nähnyt kunnolla, oli varta vasten tabletti mukana, mutta hän ei tiennyt/muistanut oman kampaamonsa nettisalasanaa…! Laitoin heidän FB-sivuillensa asiasta monta kommenttia, mutta ne poistettiin heti. Sieltä poistetaan kaikki negatiiviset, joita muutkin olivat laittaneet. Tosin he olivat valittaneet pilalle menneistä ripsienpidennyksistä suurimmaksi osaksi. Ajattelin, että kyllä tuonne uskaltaa mennä kun ei kukaan ollut arvostellut negatiivisesti kampaamokokemuksia. Myöhemmin selvisi, että nehän ovat tietysti poistettu. Ihan suoraan sanottuna, en ole koskaan käynyt noin epäpätevällä ja huonolla kampaajalla! Yritin säästää rahaa, mutta nyt menivätkin kaikki ja lisäksi hiukset! Missäköhän ovat koulunsa käyneet, vai ovatko missään? Olivat ulkonäön perusteella jostain Lähi-Idästä kotoisin.

    • lfjlf

      Mä kävin Offerilla-tarjouksella tyvivärissä ja oli ihan ok. Leikata en antanut. Älkää menkö sokerointiin. Sitä ei tehdä sokerilla ja hygieniasta ei tietoakaan. Voitte vaan arvailla tälleen bikinikautta odotellessa missä kaikkialla se "sokerin"levitin on käynyt ja aina samaan purkkiin uudestaan.

      • Gggh

        Elämäni järkyttävin kampaamokokemus tässä paikassa.. :(


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe