Kirkkoherra Tepsa on päässyt MV:n etusivulle!

Kemppa taas otsikoissa.
Ilmianna
Jaa

13 Vastausta


Asun Kemijärvellä ja tiedän kyseisen tyypin, täysin suvakki!
Aika lapsellinen ihminen saa tosiaan olla, jos oikeasti ottaa todesta tuollaisen muslimimatujen "kääntymisen kristinuskoon".
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tepsahan vastusti sen poliiseja vastaan riehuneen punapapin touhuja. Oli siis "suvakkeja" vastaan, eli turhaa ilkkuminen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
112Ä kirjoitti:
Askola ja Mäkinen ovat pilanneet kristinuskon, miten voi kukaan luottaa heihin. Täytyy elää kuplassa jos ei ymmärrä miksi porukat eroaa kirkosta. Kirkko rikkoo lakia menee lain yläpuolelle, kun ei ole lupaa olla Suomessa, heidän on poistuttava maasta.

Suomeen voi tulla Schengelin ulkopuolelta ilman passia!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Heikko on usko, jos kuvittelee muslimien kääntyvän tuosta noin vain.
Taqiyyaa, se on taqiyyiaa.
Ilmianna
Jaa
Uutiset
27.2.2017

Teuvo Hakkarainen: Vanhukset makaa paskoissaan, me hyysäämme ulkomailta tulevia

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen ei pyörrä ajatuksiaan ja sanomisiaan, vaikka hän sai tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Mies laukoo kovilla painetussa Hymyssä, johon hän on antanut haastattelun.

-Tää on hullu maa. Sää puhut totta ja sut tuomitaan. Seuraava aste on että Suomeen tulee sharia-laki, täällä on jo sen esiaste, hän paukuttaa.

Hänen mielestään kantasuomalainen hetero on syypää aina, jos suunsa aukaisee. ei ole olemassa totuutta, on vain ”journalismia”.

-Tuolla vanhukset makaa paskoissaan ja me hyysätään ulkomailta tulevia. Laitetaan ensin omat asiat kuntoon, ennen kuin hoidetaan heidän asioitaan. Tuolta kun tulee ukkoporukka aavikolta niin kyllä niille avustajia löytyy mutta ei vanhusten hoitoon löydy, Hakkarainen manaa.

Myös EU:sta Hakkarainen vaahtoaa. Maksamme sinne kolme milardia ja saamme kaksi, hän sanoo.
1
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Ylläpito poistaa Tepsasta kirjoittelun! Tepsa itse on kertonut radiossa puolustavansa muslimeita joka on ristiriidassa kristinuskon kanssa. Tepsalla on unehtunut ensinmäinen käsky.
Ilmianna
Jaa
Oli olemassa myöskin videonauhoite siitä väitetystä raiskauksesta, jossa nähdään kun Abdul tunkeutuu tytön anaaliin. Tyttö sanoo ”ei” useamman kerran, mutta hovioikeus katsoi, että tyttö on ainoastaan anaaliyhdyntää vastaan ja että sen takia ei tarvitse olla kyse raiskauksesta.
Näin ruotsissa!
Kuudes käsky?
Ilmianna
Jaa
Sodankylän kehnojen pappien eldorado, toiviomaa on kuihtuva Kemijärvi.
Jättivät jälkeensä kaunaa ja riitaa, eroja ja riitaremontteja,
Molemmat paikkakunnat voittivat, kukaan ei kaipaa.
Ilmianna
Jaa
Maltillinen ”pakolaisystävällinen” kirkkoherra moittii pastori Marjaana Toiviaista
Kemijärven seurakunnan kirkkoherra Pentti Tepsa tiedetään arabian kielen taidostaan ja kiitollisuudestaan lukuisten pakolaisten käännyttyä kirkon jäseniksi. Tepsa ei ymmärrä Marjaana Toiviaisen anarkistista kristinuskoa.
Millainen mies tämä Pentti Tepsa?
Kemijärven kirkkoherra Pentti Tepsa on tuttu mies allekirjoittaneelle. Hän opiskeli teologisessa tiedekunnassa samaan aikaan. Jos oikein muistan, hän saattoi olla VT:n jossain tutkielmaseminaarissakin yhtä aikaa. Muistan varsin hyvin muutamat teologiset keskustelut Pentin kanssa silloin kauan sitten 1980-luvulla, kun kohutyttö Marjaana Toiviainen ei ollut mahdollisesti vielä syntynyt.

Pentti Tepsa tunnetaan kielitaitoiseksi ja hienotunteiseksi teologiksi, joka jo opiskeluvuosina oli kutsumuksesta omistautunut alalle.

Pentti Tepsa valittiin Kemijärven kirkkoherraksi muutama vuosi sitten. Hänen edeltäjänsä Lasse Marjokorven muistan myös erittäin hyvin. Vasta muutama kuukausi sitten soitin hänelle ja kyselin Lusangan muistoja. Lasse tunnettiin siitä, että hän sanoi asiansa suoraan, niin että eteläsuomalainen läpeensä hämmennykseen ja eksyksiin joutunut ”kristitty” ymmärsi viestin.

Nämä molemmat kirkkoherrat – entinen ja nykyinen – ovat hienotunteisia, mutta Penttiä tämä hienotunteisuus erityisesti hallitsee jo hänen nuoresta miehuudestaan alkaen. Silloinkaan hän ei örveltänyt eikä riehaantunut, ei mellakoinut eikä väitellyt, vaan maltillisesti ja huolellisesti argumentoi ja artikuloi kuunneltuaan myös vastapuolta, mikä ei ollut tyypillistä nuorille teologille (siihenkään aikaan).

Muutama vuosi sitten oli Kemijärven kirkkoherran virasta kilpasilla Tepsan kanssa myös Eero Kuikanmäki, jonka muistan verrattoman hyvin hänen lapsuusvuosistaan alkaen, koska hänen äitinsä toimi lähetyssihteerinä Malmin seurakunnassa, kun itse toimin lähetyspastorina.

Teologian tutkielmansa Pentti Tepsa teki ilmeisemmin Qumranin kirjoituksista, joiden parissa hän lienee harrastanut pohdiskelua hetken tämänkin jälkeen. Tepsa teki Rovaniemellä upean uran korkeakoulupastorin opiskelijamessujen ja –leirien parissa.

Kun kuulemme uutisista Kemijärven kirkkoherran Pentti Tepsan ilmoittavan eriävän mielipiteensä turvapaikanhakija-aktivismista pastori Marjaana Toiviaisen käytöksen suhteen, niin tuon mielipiteensä ilmaisee hienotunteisuudestaan ja sovinnollisuudestaan hyvin muistettu ja tunnettu teologi, joka on hoitamassa kutsumusvirkaansa.

”Eri mieltä toimintatavoista ja Suomen tilanteesta”

Muuan kirjoittaja oli järkyttynyt Toiviaisen saamista moitteista, mutta Tepsa kommentoi:

”Kirkonmiehenä kiitän tuesta kirkolle ja papeille. Kollegiaalisessa mielessä tuen Marjaana pappia, mutta olen eri mieltä hänen kanssaan sekä toimintatavoista että Suomen tilanteesta”.

”Marjaanalla pitää silti olla oikeus henkilökohtaiseen turvallisuuteen ja koskemattomuuteen. En hyväksy vihaposteja tai uhan tunteen luomista”.

Pentti Tepsan kommentti on virittänyt tunteiden ryöpyn ja Uusi Suomi on tehnyt jopa erillisen jutun tämän kommentin johdosta. On pelättävissä, että “suvakki-mafia” leimaa pian Pentti Tepsan rasistiseksi, piilonatsiksi ja kaikella muulla hirvittävällä tavalla.

Pentti Tepsa kertoo tehneensä seurakuntansa kanssa laajasti työtä turvapaikanhakijoiden parissa ja hyväksi, mutta silti hän ei hyväksy kirkon pappien touhuna

”julkisia mielenosoituksia tai viranomaisten työtä haittaavaa kansalaisaktivismia”.

Tepsan mukaan on tärkeää säilyttää suhde viranomaisiin.

”Kokonaiskuvan kannalta on jopa haitallista, jos kirkko tai papit leimautuvat jotenkin viranomaisten työn haittaajiksi”.

Kirkkoherra Pentti Tepsa ei voi hyväksyä väitteitä, että turvapaikkajärjestelmä tai Suomen yhteiskunta olisi rasistinen, jollaisena Toiviainen kuvasi Suomea.
Tukholman syndrooma ja monikulttuurisuuden ongelma

Pentti Tepsa kirjoitti 8.4.2017 Tukholma-syndroomasta pohtien länsimaisia humaaneja ihmisiä, joita terrori hämmentää ja kauhistuttaa. Hän ilmoitti vilpittömästi kunnioittavat surunvalittelunsa naapurimaamme pääkaupunkia kohdanneen iskun uhreille.

Kirkkoherra Pentti Tepsan analyysi Marjaana Toiviaisen touhusta ja myös Tukholman tilanteesta poikkeavat merkittävästi Alexander Stubbin näkemyksistä. Stubbin mukaan Marjaana on hienolla asialla protestoidessaan poliiseja vastaan ja Tukholma on maailman turvallisin kaupunki
Samalla Tepsa huomauttaa tarpeellisuuden pohtia hetkisen Tukholma-syndroomaa, kun median tavoittama yleisö jää huomaamattaan pahuuden lähettiläiden toiminnan panttivangeiksi:

”Moni kiirehtii selittämään, että iskut johtuvat koetusta rasismista ja eriarvoisuudesta. Vangitsijoiden ymmärtäminen on panttivangin käytöksenä määritelty niin sanotuksi ”Tukholman syndroomaksi”.”
Tuon kirjoituksensa Tepsa päätti monikulttuurisuuden ideologian ongelmallisuuteen:
”Euroopan tilaa tarkastellessa näyttää selvältä, että ihmisten vapaa liikkuvuus, globalisaati
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hyvä ja selventävä kirjoitus. En tunne tapausta, mutta kerrankin joku puolustaa ja kertoo "tapetilla olevasta" asioita, joita parjaajat eivät tiedä. Kerrankin tällä palstalla on ASIAA.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Lisää Sodankylänpappeja tulossa Kemijärvelle
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei tämä Tepsa ole "suvakkipappi", lukekaa Uudesta Suomesta hänen blogiaan. Onko joku käsittänyt väärin, ei hän ole Askolan ja Mäkisen kaltainen tyyppi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kirkkoherra Tepsa on päässyt MV:n etusivulle!

Kemppa taas otsikoissa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta