Mies ei yhtäkkiä anna koskea? Erill. Asunnot vai??

Sydänraastettu

Hei

Onko kellään muulla kokemusta suhteessa kun mies yhtäkkiä haluaa muuttaa eri asuntoihin vaikka asutaan jo yhdessä??
Olemme olleet 1,5 V yhdessä ja siitä kohta vuoden ajan asuneet yhdessä. Asuntomme on tosi pieni, 46m2. Mies muutti tähän minun luo..

Suhteemme on ollut pääosin hyvä ja olemme olleet tosi onnellisia ja mukavaa on ollut yhteiselo. Pari riitaa vain joskus päihtyneenä ollut tässä. Viimeaikoina kuitenkin molempien työttömyys on sotkenut tilannetta (n puoli vuotta samaan aikaan Työttöminä) miehellä masennuksen oireita mutta ei myönnä masennusta...

Viime aikoina mies myös torjunut minua useasti, jos olen mennyt halaamaan tai pussaamaan, eikä itse ole tullut lähelleni lähes ollenkaan... sanoi myös että kaipaa omaa aikaa enemmän. Yritin sitä sitten antaa hänelle keksimällä enemmän omaa tekemistä jne. Myös seksissä mies alkoi torjumaan peittäen munat käsillä kun koitin koskettaa tai sanomalla "ei tää kuitenkaan johda mihinkää" ?? Ahdistuneisuuttako? Eikä hän itse enää tehnyt seksialoitteita.. tämän jälkeen jossain vaiheessa kun keskusteltiin sanoi "no ei meillä ole enää ees seksiäkään.." no ei kai sitä ole jos toinen ei edes halua eikä aloitteita tee? :(. Masentuneenahan tietysti voi halut kadota jne..

Sitten oli tuossa n. Kk sitten riita humalassa. Tämän jälkeen miehelle tuli eroajatuksia ja hän ei ole antanut minun ollenkaan enää koskettaa häntä millään tavalla ??!! :'( ihan kauheeta kun yhtäkkiä näin.. kun keskusteltiin, hän sanoi että haluaisi omaa tila ja aikaa ja haluaisi tilanteen sellaiseksi kuin se oli vuosi sitten kun meillä oli omat kämpät. Eli hän haluaisi että olisi paikka mihin mennä itsekseen jos haluaa...

Olemme etsineet tässä puolisen vuotta isompaa yhteistä asuntoa. Ja llöysimmekin sellaisen. Ja meidän piti muuttaa sinne yhdessä ensi kuussa. Kyseessä puolet isompi asumisoikeusasunto, kaksi kerrosta. Ja täällä olisi meille hyvin siis tilaa. Tarjosin myös että mies voisi tehdä ylimääräisestä huoneesta ns. "Oman mies luolan" .. mutta hän ei usko että se auttaisi... uskoo vain että nämä erilliset asunnot auttaisi ja on ilmeisesti vasta silloin valmis yrittämään uudestaan vielä seurustelua ja koskettamaan vasta silloin jne..

Onko tämä masennuksen ja ahdistuksen aiheuttamaa vai mitä? Voihan taustalla olla tietenkin vaikka mitä traumoja.. mutta miksi näin? On todella ahdistavaa minulle asua hänen kanssaan nyt kun rakastan niin paljon ja tietenkin haluaisi kokoajan koskettaa ja olla lähellä, seksiä jne. Kaikkea normaalia mitä parisuhteeseen kuuluu... :( Hän on minulle tässä kuitenkin muuten ollut todella mukava ja kiva ja on kiinnostunut esim kenelle näppäilen tai jos tulee tekstiviestejä minulle, kyselee.. eli kyllä hän jollain tavalla on vielä kiinnostunut...? Vaan kaikki läheisyys puuttuu kun hän ei halua.. tietenkään en ole ahdistanut enkä sitten mennyt edes lähelle kun hän sen kieltänyt kerta..
Ainoastaan iltaisin välillä olen saanut vähän kättä koskettaa mm. Nukkumaan mennessä...

On tämä kyllä niin raastavaa !!! :'( luultavimmin joudun nyt yksin asumaan tuossa aso asunnossa sitten ja jos mies hankkii sen oman asunnon, niin sitten vasta näkisi pystyykö hän vielä rakastamaan minua normaalisti??

7

553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lksdfjgöfg

      Kertoamasi perusteella vaikuttaa siltä, että mies haluaa erota, mutta ei saa sitä jostain syystä sanottua. Arvelee ehkä, että kun muutatte omiin asuntoihin, ero tulee itsestään.

      Kiinnostuneisuus toisen saamista viesteistä ei ole rakkauden merkki. Läheisyyden osoittaminen on.

    • Rakastaminen ei ole asunnosta kiinni. Ainoa tapa selvittää selkeyttää tietää tajuta ymmärtää mitä toinen ajattelee on keskustelu ja kuunteleminen. Jos toinen ei halua kertoa eikä näyttää, niin itse voi joko uskoa että homma ei toimi tai kuvitella että toimii ja odottaa lopun ikää sitä sanaa tai merkkiä. Viestien yms kysely ei tarkoita mitään, vaikka se tuntuisi itsestä tärkeältä.
      Voi olla miljoon syytä miksi näin...ja niitä vastauksia odottaessa mennä miljoona vuotta. Lopulta ihminen on itse vastuusta ainoastaan siitä onnesta mitä elämältä haluaa. Toista voi odottaa ja ymmärtää aikojen loppuun asti halutessaan eikä kukaan sakota siitä. Jää vain kokematta se hyvä mitä maailma olisi voinut tarjota.

    • Qwsa

      Meillä on aikalailla sana tilanne, ajatkin täsmää, yhdessä ilemme asuneet kauemmin.
      Mies on ollut koko ajan epävarna meistä, johtuu sika paljon siitä kun on niin epävarna itsestään, masennustakin on ilmassa. Mies eli pitkään sinkkuna, edellisestä seurustelustakin on jo vuosia. Koskaan hän ei ole asunut kenenkään kanssa ja ikää meillä on 40 .
      Minulla taas pitkä avioliitto takana, ei lapsia. Mieheni oli kännissä väkivaltainen ja muutenkin aina konttolloiva, emme käyneet vuosiin enäämissään yhdessä. Onneksi minulla oli aikaavievä työ ja harrastus, uppouduin niihin. Olin tottunut pärjäämään yksin, enkä kaivannut halauksia tai muut.

      Hyvin pian eron jälkeen aloin seurustella miehen kanssa, jonka tunsin jo aiemmin.
      Että se oli ihanaa aikaa, sain kaiken ja vähän päälle, sain kokea sen, mitä en ollut päässyt kokemaan koskaan, sama tunne oli myös miehellä. Taisin vähän myös takertua.

      Mutta nyt liki parin vuoden jälkeen arki on koittanut. Mies on herkkä lauluntekijä, sanoittaja,hän loukkaantuu kaikesta helposti. Ei kykene enää kirjoittamaan kun ei saa olla yksin. Häntä ahdistaa jos tulen lähelle, hän ei saa nukutta, jos olen vieressä. Meillä on pieni asunto, toinen koko ajan näköpiirissä. Jos ehdotan isompaan muuttamista, mies sanoo että muuta sinä, minä jään tänne.
      Ytitän päästä takaisin harrastuksiini kiinni yritän saada takaisin jotain entisestä elämästäni, jolloin pärjäsin vallan mainiosti yksin. Yritän olla ahdistelematta miestä enempää. Mies on selvästi rennompi nyt. En tiedä onnistuuko tämä., mutta ihan vielä en ole valmis eroamaan, pakko vaan odottaa.
      Tuntuu etten pärjää mitenkään yksin, mies täyttää ajatukseni kokonaan, kaipaan häntä koko ajan ja sitä enemmän mitä kauemmaksi hän lipuu. Pakko on vaan antaa olla ja odottaa.

    • TheVictim

      Teidän ukoilla on toinen. Normimies antaa koskea muniinsa, milloin vain :D Ainut asia, mikä sen estää, on, että ukolla on jo pallit tyhjät...eikä seiso enää. T. Mies40v.

      • Odottavanaikapitkä

        Selvät merkit, pettää mutta ei ole pokkaa kertoa asiasta. Tiedän koska olen joutunut käymään samanlaisen tilanteen läpi.


    • yksinkertaista

      Suhteenne koeaika häämöttää loppuaan. Miestä ei kiinnosta jatkaa.
      Missään tapauksessa ei kannata muuttaa miehen kanssa toiseen asuntoon. Pidä oma hyvä asuntosi ja mies etsiköön oman. Lähteköön saman tien sinun elämästäsi.

    • jerer2

      oiskohan mies mahdollisesti homo??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe