En ymmärrä muutamaa yksinkertasta asiaa Tinderistä

Mammamiiia

Eli, alotin käytön vasta eilen. Eli näyttääkö Tinderi vain ne ihmiset keillä on sovellus sillähetkellä myös päällä kun itsekin sitä selailen, vai näyttääkö se kaikki jotka ovat kerran sovellukseen kirjautuneet? Mutta sitten mietin et mitäs kun mun omaksi alueeksi muille tulee automaattisesti se missä sillä hetkellä olen, niin miten se voisi näyttää kuvia muilta kun niiltä jotka ovat kirjautuneena sovellukseen? Vain maksamalla voi ilmeisesti muuttaa sitä aluetta/kaupunkia.


Ymmärrättekö mitä haen...

17

16931

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NimesiIkuisesti

      Ymmärretään. Pano/näyttäytymisiseuraa. Onnea.

    • sdfsdsdffd

      Samaa selitystä tarvitsisin! Eli jos ohjelma on päällä kännyssä ja suljen sen, ilmeisesti häviän heti hausta? Siinä välissä kun lennän Ouluun ja taas pistän tinderin päälle, niin näyn oululaisille jne?

      Eli illanvirkku ei voi löytää aamuvirkkua jos molemmilla sovellus ei ole yhtäaikaa päällä??

    • ssdfghj

      Näin juuri. Et pääse kyttään keitä siellä on muualta. Harmi.

    • KeskustelunAloittaja

      No koittakaas nyt olla asiallisia. Voisko olla niin et Tinderin sovellus käyttää paikannustietoja vaikka sovellus ei olis päällä? Vastatkaa nyt joku fiksu miten tää menee?

      • pannahinen

        Tinderhän siis on tarkoitettu koko ajan päällä olevaksi sovellukseksi kuten myös GPS-paikannuksen tulee olla päällä puhelimessa. Samalla tavoin siihen liitetty on usein päällä jatkuvasti, kuten vaikkapa sähköpostit ja WhatsAppit puhelimessa, miten kukin haluaakin. Joka haluaa voi toki sammuttaakin, niin tuskin se GPS-paikannustakaan jatkaa ja senkin kun voi ottaa pois päältä esimerkiksi akun säästämiseksi. Käyttäjien aktiivisuushan on toki oma asiansa.

        Arviot vaihtelevat ylipäänsä sijainnin päivittymiseen joko sovelluksen avaamisen tai kun Gps (tai muu paikannus?) on päällä välillä.


    • kymysys

      Jos esim 40v mies laittaa hauksi 25-40v naiset, niin näkevätkö yli 40v naiset hänet? Eli pitääkö iän matchata molemmin puolin?

      • gdgdfgfdgfdgdfg

        Tuossa tilanteessa yli 40v naiset näkee kyseisen 40v miehen mutta mies ei näe heitä vaan pelkästään 25-40v naisia.
        Etäisyyden suhteen sovelluksella on eri politiikka, jos sulla on etäisyytenä max 75km ja joku nainen 100km etäisyydellä tykkää susta niin hänen profiili näytetään sulle. Naisen antama tykkäys ohittaa nuo etäisyysasetukset.


    • laatuaikaaaaa

      Tinder toimii siten, että kaikki joilla siis on facebook-tunnus näkevät omasta kännykästään tai telkkaristaan kun käyt suihkussa. En tiedä miten se käytännössä tapahtuu mutta mikroskooppiset kamerat käydään asentamassa heti kun lataat sovelluksen. Itsekin katselin tänään telkkarista maikkarilta kun sä Mammamiia vietit vähän omaa laatuaikaa.<3

    • Extinderöijä

      Sun profiili voi näkyä milloin tahansa sellaiselle käyttäjälle, jonka hakuehtoihin sovit. Eli olet oikealla etäisyydellä hänestä ja oikean ikäinen. Jos sinulla on etäisyys esimerkiksi 50km ja haet 30-40v miehiä, näet nämä ehdot täyttävät (eli max 50km päässä olevat tämän ikäiset) käyttäjät ja voit painaa joko rastia tai sydäntä. Matc tulee, mikäli molemmat olette painaneet sydäntä tai "swaipanneet" oikealle.

      Jos olet esim 32v nainen ja joku 80km päässä oleva 62v mies hakee vaikka max 90km etäisyydellä olevia 20-35v naisia, näkyy profiilisi hänelle. Mutta tehän ette mätsää, koska hänen profiilinsa ei näy sinulle, koska hän ei täytä hakuehtojasi. Sovellus näyttää siis vain hakukriteeriesi (ikä ja etäisyys) mukaiset käyttäjät. Jos kirjaudut sovelluksesta ulos, näkyy profiilisi edelleen, mutta sijaintitiedot eivät päivity, etkä saa sovellukselta ilmoituksia.

      • kummituss

        Entä kun fb-tili menee lukkoon, poistuuko Tinder-profiili? Vai jääkö se kummittelemaan iäksi?


      • Menisköhännäin
        kummituss kirjoitti:

        Entä kun fb-tili menee lukkoon, poistuuko Tinder-profiili? Vai jääkö se kummittelemaan iäksi?

        En ole aivan varma, sillä en ihan tiedä miten fb-profiili voi mennä lukkoon. Salasanan saa kuitenkin sinnekin palautettua sähköpostiosoitteen kautta. Jos taas Tinder-profiilisi on ilmiannettu ja se menee lukkoon, pääset poistamaan sen vasta kun tilisi on tarkastettu. Jos et pääse Facebookiin ja olet tämän "lukkoon" menon aikana ollut uloskirjautuneena tinderistä, niin kirjaudut vain uudestaan sisään Tinderiin tunnuksillasi, niin pääset hallitsemaan profiiliasi. Sinun ei kai tarvitse olla kirjautuneena facebookiin samalla kun käytät tinderiä. Mikäli fb-tilisi on "ilmiannettu", oletan että pääset käyttämään niitäkin tunnuksia myös Tinderissä, kun tilisi on tarkistettu. Siihen asti profiili näkyy tinderissä, vaikket pääsisi sitä tarkistamaan.


    • sj123

      Tinder näyttää profiileja, jotka sillä hetkellä ovat kirjautuneena omalla alueella. Oma alue on aina se paikka, jossa kulloinkin olet. Jos esim. matkustat toiseen kaupunkiin lomalle, näet sen alueen profiileja. Maksullisessa versiossa voit vaihtaa tai laajentaa aluetta mielin määrin.
      Mutta jos kyllästyt Tinderiin, voit kokeilla jotakin perinteistä nettideittipalvelua: http://bit.ly/klikkaa_mua

    • Sipulipää

      Eli onko tosiaan niin, että jos ikähaarukka olisi 27-40 ja 100 km, en näe sellaisia ollenkaan, joiden hakuehtoihin en sovi? Jos vaikka jollain on 25-30 ikähaarukka ja olen 35, en myöskään minä näe niitä eli ei tule turhia tykkäyksiä, kun ei kuitenkaan saa heistä matcheja?

      • Krinttis

        Minulla on joskus ollut maksullinen Tinder ja sen avulla huomasin hyvin miten ”näkyminen” toimii. Maksullisessa Tinderissä näin ketkä kaikki olivat tykänneet minusta. Eli jos tykkäsin jotain näistä niin meistä tuli heti Match.

        Näin se menee:
        Jos valitsen ikähaarukkakaan 20-25 vuotiaat 50 km alueella, niin silloin minun kuvaani näytetään pelkästään näille. Tiedän tämän siitä, ettei tykkääjien joukossa ole muun ikäisiä.

        Sitten maksullisen sovellutuksen avulla olen huomannut, että Tinder alkaa aktiivisesti tarjoamaan niiden kuvia, jotka ovat minusta tykänneet. Eli niitä kuvia ei haeta valovuosien päästä, vaan enimmäkseen sinulle tyrkytetään sinusta tykkääviä.


    • Anonyymi

      Eli jos sulla ei ole maksullinen Tinder, et voi nähdä jos joku on tykännyt sinusta, jos sinä et tykännyt hänestä?

      • Anonyymi

        Se jolla on maksullinen Tinder näkee ketkä kaikki ovat tykänneet hänen profiilistaan. Tämä ei vaadi sitä, että itse olisi tykännyt.

        Eli heti tulee Match kun sydämellä klikkaan yhtä näistä.


    • Anonyymi

      Tinderin ongelma on suuri epäaktiivisuus, sillä monet, ehkä nykyisin suurin osa käyttäjistä ei käytä sovellusta aktiivisesti, vaan profiilit roikkuvat siellä siitä huolimatta, eivätkä he näe tykkäystäsi. Jollain lailla olisi hyvä, kun epäaktiiviset profiilit katoaisivat automaattisesti näkyvistä tietyn ajan jälkeen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe