Naisen apua ja mielipidettä tarvittaisiin nyt.

Kipinät

Moi. Kysyisin mielipiteitä tai omia kokemuksia voiko suhteeseen saada kipinän takaisin.
Ollaan 6v oltu yhdessä ja nyt lapsentulon jälkeen viimeiset 2v ovat olleet ns hiljaisia.
Kihlattuni sanoo, että ei ole kipinää minkä vuoksi ei paljoa halauksia, suudelmia ja seksiä ole enään juurikaan.
Naiseni sanoo rakastavansa minua, eikä halua lähteä pois suhteesta.
Itse rakastan, haluan ja himoitsen naistani, enkä itsekkään halua lähteä mihinkään muualle tästä suhteesta.
Lisäksi muutenkaan en ole luovuttaja tyyppiä.
On tässä meillä ollut muitakin vaikeuksia kuten sairastumisia, minulla kaksi lasta aikaisemmasta suhteesta mikä vaikeuttanut jonkun verran asioita ja me ollaan todella erilaisia ihmisiä mikä tuo välillä kahnauksia tilanteisiin.
Keskusteltu on asioista niinkin paljon, että kumpikin on jo vähän lukossa miten olla ja elää.
Tiedostan hyvin senkin, että lapsen tulo on naiselle iso muutos elämään ja lapsi menee väkisinkin ykköseksi.
Toivoisin vain itsekkin hieman huomiota, että parisuhde ei mene pelkäksi äidin ja isin rooliksi ja sitten samalla seuraavaksi kasvetaankin jo erilleen.
Jos muutamankin mielipiteen tai omakohtaisen kokemuksen saisin niin olisi se kyllä mahtava juttu.

5

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainenpääkaupunkiseudult

      Voitte saada kipinän takaisin, mutta vain niin että molemmat haluavat sitä ovat valmiita yrittämään.
      Teidän tulisi puhua kahdestaan miten voisitte saada kipinän takaisin. Mitä sen eteen tulisi tehdä? Mitä sinä toivoisit häneltä ja mitä hän toivoisi sinulta?
      Ottakaa avoinmieli, unohtakaa ne negatiiviset asiat toisistanne ja teidän parisuhteestanne. Muistelkaa jotain hyviä muistoja teistä ja miettikää mitä hyvää toisessa on. Järjestäkää hetki aikaa vain toisillenne, kysykää voisiko joku ottaa vauvan hoitoon hetkeksi. Olette parisuhteessa samalla tavalla kuin ennen vauvaa, tarvitsette omaakin aikaa välillä. Menkää rohkeasti pussaamaan, halaamaan ja koskettelemaan toista. Kehukaa toisianne pienistä arjen asioista päivittäin esim "teitpä hyvää ruokaa, kiitos kun laitoit pyykit kuivumaan, näytätpä kauniilta/komealta tänään jne" se ei ole suuri vaiva sanoa vaikka 3 kertaa päivässä toisesta jotain hyvää, siitä tulee itselle ja toiselle parempi mieli.

      • Nainenpääkaupunkiseudult

        Eikä ole mitenkään väärää laittaa vauva hoitoon jollekkin tuttavalle vaikka yhdeksi päiväksi, vauva ei siitä kärsi ja se on vauvalle etu että te hoidatte myös teidän parisuhdetta.


    • edfrd

      Nainen ei jaksa väsyneenä. Lepoa ensin, puhetta sitten ja hellää kosketusta. Kipinä tulee takaisin jos molemmat haluaa ja rakastaa. Lapsiaika on melkein kaikilla parilla kuin vuoristorataa, ylös ja alas. Tästä on kokemusta paljonkin. Hoitakaa väsymys pois, niin kyl se siitä.

    • toista_kertaa_aviossa

      Näin naisena olen sitä mieltä, että parisuhteessa tarvitaan aina enemmän konkreettisia tekoja ja vähemmän puhetta.
      Oletan että olette ns, normaali keskiluokkainen perhe, joilla rahaa ei ole liiemmälti tuhlattavaksi siivouspalveluihin, lastenhoitajiin yms, sen vuoksi tässä tulee vinkkejä arkipäivään:

      Sinä hoidat kaikkia lapsia tasapuolisesti, ja niitä vanhimpia lapsiasi vielä naistasikin enemmän silloin kun et ole töissä. Ja pääsääntöisesti et ole töissä työmatkoineen kuin max. 10h vuorokaudessa silloin kun lapset ovat kotona. Satunnaisesti voit tehdä ylitöitä, mutta perhe on sinulla prioriteetti ykkönen. Sinä olet nyt isä ja aviomies, sinulla on isän ja aviomiehen vastuut.

      Kun tulet töistä kotiin, huomioit vaimon ja lapset.
      Huomioiminen tarkoittaa sitä, että olet läsnä, kuuntelet mitä sinulle puhutaan, et tuupi kersoja pois jaloistasi. Olet siellä missä läheisesi ovat, et makaa sohvalla työpäivästä väsyneenä. Teet kotitöitä, hyppäät lapsiperhearkeen sisään pyytämättä. Et kysele miten voit auttaa, sinulla on silmät päässäsi, näet jos vaatteita tai leluja lojuu lattialla, perunat on kuorimatta, ruoka palaa hellalla, nuorimmalla on kakat housussa, koululaisella läksyt tekemättä, pölyt pyyhkimättä, likapyykkikori tursuaa likaisia vaatteita tms. Kotisi on sinunkin kotisi, siellä tehtävät työt toistuvat säännöllisin väliajoin ja ne oppii niin mies kuin nainenkin. Jonkun ne on tehtävä, ei niistä voi tavallinen ihminen viikko- tai kuukausikaupalla laistaa. Tai voi, mutta ainakin lasten on ikävä asua lian keskellä.

      Lisäksi: olet hyvällä tuulella kotona ollessasi.
      Et tiuski, et karju lapsille, et kiukuttele vaimollesi, suukotat ja pussaat jokaista ohimennessäsi, hulluttelet kersojen kanssa, pidät hauskaa, nautit siitä kun olet kotona. Painotus sanalla nautit, tykkäät olla kotonasi, sinulla on siellä mukava olla, viihdyt. Keksit kivoja yhdessä tehtäviä juttuja perheesi kanssa. Käytte vaikka picknicillä, eläinpuistossa, hoplopissa, ihan sama mitä, kunhan menette kotiovesta ulos porukalla ja vietätte kivaa aikaa yhdessä. Tämä on kuin laittaisit rahaa pankkiin. Lapset voivat hyvin, vaimo voi hyvin, sinä voit hyvin.
      Et raivoa vaikka lapset saisivat välillä itkupotkuraivareita, se kuuluu heidän kehitykseensä, otat tilanteet haltuun kuin aikuinen, järkevä ihminen.
      Uskon että uusioperheessä tämä on erittäin tärkeä juttu. Kasvatte paremmin yhteen kun teette kimpassa kivoja juttuja, Ja viis siitä vaikka lapset välillä kiukuttelevat, pääasia on kun aikuiset puhaltavat yhteen hiileen.

      Minua itseäni ketutti ihminen joka oli kuin perseeseen ammuttu karhu ,kiukutteli enemmän kuin mitä 3 vuotiaat kaksoset yhteensä. On tosi tympeää kun mies huutaa leikkiville lapsille, älä kanna niitä lelujasi tänne olohuoneeseen. Hänen mielestään lasten olisi pitänyt leikkiä vain omassa huonessaan. Eihän sellainen onnistu 3-5 vuotiaitten kanssa. Sen ikäiset haluavat olla siellä missä aikuisetkin ovat. Siinä menee koko porukan mieli maahan kun aikuinen mies on kärsimätön, tympeä ja ikävä kotonaan.

      Et mene tietokoneelle etkä pakene miesluolaasi, etkä keksi mitään perhettäsi tärkeämpää tekemistä. En tiedä mitään turhauttavampaa kuin aikuinen mies joka on illat tyhjän panttina ja yöt vonkaa seksiä.

      Ja vielä: sovitte vaimon kanssa, että kumpikin käy yhtenä iltana viikossa omassa harrastuksessaan. Ja tämä tarkoittaa sitä mitä siinä lukee.
      Jos vaimon harrastus on ystävän kanssa shoppailu tai kahvittelu, niin sitten hän tekee sitä. Lapset voivat hyvin kotona toisen vanhempansa seurassa. Tämä on sitä paljon puhuttua omaa aikaa. Poissa olevan korvat saavat levätä, hän voi vessassa käydä rauhassa. Mutta ei mitään sellaista että olette molemmat vuorotellen illat poissa kotoa.
      Tarkoitus on viettää yhteistä aikaa perheen kanssa ja se vaimo/aviomies on myös perhettä.

      Iltaisin menette vaimon kanssa nukkumaan samaan aikaan. Et jää katsomaan vielä tätä sarjaa tai tätä lätkämatsia telkkarista. Ei tarvitse sekstata, ei tarvitse puhua mistään, mutta lusikka-asennossa olisi suotavaa olla. Olette iho ihoa vasten, et käännä selkääsi, voit silitellä vaimoa ja toivotella hyvät yöt, muutama pusu, kehu miten kauniit rinnat sinulla on, mutta ei muna pystyssä kimppuun. Olet aikuinen ja jaksat hetken pidätellä. Kyllä se kipinä siitä alkaa löytymään.

      Ja lopuksi: kaikki lapset pois jaloista joka kuukausi yhdeksi yöksi hoitoon kodin ulkopuolelle, Mummola olisi hyvä juttu jos sellainen on käytettävissä. 2 vuotias pärjää jo hyvin yön poissa.
      Voi viedä hoitoon vasta illemmalla ja hakea heti aamupäivästä 10 pintaan pois.
      Ja ei muuta kuin vaimon kanssa sänkyyn. Ja tarkoitan tätä, tuntikausiksi sänkyyn. Ei siivota, ei tiskata ei pestä pyykkiä. Sängyssä ei hypätä heti iholle panemaan, köllötellään vierekkäin, puhutaan vaikka politiikasta jos siltä tuntuu. Yleensä siitä kehkeytyy jotain intiimimpää.

      Hyväksy erilaisuutenne, mutta älä hyväksy loputtomiin seksin puuttumista. Tiedät kyllä mitä minä tarkoitan.

    • onnellinensinkku-

      Älkää tehkö lapsia!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe