Easy diet kokemus

LauLauLauLau

Tänään 8.5.2017 alkoi meillä Easy diet kuuri. Jaetaan kokemuksemme tänne, kaikki muutkin! Oloja, fiiliksiä ja tuloksia ym 🙂 Meillä lähtötilanne tämä: Nainen 170cm/90,4kg ja mies 180cm/142,5kg. Kirjoittelen illalla miten eka päivä on mennyt.

17

3006

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olkaa.varovaisia

      Älkää nyt sitten kovin kauaa olko sillä Easy diet kuurilla, muuten käy niinku niissä Jutan tv-ohjelmissa että lähtee lihakset ja kilot saattaa kuitenkin palata takasin ilman niitä lihaksia.

    • LauLauLauLau

      Kaksi viikkoa ollaan, ja mietitään sitten jatko. Toki on tiedossa että paluu entiseen ei vaadi paljoa, mutta jos tämän alkustartin jälkeen tulisi se järkikin päähän ja alkaisi syömään terveellisesti. Easy dietin tulokset motivoisivat jatkamaan järkevästi.

    • LauLauLauLau

      Eka vuorokausi ohi. Tasan kilo lähtenyt minulta eilisestä (nsinen). Ukko ei käynyt puntarissa aamulla kun lähti töihin. Kyllä meillä nälkää oli, mutta helpottaa tää homma kuulemma neljän päivän jälkeen... Eilen vedettiin smoothie, kanakeitto ja juustokeitto. Välipaloina yksi kananmuna ja raejuusto. Keitot oli melkoisen pahoja, varsinkin tuo juustokeitto. Kohti uutta päivää. Nyt mussutan aamiaiseksi Easy diet suklaapatukkaa, ihan ok tämä. Jatketaan!! 🙄🙄🐝

    • LauLauLauLau

      Kaksi vuorokautta takana! On jo hyvä olo. Eilen oli vielä huonoa oloa ja nälkää. Kahdessa päivässä tippunut nyt naisella 2,1kg ja miehellä 1,5kg. Aamupalaksi nautittu smoothie. Tänään vielä kaksi korvike ateriaa ja se kananmuna sekä raejuusto lisäksi. Hyvä fiilis ja olo jatkaa 🙂

    • LauLauLauLau

      Kolme vrk takana. Naisen mitat nyt 170/87,2 eli miinusta 3,2kg 🎉🎉❤ Hyvä olo! Ei heikota. Kohti tätä päivää 🙂 Mielitekoja on paljon, mutta pää pysynyt kovana! Vessareissut myös tuplaantuneet, nesteet. Juoda pitää muistaa paljon, 2~3litraa, vissyä ja vettä.

    • LauLauLauLau

      7 päivää easy diettiä nyt takana. Nainen -3,6kg ja mies -4,1kg. Tästä jatketaan kohti uutta viikkoa 🙂 Selvästi olossa tuntuu enemmän kuin kiloissa, hyvä olo.

    • Eeesii

      Vedittekö loppuun, paljonko tippui? :)
      Meikä 5pv -3kg. Takotuksena vetästä vie 2vko.. lähtö mitata 173cm 85kg

      • etteivaan

        Veikkaan, että kun ensin tuli joka päivältä kommentti, miten paino laskee, ja sen jälkeen on ollut 21 päivää hiljaista, että siellä palattiin takaisin alkuperäiselle ruokavaliolle.

        Miten ajattelit Eeesii tuon kahden viikon jälkeen jatkaa?


      • Eeseii

        Aattelin jatkaa tästä niin että että syön 5pv pusseja viikossa ja kaks pv normiruokaa tai normi ja normi, ainaki vhh.. ja siitä jossain kohtaa että normi ruojaa ja kaks ateriaa pv korvaa ed tuotteilla. Jotenki noi. En tie, kuulostaaks iha huuhaa pölöpölö hommalta?
        Ja jee. Tnä - 6kg


      • RealismiaKehiin
        Eeseii kirjoitti:

        Aattelin jatkaa tästä niin että että syön 5pv pusseja viikossa ja kaks pv normiruokaa tai normi ja normi, ainaki vhh.. ja siitä jossain kohtaa että normi ruojaa ja kaks ateriaa pv korvaa ed tuotteilla. Jotenki noi. En tie, kuulostaaks iha huuhaa pölöpölö hommalta?
        Ja jee. Tnä - 6kg

        Juu, ihan pölöpölö hommaa :)

        Miten olisi jos söisit ihan normaalia ruokaa, viiden aterian päivärytmillä, mutta vähän pienempiä määriä kuin aiemmin?


      • Eeesii

        No miten ois jos sä antaisit mun tehdä mun tyylillä ja tee sä omallas. Mun syömisissä ei juuri ole normisti muuttamista. Olen tässä vauhdittamassa "raskauskilojen" häätöä ja kroppaan jääneitä nesteitä. Aina ollut normaali painoinen nyt vain jäi kiloja kun annoin itelleni liikaa siimaa ja en päässyt normisti liikkumaan. Ohjaan kuntonyrkkeilyä ja Less Milssin tunteja joten liikkumattomuus tekee äkkiä hallaa.


    • Peppuvex

      Samaa mieltä Eesin kanssa. Miksi ihmeessä vaivautua edes lukemaan kyseistä ketjua, saatika kirjoittamaan vastauksia, jos ei asia kerta edes kiinnosta.

      Itsellä keittokuuri meneillään, 4 viikkoa takana ja kiloja - 5,9. Pari viikkoa jo lisännyt maltillisesti kiinteää ruokaa, salaattia, raejuustoa, lihaa ym. Hiilarit minimissä edelleen. Olo on mitä mainioin! En ole vuosiin ollut näin kevyt. Tavoitepainoon reilu kilo enää. Jatko hieman mietityttää, mutta salitreenin otan uudelleen käyttöön, ja tällä kertaa järkevämmällä valiolla, kuin viimeksi. Olen siis salitreeniä tehnyt aiemminkin, mutta söin kaiketi väärin, koska rasva ei lähtenyt mihinkään, vaikka lihasta tuli mittausten mukaan lisää ihan kivasti. Ehkäpä saisin helpommin tuloksia heiman alhaisemmalla rasvaprosentilla jo alkuunsa.

      Jatkosuunnitelma olisi siis macrojen laskemista, salitreeniä, cardioo ja ehkä pari paastopäivää näillä keitoilla/kk.

    • Anonyymi

      Seurasin hyvin läheltä ystäväni kyseistä dieettiä. Hän söi noin seitsemän viikkoa ohjeiden mukaisesti. Kävi normaalisti töissä ja muutaman kerran viikossa kevyellä lenkillä. Hän pudotti seitsemän viikon aikana noin 20kg. Joten tiedän dieetin toimivan.

      • Anonyymi

        Onkohan ,voiko olla 7 vkoo🤔


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1545
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1374
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1277
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1156
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe