Nettideittailuun tutustunut ja siitä hämmentynyt

MustaLeski_N

Miksi ihmeessä minua, nelikymppistä yh:ta pommittaa nettideittipalvelussa lukuisat varatut miehet? Ja miksi ihmeessä niitä ukkomiehiä edes pyörii tuolla deittisivuilla niin paljon? Eikö niiden pitäisi käyttää energiansa oman vaimon viettelyyn??

Toinen ihmetyksen aihe on ikä: miksi saan valtavasti viestejä nuorilta pojilta? Jopa sen ikäisiltä, jotka voisivat olla minun lapsiani? Tai sitten yli 60-v. papparaisilta. Kiitos vaan kummillekin mielenkiinnosta, mutta ei kyllä kiinnosta kumpikaan ääripää, ei yhtään.

Ja nettideittien ulkopuolelta; koska olen leskirouva, niin yllättävän moni puolituttu mies on enemmän tai vähemmän suoraan tarjoutunut avuksi, jos vaikka kaipaisin läheisyyttä tai hellyyttä. Ihan oikeesti ukot, en kaipaa yhdenkään varatun miehen apuja tässä asiassa!

Välillä aina miehet valittaa, että naiset ei kiinnostu tavallisista miehistä. Missä ihmeessä ne tavalliset miehet oikein piilottelee itseänsä? Minä ainakin voisin olla hyvin kiinnostunut ihan tavallisesta 40-55 v tavallisesta suomalaisesta miehestä.

5

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • arvioitsija

      Et varmasti oo tosissasi. Ai miksi naiset naiset ei kiinnostu taviksista nettideiteissä. Onko muka tapahtunut päinvastoin. Nyt sanot noin että olet muka kiinnostunut taviksista, mutta tosipaikan tullen et olekkaan niin kiinnostunut taviksista.
      Tavikset ei piilottele missään itseään. Se on se että kun tavis kulkee ohitsesi et ole edes huomannut hänen kulkevan ohitsesi. Et huomaisi tavista vaikka sormella hänet sinulle osoitettaisiin. Tietääkö nainen edes mitä tavis tarkoittaa.
      Varatut kiinnostavat monia, heillä on omat markkinansa aina. He viehättää naisia aina, naiset eivät vain aina ymmärrä mihin ovat ryhtymässä. Poikien perässä juoksijoitakin on mutta ne naiset ovat itsekin keskenkasvuisia.
      Nainen hakee aina parempaa kuin itse on, se osaako nainen nähdä kuinka hyvä itse on, niin nettideitit on täynnä näitä naisia. Jos nainen ymmärtää oman itsensä ja ei tavoittele kuuta niin ei heidän tarvitse olla nettideiteissä, he pystyvät pariutumaan muutenkin.
      Sinäkin sanot että ottaisit heti hyvän miehen vastaan, mutta heität sivuun vaihtoehtoja kuin olisit vaateostoksilla.
      Oletko muka vaateostoksilla. Olet hämmentynyt nyt, vuoden päästä olet siinä pisteessä että edelleen yksin. Se on minun arvio. Ihmettelisin jos väärässä olisin.

    • sj123

      No se menestys deittailussa riippuu paljon myös siitä, millaiseen deittipalveluun on profiilin tehnyt. Jos on tosissaan seuraa hakemassa, eikä halua vuosikausia roikkua ilmaisilla forumeilla, niin silloin kannattaa etsiä itselleen sopivampi palvelu: http://bit.ly/klikkaa_mua , sellainen palvelu jossa on oman tasoista ja muutenkin mieluista ja hyvin käyttäytyvää seuraa tarjolla.

      • Joopajoppa

        Onko muka sellaisia palvelua tarjolla??Olenhan minäkin avarakatseinen mutta tuo horisontti on kyllä jo aika kaukana, että viivan voisi erottaa edes kiikareilla


      • lemmenkesätulee

        Joo, tiedän yhden tutun naisen, yli 50v, joka löysi sopivan miehen maksullisesta deittipalvelusta 3 päivässä. Siis 3 päivää oli deittipalvelun käyttäjä, ja heti tuli osuma. Se on jo nopeaa toimintaa.


    • luulotonsuuret

      Minusta on naurettavaa kun mies hakee aina vain sellaista naista; joka tykkää miehen harrastuksista.
      Jos hakee kalakaveria, siitä on hyvä mainita, eikä alkaa sitten ihmettelemään, kun nainen ei alakkaan innokkaasti kalastamaan.
      Kuka ykskaks lähtee merelle, tai järvelle troolaamaan,huh!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1659
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1461
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1129
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1091
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1082
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      5
      991
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      964
    8. 6
      960
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      2
      950
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      944
    Aihe