Narsistin uhri

mitensaadarauha

Kuluneen vuoden aikana käynyt läpi sellaisen määrän paskaa josta on jäänyt ikuiset traumat, millaista on ollut työskennellä narsistin kanssa ja tanssia sellaisen pillin mukaan.
Kaikki alkoi siitä kun puolustin erästä läheistä ihmistä, joka on myös kolleegani, ja joutunut narsistin häpäisemäksi omalla työpaikallaan. Hän oli seurustellut tämän narsistin kanssa.
Narsisti sai kaikki puolustus puheet muutettua niin, että hän olisikin uhri ja kaikki olisi täysin perätöntä puhetta. Herra täydellisyys kun vaan osaa puhua ja käännellä ja väännellä ihmisille eri tarinoita.
Kolleegani joutui irtisanoutumaan, ja kärsii edelleen. Minä jäin työskentelemään narsistin kanssa, eikä enää ole voimia taistella.
Käsittämätöntä itsessäni on se että olen niin perkeleen kiltti ja tähän mennessä myöntynyt jo niin paljon paskaa nielemään, tuntuu edelleen että osa ihmisarvostani on välillä kateissa enkä kykene puolustamaan enää niin paljon itseäni jotta voisin kammeta asian uudelleen esille että saisin rauhan.
Että se kuka leikkiin lähtee niin se leikin kestäköön. Eikö?
Haluaisin muille ihmisille kertoa, että luottakaa intuitioonne kun kohtaat epäilyttävän ihmisen. Vaikka olisit kuinka vahva, niin narsisti silti voittaa.
Tuntuuhan luonnonkin voimat uskomattomilta, mutta kyllä senkin saa tuhottua.
Mitenköhän koskaan tällaisilta asioilta voi saada rauhan sivistyneesti kun ei ketään ihmistä saa laillisesti satuttaa?

4

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EmmanAjatus

      Ala etsiä määrätietoisesti uutta työpaikkaa.Ota lopputili. Niin tein itse. Enkä kadu.

    • tiedätmitäteet

      Kanssaihminen on narsistin elämässä ,joko hyödyke tai vihollinen . Avioliitto narsistin kanssa on elinikäinen helvetti, vaikka yrittävät muuta näytellä.

    • Burnout7

      Olen vähän samanlaisessa tilanteessa. Mistä olet tullut siihen loppupäätelmään, että esimiehesi on narsisti? Ensivaikutelma itselläni oli "onpa ihana esimies", mutta mitä pidemmälle tämä menee, sitä hullumpia tilanteita tulee vastaan. Säännöt muuttuu koko ajan ja rouva vetää herneen nenäänsä mistä milloinkin. Ammatillista keskustelua ei ole, koska kaikkien pitää varoa, etteivät hypi vahingossa pomon varpaille näkemyksineen. Edessäpäin pomo ei hauku - päinvastoin, mutta puukkoa tulee selkään työmäärän ja tehtävien muodossa sekä tiedon pimittämisenä. Ne jotka jaksavat kontata kuuluvat "hoviin" ja heillä onkin paremmat oltavat ainakin päällisin puolin - en sitten tiedä paljonko tuo konttaaminen vaikuttaa sekin työssä jaksamiseen. Minullakin tämä lähti vähän siitä, että puolustin työkaveria, jota pomo alkoi jyrsiä heti kun hän meille töihin tuli. Meistä tulikin ystävät, mutta pomolleni tämä oli näköjään petos.
      Minullekin on monesti sanottu, että olen liian kiltti, mutta miten tämmöisen kanssa sitten pärjää? Nuoleskelemalla ja kiusaamalla mukana?
      Paljon olen miettinyt, mitä tein väärin kun alussa hän tuntui olevan niin mukava? Mutta oliko se kaikki empaattisuus ja perheestä kyseleminen sittenkin vain tiedonhankintaa? Ja onko se vähän narsistin taktiikka? Koskaan en ole häntä ainakaan tahallisesti loukannut, mutta konttaamaan taidan olla liian ylpeä - tai sitten vaan vanha ;D

    • Joukkovoimaa

      Netistä löytyy youtubesta englanniksi hyviä työpaikka narsisti videoita.saa hyviä vinkkejä.kun narsisti painostaa älä reagoi pidä pokerinaama.ahdinko ja pelko on se mitä narsisti haluaa.jos narsisti sanoo et tekee valituksia tai että se ja se sanoi sitä.älä usko.saikuta ja valita narsistin esimiehellle dokumentoi kalenteriisi joka kiusaaminen puhu narsistille vain puuta heinää esim.puutarhan lannoitusvinkkejä tai horoskoopista niin narsu kyllästyy .nauhoita vaikka keskustelut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe