Greencycle sai arvokkaan mainoksen

Sähkökitara

Kansan liike-ohjelmassa YLE:llä oli sunnuntaina 4. 6. aiheena sähköfillarit. Mukana oli myös Greencyclen sähkösarjat. Onko teillä kokemuksia noista tuotteista?

27

6181

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rattaanpyörä.pyörii

      Mitähn tuotteita mahtanet tarkoittaa, Greencyclen vai sähköistyssarjoja noin yleensa? Minulla on kokemuksia Greencyclestä. Hyvä ja toimiva peli. Sitä en kuitenkaan allekirjoita mitä niillä luvataan yhdellä latauksella päästävän. Enemmän niillä kuitenkin pääsee kuin tehdastekoisen halpisversioilla. Käyttelen 1-3 avustustasoja ja isommissa mäissä ehkä vitostasoa. Joskus trikoosotkijoita ohittaessa on myös vitonen käytössä. On se niin kiva tuollaisella pappapyörällä hivauttaa ohi trikoissaan survoutuvan ohi. Minulle se että "mopolla" pääsee 70 kilometriä yhdellä latauksella, riittää varsin hyvin. Jos olisi suurempi akku niin tietysti pääsisi enemmän. Lenkkikaverillani on belgialainen sähkösarja. Sillä on erilainen pyörä, mutta ihankin hyvin tuo näkyy liikkuvan. Meillä on muuan "hengenahistusmäki" jota se ei meinaa päästä ylös siitä moottorista huolimatta, mutta kaveripa onkin huomattavasti tukevampi kuin minä.
      Jos päätät ostaa sähköistyksen niin voin suositella tätä 250 wattista. Jos ajat paljon niin osta kerralla isompi akku. Olen harkinnut, että kun saisi jostakin toisen akun varalle, saattaa olla että lähdetään vähän kauemmas. On nimittäin suunniteltu, että ajellaan jonain päivänä sellainen 10-12 tunnin lenkki. Se tarkoittaa jo yli 150 kilometriä.

      • Sähkökitara

        Kiitos vaan. Ostin jo käytetyn tehdasvalmisteisen sähköpyörän. Maksoi alle tonnin.Akku tyhjeni noin 50 km. kohdalla. Saa kelvata toistaiseksi.


      • Anonyymi

        Osta mopo niin ei tarvitse ahdistua mäissä, voi aatella sitten miten ohittaa polkimissaan sotkeutuvan punkeron.


    • Pinnatt

      4000 km kohdilla pinnat löysty niin että yksi nippa oli pyörinyt kokonaan irti. Kirin itse pinnat tuntumalla kai ne taas vähän aikaa pysyy kireällä.

    • Vihreäperse

      Firma mikä myö kiinan kamppeita kalliilla suomen hintaan. Samat saa puolet halvemmalla tilatessa itse kiinasta. Ei mulla muuta :)

    • Anonyymi

      Hieno firma. Mutta kusessa olet jos takuuseen pitää saada jotain.

    • Anonyymi

      Mieluummin tilaan ulkomailta samoja sarjoja mitä Greencycle myy Suomessa. Hinta huomattavasti edullisempi ja hämmästyttävää kyllä, takuu toimii paremmmin.

      • Anonyymi

        Ei takuu ainakaan pelaa. Keksivät vaan selityksiä jos ottaa yhteyttä. Tilaan itsekkin Saksasta tästä lähtien.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei takuu ainakaan pelaa. Keksivät vaan selityksiä jos ottaa yhteyttä. Tilaan itsekkin Saksasta tästä lähtien.

        Samat sanat, paremmat takuut ja palautus ehdot saat ilman selityksiä kun tilaat 2*halvemmalla saksasta tms samat osat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei takuu ainakaan pelaa. Keksivät vaan selityksiä jos ottaa yhteyttä. Tilaan itsekkin Saksasta tästä lähtien.

        Vaikeeta oli se takuuhomma. Olen kohtalaisen leveäharteinen, riuska ukko, enkä kauan kuuntele paskanjauhantaa, niinpä otin fillarin kyytiin ja ajoin Kajaaniin. Ei tarvinnut edes ääntä korottaa. Viallinen osa vaihtui hetkessä.


    • Anonyymi

      Minä olen kyllä takuun aikana saanut hyvää palvelua. Hinnat tietysti hieman korkeita, mutta suomalainen takuu..

    • Anonyymi

      Takuuseen ei saa mitään, vika on milloin missäkin muussa, mutta ei missään mikä kuuluu takuun piiriin.

    • Anonyymi

      Onkohan kyse oheisesta "kierrätysfirmasta", kun avaukseen ei ole vaivaduttu laittamaan mitään infoa: https://greencycle.us/

      Tuohon yksittäiseen kierrätysfirmaan kantaa ottamatta on yleisellä tasolla toedettava, että ekologisesti ajatellen sähköfillarit itsessään ovat ekologisuuden vastakohtia ... aivan kuten s-autotkin.

      Niiden raaka-aineiltaan mega-saasteakkujen vuoksi ne ovat jo lähtökohtaisesti todellisia saastepommeja, ympäristön turmelojoita. Lisäksi globaalilla tasolla todella harvassa maassa energia tuotetaan edes suunnilleen puhtaasti, jostakin Kiinasta puhumattakaan.

      Sitten viherpropagandan ojasta-allikkoon-logikalla haluttaisiin maapallo täyteen tuota saaste-akku tuotantoa ja sillä toimivia kulkineita.

      Valitettavasti toistaiseksi ei olla edes innovoitu puhdasta vaihtoehtoa polttomoottorille.

      Pyörien sähköistys on ympäristöllisesti hyödyllistä vain, mikäli sillä varsin moneen lähtöön korvataan auto vaikka pidemmille työmatkoille jättäen auto talliin, niin silloin on kyse ehkä pienemmästä pahasta.

      Mutta sitten tilastollisten lyhyille akrimatkoille sähköpyörien yleistyminen ja niiden suorastaan aivopesullinen lobaaminen on kaikkea muuta kuin eko-teko.

      Laiskimukset, jotka eivät menoa helpottavilla monivaihteisilla nykypyörillä viitsisi polkea edes muutamaa vaikkapa 3-7-10 kilometriä suuntaansa, vaikka se olisi jo heidän omalle terveydelleenkin ja sitä kautta myös kansantaloudellekin hyödyllistä.

      • Anonyymi

        Välitieto: Kilometrejä kertynyt 25 000. 30km/työpäivä. Tuonko ois ajanut bensa avensiksella, niin bensaa 2500 litraa ja jäteöljyt päälle.
        Pyörä toimii vielä kuin uusi.


    • Anonyymi

      Kun ostat muualta saat takuun kaupanpäälle! Saksasta, puolasta tai kiinasta tilaamalla saa saman kaman paljon halvemmalla ja takuun kaupanpäälle, jota greencycle EI TARJOA! Kokemusta on.

      • Anonyymi

        Sähköpyörän elinkausikustannukset ovat kuin Hornetissa, kauhistuttavat.


    • Anonyymi

      Asiakaspalvelu ei ole käytössä, sähköposteihin ei vastata jne. Aikoinaan sain takuun piiriin kuuluvan vian korjautettua kun nostin fillarin autoon ja ajoin Kajaaniin. Kävin pikkasen kuumana ja tuli juteltua aika isoilla sanoilla ja kuuluvalla äänellä.
      Nyt olisin taas tarvinnut hiukan apua, mutta asiakaspalvelu on suljettu (josko sitä lie koskaan ollutkaan). Kiireellisessä tapauksessa pitäisi lähettää s-postia. Mielenkiintoinen näkökulma kiireelliseen asiaan. Jos asiakkaalla olisi kiire, niin kaipa hän ensisijaisesti ottaa yhteyttä puhelimella. Noh, ehkä tuo on kainuulainen tapa hoitaa asioita.
      Asiani tulee hoidettua, koska näitä komponentteja myy Suomessa muutkin kuin tämä GS ja näissä muissa firmoissa vastataan puhelimeenkin.
      Siispä, ei enää koskaan GS.

      • Anonyymi

        Minä en koskaan tee tilauksia enkä hoida asioita millään posteilla. Jos laaki ei vastaa puheluihin niin en asioi sellaisen paskafirman kanssa. Enkä puhu nyt Greencyclestä vaan yleisesti.


    • Anonyymi

      5v sitten markkinoivat max 25A virtaa antavaa akkua 30A pyytävään moottoriin. Akku kesti 6kk ja alkoi pätkiä puolessa välissä latausta. Lähetin akun heille he testasivat akun 2A!!! purkuvirralla ja totesivat että mitään ei ole vialla. Sain maksaa postit että sain akun takaisin.

      Paska lafka, älä tilaa heiltä.

      Heidän myymänsä moottorit ovat 100% samoja kuin esim. pswpower myy,
      tsdz2 ja bbshd ovat omassa käytössä rullailleet reippaasti yli 10000km.

    • Anonyymi

      Aivan paska firma jos on enää toiminnassakaan. En todellakaan suosittele.

      • Anonyymi

        Jos tuolta tuntuu, kannattaa lausua peilille omat ongelmansa.

        Loppupeleissä, meillä on KuluttajaRiitaLautakunta eli Kuri ja Järjestys.


    • Anonyymi

      MXUS takamoottori pelannut ihan hyvin kolme talvea. Toistaiseksi ainut valittamisen aihe Greencyclestä on kun ei ole varaosia saatavilla kovin hyvin, eli ostoaikeissa olevan kannattaa katsoa mikä saatavuus niillä. Muilla kauppiailla voi olla paremmat hankintaketjut jos joku osa hajoaa.

      Pinnoja olisi pitänyt ostaa aikoinaan se nippu mitä oli varastossa heillä mutta kaippa niitä vahvistettuja 12g pinnoja saa muualtakin Suomesta.

    • Anonyymi

      Greencycle KAJAANISSA Puheluihin vastaa vain tyttö automaatissa. Sähköposteihin Ei vastata. Viikon verran oon soitellut ja emailia laittanut reklamaation takia. PALVELU EI TOIMI MISSÄÄN MUODOSSA.

    • Anonyymi

      Tuli hankittua tietämättä kyseiseltä firmalta KM2-750w vermeet. Muuten hyvä, mutta ei avusta pätkääkään. Soittoihin, ja sähköpostiin ei vastata. Löytyykö jostai asiantuntiaa?

      • Anonyymi

        Niin mitkään noista sarjoista eivät sisällä poljin momentin tunnistinta eli eivät avusta pätkääkään polkijaa. Avustus toimii vain on/off periaatteella eli ovat sähköpyöriä eivät sähköavusteisia pyöriä.


    • Anonyymi

      No se siitä reensykleestä.
      Tuolla etelässä näyttäisi olevan samantyyppisiä sarjoja myyvä firma - Keski-Uudenmaan Elektroniikka Oy.
      Kerran soitin sinne, mutta silloin tuo kajjjjjaanilainen havahtui hereille ja hoiti homman.
      Ei siis ole muuta kokemusta tuosta, mutta pitänee kysäistä sieltä uutta akkua tuhon fillariin.

    • Anonyymi

      Onko luvallista myydä toisen yrityksen tekemää tuotetta omilla logoilla ja väittää olevan sen olevan oma tuote?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6063
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3836
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      249
      2188
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1860
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1303
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe