Äidin mies ei hyväksy

goottigootti

Siis, pakko päästä vähä purkaa ajatuksii.
Äidin miehwn mielesta kaikki gootit jne emot, on saatanan palvojia, viiltelijöitä, jne. Vituttaa toi. Ku omasta mielestä goottivaatteet ja meikit on just upeita. Ja hän on kanssa erittäin uskovainen, pauhaa sitäkin kuinka farkun polvien rikkominen on saatanallista. Ärsyttää.

2

76

Vastaukset

 • Äidin miehelle voisi sivistää hieman lisää goottiutta. Hänellä on erittäin stereotyyppinen ajatus gooteista ja se vaikuttaa hyvin vahvalta mielipiteeltä.
  Ensinnäkin voi kertoa että kaikki gootit eivät ole satanisteja. Itse olen alunperin kristinuskoinen (lapsuus) mutta siihen en usko lainkaan, vaan olen enemmän luonnonuskon ja wicca puolelle kääntyvä. Gootit ylipäätään voivat uskoa mihin tahansa mhíhin haluavat. (tai olla uskomatta)

  Äidin mies vaikuttaa myös hyvin säädylliseltä (?). Polvien rikkominen on satanistista? Voit etsiä kenestä tahansa "normaalista" ihmisestä kuvan ja useimmilta löytyy luultavasti kuva jossa heillä on revityt farkut. Kuuluvat siis normaaliinkin muotiin, ja tuskin jokainen teini on satanisti. (kuka tietää :D )

  Stereotyyppiseen ajatteluun. Noh... ensinnäkin Pahalapsi on erittäin positiivinen henkilö. Ja rikkoo stereotypiaa siitä, että kaikki gootit ovat pimeitä ja ankeita sekä kiroavat kaikki saatanallisilla kirouksilla uuUUUuuu....

  Itse en pysty samaistumaan ongelmaan, sillä omat vanhemmat ottivat hyvin oman tyylisuuntaukseni vastaan. Jos todella haluaa pitää kiinni gootti tyylistä, ei sitä kannata heittää pois! Kuten mitään mutakaan mitä rakastaa, vaikka mitä sanotaan. (addiktit älkää ottako tätä ohjetta :D)

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

 • Taloyhtiön hienoin asunto! Tällainen on VilleGallen luksuskoti pahamaineisen vankilan naapurissa – kuvat!
 • Sinkkuna viihtyvä Kirsi Salo paljastaa olevansa äärimmäisen seksuaalinen: ”On minulla muutamia vakiomiehiä!”
 • Onko hän muka 21-vuotias? Briteissä Love Islandin fanit järkyttyivät uuden kisaajan todellisesta iästä!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3586
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1660
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1251