Millainen on ihannemies?

puistorusketus

Onko mielessä joku tietty vai odotatko löytäväsi jonkun joka edes vähän muistuttaisi tätä ihannetta? :)

19

1871

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toivossaeläjä

      Vähän vaikeaa löytää toista MARCO HIETALAA, mutta toivossa on hyvä elää eli jos joskus tulisi vastaan vastaavanlainen viikinkiunelma.

      • ghjjf

        0/5 Menit liian pitkälle, lopeta meemisi pakottaminen ja heti!!!


    • KaunisIhminen41

      Ihannemies on mies, jolla on hyvä itsetunto. Hän tietää oman arvonsa ilman, että hänen tarvitsee hakea hyväksyntää ulkoisella pöyhkeilyllä, titteleillä ja rahalla. Hän voi olla myös rikas, mutta hänellä ei ole tarvetta hakea sillä muiden huomiota ja hyväksyntää.

      Mies on luotettava ja rehellinen. Mies kykenee ilmaisemaan itseään syvällisesti ja rakentavasti. Miehellä on terveet elämäntavat eli syö suhteellisen terveellisesti ja harrastaa liikuntaa edes jossain määrin. Mies on normaali painoinen.

      Ihannemies on elämänmyönteinen, huumorintajuinen ja hänen seurassaan on hyvä olla. Ihannemies hyväksyy ja rakastaa minua sellaisena kuin minä olen.

      Minun mieheni on ihannemies.

      Ps. Uskokaa tai älkää, mutta ulkoinen komeus tai kauneus ei ole ainakaan minulle mikään mittari.

      • kummaksuttaa

        Minä olen kuvaamasi kaltainen mies mutta flaksi ei käy. Mikähän minussa on vikana?


      • Anonyymi

        Raha piti mainita.....ihan saa olla rikas🤣
        Mittari on siis raha


    • mikställaisia

      Miks suomalainen mies on yleensä kapeaharteinen? Myös olematon taaksepäin vetäytyvä leuka joka kertoo varmasti luonteestakin eli vetäytyvä, syrjäytyvä, pelokas ja heikko. Jos vielä ylipainoinen niin kalpea taikinamainen pullamössö valmis. Pahimpia sellaiset joilla vitivalkea iho eikä edes karvoja ja vielä tukkakin ohut ja yleensä kalju paistaa. Siinä sitten vielä olutpohja pullonlasit pisteenä iin päälle. Huono finninen iho ja pehmeä olemus vailla maskuliinisuutta lainkaan.

      • surkearumilus

        Olen kokolailla tämän näköinen. Toivoisin, että olisin kuollut.


      • tasonnostoa
        surkearumilus kirjoitti:

        Olen kokolailla tämän näköinen. Toivoisin, että olisin kuollut.

        Mies voi helposti parantaa tasoaan esim. laihduttamalla, kasvattamalla kuntosalilla lihaksia. Surkeat hiukset voi ajaa pois, kalju on aina miehekäs ja vaikka kasvattaa parran sen olemattoman leuan peitoksi. Silmälasit vaihtaa piilareihin ja hieman ruskettaa niin ei ole liian kalpea.


      • hfhssss
        tasonnostoa kirjoitti:

        Mies voi helposti parantaa tasoaan esim. laihduttamalla, kasvattamalla kuntosalilla lihaksia. Surkeat hiukset voi ajaa pois, kalju on aina miehekäs ja vaikka kasvattaa parran sen olemattoman leuan peitoksi. Silmälasit vaihtaa piilareihin ja hieman ruskettaa niin ei ole liian kalpea.

        Tai sitten ei. Jos on esim. laihaläski ja lihakset eivät kasva tai erotu, tai ruumis on muuten vain epäsuhtainen. Sama koskee päänuppia. Kalju ei ole yhtään miehekäs, jos pää on vääränmallinen. Esimerkiksi liian pieni tai iso. Mitäs teet, jos parta ei kasva? Piilolinssit eivät sovi kaikille, koska silmät voivat olla arat. Ja ilmeisesti sitä pitäisi kulkea sitten joka päivä itseruskettavat voiteet päällä, kun ihokin on sellainen, että sitä ei voi auringossa ruskettaa lainkaan.


      • vaaleatviikingit

        En tiedä, mutta minusta vaalea mies on kauneinta mitä maapallolla kasvaa. Ja siitä on hyvä esimerkki Marko Hietala. Tietty jonkinlaista miehekkyyttä pitää olla ja sitä jotain, mutta siis vaalea viikinki on just paras. Laittaisin kuvan tai videon tuosta uljaasta viikingistä, mutta kun se menee kumminki poistoon joten jätänpä laittamatta.


      • Anonyymi
        vaaleatviikingit kirjoitti:

        En tiedä, mutta minusta vaalea mies on kauneinta mitä maapallolla kasvaa. Ja siitä on hyvä esimerkki Marko Hietala. Tietty jonkinlaista miehekkyyttä pitää olla ja sitä jotain, mutta siis vaalea viikinki on just paras. Laittaisin kuvan tai videon tuosta uljaasta viikingistä, mutta kun se menee kumminki poistoon joten jätänpä laittamatta.

        Tiedän kyllä itseni? Blondit pitkät hiukset, blondit viikset, 184/80 , ruskettunut kesäisin ja 50+. Silti ei naiset tule vikitteleen, hymyilee vain ja menee ohitse, nyt kun on syksy tullut, niin kaikki kauniit naiset on hävinnyt. Ne, joita näkee päivisin, niin on niin myrtyneen näköisiä, keväällä kun aurinko alkaa paistaa, niin taas hymyillään. Olisin ottanut talveksi lämmittään pimeinä iltoina, kurvikkaan, leveälanteisen hiuksellisen kaunottaren, mutta kaikki on pistänyt jo isot toppavaatteet päälleen, ettei näe muotoja, joita ei ehkä ole? Nätti kurvitar voi vastailla: jukkap999 at gmail.com


    • Eräsnuorehkonainen

      Sinisilmäinen, söpöt ja kiltin näköiset kasvot omaava, hiustenväri jotain vaaleasta ruskeaan, hiukset leikattu kivasti (ei kaljua tai pitkää hevilettiä), n. 170-180cm pitkä, normaalipainoinen, ei liian roteva muttei liian "narukaan", vatsalihakset näkyy ja hauis (mutta ei liian suurenakaan vaan sopivasti), panostaa pukeutumiseen, huolehtii hygieniasta.
      Älykäs, ajattelee omilla aivoilla! Huumorintaju osuisi yhteen kanssani, musta huumori kolahtaisi myös häneen, samoin erilaiset yhteiskuntaan ja politiikkaan liittyvät vitsit. Uskonto ei liian tärkeässä roolissa ettei tule yhteentörmäyksiä sen vuoksi. Itse kun en usko. Eläimistä pitäis myös tykätä ja hyväksyä se että kissat kuuluvat samaan taloon. Haluaa asua kaupungissa. Pitäisi pystyä keskustelemaan syvällisiä. Ei sellainen jonka tarvitsee olla perheen pää, sillä haluan suhteen jossa kumpikaan ei ole se määräävä osapuoli. Ainoa missä mies saisi määräillä on sängyssä ;D

      Tämä tietysti vain ihanne, ei mitään vaatimuksia :)

      • dfqefc

        noo, kyllä sullekin tulee järkeä kunhan aikuistut tuosta, ehkä


      • Anonyymi
        dfqefc kirjoitti:

        noo, kyllä sullekin tulee järkeä kunhan aikuistut tuosta, ehkä

        Kyllä tuon stoorin kirjoittaneella oli huomattavasti enemmän järkeä kuin sulla.


    • vierailija864

      Ihannemiehellä seuraavat kriteerit:
      - Painaa alle 100 kg
      - Pituus vähintään 170 cm
      - Pesee joka toinen päivä tai joka päivä.
      - Pitää parrat, viikset ja hiukset kunnossa.
      - Hygieeninen
      - Käy töissä.
      - Hyvät tavat.

      T. Joku mies

    • Anonyymi

      Hyviä vinkkejä huonoista puolista,kiitos. Kerron omaavani ne ja saan nopeasti taas olla itsekseni rauhassa.

      • Anonyymi

        Minkäänlaista keskustelua ei ole jos nainen ei sitä aloita ja jos nainen sen aloittaa niin mies puhuu vain itsestään ja elämästään eikä kysy naiselta mitään eikä osoita minkäänlaista kiinnostusta naisen elämää kohtaan. On muuten todella luotaanpoistyöntävä piirre.


    • Anonyymi

      Mun ihannemies on ihminen joka haastaa minut, saatan olla tempperamenttinen ja minussa on luonnetta. On hyvä välillä " määrätä". Pistää hiljaiseksi😊

      Luonne on tärkein mukava, huomioon ottava, itsevarma( ei liian).keskutelutaitonen on aivan ihanaa jutella pitkään, muiden mielipiteitä kunnioittava.

      Ulkonäöllisesti miellyttävä omaan silmään ja tykkään jos on vähän treenattu kaveri ja etenkin itteä vatsa🥲
      On asia mistä pidän .

      Makkarissa saa dominoida. Sopivalla kombolla kaikki
      Täytyy olla tosi seksuaalinen ja uskaltaa olla seksikäs, aistikas ja intohimoinen, ei tuppisuu vastaa sitten omaa energiaani hyvin.

      Näin.

    • Anonyymi

      Mun ihannemiehellä on kookas nenä ja täyteläiset huulet ja hyvät hampaat. Hän ei polta, eikä juo alkoholia. Yks kalja n. kerran kuussa on ok. Ei tarvi olla siis raivoraitis, mut en itse välitä esim. joka viikonloppuisesta kaljottelusta, mut ravintolassa ruuan kanssa viini, olut on ok.
      Ei saa olla kalju, eikä liian pitkä tukka. Ehdottomasti ei tatuointeja, eikä koiria/koiraa! Paksut hyvin leikatut hiukset ja karvattomat kasvot. Älykäs ja huumorintajuinen, sekä koulutettu.
      Tämmöisenhän mä löysinkin jo eli omasta sankaristani kirjoittelin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      250
      2491
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1635
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      74
      1444
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1305
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1222
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1152
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      82
      1021
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      998
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      942
    10. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      103
      886
    Aihe