Paasto su 2.7.2017 - pe 7.7.2017

ItkeväMies

Paino punnittu n.5min sitten. Painoa oli 105,8 kg. Paastotavoite 5vrk. Painotavoite 101,8kg. Paaston päättyessä. Kiinteä ruoka: ei mitään. Juomat: kahvi, vesi, mehu, mahdollisesti light limu. Olo nyt: suupielet alaspäin, itkutunnelmainen. Kyllästynyt epäonnistumaan painoelämässä. Raivoisa , ärsyyntynyt kun miettii ettei tule syötyä, nälkäkin on. Entinen paasto enkka 4,5 vrk. Laihduin silloin 3,3kg, silloin juomana oli viiniä ja maitoa nykyisen valikoiman lisäksi. Tiedän että paastoon kuuluu hyvät fibatkin, mulla paastoon kuuluu itkemistä , kaipaan ruokaa enemmän kuin osaan ilmaista, pelkoa päänsärystä, ei ollut 4,5vrk enkassa. Ei kai tässä enemmän kannata lässyttää. Kommentoin kolmesti vielä tähän ketjuun jos kommentti osio on yhtä tyhjää täynnä kuin mun masu. Se neljäs kommentti tulee perjantaina klo 5.53 tai sitten kun herään. Seuraava tännetulokertani tapahtuu kun paasto kestänyt 3,5 vrk. Sitten 4,5vrk. Ps. Mä teen tämän, takaan sen kunniani kautta, hiljainen raivoni on jäätävä.Olkoon kunniani ikuisesti poissa jos epäonnistun.

9

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paasto.on.sairasta

      Paasto on vihonviimeinen keino painonlaskuun. Muutaman päivän paastossa painonlasku on oikeastaan vain nesteen poistumista, loput lähtee siitä kun elimistö alkaa muuttaa lihaksia glukoosiksi. Paaston jälkeen paino palaa ennalleen. PISTE

    • ItkeväMies

      Päätin tulla kommentoimaan tähän jo nyt. Painoa nyt 104,0kg. Juomina ollut kahvi ja vesi tähän asti. Mehua juon tänään 2dl siksi kun sattuu olemaan mehupurkki auki ja se vanhenee 4 vrk:ssa. Nyt ollut auki n.2vrk. Menin aikaisin nukkumaan eilen, taktiikkana on nukkua paljon ja valvoa paljon, jotta 5vrk kuluisi nopeasti, aikamoinen logiikka. Heräsin yöllä nuorison huuteluun pihalla ja nukahtamiseen meni muutama tunti vaikka olin jo univelkainen. Menin sitten lävelylle 67 minuutiksi kun en oikein nälän takia osannut keskittyä edes elokuvan katseluun. Viime kirjoitus kerran ja tämän hetken välillä olen kävellyt 67min, 56min, 35min. Tarkoitus on valvoa klo 21 asti ja mennä nukkumaan parvekkeen ovi kiinni mahdollisen meluvaaran takia. Normaalisti olisin maha täynnä saanut unta jatkettua mutta nyt oli unensaanti vaikeaa.

      Itkenyt en ole, kiukutellut tai ainakin lähellä kiukuttlua olen ollut, kaipa mä kiukuttelin. Olo oli itkua lähentelevä. Katselin laihduttajien kertomuksia tai siis paastoajien kertomuksia netistä. Löytyi aika monia 5 vrk paastonneita. Se vahvisti uskoa että mäkin onnistun olemaan syömättä 5vrk. Tässä alkaa olla 29h täynnä paastoa. Aivastin nyt 2 krt peräkkäin.

      Päänsärkyä ei ole ollut. Se oli suurin pelkoni. Vielä se ehtii tullakin jos on tullakseen. Painoa tippui niin paljon yhdessä päivässä että olen siinä mielessä hymyssä suin, en näet ole ollut näin laiha lihava muutamiin vuosiin. Entinen enkka muistyaakseni 104,8kg. Olo on väsynyt liian vähän nukutusta viime 2 vrk. Siksi juon kohta kahvia ja klo 17 on tarkoitus juoda 2gl appelsiinimehua. Jos ei olisi avoint apurkkia niin joisinnvaan vettä ja kahvia. Tai sitten vain vettä. Seuraava paastoni tulee olemaan pelkkä vesipaasto.

      Ja tietenkin sen kesto tulee olemaan pitempi kuin nyt. Muutama paastoaja totesi etä just 5 vrk jälkeen paastoaminne helpottuisi. Jos suinkin kykenen niin paastoan ainakin 11 vrk sittenkin putkeen nyt. Mutta kunniani menetys on pelissä vain 5 vrk asti. Ja tuo 11 vrk ihan sillä varauksella jos paastoolotila helpottuu tosiaan merkittävästi 5vrk jälkeen. Peräsuisketta en ota, en ole ottanut ennenkään enkä ota. Päävälitavoite nyt: Herätä tiistaihin hyvin nukkuneena. Katsoin yhden videon jossa joku miespoika oli paastonnut kuukauden ilman ruokaa ja muutos laihtumisess aoli ihmeteltävä, joten olen kommentoijan kanssa eri mieltä paaston soveltuvuudesta painonpudotukseen.

      Lihaksi saa lisää jos niitä enemmän kaipaa. Mä pärjään niillä peruslihaksilla mitä mulla on. Jos lihaksia menee läskin mukana niin se on luonnon tarkoitus. Enkä ole lihas mies vaan hyytelökasamies tai läskikasamies. Puntteja en ole juurikaan nostellut esim. 5 viime vuoden aikana vaikka on yksi 10 kilon puntti kotona. Varmaan huomennakin tulee tänne kirjoitettua, on tämä sen veran terapeuttista itsensä purkamista ja ajankuluakin. Tähänkin kuitenkin sai aika lailla minuutteja menemään. Höhö, päivänjatkoja.

      • paasto.on.sairasta

        Onko nesteenpoisto muka laihtumista? Kaikkia kaheleita maailmassa riittää. Lopeta idioottimainen paastoaminen. Sairasta touhua!


    • MitenOlisiVaikka

      Eikö tuo nesteenpoistoprosessi nopeutuisi sillä, että menet pariksi tunniksi saunomaan. Ei tarvisi kiduttaa itseään useita päiviä.

    • hauta.odottaa

      Nestettä on kehossa normaalipainoisella noin 70% painosta. Lihavalla nestettä 45-50% painosta. Jatka vaan paastoasi hautaan asti - 50% 105 kilosta on 52,5 kiloa, on kantajilla keponen kuorma.

    • hauta.odottaa

      Nestettä on kehossa normaalipainoisella noin 70% painosta. Lihavalla nestettä 45-50% painosta. Jatka vaan paastoasi hautaan asti - 50% 105 kilosta on 52,5 kiloa, on kantajilla keponen kuorma.

    • MinnaMamma

      Hyvin menee. Antaa kateellisten huudella äänensä käheiksi, tsemppii!

    • ItkeväMies

      Nukkumisen kyky heikkeni. Epäonnistuin. Aloin syömään yöllä siinä vaiheessa kun olisi ollut 5h jäljellä 2vrk:een. Paino oli silloin 103,3kg. Päätän tämän ketjun tähän. Syy: en saanut nukuttua. Syötyäni nukahdin nukkuen hyvin, 12h. Nyt paino ollut 104,8kg plus chipsiä dippikastikkeella. Ja juomana hartwallin jaffa. Aloitan Lauantaina uuden yrityksen, tavoitteena 2vrk paastoa.Joten paino on nyt mikä on.

      • oikea.ruokavalio

        Paasto on vihonviimeinen tapa laihduttaa. Johan näit itsekin. Eikö kannattaisi kokeilla remonttia ruokavalioon ja aloittaa ihan järjellinen laihduttaminen jolla saat sen painosi oikeasti putoamaan ja sen jälkeen myös pysymään siellä tavoitetasolla. Et ole kertonut pituuttasi, joten ei voi sanoa mikä olisi se paino mihin tavoitella. ylipainoa sinulla on kuitenkin kymmeniä kiloja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe