Miehen seksiviestit

Sydänsekaisin

Haluaisin mielipiteitä. Mies jäi kiinni seksiviestittelystä,oli jatkunut pari kk,tavannut naisen jossain chatissa ja luonut itselleen salanimellä sähköpostiosoitteen ja siitä juttu alkanut :(. Näin vain muutaman viestin,en pystynyt lukemaan enempää ja nyt jälkikäteen olen tosi kiitollinen etten lukenut ettei satu vielä enemmän. Luin kuitenkin tarpeeksi!! Seksiviestien lisäksi oli vaihdettu myös päivittäisiä pintapuolisia kuulumisia ja mies oli kutsunut naista rakkaaksi!!?? No,alkushokin jälkeen on selvinnyt että eivät ole koskaan tavanneet,mies ei tiedä naisen oikeaa nimeä ja päinvastoin. Mies poisti heti koko sähköpostitilin eikä halua olla enää tekemisissä tämän ihmisen kanssa. Katuu kovasti ja haluaa olla minun ja perheen kanssa. Syyksi teolleen sanonut että halusi piristystä itselleen,omia ongelmia on paljon (mm.käsittelemättömiä asioita liittyen läheisen kuolemaan) joihin nyt aikoo hakea apua,ei ole viime aikoina voinut hyvin. Parisuhdekaan ei ole voinut hyvin,sen myönnän mutta en olisi tällaista uskonut :(! Tuon rakkaaksi kutsumisen (joka satuttaa minua tosi paljon) selittää sillä että se on ollut vain lässytystä ja vouhkaamista,ei todellista. Ja koko juttu ei ole ollut todellista vaan hetkellistä pakoa tästä tosimaailmasta ja ongelmista. Olen myös oman virheeni tehnyt muutama vuosi sitten,ihastuin toiseen mutta lopetin sen ennen kuin meni pidemmälle ja mies tietää tästä,on antanut anteeksi.

Nyt siis mietin,voinko yrittää antaa anteeksi. Tiedän että itse päätän nämä asiat lopulta mutta SILTI haluan kysyä,mitä tekisitte? Tai sattuisko olemaan joku joka on kokenut vähän vastaavaa? Toisaalta haluaisin että joku kertoo minulle miten paha juttu tämä on,että joku sanoisi ettei tämä niin paha olekaan,pahempaakin voisi olla tai sitten toisin päin. Omat ajatukset ovat ihan sekaisin enkä saa otetta oikein mistään ja kaipaan suhteellisuudentajua tilanteeseen. Lapsia meillä on ja yhdessä ollaan oltu yli 10 vuotta. Kiitos tuhannesti asiallisista vastauksista!!

12

1587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syväluotaava1

      Mun mielestä tärkeintä olisi sun mielenrauha ja onnellisuus elämässä. Oli asia niin tai näin.
      En voisi olla itse tuon tyyppisen miehen kanssa, EN usko noihin selityksiin. Tunnen miehet ja miestyypit. Mulle tulee mieleen lisäksi seksihuohotustyyppiset miehet (yleisesti kohdannut sellaisia) ja naisten perässämeno. Ellei ole sitten jotain muuta luonteeltaan tai muutakin. Mutta haluatko korjata suhdetta ja haluaako mies, vai onko 10 vuotta jo aika että halutaan muuta elämään jokatapauksessa? Sinkkuna on myös hyvä tai jos etsit muunlaista. Minkälaisia arvoja toivot että toisella on? Mitä mies on pohjimmiltaan, eri puolet? Mitä toivot elämässäsi olevan että se on kivaa, hyvää. Retorisia kysymyksiä. Miehiä ei voi muuttaa, he itse vain voivat, jos haluavat - naisen sanomiset eivät vaikuta välttämättä juuri. Mitä hän haluaa elämässään oikeasti - jos siihen kuuluu edelleen muut naiset, ettei voi olla seksissä uskollinen?

      Osaat ajatella paremmin itse, mikä on sulle parasta ja miten saavutat nopeimmin mielenrauhan. Ei ole pakko jäädä suhteeseen jos et uskalla, sinä päätät missä olet turvassa tai mihin voi luottaa. Punnitse eri asiat, hyvät ja huonot. Ja elämässä on aina mahdollisuuksia, vaikka näyttää että joku mies pettää. Tai suhteen ongelmat.

    • äläuskokaikkea

      Tuo pintapuolisten päivittäisten kuulumisten vaihtaminen ja rakkaaksi kutsuminen kertoo, että ovat myös tavanneet ja sitä seksiäkin on kai ollut. Jos muuta uskot, niin sinisilmäinen olet.

      • syväluotaava1

        Tuli kanssa yhtäkkiä mieleen, että mitä jos mies on seurustellut myös sen toisen kanssa? Tai seksisuhteessa. Tai uskotellut sille toiselle että he seurustelevat tai siihen olisi mahdollisuus. Kannattaisiko soittaa naiselle ja kysyä mitä mies on lupaillut. Ainakin jos toinen ei laita luuria kiinni. Uskon että häntäkin kiinnostaa totuus. Ellei sitten valehtele.


      • välilläihminenonsekaisin
        syväluotaava1 kirjoitti:

        Tuli kanssa yhtäkkiä mieleen, että mitä jos mies on seurustellut myös sen toisen kanssa? Tai seksisuhteessa. Tai uskotellut sille toiselle että he seurustelevat tai siihen olisi mahdollisuus. Kannattaisiko soittaa naiselle ja kysyä mitä mies on lupaillut. Ainakin jos toinen ei laita luuria kiinni. Uskon että häntäkin kiinnostaa totuus. Ellei sitten valehtele.

        Ennen soittoa kannattaa vähän tsekkailla taustoja, sillä omassa tapauksessa kakkosella olikin useampi ukkomies puikoissaan. Ei tuollaiset kovin hääppöisiä ihmisiä ole, joutui pettäjäkin toteamaan, että olipa häntä helppo kusettaa ja ihan sillä perinteisellä karvalaukulla.


      • Aikaharvinaista
        välilläihminenonsekaisin kirjoitti:

        Ennen soittoa kannattaa vähän tsekkailla taustoja, sillä omassa tapauksessa kakkosella olikin useampi ukkomies puikoissaan. Ei tuollaiset kovin hääppöisiä ihmisiä ole, joutui pettäjäkin toteamaan, että olipa häntä helppo kusettaa ja ihan sillä perinteisellä karvalaukulla.

        Harvoin on niin, että naisella monta miestä. Usein on mies jolla monta naista.


    • Mun mies jäi myös kiinni seksiviestittelustä. On aina viihtynyt pornosivuilla ja sieltä tuon löysikin.
      Kiinnijäämisen jälkeen lopetti hetkeksi mutta aloitti uudestaan eri naisen kanssa. Selvisi lopulta että näitä naisia olikin useampi.
      Suhteemme päättyi lopulta siihen että mies petti minua maksullisen kanssa jonka oli myös bongannut netistä. Luulen ettei tuokaan ollut ensimmäinen ja ainoa hoito.
      Nykyään mies on ihan koukussa netin seksisivustoihin ja sieltä löytyviin naisiin. Ulosotossa tuhansia euroja jotka kaikki menneet typeriin, maksullisiin seksiviesteihin.
      Että tämmöseenkin se voi johtaa eli sairauteen jota hän tosin ei itse tunnusta

    • Näinmeillähoidetaan

      Eikö ole jännää että varattu perheellinen mies tekee näin vielä selittää syyt ja seuraukset käsittelemättömistä asioista. Samoin meidän mies lasten isä jäi kiinni. Ja kun kaikki käytiin läpi olin sokissa miten en tuntenutkaan miestä jonka luulin tuntevani. Ei toki koskaan tullut edes keskustelua mitä parisuhteessa saa ja tulee tehdä. Ajanmyötä kun kaverit ja lähellä olevatkin erosivat alkoi tuntua ihmeellistä miten hyvin asiat meillä. Kuinka mieheltä löytyikin ensin kakkonen sen jälkeen senssilinjat. Jne. Kun olimme käsitelleet tuon kakkosen silloin vasta tajusin että joudun tarkastamaan kaiken koska mies kerro. Kun muut tuli ilmi itki edessäni vuolaana kertoen hädästä ja juuri asioista joita pysty oikein käsittelemään. Haki jännitystä ja hetken huvia. Pitkän keskustelun jälkeen annoin jälleen mahdollisuuden. Nyt vain muutettiin toimintaamme. Koska minä en pysty luottamaan eikä mies puhumaan totta on ratkaisu hyvä. Lapsille en kerro sen selvä. Tähän nöyryyttävää suhteeseen siis mies jäi. Koska suoraan sanon on seurannan alla. Mutta lapset ensin katsotaan sitten kun omilleen lähtevät. Toki mies näyttää hellyyttä ja seksiä minua kohtaan. Samoin vannoo rakkauttaan mutta kuten sanoin ei tunnu missään koska en usko.

      • valehtelevatmiehet

        Sehän se on, kun on valehtelusta jäänyt monesti kiinni, niin ei sitten tahdo uskoa, vaikka ei enää valehtelisikaan. Tärkeintä on kuitenkin pitää oma pää kasassa, valehtelija vastaa omista teoistaan ja valehteluistaan ihan itse.


    • kaikenlaista_koettu

      Sinällään tuttua, avopuolisoni ihastui toiseen mieheen ja tapaili salassa, väitti myös etteivät olleet harrastaneet seksiä mutta epäilen vhvasti koska ei halunut edes kosketustani eikä olla lähelläni kun oli salasuhde menossa. Avopuolisoni sitten oli kuukausien jälkeen lopettanut suhteensa mieheen ja tapailu loppui ja asia anneettiin olla mutta kyllähän se tuolla pääkopassa ainakin mua kiusaa. Ajatus siitä että koska alkaa mahd. uusi salasuhde on sekin vittumaista. No niin kauan on oltu etten enää oleta tilanteen ainakaan huonenevan kohdallamme mitä parisuhteen tilaan tulee. Jatkaa kannattaa jos muuten suhde toimii, kaikki tekee virheitä joskus, itse en usko kenenkään kohdalla täydelliseen uskollisuuteen ja vilpittömyyteen, itsekin ole joskus viestitellyt vieraan naisen kanssa mutta ei kertaakaan tavattu ja kumppani ei tästä tiedä ja miksi pitäisi kertoa kun mitään ei edes tapahtunut.

    • Latekismus

      Huoh. Onko siis niin, että kutsumalla viesteissä salapersoonaa rakkaaksi, kullaksi,muruksi ja vielä ikävöivänsä on seksisuhde saletti? Näin puolisoni viestitteli naispuoliselle collegalleen, siis nainen naiselle. Oli kuulemma läppää.

    • oppeliini1

      Miksi VALITSET viettää ikaasi tuon tason ihmisen kanssa? Jo kaukaa näkee miten epäluotettava ja roskamoraalinen ihminen se on. (harrastaa typeriä seksiviestejä vaikka ilmeisesti pitää "parisuhdetta" yllä sinun kanssasi)
      Siis täysin mätä koko mies sisältä.

      Tietenkin VALINTA on sinun ja todennäoisesti tulevaisuudessakin roikut tuossa mätäpaiseessa kiinni koska sinä "raaaaaaaakastat" sitä ja "noin kaaaaaikki mutki tekee!"

    • Isabelle123

      Ap:n teksti kuulostaa tutulta. Oma mieheni jäi juuri kiinni seksiviesteistä, oli netistä löytänyt itselleen jonkun naisen jonka kanssa ovat jo tovin viestitelleet. Meillä avioliittoa takana 12-vuotta, lapset jo koulussa.
      En olisi koskaan voinut uskoa tätä miehestäni, ja olenkin nyt aivan shokissa, luulin että meillä meni hyvin.
      Mies itki ja kertoi hakeneensa jännitystä elämään käsittelemättömien asioiden vuoksi, halusi kuulemma testata viehätysvoimaansa. Nainen on myös varattu. En tiedä mitä uskoa, mielestäni tässä on ylitetty pettämisen raja. Voi kun tietäisi, miten tästä eteenpäin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe