Halla-ahosta pääministeri - älkää naurattako!

Viikonvaihteen iltapuluissa oli uutinen, jossa jollakin gallupilla on äänestetty seuraavaksi pääministeriksi Halla-ahoa. Perussuomalaisten kannatushan on laskenut viimeaikoina kuin siimahäntä, eikä se ole noussut pahemmin Halla-ahon valinnan jälkeen. En tiedä millä helkkarin perusteella on saatu että Halla-ahosta tulisi seuraava pääministeri.
Enemmistö kuulemma on Halla-ahon puolella, heh! Liekö vain Halla-aaholaiset äänestäneet gallupissa. Kyllä enemmistö on enemmän jonkun muun puolueen puheenjohtajan puolella kuin nykyisen persun.
Kyllä jokin näistä on tulossa seuraavaksi pääministeriksi: Antti Rinne, Sampo Terho, Touko Aalto (tai Li Andersson).

33

382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • quo8uwe

      Suvakkoa ei pahemmin naurata, kun Halla-ahosta tulee pääministeri.

      • No ei tule vaikka kuinka laskisit. Persuille pitäisi laskea vaaleissa Suomen suurin kannatus, joka on todella epätodennäköistä! Halla-ahosta ei tule seuraavaa pääministeriä millään ilveellä!


      • koli57

        Luulo ei ole tiedon väärtti ja kyllä tuollainen galluppi on tehty jonka mukaan alle viisikymppiset toivoisivat ensimmäisenä pääministeriksi Halla-Ahon eli siis on kysymys aktiivisesta kansanosasta ,ei lapsia eikä eläkeläisiä


      • Untakonäit
        ateisti1982 kirjoitti:

        No ei tule vaikka kuinka laskisit. Persuille pitäisi laskea vaaleissa Suomen suurin kannatus, joka on todella epätodennäköistä! Halla-ahosta ei tule seuraavaa pääministeriä millään ilveellä!

        Miten sinä Terhosta pääministerin sait ?


      • Untakonäit kirjoitti:

        Miten sinä Terhosta pääministerin sait ?

        Lienee sen uuden puolueen tuleva puheenjohtaja? :)


      • koli57 kirjoitti:

        Luulo ei ole tiedon väärtti ja kyllä tuollainen galluppi on tehty jonka mukaan alle viisikymppiset toivoisivat ensimmäisenä pääministeriksi Halla-Ahon eli siis on kysymys aktiivisesta kansanosasta ,ei lapsia eikä eläkeläisiä

        "alle viisikymppiset toivoisivat ensimmäisenä pääministeriksi Halla-Ahon eli siis on kysymys aktiivisesta kansanosasta ,ei lapsia eikä eläkeläisiä "

        Älä yleistä. Minusta on käsittämätöntä että galluppeja yleensä tehdään kun se ei kerro millään otannalla sitä todellisuutta tai lopputulosta..ei anna todellista suuntaa. Kaikki alle viiskymppiset ei ole vastannut tuohon galluppiin, jos sellaista on edes ollut. Ja jos onkin niin jotkut ymmärtämättömät ottavat sen gallupinkin niin että "KAIKKI alle viiskymppiset...".
        Menee toistoksi: Olen alle viiskymppinen ja en ole haluamassa Halla-ahoa pääministeriksi, mutta täällä hoetaan ihan kuin se homma olisi "Halla-aholaisillekin" selvä vaikkei vaaleja ole ollut.


    • 0100100
    • RINNEfossiili

      Vielä pahempi "uutis-ankka" oli että SDP olisi suosituin seuraavaksi pääministeripuolueeksi . SDP on se vihonviimeinen valinta kun muista kuinka SDP on kyykyttänyt,alistanut ja nöyryyttänyt suomenkansaa toimillaan jotka eivät muuta kuin rajoittavat ja vaikeuttavat normaalin ihmisen elämää. Olisiko tuokin "galluppi" tehty SAK:n konttorissa?

      • Tuskin on tehty SAK:n konttorissa, mutta se että Halla-ahosta tulisi Suomen seuraava pääministeri on tehty varmaan jossakin Hommaforumissa.


    • Ihme_uutinen

      Halla-Ahon kannatus pääministeriksi oli siinä jutussa 13 % ja edellä oli kaikki muut suurten puolueiden puoluejohtajat. Otsikkona oli "Halla-Aho suosikki pääministeriksi." Siis...millä eväillä?
      Jostakin piti saada lööppi? Eihän tuossa ole mitään järkeä.
      Halla-Ahon myötä Perussuomalaiset puolueena muuttuu minipuolueeksi.

      • nuorissa.tulevaisuus

        Alle viisikympisten porukassa Halla-aho oli suosituin, 20 %.


      • nuorissa.tulevaisuus kirjoitti:

        Alle viisikympisten porukassa Halla-aho oli suosituin, 20 %.

        Ihan kuin kaikki alle 50-vuotiaiden jonkun gallupin mukaan. Ei ole esimerkiksi minulta kysytty vaikka olen alle 50-vuotias, enkä helvetin jäätymisenkään jälkeen äänestäisi Halla-ahoa! Ei niin alas voi vajota ihminen ettei tietäisi mihin kansallissosialismi johtaa...kolmanteen maailmansotaan!


      • mamunvaimo

        Siinä sanottiin että 24-35 -vuotiaiden ryhmässä Halla-ahon kannatus oli 24 %. Mutta että "suosituin" kaikkien ? alle 50 -vuotiaiden, en tiedä millä matematiikalla. Kun kokonaiskyselyssä herran kannatus tosiaan oli se 13 %...

        Noh, aika kaukana vielä on pääministerin pestistä:).


      • creed0
        ateisti1982 kirjoitti:

        Ihan kuin kaikki alle 50-vuotiaiden jonkun gallupin mukaan. Ei ole esimerkiksi minulta kysytty vaikka olen alle 50-vuotias, enkä helvetin jäätymisenkään jälkeen äänestäisi Halla-ahoa! Ei niin alas voi vajota ihminen ettei tietäisi mihin kansallissosialismi johtaa...kolmanteen maailmansotaan!

        Ateismi on yhtä kuin 3. maailmansota ihmisen sielussa....tuhoisaa tarkoituksettomuutta ja merkityksettömyyttä.


      • ateisti1982
        creed0 kirjoitti:

        Ateismi on yhtä kuin 3. maailmansota ihmisen sielussa....tuhoisaa tarkoituksettomuutta ja merkityksettömyyttä.

        ateisti en ole sen aatteen vuoksi vaan sen vuoksi etten usko mihinkään yli tuhannen uskonnon jumalaan. Otahan esiin historiasta se totuus, kuinka paljon on saatu tuhoa aikaiseksi eri uskonnoilla jossa on uskottu jumaliin, äläkä vääristä sitä totuutta kristityiden hyvyyden puolesta koska niin ei tosiasiassa ole historiassa koskaan tapahtunut.
        Ketä tappoi 1500-1600 -luvulla läjäpäin täysin tuhansia ellei jopa miljoonia viattomia ihmisiä? Jollei ne ollut kristittyjä niin kerro minulle keitä ne murhamiehet olivat?!
        Suomessa kristinusko ja asevelvollisuus kulkevat käsi kädessä, joita kumpaakin ohjaa sama kristitty sotahullu!!


    • TriplaX

      Minäkin näin kyseisen otsikon ja kuvittelin, että on tehty gallup-kysely jonka perusteella Halla-Aho olisi suosikki pääministeriksi. Mutta pelkäksi otsikoksi jäi, mistään en tälläistä galluppia ole löytänyt.

      Mutta ei Halla-Ahosta tule pääministeriä, ei sitten millään. Vaikka epäilemättä hänellä on joidenkin laitapuolen kulkijoiden keskuudessa kova kannatus, niin pääministeriksi pääsy edellyttäisi Halla-Ahon kohdalla sitä, että Persut saisivat yli 50% kannatuksen seuraavissa eduskuntavaaleissa jotta voisivat muodostaa hallituksen yksin, muut kun eivät halua olla samassa hallituksessa Halla-Ahon kanssa - tämä on kyllä täysin mehdotonta.

      • " Vaikka epäilemättä hänellä on joidenkin laitapuolen kulkijoiden keskuudessa kova kannatus, niin pääministeriksi pääsy edellyttäisi Halla-Ahon kohdalla sitä, että Persut saisivat yli 50% kannatuksen seuraavissa eduskuntavaaleissa jotta voisivat muodostaa hallituksen yksin, muut kun eivät halua olla samassa hallituksessa Halla-Ahon kanssa - tämä on kyllä täysin mehdotonta. "

        Ne laitapuolen kulkijat ovat vaaraksi muille suomalaisille. Niiltä jotka eivät ymmärrä tekojensa seurauksia tai ovat miltein "holhouksen alaisina" (esim. narkkarit ja muut sekopäät) tulisi miltein ottaa äänioikeus pois, jotta mitään "Grandekatastrofia" ei tapahtuisi. Sen verran minäkin olen isänmaallinen. :) Ai niin, eihän minun isänmaallisyyteni ole sitä oikeata! :D


    • HAESTAALOTTAJA

      PITKÄ PASKA !
      TUOMMOSET PAMAUTETTIIN ENNEN VANAHAAN PIERUN PAINEELLA ULOS POLITIIKASTA !

    • Bror-Erik1974odin

      Nää on näitä kevyitä kesäuutisia,ei tarkoitettu todeksi otettaviksi. :)

    • Anttinatsi

      Halla-ahosta pääministeri JOS...

      JOS

      JOS

      JOS...jotkut puolueet ryhtyisivät yhteistyöhön jussin natsien kanssa.

      Niinhän ei tule tapahtumaan.

    • eioleaika

      Ei ikinä tule pääministeriä. Joutuisi pettämään niin monet äänestäjänsä. Ei lähde vaikka pyydettäisiin.

    • oikeustap

      On se vaan kumma että joku haukkuu Halla-ahoo natsiksi,, minusta tämä on poliisi asia,,, paljon lievenpiäkin törkeyksiä on viety poliisin tutkittavaksi,,,,

      • Buahahaha_Muahahaha

        " oikeustap
        4.7.2017 13:16
        Uusi
        On se vaan kumma että joku haukkuu Halla-ahoo natsiksi,, minusta tämä on poliisi asia,,, paljon lievenpiäkin törkeyksiä on viety poliisin tutkittavaksi,,,,"

        No aiemmin se on ollu kyllä ylpeä natsiudestaan.

        Tutki sinä poika vaan olemattomia genitaalejas ja huonoja geenejäs.


      • Natsihan se on. Sä ymmärrät sen vain haukkumisena. Halla-ahohan kantaisi mielellään hakaristi-tatskaa vaikka niskassaan. Muu on vain tekopyhää kieltämistä!


    • hölynpölyjä

      Punavihreet räksyttää kuka niitä nyt todesta ottaa,,,

    • Jussi_Puna-kuono

      "On se vaan kumma että joku haukkuu Halla-ahoo natsiksi,, minusta tämä on poliisi asia,,, paljon lievenpiäkin törkeyksiä on viety poliisin tutkittavaksi,,,,"

      "No aiemmin se on ollu kyllä ylpeä natsiudestaan."

      Tosiaan. Kannattaa kysyä Halla-aholta itseltään, haluaako hän profiloitua natsiksi vai viher-piipertäjäksi. :)

      • Natsismi ja ääriliikkeiden henkinen ja fyysinen väkivalta on monessa maassa tuomittu rikolliseksi toiminnaksi, paitsi ehkä Suomessa jossa sitä pidetään normaaleihin vapauksiin kuuluvana. Viher-piiperryksestä ei ole niin paljon yhteiskunnallista haittaa. Sinusta ei kierrätyksestä ole mitään hyötyä. Liekö nykyisin ja tulevaisuudessa ainut toimiala, joka pitää Suomessa rattaat pyörimässä, joten suosittelen suakin lajittelemaan omat jätteesi kuin pelkästään sekajätteeseen (= mistään ymmärtämättömän ihmisen tapa toimia)!


    • uskomaton-

      Naurattaa, kuinka te luotatte vain niihin gallupeihin, jotka omasta mielestänne on mennyt oikein. Jos yleensä luotatte gallupeihin, niin kai niihin pitää luottaa kaikkiin, tai ei mihinkään. Samallalailla kai ne tehdään, ja otetaan virhemarginaalit mukaan. Ei ne voi olla täysin oikeassa kuin vahingossa, mutta joka uskoo johonkin yliluonnolliseen, niin kai hän voi uskoa myös gallupeihin.

    • Todennäköisemmin

      Kuin Li Anderssonista:D

      • Miten niin todennäköisemmin? Omastako mielestäsi todennäköisemmin?! Persuthan putoavat eduskunnasta ensi kaudella tai ovat pienin puolue!


    • ei-onnistu-ei

      Pääministeriksi valinta edellyttää muutakin kuin aina vain vähemmäksi käyvää persujen kannatusta. Ei tästä ole kauan kun persut olivat tekemässä jopa Hakkaraisestakin ministeriä.

    • sdcdnjkl

      Halla-ahon pääseminen pääministeriksi on yhtä mahdoton ajatus kuin Hakkaraisen pääseminen valtiovarainministeriksi. Aina vaan kuihtuvan persupuolueen kannatus ei yksinkertaisesti riitä yhtään mihinkään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      195
      4564
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      255
      2582
    3. 133
      1687
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      202
      1273
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1126
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1104
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    9. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe