Se tunne sisällädi

Se tunne kun kiire on ohi, se tunne kun ystävät olivat lähteneet ja jakaneet onnelliset hetkesi, se tunne kun kaos parisuhteessi yhtä lailla selkeni, se tunne kun istuit rantasaunan löylyissä yksin ja hakkasit selkääsi koivuvastalla, se tunne....

Mikä se tunne oli?

46

660

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja jos et ymmärtänyt jorriinikuurisormi-ongelmaani, otsikossa pitäisi lukea .....sisälläsi...UGH

      • selitäppä.sekin

        Entä toi " kaos parisuuhteessi"??


      • selitäppä.sekin kirjoitti:

        Entä toi " kaos parisuuhteessi"??

        Se tunne kun molemmat ovat kiireisiä omassa arjessä eikä jaksa antaa toisilleen riittävästi huomiota johtaa yllättäviin kiukun purkauksiin.


      • kirjoitteletkännisiä

        eli huutosi orgasmin hetkellä ovat vuosikymmenten takaisia häivähdyksiä, ei lähelläkään nyky hetkiä.


    • kylmätotuus

      Kirjoitat luultavasti omasta elämästäsi ja pystyt itse parhaiten tulkitsemaan tuntojasi.

      Kysymyksiisi ei kukaan toinen pysty antamaan vastauksia. En minä ainakaan.

      Toivottavasti päivemmällä tärppää paremmin!
      Se nähdään piakkoin.

      • Toivon, että saisit joskus kokea tuon ilon ja onnen. Lämmön ja rakkauden läheistesi keskellä kauniina suvipäivänä.

        Sen jälkeinen yksin löylyttely rantasaunassa aukaisee kiitollisuuden tunteen elämälle.


      • Aikoinaan naapurissa vallitsi Onni ja Rauha. Onnin juopoteltua ja riitautuneena vallitsi Onni saunaan lukittuna.


    • hehehehee
    • Koettu-on

      Onni ja kiitollisuus
      Pystyn heti sisäistämään tuon tunteen, vaikka juuri nyt aloitan arkiset työt.

    • Heikunkeikku

      Huomenta korpikirjailija!
      Sisäistin sanasi helposti.
      Minäkin sanoisin, että kyseessä on onnen tunne ja kiitollisuus.
      Positiivisessa mielessä rättiväsynyt, jopa tyhjä tunne.
      Helpottunut, senkin sanan voisin vetästä kehiin.

      Minulla on ollut vastaavia kokemuksia, jolloin tuntui , että suorastaan kiemurtelin ku kehräävä kissa hyvänolontunteesta.

      Tuollaisen sisäisen tunteen ollessä päällä, ei voi muuta ku ittekseen tai jopa ääneen hokea yhä uudestaan: "voi että ku on ihanaa. Voi että ku on ihanaa. Voi että ku on ihanaa....." Sadasti voi että on ihanaa :)

      Jokainen kokee kaikki tuntemukset kuitenkin omalla tavallaan. On joitakin ihmisiä, jotka eivät osaa nauttia ja tuntea asioita kuin latteasti negatiivissävyisesti (tunnen joitakin tälläisiä, joilla ei koskaan ole asiat oikein hyvin).

      Onnea sinulle syntymäpäivän johdosta.
      Kruunaahan vielä onnesi pulahtamalla sun pihakylpyammeeseesi (kaipa sulla vielä se on?).
      Se olis piste Iin päälle. Kölliä ihanassa lämpimässä vedessä kuin märkä rätti, vetelänä mutta tyytyväisenä.
      Minäkin meinaan pulahdella ammeeseen, jahka nämä ilmat sen sallivat ja pääsisin menemään saareen. Kenties loppuviikolla pulahtelu onnistuu.

    • Koettu-on

      Käytän tuota samantyyppistä sanontaa kuin Heikunkeikku silloin kun hyvänolontunne pursuaa: jos nyt olisin kissa niin kehräisin.

      • Heikunkeikku

        "koettu-on"
        Ja kun/jos Oikein mahtavan onnistuneeseen hyvänolontunteeseen on joku tapahtuma johdattanut, niin semmosta muistelee pitkään. Palajaa ajatuksissaan tilanteeseen ja yrittää imeä vielä viimeset pisarat onnentunteen tuntemuksista. Jälkilöylyinä ikään:)

        Pakko mainita yks mainos. Tykkään siitä hitosti. Onnistuneesti valitut näyttelijät. Lidlin mainos, jossa perhe muistelee onnistunutta grillaustuokiota ihanassa lämpöisessä kesäpäivässä. Näissä mainoksissa perheen isä aina tokaisee: "Voi että mä sanon.." :)


      • Heikunkeikku kirjoitti:

        "koettu-on"
        Ja kun/jos Oikein mahtavan onnistuneeseen hyvänolontunteeseen on joku tapahtuma johdattanut, niin semmosta muistelee pitkään. Palajaa ajatuksissaan tilanteeseen ja yrittää imeä vielä viimeset pisarat onnentunteen tuntemuksista. Jälkilöylyinä ikään:)

        Pakko mainita yks mainos. Tykkään siitä hitosti. Onnistuneesti valitut näyttelijät. Lidlin mainos, jossa perhe muistelee onnistunutta grillaustuokiota ihanassa lämpöisessä kesäpäivässä. Näissä mainoksissa perheen isä aina tokaisee: "Voi että mä sanon.." :)

        Kieltämättä sitä tunnetta tuuletamme kukin tempperamenttimme mukaisesti 😊

        Joku hiljaa kiitollisena. Toinen ilosta kattoon.hyppien. Kolmas onnenkyyneleitä vuodattaen. Mutta se tjnne on suuri ja voimauttava.


    • Hyvät tuntemukset täälläkin. En kaipaa mitään muuta elämääni tällä hetkellä. Rauhallista mökkeilyä kumppanin kanssa. Lämmitetään saunaa ja istutaan ulkona. Hyttysetkin pysyy loitolla kun on oikeat karkottimet. Illalla oli kova ukkosenilma, ei ollut sähköjä, onneksi oli lyhtyjä ja radio paristoilla.
      Kun kelit viilenee tehdään piha ja muita hommia. Elämä on ihan mukavaa, en ajattele mitään mikä saisi huonot fiilikset.

    • Psykoterapeutitar

      On kuin lapsuuden sunnuntai✨❤️✨

      • Kuin lapsuuden sunnuntaina äidin tekemät lihapullat ja perunamuusi😊


      • Psykoterapeutitar

        Lähinnä fiilikseltä! Mun mutsi ei osannut laittaa ruokaa! Muistan hyvän ruuantuoksun, kun valmislihapullapurkki avattiin😳


    • "Lepäs elokuun yö kuin täyttymys maailman yllä..." (K. Sarkia)
      Huolella valmistellut, ilolla ja lämmöllä vietetyt juhlat suvun ja ystävien kanssa jättävät raukean täyttymyksen tunteen jälkeensä, kiitollisuus ja väsymys ja hitunen haikeutta sekoittuvat onnellisen väsymyksen tunteeksi. Minulle se tulee silloin kun kun juhlat ovat ohi ja tiskikone on päällä ja murur kerätty lattialta ja pöydät pyyhitty ja on aika nostaa jalat tuolille ja syödä se vimppa pala jäätelökakkua tai ottaa lasi roseeta kaiken päätökseksi.

      • Juuri se tunne kun on aika huokaista.


    • Huomenta@

      Se tunne kun heräät mökin ylisiltä nukuttuasi lähes 10-tuntia, se tunne kun ei ole mitään ohjellmaa alkavalle päivälle😉

      Joku kirjoitti joskus, että tulisin pitkiin täihin ilman tekemistä, kyllä, mutta se tunne kun on onnellinen ja kiitollinen.

      Onnellinen, että samat lapsuuden aikaiset kaverit juhlivat kanssani. Suku, ystävät ja naapurit mukana elämässäni vuosikymmenten vieriessä eteenpäin.

      Viikkojen ponnistelujen jälkeen sääkin suosi lauantaina oli kesän kaunein päivä korvessa.

      Aivoni.ovat tyhjentyneet ideavirroista ja kehoni keveä. Fysioterapeutti ja hieroja hoitivat kipeentyneet jäseneni kuntoon.

      En kuitenkaan jää tänne ylisille laiskottelemaan vaan uudet haasteet odottavat. Mökin rappuiden ja etuterassin remppa on tilattu, Kiitos sen alkamisesta kuuluu juhlavierailleni sillä remppapossuni kahisi ja kilisi kiitollisena juhlien jälkeen.

    • "Tunne sisällädi
      on kuin kypsän Tursgan mädi.

      On vuosia täyttänyt tädi
      siispä oddea paljon tääldäki.

      Harmi vaan että kedä ei toiveita täydä
      kukat kuggivat pölyt allergioida puggivat."

      H.

      • Dundeella

        Se dunne, kun makoilen ylisillä,
        se dunne kun kirjoitan kännykän näppäimillä.

        Se dunne kun lasit eivät silmiäni peitä,
        se dunne, kun teen kirjoitusvirheitä.

        Se dunne on, en ole kaikista paras,
        sen dundeen dundee vain dundeiden varas.

        Mandi kiittää ; )


    • Viimeinen sana:

      ...syydävät.

      H.

    • Mikä se tunne on ? Kiitollisuutta minäkin veikkaisin..)) Kiitos elämälle. Jos osaisin, linkittäisin sinulle Violetta Parran samannimisen laulun...
      Uskon, että tämä "myöhäinen keski-ikä" tarjoaa meille juuri tuollaisia hetkiä jos niin tahdomme, näemme hiukan vaivaa. "Palkkio" niistä on kaiken vaivan väärti.

      P.s. Ole onnellinen noista unenlahjoistasi. Ne ovat harvinaista herkkua näillä vuosin...

      • Huomenta@
        Jos näkee vaivaa ja onnistuu, palkkio on hyvä mieli. Kun jaksaa rasittaa itseään niin fyysisesti kuin psyykkisesti palkkio on unen määrä ja laatu.

        Olen saanut levätä viikkojen pùhasteluiden väsymyksen pois. Viime yönä nukuin 9-tuntia. Nyt osaan odottaa lyhyempiä yöunia, mutta 7- tuntia on minun vakio unentarve.

        Kolea sää on tuonut minut kirkolle, täällä ei heti herättyä tekemättömät työt iske silmille vaan saan tupostella itessein.

        Kajaanissa on markkinakatuviikko ja runoviikkokin on alkanut, joten ehkä hankkiudun tänään ihmistenilmoille.


    • ilmatar_

      Voi mikä ihana tunne, kun selkä laskeutuu omalle sohvalle, pää omalle tyynylle, jalat nilkoista ristiin omalle tyynyllä.

    • Heta se on ollut ihan fiiliksissä , mä olen suurimman osan aikaa sovinnossa mailmani kanssa .
      Toisinaan hyvinkin lapsenmielinen nyt kun taas ollaan elonpolulla ns ärjänteessä höpsöttely jelppaa ja ohentaa paksuja ajatuksia.
      Tänään on taas tullut pikku kuuroja ja paistetta vuoronperään , tossa ehtoolla tankofinaalia orotelles kun terassilla vattanahkaa lämmittelin iltaaurinkos sain ajatuksen.
      Se tuli siit ku aurinko kimmels hiljattain suojatun terassin laudoituksen vesipisaroissa ,tuli vaan mieleen mennä paljainjaloin sinne läpsyttelemään ,ihan ku penskana.
      Oli lämmin vesi ja silee lauta ja ne välkehtivät pisarat , niin toivosin et se kirkas välkehrintä olis tarttunu munkin paatuneeseen sieluun ,ei tainut toive toteutua .
      Mutta ehkä se sun esilleottama tunne oli hetken läsnä .

      • Minä pyörin nyt tunteiden tynnyrissä. On vielä mitäänsaamaton olo johon on sekoittunut tympiintyminen öllötykseen. Vaan kun ei taho jaksaa. Nukuin päivällä tunnin ja nyt se kostautuu. Tiedän kyllä mikä alkaa silmiä luppasuttamaan se on pasianssi tällä tabletilla. Sitä kun läiskin unohtuu tunnetilat ja jos ennätys rikkoontyy aivot sanoo hyvä Heta. Minulla on tapana juoksennella pihanurmikolla paljain jaloin. Pitääpä joskus hypätä vesilätäkköön ja tutkailla tuntoja sisälläni.


      • korpikirjailija kirjoitti:

        Minä pyörin nyt tunteiden tynnyrissä. On vielä mitäänsaamaton olo johon on sekoittunut tympiintyminen öllötykseen. Vaan kun ei taho jaksaa. Nukuin päivällä tunnin ja nyt se kostautuu. Tiedän kyllä mikä alkaa silmiä luppasuttamaan se on pasianssi tällä tabletilla. Sitä kun läiskin unohtuu tunnetilat ja jos ennätys rikkoontyy aivot sanoo hyvä Heta. Minulla on tapana juoksennella pihanurmikolla paljain jaloin. Pitääpä joskus hypätä vesilätäkköön ja tutkailla tuntoja sisälläni.

        Eikös tuo tunteiden aaltoilu ole sitä, mitä myös elämäksi kutsutaan, korppis..))
        Ensin aallon harjalla, sitten pohjalla. Ja jaksaisiko sitä tyventäkään aina soutaa ?

        Olet nyt ylittänyt tietyn rajan, olet 70 v. Kaikki tuon maagisen rajan ylittäneet tuttuni ovat todenneet, että silloin tapahtuu jonkinlainen sisäinen muutos. On pakko nähdä ja tunnistaa elämän rajallisuus, voimien väheneminen, vaivojen lisääntyminen. Tulevaisuutta ei voi enää suunnitella kuin viiden-, kymmenen vuoden jaksoissa.
        Se on surullista, mutta myös vapauttavaa. Ja kaikki koettuhan on meissä tallella, voi kutsuta muistoja luokseen elää niissä. Eikä se minusta ole mitään elämänkorviketta vaan oikeastaan kypsyneiden hedelmien maistelua.
        Eivät kaikki tietystikään vanhene samalla tavalla tai samaan tahtiin, mutta uskon, että jotakin yhteistä tuossa prosessissa on. Sinua hiukan tuntien, voin kuvitella, että tästäkin matkasta - kulkee se sitten ulos - tai sisäänpäin - tulee sinulle antoisa ja mielenkiintoinen.


      • demeter1 kirjoitti:

        Eikös tuo tunteiden aaltoilu ole sitä, mitä myös elämäksi kutsutaan, korppis..))
        Ensin aallon harjalla, sitten pohjalla. Ja jaksaisiko sitä tyventäkään aina soutaa ?

        Olet nyt ylittänyt tietyn rajan, olet 70 v. Kaikki tuon maagisen rajan ylittäneet tuttuni ovat todenneet, että silloin tapahtuu jonkinlainen sisäinen muutos. On pakko nähdä ja tunnistaa elämän rajallisuus, voimien väheneminen, vaivojen lisääntyminen. Tulevaisuutta ei voi enää suunnitella kuin viiden-, kymmenen vuoden jaksoissa.
        Se on surullista, mutta myös vapauttavaa. Ja kaikki koettuhan on meissä tallella, voi kutsuta muistoja luokseen elää niissä. Eikä se minusta ole mitään elämänkorviketta vaan oikeastaan kypsyneiden hedelmien maistelua.
        Eivät kaikki tietystikään vanhene samalla tavalla tai samaan tahtiin, mutta uskon, että jotakin yhteistä tuossa prosessissa on. Sinua hiukan tuntien, voin kuvitella, että tästäkin matkasta - kulkee se sitten ulos - tai sisäänpäin - tulee sinulle antoisa ja mielenkiintoinen.

        Muistan kolmenkympin kriisin. Se oli ainoa ajatusmaailmaani hämmentänyt elämän käännekohta ennen tätä nyt läpikäymääni tunteiden myrskyä.

        Elämän rajallisuus on kaikille sama. Tie voi päättyä jo ennen kuin saavuttaa maagisen 70-rajan. Elämäni ei ole muuttunut, numerot vain vilisee silmissä kuin hedelmäpelin symbolit.

        Voimien vähenemisestä olen samaa mieltä. Palautuminen rasituksista ottaa aikaa ja ymmärrän antaa itselleni aikaa.

        Tänään perjantaina aurinko paistaa, tuulee olisiko aika alkaa purkamaan käyttökelpoiset laudat sisääntulo terassilta,, uuden terassin tekijät tulevat loppukuusta.

        Kiitos dementer, miten matkani jatkuu tästä eteenpäin se nähtäneen. Jotain muutoksia on tulossa.


      • korpikirjailija kirjoitti:

        Muistan kolmenkympin kriisin. Se oli ainoa ajatusmaailmaani hämmentänyt elämän käännekohta ennen tätä nyt läpikäymääni tunteiden myrskyä.

        Elämän rajallisuus on kaikille sama. Tie voi päättyä jo ennen kuin saavuttaa maagisen 70-rajan. Elämäni ei ole muuttunut, numerot vain vilisee silmissä kuin hedelmäpelin symbolit.

        Voimien vähenemisestä olen samaa mieltä. Palautuminen rasituksista ottaa aikaa ja ymmärrän antaa itselleni aikaa.

        Tänään perjantaina aurinko paistaa, tuulee olisiko aika alkaa purkamaan käyttökelpoiset laudat sisääntulo terassilta,, uuden terassin tekijät tulevat loppukuusta.

        Kiitos dementer, miten matkani jatkuu tästä eteenpäin se nähtäneen. Jotain muutoksia on tulossa.

        "korpikirjailija"

        Voisit ehkä lähestyä enemmän nimmari leskeä.
        Jopa haliakin häntä.
        Hän osaa hyvin keksiä päästään kaikkea vanhuutta, vaivaa ja valitusta.
        Flegmaatilta pyydätte pari lukua.
        Kirjoitatte sitten yhdessä romaanin, jonka esi-puheessa vihjailette varovasti, perustuu "tosi-tapahtumiin".

        Hi hi!

        H.


      • korpikirjailija kirjoitti:

        Muistan kolmenkympin kriisin. Se oli ainoa ajatusmaailmaani hämmentänyt elämän käännekohta ennen tätä nyt läpikäymääni tunteiden myrskyä.

        Elämän rajallisuus on kaikille sama. Tie voi päättyä jo ennen kuin saavuttaa maagisen 70-rajan. Elämäni ei ole muuttunut, numerot vain vilisee silmissä kuin hedelmäpelin symbolit.

        Voimien vähenemisestä olen samaa mieltä. Palautuminen rasituksista ottaa aikaa ja ymmärrän antaa itselleni aikaa.

        Tänään perjantaina aurinko paistaa, tuulee olisiko aika alkaa purkamaan käyttökelpoiset laudat sisääntulo terassilta,, uuden terassin tekijät tulevat loppukuusta.

        Kiitos dementer, miten matkani jatkuu tästä eteenpäin se nähtäneen. Jotain muutoksia on tulossa.

        Uutta rakentamassa taas, korppis ? Tuot mieleeni ystäväni maalta. Hän eli leskenä 20 vuotta, hoiti omakotitalonsa ja oli aina valmis tarttumaan työhön kuin työhön, reippaana ja innoissaan. 70 täytettyään hän muutti taajamaan, lähelle palveluja, pieneen rivariin. Mietin mielessäni passivoituuko hän uudessa ympäristössä, mutta vielä mitä ? Hän rakensi elämänsä uusiin puitteisiin ja on vieläkin, 78-vuotiaana yhtä vireä ja innostunut uudesta kuin ennenkin.
        Oman itsensä ja rajansa hän osaa määritellä hyvin. Ei ole enää palvelujen tuottaja vaan pikemminkin niiden nauttija yhdessä muiden kanssa...


      • demeter1 kirjoitti:

        Uutta rakentamassa taas, korppis ? Tuot mieleeni ystäväni maalta. Hän eli leskenä 20 vuotta, hoiti omakotitalonsa ja oli aina valmis tarttumaan työhön kuin työhön, reippaana ja innoissaan. 70 täytettyään hän muutti taajamaan, lähelle palveluja, pieneen rivariin. Mietin mielessäni passivoituuko hän uudessa ympäristössä, mutta vielä mitä ? Hän rakensi elämänsä uusiin puitteisiin ja on vieläkin, 78-vuotiaana yhtä vireä ja innostunut uudesta kuin ennenkin.
        Oman itsensä ja rajansa hän osaa määritellä hyvin. Ei ole enää palvelujen tuottaja vaan pikemminkin niiden nauttija yhdessä muiden kanssa...

        "demeter1"

        Mitä tämä tarkoittaa konkreettisesti?
        "Hän rakensi elämänsä uusiin puitteisiin"

        H.


      • hunksz kirjoitti:

        "demeter1"

        Mitä tämä tarkoittaa konkreettisesti?
        "Hän rakensi elämänsä uusiin puitteisiin"

        H.

        Että hän alkoi varjella ja viljellä rivarin pientä pihamaata, tutustua naapureihin, osallistua liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin... Riittääkö hunksi ? Mitä jos sinäkin alkaisit kopioida ?..))


      • demeter1 kirjoitti:

        Että hän alkoi varjella ja viljellä rivarin pientä pihamaata, tutustua naapureihin, osallistua liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin... Riittääkö hunksi ? Mitä jos sinäkin alkaisit kopioida ?..))

        "demeter1"

        Eli siis hänen elämässään ei muuttunut mikään.
        Jokunen ynpyrä vain pieneni.
        Joka kerta kun minä olen muuttanut, ei minullakaan ole mikään muuttunut.

        H.


      • demeter1 kirjoitti:

        Uutta rakentamassa taas, korppis ? Tuot mieleeni ystäväni maalta. Hän eli leskenä 20 vuotta, hoiti omakotitalonsa ja oli aina valmis tarttumaan työhön kuin työhön, reippaana ja innoissaan. 70 täytettyään hän muutti taajamaan, lähelle palveluja, pieneen rivariin. Mietin mielessäni passivoituuko hän uudessa ympäristössä, mutta vielä mitä ? Hän rakensi elämänsä uusiin puitteisiin ja on vieläkin, 78-vuotiaana yhtä vireä ja innostunut uudesta kuin ennenkin.
        Oman itsensä ja rajansa hän osaa määritellä hyvin. Ei ole enää palvelujen tuottaja vaan pikemminkin niiden nauttija yhdessä muiden kanssa...

        Olen yli viisikymmentä vuotta palvellut olisiko jo aika nauttia muiden palveluista.
        Osaisinko, ehkä, ehkä en. Jùuri nytkin pöytäliinoja, sauna-ja käsipyyhkeitä sekä lakanaita pestessä googlailen ohjeita vanhan pensaan siirtoon.

        Tosin olen jo oppinut, että hyvin valmisteltu työsuoritus on puolet fyysisen työn panoksesta. Juhlavieraiden joukossa oli pari biologia, hyviä neuvoja sain, kertasin vielä ohjeita googlesta.

        Taidan alkaa olla palautunut sillä innostus ideointiin on herännyt, nyt vain toteuttamaan.

        Kun pensas- ja terassin puuprojekti on tehty suuntaan ystäväni luo Keski-Suomeen passattavaksi 😉


      • hunksz kirjoitti:

        "demeter1"

        Eli siis hänen elämässään ei muuttunut mikään.
        Jokunen ynpyrä vain pieneni.
        Joka kerta kun minä olen muuttanut, ei minullakaan ole mikään muuttunut.

        H.

        Heh, voihan sen noinkin nähdä, hunksi. Mutta eikö se ole merkki siitä, että "kollaa kestää", että oma rakenne on niin vahva, eikä se kestää muutokset ja luopumiset, mitä nyt jokaisella vanhetessa on edessä?


      • demeter1 kirjoitti:

        Heh, voihan sen noinkin nähdä, hunksi. Mutta eikö se ole merkki siitä, että "kollaa kestää", että oma rakenne on niin vahva, eikä se kestää muutokset ja luopumiset, mitä nyt jokaisella vanhetessa on edessä?

        "demeter1"

        Jospa sinäkin halisit nimmaria lesken.
        Vaikkapa halikin päästä-keksittynä.
        Satu-tätien oma ryhmä syntyisi.
        Sisä-siittoinen piiri. :)

        H.


      • Epäluotettava.näkyily

        Sinun piti kadota blogeihisi ja seiskakymppisiin? Täälläkö olet yhä?
        Minulle yksi ja sama mutta arvon silmissäni saavat vain ne jotka ovat sanomisensa väärtejä.


      • hunksz kirjoitti:

        "demeter1"

        Jospa sinäkin halisit nimmaria lesken.
        Vaikkapa halikin päästä-keksittynä.
        Satu-tätien oma ryhmä syntyisi.
        Sisä-siittoinen piiri. :)

        H.

        Minä en oikeastaan pode halipulaa, hunksi, pikemminkin päinvastoin. Satutätejäkin on vierellä ihan riittävästi taikapiirin ylläpitämiseen, mutta kun heitä on täälläkin - mielestäni - niin tulee joskus poikettua..))
        Kuvasi ei ole kuva. Se on tutkielma. Ylväästä miehestä, joka viestii muille: "älä tule lähelle"...
        Ennen kaikkea: vältä taikapiirejä...


      • Epäluotettava.näkyily kirjoitti:

        Sinun piti kadota blogeihisi ja seiskakymppisiin? Täälläkö olet yhä?
        Minulle yksi ja sama mutta arvon silmissäni saavat vain ne jotka ovat sanomisensa väärtejä.

        Voisitko liittää sen viestin jossa kerroin siirtyväni seitenkymppisiin, siili, Itse muistelen kirjoittaneeni, että plus 70-palstalle en siirry vaan bloggailemaan omille sivustoilleni. Sinähän kommentoit silloin, että en malta olla poi tältä palstalta. Kaikki aikanaan, ystäväiseni kaikki aikanaan.


    • Olisko tuo tunnetila sitä, kun tuntee, että maailma on valmis.
      Minulle sitä eu taida tulla..
      Elämä on onnistumisen iloa (nykyisin enemmän epäonnistumisen harmia). kiirettä, tyytymättömyyttä, johon ei ole mitään aihetta, mutta kun maailma ei ole valmis.
      Juu, mikään ei paranna kipeytyneitä paikkoja niin hyvin kun saunanlöyly., mutta vastalla/vihdalla en kyllä ala itseäni pieksämään..

      • luojassa

        "Juu, mikään ei paranna kipeytyneitä paikkoja niin hyvin kun saunanlöyly., "

        Saunan jälkeen illaksi parantaa, mutta varjelkoon sitä seuraavaa aamua ja päivää. Särkyä piisaa ainakin iltaan asti.


      • korppis-ilta-auringosta
        luojassa kirjoitti:

        "Juu, mikään ei paranna kipeytyneitä paikkoja niin hyvin kun saunanlöyly., "

        Saunan jälkeen illaksi parantaa, mutta varjelkoon sitä seuraavaa aamua ja päivää. Särkyä piisaa ainakin iltaan asti.

        Istun laiturilla ilta-auringossa, jumalaisen kauniissa illassa. Saunoin, vastoin, nyt on autuaallisen hyvä olo.

        Sìirsin iltapäivällä eräästä mökkini pensaasta puolet uuteen paikkaan terasssiremontin alta. Huomenna siirrän toisen puolen. Sika kova homma. Pensaan (nimeä en tiedä) mutta kukkii ensin kauniita kellomaisia keltaisia kukkia ja sen jälkeen tulevat lehdet.

        Jos aamulla selkä on kipee otan parasetamolinin 😉


    • nytonaikaaseurata

      Hellanlettas, mikä ihana tunne on ollut tänä kesänä, kun olen seurannut lokkeja katolla. Nyt jo viikon aina tepastelee kolme pientä poikasta, ja kokeilevat siipiään, levitellen. Välillä kurkkivat katon laidalta alas jo. Ja sitä minä olen ihmetellyt, miten hyvin lokkiemo vahtii poikasiaan, yölläkin valvoo katolla, kun poikaset nukkuu, ja ei yhtään ääntele.
      Huvinsa kullakin, ja tämä on kesän huvi mullakin.
      Minua ei ärsytä lokin äänet, kun tiedän, et lokit suojelee poikasiaan, ei ne kiusallaan rääky, kun joitakin ihmisiä ääni ärsyttää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      37
      1330
    2. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      60
      1269
    3. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      205
      1084
    4. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      63
      1045
    5. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      49
      1018
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      123
      786
    7. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      57
      758
    8. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      144
      733
    9. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      711
    10. Voi että, kaikki on nyt ohi

      Aijon nyt unohtaa kaiken. Morjes. Mieheltä
      Ikävä
      59
      687
    Aihe