Välkettä Kuun vieressä?!

mikäihmeoli

Katselin äsken Kuuta teleskoopilla ja näin jotain välähtelevän aivan Kuun vieressä, vasemmalla puolella, ei aivan kiinni Kuussa vaan aavistuksen sivussa, ajattelin ensin että se oli vain joku juttu, teleskooppini oli täysin varjossa rakennuksen takana, jatkoin katselua ja taas näin "sivusilmällä" välähdyksen, hyvin pieni pistemäinen välähdys ja nopea ja sama toistui kolmannenkin kerran, jäin seuraamaan mutta ei enää näkynyt.

12

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luulija_

      Ehkä se oli maan kiertoradalla jokin kappale sattui vain olemaan sopivassa asemassa jotta näytti olevan kuun vieressä?

    • kiartorataHehHeh

      NASA tuottaa liukuhihnalta UFO- paskaa nettiin.
      Katsele sieltä niin saat vahvistuksen uskollesi että niitä on.

      • hehhehittelles

        Ja sinä tuotat trollipaskaa nettiin minkä kerkeät.


    • mikäihmeoli

      Niinpä niin, kuitenkin välähdys näkyi Kuun vasemmalla puolen ja oli todella pieni välähdys kolme kertaa peräkkäin samassa kohdassa, onhan se voinut olla lentokonekin mutta ihmettelin arvioimaani etäisyyttä että oli ehkä kaukanakin ja hyvin hyvin pieni, pistemäinen välähdys.

      • Taivaalla näkyvän valolähteen etäisyyden arvioiminen silmämääräisesti on mahdotonta. Kymppitonnissa lentävä reittikone näkyy pimeässä valopisteenä samoin kuin parikymmentä kertaa korkeammalla lentävä satelliitti.

        Silmä myös valehtelee. Olin kaataa kajakkini kotijärvellä melontareissulla. Tullessani niemen kärjen takaa, näin vesitason (Cessna) lentävän järven yllä. Äkkiä kone teki niin rajun liikkeen, ettei sen olisi pitänyt olla millään mahdollinen.
        Oli se. Kyseessä oli kauko-ohjattava kone alle kahdensadan metrin etäisyydellä. Aivot havainnoivat täysikokoista konetta vähintään puolessatoista kilsassa.


    • Katsoitko HeavensAbovesta tai muusta vastaavasta oliko tuossa suunnassa tuolloin satelliitteja näkyvissä?

    • satelliittivani

      Hah hah, satelliitteja on kymmeniä tuhansia. Niitä painaa menemään ympäri ämpäri niin ettei mikään eikä kukaan niitä pysty edes seuraamaan. Taivas mustanaan, sano.

    • Taivaan.valoista

      Lentokoneissa on yleensä vilkkuvalo. Satelliitti voi näkyä jatkuvan tasaisena valopisteenä liikkumassa taivaalla jonkun aikaa, kunnes katoaa varjoon - ehkä niin, että maa varjostaa auringonvaloa, osumasta satelliitista heijastuksena tänne päin.

      Tulipalloksi lienee nimitetty maahan päin pudonnutta avaruusromua. Sellainen saattaa näyttää isommalta ja liekehtivältä ja leijailevaltakin. Tavallinen tähdenlento näyttää yleensä kapeammalta viirulta. Revontuli saattaa alkaa pohjoisella taivaalla pitkänä matalana loimutuksena, ehkä vaaleana, ja yön aikana saattaa nousta leimuamaan korkeampina liekkimäisinä valoina, ehkä valkoisena, vihreänä tai muissa väreissä.

      • Kun ilta on pimentynyt ja aurinko paistaa vielä lentokoneeseen, näkyy reittikone pimeällä taivaalla samanlaisena valopisteenä kuin satelliittikin.
        Tulipalloja muodostavat avaruusromun lisäksi isommat ilmakehään tulevat meteoroidit. Lyhyitä tähdenlentoja tuottavat ovat usein pieniä murusia, jotka palavat nopeasti pois.


    • mikäihmeoli

      Kyllä minä luulen että nuo kolme välähdystä Auringon vieressä oli vieraan sivilisaation lähettämiä merkkejä, varmaan peilillä väläyttivät merkit ja olisiko ollut joku hätämerkki, kaikkia en tietenkään nähnyt jos heidän alus meni juuri silloin Auringon taakse, pyysivät varmaan apua pikaisesti, olisiko ollut polttoaine lopussa tai vaikkapa laskuteline rikki tai jotain muuta, mistäpä sen tietää mitä vikoja noissa vieraan sivilisaation aluksissa voi olla, olisikohan pitänyt ilmoittaa NASA:lle tuosta havainnosta?

      • VogonitNeSiellä

        Vogonien planeetantuhooja siellä vaan tarkkuutti lsserilla tähtäimiään. Kohta ne tusjauttavat Maan pois kuleksimasta. Se haittaa uuden galaktisen moottoritien liikennettä.


    • kuuakkako

      NASA on tehtaillut ja pistänyt JuuTuubiin kymmeniä videoita missä totuudenmukaisesti näytetään kaikenlaista häärinää mitä Kuussa tapahtuu.
      Muistan nähneeni myös vastaavanlaisia Marsista. Into ei nyt riitä kaivella niitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minkälainen ihminen

      kaivattusi on?
      Ikävä
      138
      2538
    2. Sullahan oli ihan valtavat t...., nainen

      Aivan suunnattomat ja hyvin muodostuneet. Luulisi että olisit uskaltanut tehdä selvän aloitteen jos jotain haluat. Miksi
      Ikävä
      69
      2424
    3. Minkä ikäinen

      Kaivattusi on?.
      Ikävä
      106
      2090
    4. Mitä haluaisit sanoa

      kaivatullesi juuri nyt?
      Ikävä
      107
      1763
    5. Minkä näköinen

      Kaivattunne on?
      Ikävä
      75
      1728
    6. Kepun kansanedustaja Aittakumpu loikkasi persuihin!

      Purran hallitus saa lisävahvistuksen! Oppositiota taatusti kismittää! https://www.is.fi/politiikka/art-2000010774118.
      Maailman menoa
      345
      1468
    7. Miten sulla meni niin tunteisiin yksi mies?

      Hyvässä ja pahassa? Tähän voit tilittää, jos aavistat kuka minä olen.
      Ikävä
      101
      1379
    8. 383
      1326
    9. IS Viikonloppu 19.-20.10.2024

      2 ½ -tasoiseksi merkitty Kovis Arto Kuivaselta. Kiva ristikko, jonka vaikeustaso en mielestäni 2+. Pääkuvasta johdetut s
      Sanaristikot
      66
      1072
    10. En halua puolustella valheitani

      jne jne... Olen ollut ihan sekaisin sinusta. Haluan vaan vastauksen haluatko minut vai et??? Vain yksi asia on totta ja
      Ikävä
      35
      1009
    Aihe