Timmi lommoposkinen pahapoika suosituin, muutu

TälläIrtoaa

Treenaa kroppaa punttisalilla ja aerobisella timmiksi ja hanki lommoposket niin naisen saanti on enemmän kuin varmaa. Rasvaprosentti jossain alle 15% eikä muutama tatuointi ainakaan haittaa asiaa. Näin saat ns. pahapoikalookin ja naisia pyörii ympärillä enemmän kuin tarpeeksi. Ruuan sijaan nautit pääasiassa alkoholia, ihan sama kuinka örvit vedät. Toinen tapa tietenkin punttailla oikein kunnolla ja nauttia sitä alkoholia hieman vähemmän mutta saat taas syödä enemmän kun lihasmassaa enemmän jota saa syöttää. Muista että finninen sikaniskabulkkaaja ei kiinnosta juuri ketään, vaan enempi punttiakin nostellessa kehon rasvojen pitää olla alhaalla ja posket lommolla. Naisten huomion myötä häviää vitutus ja hatutus. Työtä tuo vaatii mutta mieluummin treeniä ja nälkää kuin jatkuvaa hatutusta ja turhautumista. Muista että naiset ei välitä löysistä maitonaamoista joiden naama roikkuu allien kanssa kilpaa, vain nälkiintyneen näköinen alfauros kelpaa timmillä tai timmin lihaksikkaalla kropalla. Muutoksen saa alkuelopainosta riippuen puolesta vuodesta vuoteen treenillä jossa punttista 3-4 kertaa viikossa ja aerobista saman verran 30-60 min kerta. Mutta hyvää kannattaa odottaa. Ruokavalio kuntoon ja noin 6 pientä ateriaa päivässä proteiini&kasvispitoisesti roskaruoat pois. Se on roskaruoka ja makoilu tai runsas pillunsaanti. Valinta on sinun.

Joo, joo, kyllä rahamiehenä ja julkkiksena hyvällä karriäärillä saat myös, mutta komeana timminä lommoposkena naiset himoitsee sua eikä rahojasi.

4

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KorutontaKertomaa

      Makuasioista ei voi kiistellä, mutta tällainen mies vetoaa useimpiin naisiin!
      https://www.seiska.fi/Hotnow/Makuasioista-ei-voi-kiistella-mutta-tallainen-mies-vetoaa-useimpiin-naisiin/1121033
      "Miesmakuja lienee yhtä montaa sorttia kuin naisia maailmassa. Tietyt piirteet miehissä ovat kuitenkin osoittautuneet sinkkumarkkinoilla halutummiksi, kuin toiset. Happifyn kysely paljastaa, millainen mies on valtaosaa naisista miellyttää.

      Terveet ja voimakkaat miehet ovat naisten mieleen. Tutkimusten mukaan naiset pitävät miehistä joilla on hyvä immuunivaste ja korkeat testosteronitasot, sillä evoluution näkökulmasta tällaiset miehet selviytyvät todennäköisemmin villissä luonnossa. Samasta syystä naisia viehättävät usein myös ulkoiset maskuliiniset piirteet, kuten vahva leukalinja.

      Kliseessä, jonka mukaan naiset pitävät pahoista pojista, saattaa olla jotain perääkin. Omituista kyllä, naiset pitävät omissa oloissaan viihtyviä, synkkämielisiä miehiä seksuaalisesti vetovoimaisempina, kuin iloisilta vaikuttavia miehiä. On epäselvää, onko biologialla tarjota tähän järkevää selitystä.

      Myski vetoaa

      Myös tuoksu vetoaa naisiin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että naiset rakastaisivat partavedessä uivia miehiä. Sen sijaan myskin tuoksu viehättää naisia erityisen paljon. Tutkijat arvelevat tämän johtuvan siitä, että myski muistuttaa naisia kehon ja hien luontaisista aromeista ilman, että se haisisi pahalle.

      Kiinnostavaa kyllä myskin tuoksu voi lisätä seksuaalista vetovoimaa niin miehillä kuin naisilla".

      .

      Evoluutiopsykologi lataa: Kaikki miehet haluavat 22-vuotiaita naisia, mutta vanhemmilta saa helpommin seksiä
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14936154/jattiselvitys-(il)#comment-90597744
      "Monet miehet suosivat nuoria naisia, vaikka he eivät sitä myöntäisikään. Naiset taas rakastuvat renttuihin – kunhan he ovat komeita.

      .

      Lommoposket, symmetriset kasvot, vahvat leukaperät ja timmin lihaksikas vartalo tehoavat, eli tyypillisen kuntosalilla treenaavan atleetin ulkonäkö.


      Niin onhan se aina tiedetty että naisen paras aika päättyy 30-kymppisenä kun taas miehillä se elämän varsinainen oikea aika alkaa 30-kympiin jälkeen!

      Miehethän alkaa olla miehiä vasta 30-kymppisenä eikä kukaan nainen tosissaan katsele joitain 21v pikkupoikia kun taas miehillä se on täysin luonnonmukaistta katsella ja tavoitella niitä parhaimpia eli alle 30v naisia!

      Maailmanlaajuisessa tutkimuksessa naiset itse olivat sitä mieltä että olivat parhaassa ja haluttavimmassa iässä 14-24 vuotiaina kun olivat fyysisesti otollisimmassa iässä!

      Kaikki huippututkijat olivat tästä samaa mieltä!

      Eikä se ikä ainakaan kenenkään naisen juttujen tasoa ole koskaan nostellut jos sitä ajaa takaa kompromissejä tehdessään ottaessaan yli 24v naisen,nuorempana jos useilla liian tyhjäpäisiä monen mielestä niin vanhempana taas liikaa tyhjää hyödytöntä painolastia jutuissaan!

      Ja jotkut naiset luulevat voivansa nirsoilla ja valita muka enemmän sen tärkeimmän eli nuoruuden huvetessa!

    • ohjeista-vaarin

      Testosteronit ylös lasillisella - Testosteroniboosterit
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/10631344/testosteronit-ylos-lasillisella


      Testosteronin ja seksihalujen nostaminen miehille
      http://www.vitamiinisuositukset.com/testosteroni-nostaminen-erektio-miehen-haluttomuus/

      Melko hyvä ohjeistus.

      Tutkimus - Ylipainoisilla pojilla hälyttävän alhaiset testosteronitasot
      Lainaukset:
      http://www.hs.fi/elama/Tutkimus Ylipainoisilla pojilla hälyttävän alhaiset testosteronitasot/a1305608818080

      "Ylipaino voi haitata nuorten miesten seksuaalista kehitystä ja vaikuttaa heidän lisääntymiskykyynsä. Tuoreessa amerikkalaistutkimuksessa ylipainoisten nuorten testosteronitasot olivat puolet alhaisemmat kuin normaalipainoisilla nuorilla.

      Jos testosteronitasot säilyvät näin alhaisina läpi koko teini-iän, tutkijoiden mukaan on olemassa todellinen vaara, että heistä kehittyy impotentteja ja lisääntymiskyvyttömiä aikuisia.

      Löydön teki sama Buffalon yliopiston ryhmä, joka havaitsi, että aikuisilla ylipainoisilla ja tyypin 2 diabeetikoilla testosteronitasot ovat huomattavasti alentuneet.

      Nyt julkaistu tutkimus on kuitenkin ensimmäinen, jossa lihavuuden ja testosteronin yhteyttä on tutkittu 14–20-vuotiailla pojilla. Tulokset osoittivat, että ylipainoisilla pojilla oli noin 50 prosenttia vähemmän testosteronia kuin normaalipainoisilla pojilla. Koska testosteroni ohjaa poikien sukupuolista kypsymistä, näin alhaiset testosteronitasot voivat vaikuttaa haitallisesti seksuaalisten toimintojen kehittymiseen, tutkijat sanovat.

      Painon pudottamisen paremman ravinnon, liikunnan ja viime kädessä lihavuusleikkauksen kautta uskotaan palauttavan testosteronitasot normaaliksi.

      Tutkimuksen julkaisi Clinical Endocrinology."

      Jos haluatte että peit ja vehkeet kehittyvät normaalisti, niin kiinnittäkää huomio liikuntaan ja ravintoon. alfa-uroksia ei kasva ylisyöneistä sohvaperunoista ja itsetunto kärsii koko elämän ajan liian pienistä testopuutteista. Ylilihavien äitien lapsilla riski on kaikkein suurin, koska nimenomaan äitien syömätavat ja muutkin elintavat tarttuvat lapsiin tutkimusten mukaan.

    • turhautunutnainen

      Minun täytyy avautua aiheesta joka on pitkään mietityttänyt.

      Tuli teille "rumille" miehille mieleen että ensinnäkin jos kävisitte suihkussa, käyttäisitte dödöä, pidätte hiukset/pään siistissä kunnossa, huolehtisitte mahasta, laittaisitte tavat kuntoon ja ostettaisi sitä siistiä perus paita ja hyvät housut niin ei olisi mitään ongelma?

      Ei myöskään kannata väheksyä ittensä, kaikki on ittestään kiinni eikä ole rahasta tai statuksesta. Antakaa sen charmin tulla esille ja olkaa oma ittenne.
      Turha olla mieskaverille katellinen siitä että tämä saa kaikki naiset, ehkä kyse on vain siitä että hän käy suihkussa.

      Joskus, vedotaan siihen että saan olla oma itteni enkä muutu naisen takia mutta se että huolehtii perustarpeista ei tarkoita sitä ettei olisi oma ittensä.

      Alta yksikön alkaisi näkemään komeita miehiä kaduilla.

      On kovin surullista omassa kaveripiirissä miten on pari tapausta jotka itkevät ja vinguvat siitä kuinka rumia he ovat, kyseiset miehet ovat juurikin tällaisia ja ovat katellisia muille mies ystäville, heillä on jopa paljon korkeampi koulutus ku näillä toisilla.

      hyvä esimerkki on eräs mieskaveri joka on "pelkkä" sähköasentaja, hän huolehtii ulkonäöstä, pitää ittensä komeana, käyttöstavat ovat kunnossa ja hän on ylpeä omasta elämästä ja hänelle riittää se mitä tekee, asunto on myös aina puhdas ja siisti. Hänellä ei ole pulaa naisista!

      kaikki on asenteista kiinni!! Ei naisia yhtään kiinnosta onko rahaa vai ei ja mitä tekee. Charmikkuus kehiin!!!

    • turhh

      Lisään vielä edelliseen kommenttiin, miettikää kuinka siistejä ihmiset olivat 50luvulla, ei olisi tullut kuulonkaan olla huonon näköinen. Hyvä ulkonäkö oli itsestäänselvyys ja se on vain kunnioitusta ittensä sekä muita kohtaan.

      nykyään jengi vetää ittensä niin pahaan kuntoon, sekä naiset että miehet ja kun alamäki alkaa niin muututaan katkeriksi ja agresiivikseksi ja huudetaan maailmalle että saan olla miten huvittaa.

      Se että päästä ittensä menemään ei ole mikään ihailemisen arvoista eikä ole coolia tai katu uskottava. Se viittaa siihen että on ongelmia. Arttu Wiskari ja Alma ovat juurikin tämän nykyajan lopputulos.

      Toisaalta ongelmana on nää himo fitness ihmisiä ja supersexy kardashianit, he eivät juurikaan eroa edellisestä ryhmästä, sekin kertoo ongelmasta.

      Nykyään pidetään jotenkin negatiivisena jos haluu olla ajaton ihminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe