Baronalle töihin

dsgsrey57

Kyseinen firma ei taida palkata ketään töihin. Joka hakemuksesta tullut viesti: "ette tullut valituksi tehtävään..."
Olen tälle firmalle laittanut laidasta laitaan 62 hakemusta edellisen vuoden aikana, eikä minkään laista työtä ole tarjottu. Koulutusta on.

13

1145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OsaamisPuutteita

      Itse asiassa Barona ei "palkkaa" ketään, vaan valinnan tekee asiakasyritys.

      Eli sinulla ei ole sellaista osaamista, mitä jokin Baronan asiakasyritys tarvitsee.

      Kerro osaamisesi, niin voi tarkemmin kommentoida, miksi et kelpaa.

      Koulutus ja osaaminen eivät ole sama asia.

      • hoplaa1

        No siinäpä se kato. Kun on kokemusta 60:ltä eri alalta ja osaan kaiken mahdollisen.


      • Polskipolski
        hoplaa1 kirjoitti:

        No siinäpä se kato. Kun on kokemusta 60:ltä eri alalta ja osaan kaiken mahdollisen.

        Eli et osaa niistä mitään kunnolla, kaikki mahdollista mies.


    • TarveTunteaYlemmyyttä

      Useimmiten kysymys on ihan muusta kuin koulutuksesta ja osaamisesta. Useimmiten ulkonäkö on tärkeämpi: "Haluamme bruneten", "haluamme blondin" , "haluamme mahdollisimman rääsyisen", "emme halua hienohelmaa" tai ominaisuuksista: "haluamme mahdollisimman tyhmän ja helposti huijattavan".

      Aina kun BuranaBaronaan menette haastatteluun (jos sinne asti pääsette), muistakaa pukeutua mahdollisimman vaatimattomasti ja esittää mahdollisimman tyhmää. Hyvänä pukeutumisvinkkinä resuiset ja likaiset farkut ja kulahtanut, väritön paita. Haastattelijoilla (Baronan) on myös kova tarve esittää ja tuntea itsensä tärkeäksi ja olla teidän yläpuolella, joten mielistely ja ylinöyryys auttavat.

    • 567688

      Baronalla (ja kaikilla muillakin vuokratyöfirmoilla) ei ole mikään pakko palkata ketään mihinkään työpaikkailmoitukseen, vaikka CV olisi miten hieno tahansa. Riittä että ovat jonkin tietyn määrätyn määrän hakijoita haastatellut ja ainoastaan sekin riittää että voivat sanoa että sopivaa hakijaa tehtävään ei löytynyt. Ei työkokemuksella tai ammattitaidolla ole mitään tekemistä Baronan (ja näiden muiden firmojen) kanssa. Jo pelkkä työpaikkailmoituksen toivomukset ja vaatimukset karkottaa osan hakijoista jo alku vaiheessa.

      • EiMitäänteke

        Sama työpaikka on yleensä useimmilla vuokrafirmoilla haettavana eli työnantaja ts. asiakasfirma on kilpailuttanut työpaikan useimmilla vuoktafirmoilla samaan aikaan ja jos yhdestä firmasta valitsevat itselleen jonkun niin muista eivät luonnollisesta palkkaa ollenkaan elleivät tee niin härskisti, että palkkaavat vaikkapa yhteen paikkaan kahdesta eri kilpailevasta firmasta ja sitten antavat olla hetken aikaa molempien töissä, joista toinen saa koeajalla kenkää ja toinen jää. Yleensä se pätevämpi ja koulutetumpi sekä kokeneempi saa kenkää ja se ei niin pätevä saa jäädä.

        Monesti myös vuokrafirmoilla on joku paikka auki, mutta asiakasfirma saattaa peruuttaa tilauksen (rahat loppu/tilalle palkattiin joku tuttu/jatkettiin jonkun sopparia tms) tai sitten kokeillaan kepillä jäätä/mainostetaan pelkkää firmaa/kalastellaan tietoja jonka jälkeen myydään tiedot eteenpäin tms.

        Sinänsä vuokrafirman on typerää jättää palkkaamatta ketään, koska vuokrafirman bisnes pääasiassa perustuu siihen, että he saavat rahaa asiakasyritykseltä kun asiakasyritys haluaa palkata työntekijän. Mitä pidempään ja mitä suuremmalla palkalla saavat työntekijän palkattua sitä enemmän se tuottaa voittoa vuokrafirmalle.

        Baronan kohdalla rahaa saattaa tulla firmaan pelkästään jo valtion tukia kuppaamalla joten heillä ei ole niin hätää sen palkkaamisen suhteen, välttämättä.

        Monesti halutaan palkata se keskiverto tai keskivertoa huonompi ei siis suinkaan paras, pätevin tai kokenein.

        Monesti palkkaaminen on suoraan ja pelkästään poliittista tai sitten palkataan jonkun kaveri, sukulainen, salarakas tai vaimo tai sitten katsotaan, että tuolla on liikaa velkaa, tulee liian kalliiksi valtiolle, ei pääse muuallekaan töihin tai saattaa alkaa sekoilemaan jos on pitkään työttömänä.


    • ffgr

      kiertäkää hyvät ihmiset kaukaa nämä kusettaja vuokrafirmat!lukekaa näitä vuokrafirmakeskusteluja niin huomaatte että 90% vuokratyöntekijöinä olleet ovat joutuneet kusetetuksi.itse olin kerran hetken vuokrapaskafirman kautta töissä ja yrittivät huijata minulta verottomat matkarahat vaikka työehtosopimuksen mukaan olin niihin oikeutettu.sanoivat että ei heidän pidä niitä maksaa.onneksi kuulun liittoon joten otin sinne yhteyttä niin johan seuraavalla viikolla korvaukset tuli tilille

    • mikätarkoitusss

      Ihan samat kokemukset. Heti kun haku päättyy tulee ilmoitus ette tullut valituksi ja täsmälleen sama tehtävä eri nimellä hakuun.

    • Entinennnnn

      Kun itse aikoinaan hain ja pääsin baronalle, se oli tosi helppoa. Pari päivää hakemuksesta mut kutsuttiin haastatteluun, ja jatkosta kuulin parin viikon sisään. Ilmeisesti kelpasin, joten alkoivat ehdottaa keikkaa. Siitä niitä sitten poiki. Mun sisko haki vasta baronalle, ihan samalla tavalla ja samanlaisella taustalla, mutta ei saanut edes kutsua haastatteluun. Tärkeintähän on tietysti se, että Baronan kirjoilla jo oleville riittää keikkaa toisensa perään. Ilmeisesti on niin, että uusia tekijöitä ei enää paljoa tarvita, mutta on silti tarve pysyä esillä ja näyttää, että "hyvin menee". Noloa, mutta vielä enempi ketuttaisi olla firman listoilla ilman keikkaa, johdettuna harhaan.

      • SelväJuttu

        Ihan pieni kysymys, oletko kenties mies ja siskosi ei ole saanut töitä, koska on nainen? Siskosi on myös tietysti nätin näköinen, pukeutuu (liian?) siististi ja hyvin? Iältäsi olet varmaan alta kolmikymppinen?

        Itse en kyllä hae minkäänlaista keikkatyötä missään nimessä vaan ihan kokopäiväistä asiallista työtä (ei aspaa) alan normaalilla palkalla pidemmäksi aikaa siis oman alan töitä, joita on taloudellisesti järkevää tehdä enkä velkaannu lisää. Pelkästä työn ilosta en edes sängystäni (enää ikinä) nouse.


      • SelväJuttu

        Lisäänpä vielä tähän, että enpä ole vuosikausiin enää yrittänyt hakea Baronalle töihin enkä enää ikinä haekaan, sillä sain sieltä aikoinaan sellaisen vahvan kuvan, että tällä naamalla, tällä pukeutumisella, tällä sukupuolella, tällä äo:lla, tällä iällä, tällä koulutuksella ja tällä poliittisella taustalla on aivan turha sieltä mitään ikinä hakea.

        Parikymppiset miehet (patrioottiset, konservatiiviset) ovat tällä hetkellä muutenkin kovimmassa huudossa työmarkkinoilla joten mitäpä tässä turhaan mitään töitä hakemaan enää turhaan ja tuloksetta. Velat ja eläminen menevät sitten valtion piikkiin. Voivat sitten syyttää vain itseään valtion velkaannuttamisesta.


      • Entinennnnn

        Moi, olen nainen, alta kolmekymppinen kyllä. Mulla taasen oli Transvalilta tuollainen ikävä kokemus. Kävin haastattelussa, ja mun fyysistä kykyä ihan suoraan epäiltiin, enkä sieltä sitten mitään saanutkaan. Vaikka mulla oli kokemusta samalta alalta eli todistettavasti olin siihen työhön kyennyt. Samaan aikaan sermin toisella puolella haastateltavana ollut nuori mies lähti sieltä työsoppari kourassa. Ei ikinä enää sinne.


    • Konstantin3

      Menkää mihin tahansa, mut ei kannattaa käydä MAXIMUKSIIN..! muuten voitte joutua soittamaan Lakimiehen ovensa. Todella törkeä huija firma. Sekä kaikki todella ahne ja ylimielinen, eikä arvioivat työntekijoita. Käyttävät selkeästi ihmisiä, aivan 💩

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6033
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3665
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1945
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1939
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1758
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      75
      1611
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1532
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      12
      1430
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1428
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      25
      1341
    Aihe