Miksi YLE Areena ei toimi millään laitteella?

Onko teillä samanlaisia ongelmia? Tosi ärsyttävää.
Ilmoita


Joo me huomattiin tänään sama! Ei Samsungin TV:llä toimi. Tietokoneella kylläkin. Vastausta etsimme mekin, yhä.
Ilmoita
Areena on käyttökelvoton. Miksi Yle ei poista Flashia ja siirry Youtube-malliseen videopohjaan?
2 VASTAUSTA:
Ei minun pöytäkoneessani ole Flashia asennettuna lainkaan ja YLE Areena toimii hienosti. Selaimena Firefox ESR ja käyttöjärjestelmänä openSUSE.

Teen varmaan jotain väärin...
Win7/IE tai Firefox vaatii Flashin.
+Lisää kommentti
Areena toimii Sonyn UHD-telkulla hyvin, ja hysin se toimii tällä Asus-läppärilläkin. Sonyn Android ei tosin ole kovin luotettava järjestelmä, ja bugejakin on ollut. Niitä varten olen saanut kymmenen ohjelmistopäivitystä, ja nyt vihdoin suurimmat ongelmat on korjattu.
Ilmoita
Hyvinhän tuo toimii.
Ilmoita
Miksi YLEn Areena vaatii yhä Flashin? Ylen sivuilta ei löydy suoraa vastausta. Ylen video- ja äänitarjonta menee harakoille, koska en halua koneelleni Flashia. Jopa Flashin tekijäkin suosittelee luopumista tekeleestään, mutta Yle ja tämän päivän uutisen mukaan myös VR pitävät sitkeästi kiinni menneestä. Pätevä syy täytyy olla eli miksi?
Vaihtaminen toiseen ohjelmistoon ei voi viedä ikuisuutta, joten vaihtamisen hitaus tai vaikeuskaan ei kelpaa selitykseksi.
1 VASTAUS:
Kaikki rahat menevät Matti Röngän meikkaamiseen.
+Lisää kommentti
Osaiskos joku auttaa. Kesällä tuli ongelmia YLE-Areenan videoiden kanssa, kun yhtäkkiä ilmaantui aiemmin tuntematon vika: suurin osa tietokoneella (Windows 7) katsotuista videoista (paitsi Yle-uutiset ja muutamat muut videot) eivät enää suostuneet toimimaan. Ne kyllä lähtivät käyntiin, mutta pian (10-20sek.) kuva pysähtyi ja alkoi kokonaan alusta uudelleen. Sitten taas sama juttu kuva pysähtyi ja alkoi alusta, uudelleen ja uudelleen, kunnes aikajana ilmoitti koko videon katsotun loppuun. Otin yhteyttä Yleen ja sain joitakin ohjeita, mm. mittautin koneen suoritustehon (ja päivitin Flashin). Koneen suoritusteho tosin on heikko, mutta mittauksen mukaan se on kuitenkin riittävä videoiden katsomiseen. YLE:n antamat ohjeet eivät kuitenkaan kaikilta osin vastanneet tilannetta, joten otin yhteyttä YLE:n tekniseen tukeen. Vaikka soitin kahteen kertaan ja molemmilla kerroilla puhuin eri henkilön kanssa ei näillä kummallakaan tyypillä ollut pienintäkään halua auttaa ongelmassa (On muuten kokemukseni mukaan ensimmäinen kerta kun tekninen tuki ei viitsi tehdä mitään, ilmeisesti YLE:ssä on parempaa tekemistä kuin hoitaa työtään). Muutenkin, mutta varsinkin kun maksan YLE_veron, olisi noilla härskeillä tyypeillä totisesti velvollisuus auttaa apua tarvitsevia!

Olen jotenkuten ja suurella vaivalla keplottelemalla yleensä saanut videot lopulta toimimaan, mutta tilanne on alkanut pahentua viime aikoina, ja nyt tänään tätä kirjoittaessani on takana pitkä yritys saada Silta-sarjan erästä jaksoa nähtäväksi, mutta turhaan. Kun en saanut teknisestä tuesta apua selvittää mahdollisia asetuksista johtuvia ongelmia, haluaisin varmistaa voisiko esimerkiksi näytön ohjaimella tai ajureiden uusimisella vaikuttaa asiaan? Myös muut hyvät vinkit kelpaavat.
1 VASTAUS:
Oletko kokeillut eri selaimilla?
+Lisää kommentti
Tilanne korjaantuu heti, kun yle-vero poistetaan.
Ilmoita
Ongelma on aktiivinen nytkin...
Ilmoita
Täältä kuuneltaessa toiminut laitteella kuin laitteella: https://radiokanavat.com/nettiradio/yle-elava-arkisto
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miksi YLE Areena ei toimi millään laitteella?

Onko teillä samanlaisia ongelmia? Tosi ärsyttävää.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta