Näin paljon hyötyä siitä voimasta on

VoimaMitataanKadulla

1

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RuskeitaPapuja

      Tuostahan oli video netissä. Tappaja hyökkäsi ensimmäisenä potkaisemalla päähän ja onnekseen osui; sen jälkeen potkaisi raukkamaisesti toisen kerran, kun uhri yritti nousta ja vielä hakkasi tajuttoman päätä nyrkeillä.

      Toisella oli selvästi aikuiselle liian vähäiset tunnetaidot ja sen mukainen halu vahingoittaa. Epäselväksi jäi josko voimailija edes tiesi hullun olevan tosissaan ennen kuin oli liian myöhäistä.

      Jos tuo pahoinpitely olisi tapahtunut sellaisessa tilassa,jossa ei voi räpeltää ja tanssia sydän kurkussa ja vaipat täynnä fyysisesti ylivoimaisen vastustajan ympärillä, niin lopputulos olisi voinut olla ihan toinen. Taistelulajit on tarkoitettu tilanteeseen, jossa on tasainen alusta, paljon tilaa eikä vaarallisia kulmia tai esteitä ympärillä ja toki tämä temppuilija oli omassa elementissään ja sen takia ihminen kuoli turhaan. Voimien merkitys korostuu sellaisissa ympäristöissä kuten henkilöauto, bussi, juna, hissi, rappukäytävä, asunnot ja huoneistot huonekaluineen ja kovine seinineen ja lattioineen jne.

      Osa taistelulajihepuista on yrittänyt epärehellisesti julistautua viidakon kuninkaiksi esittämällä, että se kehäympäristö tai vastaava on miehekkyyden mittari. Toki se siinä omassa urheilulajissa onkin se mittari, kaikki lajit vaativat harjoittelua ja työtä ja ihmisten pitäisi saada niistä urheilulajeista ja muista aktiviteeteista tervettä itseluottamusta, että ei provosoituisi jokaisen satunnaisen kusiaivon pullisteluista, mikä tässäkin tapauksessa johti vähintään kahden elämän tuhoutumiseen. Identiteettiä ei kannata rakentaa pullistelulle, oli se pullistelu sitten mattopainia tai puntinnostoa, koska sitten sitä elämän sisältöä ei siellä sen oman salin ulkopuolella ole ja ajatukset pyörivät sen oman gorilluuden ympärillä ja se johtaa tällaisiin tapauksiin, missä sitä omaa tunkion nyrkkiherruutta on sitten pakko puolustaa, kun kaaliin ei muuta mahdu. Urheilu ja oman fyysisen miehuuden kehittäminen on hauska harrastus, mutta ihmisen psyykkeessä on myös monia muita kerroksia ja urheilu on vain osa elämää ja urheilu pitää muistaa pitää urheiluna; ihan riskitöntä se ei ole silloinkaan, mutta sitä kaulankuristajan tai päähänlyöjän alaidentiteettiä ei pidä viedä mukanaan sieltä salilta, mikä on sitä irrottelua varten ja on eräänlaista aikuisten leikkiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3170
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2214
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1624
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      76
      1112
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      941
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      904
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      900
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      815
    10. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      8
      795
    Aihe