Uusi ihastus ei halua tavata exän takia...

Jahaahaa

Siis olen nyt tapaillut mukavaa miestä parin päivän aikana, mutta yhtäkkiä hän vaan ilmoitti, että tuntuu pahalta kun miun exä on samassa työpaikassa kuin hän, ja että hän haluaa välttää kaikkea draamaa ja paskaa...

Virallisesta erostani on about 2kk aikaa, mutta suhteeni exään oli kuollut jo aikoja sitten, joten itseäni ei uusi suhde/tapailu millään tavalla tunnu väärältä. Miksiköhän uusi ihastus näin ajattelee? Itselläkin meni olo vähän oudoksi ja kummalliseksi. Ensin hän oli ihan täysillä mukana, ja nyt jokin jäkittää...

12

513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiertopalkinto

      Toisaalta sun pitää ymmärtää tilanne. Työkaverinsa kanssa pitää pystyä tekemään töitä ja olla tekemisissä. En minäkään haluaisi että työkaveri naureskelisi muiden työkamujen kanssa minkä "kiertopalkinto" sain hänen jälkeensä. Tästä kyse. Jos minullekin tultaisiin kertomaan kumppanini "suhteilu" laittaisin mäkeen sen välittömästi. Syy mulla on joten kannattaa miettiä kun valitsee kumppanin onko lähipiirissä sillä ex ym. En minäkään halua traamaa tai muuta vittuilua suhteistani työkamujen kertomana. Kiertopalkinto titteli kun tulee helposti.

      • Jaahdjdkdk

        Tässä olikin niin kurjasti se tilanne, et en ollenkaan tiennyt heidän olevan työkavereita... No pitää toivoa ja odottaa että tilanne muuttuisi en haluaisi et exän takia mahdollisesti uusi suhde kariutuisi...


    • Parempaajatkoasulle

      Jokaisella on varmasti syynsä ja periaatteensa, itsekään ei viitsisi alkaa mihinkään työpaikalla eikä sotkea omaa työelämää yksityiselämän kanssa, koska siinä voi menettää molemmat, jos oikein pahasti menee solmuun. Kaksi kuukautta voi olla sinusta riittävä aika eheytyä eksäsi jäljiltä ja sun tunteesi kuolleet ajat sitten, mutta ei ehkä eksäsi kannalta ja mies ymmärtää varmasti häntä miehenä siinä asiassa paremmin kuin sinä eksääsi. Itse voit olla ihastunut, mutta kyseinen mies ei vaan ole riittävän kiinnostunut ja ihastunut sinuun, että viitsisi nähdä vaivaa suhteenne eteen, sehän sun on tässä tilanteessa vaan myönnettävä. Suosittelisin etsimään sitä kumppania muualta kuin työpaikalta. Työpaikallakin voit saada vain lopulta kiertopalkinnon maineen, kun tarpeeksi monen kanssa kokeilet suhteilla.

      • jahaahaa

        Siis tää mies jota olen tapaillut, ei ole samassa työpaikassa minun kanssa vaan samassa kuin exä... Ja ihan sattumalta tapasimme, emme tuntenet toisiamme aikaisemmin.


    • justjoo31

      No ompa aika typärää, että ihmistä uutta ihmistä ajatellaan exän kautta... Uus ihminen pitäis ihan itsenään ottaa vastaan, eikä miettiä exiä jne. et sinäkään varmaan häntä mieti hänen exänsä kautta. Täytyy sanoa, että on aika pinnallista käyttäytymistä mieheltä!

      Parempaa jatkoa sulle ja tsemppiä!

    • Posittiivinenflirtti

      Olitte jo tavanneet? Anna ajan kulua, jos mies ei ota yhteyttä enää niin sitten ihastus ei ole ollut molemmin puolista. Exäsi kanssa ovat samassa työpaikassa, ehkä hän huomaa siellä että exäsi jatkaa omaa elämäänsä ja kiinnostus sinuun saattaa palata. Ihastus sinun puolestasi oli ilmeisen todellista, joten ehkä mies vähän säikähti. Odota positiivisin mielin yhteyden ottoa, kyllä hän soittaa sinulle, jos kiinnostusta löytyy!! ;)

    • Kuvitteletkovain

      Jos toinen ilmoittaa selkeästi että tuntuu pahalta. Eikä ole sulle kertonut sitä syytä miksi tuntee noin sinun on itse kysyttävä miksi tuntee pahoin? Oletteko edes kertoneet että tunnet hänen työpaikaltaan tämän ja vielä sen että on sun ex. Jos olet syy voi olla juuri tuo. Ja jos et ole niin onko sille jo kuittailtu töissä tapaamisistanne? Kysy suoraan. Mutta jos tuntee pahoin ei teistä tule mitään se on selvä.

    • jotainrajaasentään

      olette tavanneet parina päivänä, siis kahtena päivänä ja sä kuvittelet teistä jo vaikka ja mitä!

      Sun oli siis ihan pakko uusi naimakumppani eksäsi duunipaikalta ottaa, vaikka maailma on miehiä täynnä. Onneks mies oli fiksumpi ja vihelsi ton sun pelin poikki saman tien.

      • alkup32

        Ohhoh, onpas tänne tullut kommenttia. Siis tarkennetaanhan vähän, ei tietoo kummallakaan että sama työpaikka kun exällä (ja kyseessä oleva kaupunki on iso kokoinen, joten mahdollisuudet tän tapahtumiseen on yksi miljoonasta), juteltu jo kauan aikaa puhelimitse toisistamme ja tapaamisista... Mut life goes on, elämä jatkuu.

        Eikä mitään naimajuttuja edes tapahtunut, kyllä ihmiset osaa vetää omia johtopäätöksiään.


    • Life77

      Aika hankala tilanne sulla... Tottahan se on että on varmasti aika vaikeeta tavata sua jos sun exä on sen työpaikalla, mutta toisaalta itse katson tässä eletään vaan kerran, ja jos on kiinnostusta ni antaa mennä vaan!

    • Syy voi olla joko todellinen tai sitten vain tekosyy päästä eroon sinusta.

      Itsekin varmaan epäröisin jos exä olisi kollega. Tietysti riippuu millainen tuo exä olisi ihmisenä. Yleensäkin ajatus naisen existä ei tunnu hyvältä saati sitten jos tuo exä on joku umpiluu ja samalla työpaikalla.

    • kokeiluaikoja

      Sanotaan että ensimmäiset 3 kk on kriittisiä aikoja uudessa suhteessa. Nyt näyttää siltä että tämä sun uusi ihastus ei kuitenkaan ole vakiintumassa sinun kanssa ja siksi keksitään exät ja muut kissan ristipistot syyksi että halutaan välimatkaa. Anna mennä ja etsi täysillä suhteeseen panostava ihminen. Toinen kriisi aika on tuossa 9 kk aikana kun nuo rajapyykit ohitatte alkaa se suhde toimimaan paremmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe