Hyvinpukeutunut 40.v mies?

Danmantix

Miten pukeutuvat hyvännäköiset n.40.v miehet? Kuinka saisin 40.v naisten päät kääntymään? :)
Antakaa naiset pukeutumisvinkkejä epätoivoiselle :/ .... kiitos ;)



terveisin
36.v mies

20

2367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Se_tavallinen_nainen

      Perusasia on puhtaat, sopivat, ehjät vaatteet. Itse vierastan liiallista esittämistä vaatteissa. Farkkutakki ja farkut on hyvät. T-paita , kauluspaita, periaatteessa mikä vain kun on siisti. Olet huoliteltu. Hiukset puhtaat ja leikattu. Parta siisti, on sitten minkä pituinen tahansa. Hampaat hoidetut. Kengät tilanteeseen sopivat. Jos elämäntyylisi edustaa jotain, kanna se rehellisesti. Älä esitä mitään mitä et ole. Ole rehellinen. Valheet paljastuvat aina. Sinuun ihastuu nainen joka nappaa kiinni hymyysi, iloisuuteesi, silmiisi, se on se jokin 😀

      • Aloittaja-

        Kiitos hyvästä kommentista :)


    • Enhaluaresupekkaa

      Asiallisesti. Tyylikkästi. Kauluspaitaa farkkujen, chinojen tai suorien kanssa. Neuleita, pikkutakkeja. Ei mitään urheiluvaatteita. Ei varsinkaan lenlkareita. Ne kuuluu pururadalle. Ei treffeille. Nahkakengät tai kankaiset merkkikengät. Ja aina rannekello. Talvella villakangastakki. Kaulaliina ja nahkakäsineet ehdottomasti.

      • Se_tavallinen_nainen

        Mitään merkkikamaa ei tarvitse olla. No, joillekin se on henki ja elämä. Muuten hyviä vinkkejä.


      • Dthihfr

        Pikkutakki? Lopetin pikkutakin pitämisen, kun en enää kenelläkään muulla nähnyt sellaista! Rannekello? Ihan oikeasti?


    • Naapuri1980

      RayBan silmälasit, applewatch kello, tatuointia, parta, farkkut, ja kaulassa pakko olla tatuointia:)

      • Ulla44

        Oliko tämä joku pilajuttu?Kuka nyt raybaneita enään pitää, 10 vuotta vanhaa muotia, kelloa ei enään käytetä, kun kännykässä on kellokin, alkuasukkaat vain tatuoi itsensä,muttei kukaan täysijärkinen pilaa nahkaansa ja kuka ottaa töihin ,karkoittaa vain kaikki ihmiset. Partakin on jo 20v vanhaa muotia, kun Don Johnsson esiintyi viikon vanhassa sängessä. Naapuri1980 varmaan teki pilaa jollekkin?


    • Kiitti tähän mennessä tulleista vinkeistä👍...lisää saa laittaa.

    • TyyliNiekkaHra47

      Hupparit sopii mielestäni teineille ei neljäkymppisille paitsi ehken treeniasuna. Merkki kello asiaa. Farkkutakitkin enempi nuorempien heiniä. tietysti jos tyyli jymähtänyt 80-luvulle kuten monilla yli 40-v täyttäneillä. Itsekin käytän 501 Leviksiä..

    • Hsuenxb

      Kauluspaita yhdistettynä farkkuihin on sopivan rento ja asiallinen. Joku villakangastakki tekee tyylikkään lisän. Kaulahuiveja kannattaisi miestenkin suosia enemmän. Nahkaiset tai mokkaiset kengät.

      Hyvin pelkistetyn tyylikäs on jees.

    • hgftyhgt

      Minkälaisissa vaatteissa itse viihdyt? Korosta vaatteilla sitä, millainen ja mitä itse olet.

    • unelmoin-vain

      Tässä ketjussa saa varmaan kertoa siitä mikä olisi itselle se mieluisin miehen vaateparsi. Olen aina pitänyt siitä, että miehellä on pleiseri ja sen kanssa poolopaita, niiden kanssa jotkut rennot suorat housut upslaakeilla. Kävelykengät, ja kuten joku jo sanoi, lenkkarit kuuluvat lenkkeilypoluille. Pikkutakin kanssa kauluspaita ja kaulahuivi, tässä kokonaisuudessa voi olla jopa farkut. Yleisesti ottaen vieroksun farkkuja, pidän suorista housuista tai muusta kuin farkkukankaasta tehdyistä. Talvella pitkätakki tai ulkoiluolosuhteissa anorakki/parkatyylinen takki. Urheiluvaatteet vain urheilullisiin tilanteisiin. T-paita vain urheillessa, ei julkisissa tiloissa. Kesäisin joko Golf-paita tai muu lyhythihainen kauluspaita, riippuen tilaisuudesta. Bahamahattu kesäisisin ja Stetson talvisin(Stetson on siis merkki). Kesäisin nahkaiset sandaalit rennossa ilmapiirissä, ei ikinä kumi-muovi-tarrakiinnitys-sandaaleja.
      Siinäpä noita, siis ihan omia mieltymyksiä. Tsemppistä :)

      • vähäniinkuklassine

        "Bahamahattu"

        Tarkoitit varmaankin panamahattua?

        No, huomasin edustavani haettua tyyppiä, panama ja fedora-mallinen Stetsonin valmiste löytyy, pikeepaitoja, trenssi, villakangastakkia, kävelykenkiä ja muuta. Verkkariasuja pidän lenkkipolulla ja puntilla. Löytyy tosin vaimokin....


    • stylisti1989

      Hyvia vinkkeja. Ei sen tarvitse mitaan erikoista olla. Esim joku rento kauluspaita, siihen paalle joku klassinen neule, nahkakengat, farkut (ja kannattaa farkuissa panostaa malliin. Huomaan etta miehet usein kayttaa liian sakkimaisia farkkuja jotka usein nayttavat vahan junteilta. ala myoskaan veda farkkuja liian ylos, tunge kauluspaitaa vyotarosta sisaan ja kayta rumaa vyota. jos olet hoikka/normaalivartaloinen niin klassinen tumma suora farkkumalli saa jalat ja pepun nayttamaan kivalta! eika missaan nimessa pillihousuja ellet ole teini/parikymppinen

      Villakangastakki ja laadukas huivi toimivat aina. naitakin perusvaatteita voi ostaa monessa mallissa ja varissa, nayttaakseen aina ajattomalta ja tyylikkaalta

    • stylisti1989

      Viela sellainen juttu, etta asun ulkomailla ja taalla nakee vaikka minkalaista kulkijaa. Mitenkaan kulttuuriin puuttumatta mutta usein esim ranskalaiset, ja britit (lontoolaiset) miehet pukeutuvat mukavasti, mutta ajattoman tyylikkaasti. Jos on kaytossa netti niin instagramista ja googlettamalla varmasti saa vinkkeja

    • totuusvoikirpaista

      Et saa millään jos kasvoissasi ei ole karismaa ja pituutta vähintään 180cm. Ihan sama miten pukeudut jos et tuoksu alfaurokselle 500m päähän.

    • EkologinenMyyrä

      Yksi tärkeä ja samalla tärkein unoshtui, nimittäni auto.
      Ei mikään vanha kottero, vaan mielellään joku hinnakas urheiluauto.
      Eikä missään nimessä polkupyörä, vaikka minä liikun polkupyörällä ja pukeudun urheilullisesti, josta johtuen olenkin edelleen sinkku, kun ei yksikään nainen huoli mitään urheilullisesti pukeutuvaa ja ekologisesti liikkuvaa miestä.
      Autokin on, mutta vahna kottero, jonka kyytiin tuskin ykskään nainen tulisi.
      Siis mitä, urheiluauto, vaikka ei saisi pukeutua urheilullisesti, niin miksi auton täytyy olla urheiluauto, eikö joku Bentley tai muu herrasmiehen auto sopisi paremmin tyylikkään pukeutumisen kanssa.

    • SuomenTomBrady

      Kun näet Espoossa punatakkisen komistuksen, tiedät miten pukeudutaan:)

    • Tilanteenmukaan

      Kauluspaita, farkut ja puolipitkä villakangastakki sekä nahkakengät. Mielellään tyylikkäät silmälasit. Pääasia, että vaatteet istuu hyvin päälle. Mielellään hillyjä värejä, mutta väriä saa kuitenkin olla. Juhlavissa tilanteissa hyvinistuva puku. Olen hulluna pukumiehiin. He näyttää miehekkäiltä. Urheiluun urheiluvaatteet jne..Tärkeintä on kokonaisuus, käytös jne. .

    • mies41vee

      Luin ketjua läpi ja muutamia seikkoja tuli mieleen. Itse olen 41-vuotias ja saan hyvin paljon kehuja ulkoisesta olemuksestani. En ole huippukomea, mutta kasvoiltani silti varsin hyvännäköinen. Iho on ikäisekseni huippuluokkaa, mutta toisaalta hiukset kunnolla harventuneet. Seuraavaksi pukeutumisvinkkejä, jotka olen hyväksi havainnut.

      -Nahkakengät, mieluiten oxford-tyyppiset ruskeat reunoskengät joko broguekuvioinnilla tai ilman (google kertoo, jos et käsitteitä ymmärrä). Kenkien tulee kuitenkin olla hyvin hoidetut. Mustat nahkakengät ovat parempia virallisempiin ja juhlallisempiin tilaisuuksiin. Ruskea on arkisempi, rennompi ja parempi.

      -Kauluspaita. Tässä tärkeää on istuvuus. Jos olet hoikka, hanki slim fit -paita, ja jos mahaa tai kokoa löytyy, silloin isompi. Liian iso/leveä ei näytä hyvältä kenelläkään. Hyvin vartalonmyötäinen malli näyttää hyvältä vain jos kroppasi ja ryhtisi on erittäin hyviä.

      -Pikkutakki. Täällä joku jo mainitsi lopettaneensa pikkutakin käytön, kun kukaan muu ei niitä käyttänyt. Itse asiassa juuri sen vuoksi sinun juuri tuleekin sitä käyttää!!! Kun pukeudut hieman paremmin kuin ympäröivät miehet keskimäärin, herätät suotuisan vaikutuksen. Tietysti se edellyttää, että osaat kantaa vaatteitasi riittävällä itsetunnolla. Ylipukeutumista pitää välttää. Siksi tumma puku millä tahansa klubilla on liikaa, mutta pikkutakki juuri sopivasti. Pikkutakkikin voi olla yllättävän arkinen, varsinkin jos siinä on paikkataskut, väri jotain muuta kuin mustaa tai hyvin tummansinistä. Esimerkiksi ruutukuviointi, paikkataskut, tweed yms. toimivat ja materiaalin paksuus ja kuviointi toki vuodenajan mukaan. Pellavaiset kesään ja tweed yms. paksut materiaalit sitten kylmemmille vuodenajoille.

      -Farkut. Joku sanoi farkkujen kuuluvan 80-luvulle. Itse asiassa ne ovat kuuluneet villin lännen ajoista nykypäivään. Ne ovat sopivan arkinen vaate, ja juuri niiden avulla välttää ylipukeutumisen. Pikkutakki suorien housujen kanssa on varsin pukumainen ja liikaa esim. yökerhoon. Sen sijaan farkkujen kanssa pikkutakki on sopivan arkinen. Varminta on valita melko klassinen malli. Mitkään valmiiksi revityt farkut eivät todellakaan sovi pikkutakin kanssa, ja tuskin edes kauluspaidan kanssa.

      -Toki muitakin housuvaihtoehtoja on. Esimerkiksi chinot, khakit tai vakosamettihousut. Ne ovat farkkuja fiinimpiä, mutta paljon arkisempia kuin suorat housut. Niiden kanssa sopiva (mieluiten V-aukkoinen) neule kauluspaidan kanssa on jo varsin hyvä valinta. Silloinkin taatusti pukeudut kerkivertoa paremmin, mutta et vielä liian hyvin ollaksesi ylipukeutunut. Solmiot voit pääsääntöisesti unohtaa. Ne tekee liian asiallisen vaikutuksen suomalaiseen seuraelämään. Toki poikkeuksiakin on ja osa solmioista hyvin arkisia, mutta turvallisempaa on valita istuva kauluspaita ilman solmiota ja jättää ylin nappi auki.

      -Kellokin tuli mainittua, ja se sai osalta tyrmäyksen, koska ”eihän kukaan enää kelloa käytä”. Itse asiassa käyttää, minä mukaan lukien. Monet lisähärpäkkeet (rannekorut, kellot, kaulakorut, kukat rinnassa, taskuliinat yms.) tekevät yleensä positiivisen vaikutuksen, mutta niiden kanssa kannattaa olla varovainen, jotta et tee itsestäsi liian joulukuusta. Rannekello on kuitenkin miehen ainoa yleisesti ja varauksetta hyväksytty koru, joka ei koskaan ole liikaa ja joka hyvällä maulla valittuna ja muuhun kokonaisuuteen sopivana on aina paikallaan. Kellomakuja on kuitenkin hyvin paljon, joten en tässä sen tarkempaa neuvoa anna. Omasta mielestäni pidän massiivisia kelloja mauttomina. Miehen ranteen paksuudesta riippuen ihanteellinen olisi 40-44mm halkaisijaltaan, mutta sitä suuremmat menee jo överiksi. Pienempikin on OK, varsinkin jos se on retrokello ajalta, jolloin kellot yleensäkin olivat pienempiä.

      Tässä muutamia vinkkejä lähinnä yökerhoja, tanssipaikkoja yms. tilaisuuksia varten. Päällysvaatteet, harrastusvaatteet yms. ovat sitten asia erikseen, ja joku toinen voi niistä antaa vinkkejä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe