Hyvinpukeutunut 40.v mies?

Miten pukeutuvat hyvännäköiset n.40.v miehet? Kuinka saisin 40.v naisten päät kääntymään? :)
Antakaa naiset pukeutumisvinkkejä epätoivoiselle :/ .... kiitos ;)

terveisin
36.v mies
Ilmianna
Jaa

20 Vastausta


Perusasia on puhtaat, sopivat, ehjät vaatteet. Itse vierastan liiallista esittämistä vaatteissa. Farkkutakki ja farkut on hyvät. T-paita , kauluspaita, periaatteessa mikä vain kun on siisti. Olet huoliteltu. Hiukset puhtaat ja leikattu. Parta siisti, on sitten minkä pituinen tahansa. Hampaat hoidetut. Kengät tilanteeseen sopivat. Jos elämäntyylisi edustaa jotain, kanna se rehellisesti. Älä esitä mitään mitä et ole. Ole rehellinen. Valheet paljastuvat aina. Sinuun ihastuu nainen joka nappaa kiinni hymyysi, iloisuuteesi, silmiisi, se on se jokin 😀
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kiitos hyvästä kommentista :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Asiallisesti. Tyylikkästi. Kauluspaitaa farkkujen, chinojen tai suorien kanssa. Neuleita, pikkutakkeja. Ei mitään urheiluvaatteita. Ei varsinkaan lenlkareita. Ne kuuluu pururadalle. Ei treffeille. Nahkakengät tai kankaiset merkkikengät. Ja aina rannekello. Talvella villakangastakki. Kaulaliina ja nahkakäsineet ehdottomasti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Mitään merkkikamaa ei tarvitse olla. No, joillekin se on henki ja elämä. Muuten hyviä vinkkejä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Pikkutakki? Lopetin pikkutakin pitämisen, kun en enää kenelläkään muulla nähnyt sellaista! Rannekello? Ihan oikeasti?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
RayBan silmälasit, applewatch kello, tatuointia, parta, farkkut, ja kaulassa pakko olla tatuointia:)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Oliko tämä joku pilajuttu?Kuka nyt raybaneita enään pitää, 10 vuotta vanhaa muotia, kelloa ei enään käytetä, kun kännykässä on kellokin, alkuasukkaat vain tatuoi itsensä,muttei kukaan täysijärkinen pilaa nahkaansa ja kuka ottaa töihin ,karkoittaa vain kaikki ihmiset. Partakin on jo 20v vanhaa muotia, kun Don Johnsson esiintyi viikon vanhassa sängessä. Naapuri1980 varmaan teki pilaa jollekkin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kiitti tähän mennessä tulleista vinkeistä👍...lisää saa laittaa.
Ilmianna
Jaa
Hupparit sopii mielestäni teineille ei neljäkymppisille paitsi ehken treeniasuna. Merkki kello asiaa. Farkkutakitkin enempi nuorempien heiniä. tietysti jos tyyli jymähtänyt 80-luvulle kuten monilla yli 40-v täyttäneillä. Itsekin käytän 501 Leviksiä..
Ilmianna
Jaa
Kauluspaita yhdistettynä farkkuihin on sopivan rento ja asiallinen. Joku villakangastakki tekee tyylikkään lisän. Kaulahuiveja kannattaisi miestenkin suosia enemmän. Nahkaiset tai mokkaiset kengät.

Hyvin pelkistetyn tyylikäs on jees.
Ilmianna
Jaa
Minkälaisissa vaatteissa itse viihdyt? Korosta vaatteilla sitä, millainen ja mitä itse olet.
Ilmianna
Jaa
Tässä ketjussa saa varmaan kertoa siitä mikä olisi itselle se mieluisin miehen vaateparsi. Olen aina pitänyt siitä, että miehellä on pleiseri ja sen kanssa poolopaita, niiden kanssa jotkut rennot suorat housut upslaakeilla. Kävelykengät, ja kuten joku jo sanoi, lenkkarit kuuluvat lenkkeilypoluille. Pikkutakin kanssa kauluspaita ja kaulahuivi, tässä kokonaisuudessa voi olla jopa farkut. Yleisesti ottaen vieroksun farkkuja, pidän suorista housuista tai muusta kuin farkkukankaasta tehdyistä. Talvella pitkätakki tai ulkoiluolosuhteissa anorakki/parkatyylinen takki. Urheiluvaatteet vain urheilullisiin tilanteisiin. T-paita vain urheillessa, ei julkisissa tiloissa. Kesäisin joko Golf-paita tai muu lyhythihainen kauluspaita, riippuen tilaisuudesta. Bahamahattu kesäisisin ja Stetson talvisin(Stetson on siis merkki). Kesäisin nahkaiset sandaalit rennossa ilmapiirissä, ei ikinä kumi-muovi-tarrakiinnitys-sandaaleja.
Siinäpä noita, siis ihan omia mieltymyksiä. Tsemppistä :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
"Bahamahattu"

Tarkoitit varmaankin panamahattua?

No, huomasin edustavani haettua tyyppiä, panama ja fedora-mallinen Stetsonin valmiste löytyy, pikeepaitoja, trenssi, villakangastakkia, kävelykenkiä ja muuta. Verkkariasuja pidän lenkkipolulla ja puntilla. Löytyy tosin vaimokin....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hyvia vinkkeja. Ei sen tarvitse mitaan erikoista olla. Esim joku rento kauluspaita, siihen paalle joku klassinen neule, nahkakengat, farkut (ja kannattaa farkuissa panostaa malliin. Huomaan etta miehet usein kayttaa liian sakkimaisia farkkuja jotka usein nayttavat vahan junteilta. ala myoskaan veda farkkuja liian ylos, tunge kauluspaitaa vyotarosta sisaan ja kayta rumaa vyota. jos olet hoikka/normaalivartaloinen niin klassinen tumma suora farkkumalli saa jalat ja pepun nayttamaan kivalta! eika missaan nimessa pillihousuja ellet ole teini/parikymppinen

Villakangastakki ja laadukas huivi toimivat aina. naitakin perusvaatteita voi ostaa monessa mallissa ja varissa, nayttaakseen aina ajattomalta ja tyylikkaalta
Ilmianna
Jaa
Viela sellainen juttu, etta asun ulkomailla ja taalla nakee vaikka minkalaista kulkijaa. Mitenkaan kulttuuriin puuttumatta mutta usein esim ranskalaiset, ja britit (lontoolaiset) miehet pukeutuvat mukavasti, mutta ajattoman tyylikkaasti. Jos on kaytossa netti niin instagramista ja googlettamalla varmasti saa vinkkeja
Ilmianna
Jaa
Et saa millään jos kasvoissasi ei ole karismaa ja pituutta vähintään 180cm. Ihan sama miten pukeudut jos et tuoksu alfaurokselle 500m päähän.
Ilmianna
Jaa
Yksi tärkeä ja samalla tärkein unoshtui, nimittäni auto.
Ei mikään vanha kottero, vaan mielellään joku hinnakas urheiluauto.
Eikä missään nimessä polkupyörä, vaikka minä liikun polkupyörällä ja pukeudun urheilullisesti, josta johtuen olenkin edelleen sinkku, kun ei yksikään nainen huoli mitään urheilullisesti pukeutuvaa ja ekologisesti liikkuvaa miestä.
Autokin on, mutta vahna kottero, jonka kyytiin tuskin ykskään nainen tulisi.
Siis mitä, urheiluauto, vaikka ei saisi pukeutua urheilullisesti, niin miksi auton täytyy olla urheiluauto, eikö joku Bentley tai muu herrasmiehen auto sopisi paremmin tyylikkään pukeutumisen kanssa.
Ilmianna
Jaa
Kun näet Espoossa punatakkisen komistuksen, tiedät miten pukeudutaan:)
Ilmianna
Jaa
Kauluspaita, farkut ja puolipitkä villakangastakki sekä nahkakengät. Mielellään tyylikkäät silmälasit. Pääasia, että vaatteet istuu hyvin päälle. Mielellään hillyjä värejä, mutta väriä saa kuitenkin olla. Juhlavissa tilanteissa hyvinistuva puku. Olen hulluna pukumiehiin. He näyttää miehekkäiltä. Urheiluun urheiluvaatteet jne..Tärkeintä on kokonaisuus, käytös jne. .
Ilmianna
Jaa
Luin ketjua läpi ja muutamia seikkoja tuli mieleen. Itse olen 41-vuotias ja saan hyvin paljon kehuja ulkoisesta olemuksestani. En ole huippukomea, mutta kasvoiltani silti varsin hyvännäköinen. Iho on ikäisekseni huippuluokkaa, mutta toisaalta hiukset kunnolla harventuneet. Seuraavaksi pukeutumisvinkkejä, jotka olen hyväksi havainnut.

-Nahkakengät, mieluiten oxford-tyyppiset ruskeat reunoskengät joko broguekuvioinnilla tai ilman (google kertoo, jos et käsitteitä ymmärrä). Kenkien tulee kuitenkin olla hyvin hoidetut. Mustat nahkakengät ovat parempia virallisempiin ja juhlallisempiin tilaisuuksiin. Ruskea on arkisempi, rennompi ja parempi.

-Kauluspaita. Tässä tärkeää on istuvuus. Jos olet hoikka, hanki slim fit -paita, ja jos mahaa tai kokoa löytyy, silloin isompi. Liian iso/leveä ei näytä hyvältä kenelläkään. Hyvin vartalonmyötäinen malli näyttää hyvältä vain jos kroppasi ja ryhtisi on erittäin hyviä.

-Pikkutakki. Täällä joku jo mainitsi lopettaneensa pikkutakin käytön, kun kukaan muu ei niitä käyttänyt. Itse asiassa juuri sen vuoksi sinun juuri tuleekin sitä käyttää!!! Kun pukeudut hieman paremmin kuin ympäröivät miehet keskimäärin, herätät suotuisan vaikutuksen. Tietysti se edellyttää, että osaat kantaa vaatteitasi riittävällä itsetunnolla. Ylipukeutumista pitää välttää. Siksi tumma puku millä tahansa klubilla on liikaa, mutta pikkutakki juuri sopivasti. Pikkutakkikin voi olla yllättävän arkinen, varsinkin jos siinä on paikkataskut, väri jotain muuta kuin mustaa tai hyvin tummansinistä. Esimerkiksi ruutukuviointi, paikkataskut, tweed yms. toimivat ja materiaalin paksuus ja kuviointi toki vuodenajan mukaan. Pellavaiset kesään ja tweed yms. paksut materiaalit sitten kylmemmille vuodenajoille.

-Farkut. Joku sanoi farkkujen kuuluvan 80-luvulle. Itse asiassa ne ovat kuuluneet villin lännen ajoista nykypäivään. Ne ovat sopivan arkinen vaate, ja juuri niiden avulla välttää ylipukeutumisen. Pikkutakki suorien housujen kanssa on varsin pukumainen ja liikaa esim. yökerhoon. Sen sijaan farkkujen kanssa pikkutakki on sopivan arkinen. Varminta on valita melko klassinen malli. Mitkään valmiiksi revityt farkut eivät todellakaan sovi pikkutakin kanssa, ja tuskin edes kauluspaidan kanssa.

-Toki muitakin housuvaihtoehtoja on. Esimerkiksi chinot, khakit tai vakosamettihousut. Ne ovat farkkuja fiinimpiä, mutta paljon arkisempia kuin suorat housut. Niiden kanssa sopiva (mieluiten V-aukkoinen) neule kauluspaidan kanssa on jo varsin hyvä valinta. Silloinkin taatusti pukeudut kerkivertoa paremmin, mutta et vielä liian hyvin ollaksesi ylipukeutunut. Solmiot voit pääsääntöisesti unohtaa. Ne tekee liian asiallisen vaikutuksen suomalaiseen seuraelämään. Toki poikkeuksiakin on ja osa solmioista hyvin arkisia, mutta turvallisempaa on valita istuva kauluspaita ilman solmiota ja jättää ylin nappi auki.

-Kellokin tuli mainittua, ja se sai osalta tyrmäyksen, koska ”eihän kukaan enää kelloa käytä”. Itse asiassa käyttää, minä mukaan lukien. Monet lisähärpäkkeet (rannekorut, kellot, kaulakorut, kukat rinnassa, taskuliinat yms.) tekevät yleensä positiivisen vaikutuksen, mutta niiden kanssa kannattaa olla varovainen, jotta et tee itsestäsi liian joulukuusta. Rannekello on kuitenkin miehen ainoa yleisesti ja varauksetta hyväksytty koru, joka ei koskaan ole liikaa ja joka hyvällä maulla valittuna ja muuhun kokonaisuuteen sopivana on aina paikallaan. Kellomakuja on kuitenkin hyvin paljon, joten en tässä sen tarkempaa neuvoa anna. Omasta mielestäni pidän massiivisia kelloja mauttomina. Miehen ranteen paksuudesta riippuen ihanteellinen olisi 40-44mm halkaisijaltaan, mutta sitä suuremmat menee jo överiksi. Pienempikin on OK, varsinkin jos se on retrokello ajalta, jolloin kellot yleensäkin olivat pienempiä.

Tässä muutamia vinkkejä lähinnä yökerhoja, tanssipaikkoja yms. tilaisuuksia varten. Päällysvaatteet, harrastusvaatteet yms. ovat sitten asia erikseen, ja joku toinen voi niistä antaa vinkkejä.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hyvinpukeutunut 40.v mies?

Miten pukeutuvat hyvännäköiset n.40.v miehet? Kuinka saisin 40.v naisten päät kääntymään? :)
Antakaa naiset pukeutumisvinkkejä epätoivoiselle :/ .... kiitos ;)

terveisin
36.v mies

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta