Selostaja Hannula

lentsupallo

Eikö tuota helkkarin selostaja Hannulaa saada pois, lentopallon selostuksista?! Ärsyttää kuunnella idioottimaisia ''kaskuja'' mitä hän laukoo selostaessaan!! Pilaa koko selostuksen ja vielä kun ei ymmärrä lentopallosta yhtään mitään!!

6

986

  Vastaukset

  • Hannula on hyvä ja asiantunteva selostaja, joka puhuu kieltä, jota TV:n katsoja haluaa kuulla. Parempi kuin naisten otteluita selostavat mukaasiantuntijat.

  • Paras selostaja
   Kuvitteleppa joku Hannu Hänninen selostamaan noin nopeaa peliä.

  • Ainoa lentopallon asiantuntijaselostaja on Mauri Myllymäki.

  • Hannula on kyllä siinä ja tässä, mutta Oikarainen on ollut täysin pihalla. Kumpaakaan en kyllä
   tahdo kuulla selostajana. Ääni pois TV:stä on paras vaihtoehto näiden osalta!

  • Joo, tota Hannulaa puujalkavitseineen ei kyllä selvin päin jaksa montaa minuuttia kuunnella. Voisko sen siirtää pesäpallon tai kyykän talvisarjan selostajaksi?

  • Pekka Tiilikainen osasi selostaa radiossa jopa naisten taitoluistelua. Nykyselostajista ei siihen ole.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-euron-kuukausituloilla-pitaa-maksaa-25000-euron-remontti/682132ec-43bb-43af-863a-4088c8576cb8

   421
  • Vanhustenpalvelutaloissa asuminen lyhentää elinikää.

   Kun luulin saavani seuraa ja huolenpitoa, muutin kodistani yksityiseen vanhustenpalvelutaloon, luopuen kokonaan omasta kodistani. Mikä kauhea moka ja vahingonteko itseäni kohtaan muutto olikaan. Eikä asia ole enää korjattavissa. Että kun julkisuudessa ei kerrota totuutta siitä, minkälaista on elää vanhustenpalvelutalossa niin, eihän sitä voi tietää. Niin yksin, kun mitä ihminen on yksityisessä vanhustenpalvelutalossa asuessaan, ihminen harvoin on niin yksin silloin, kun hän asuu omassa kodissaan. Talossa kyllä on kauniita seurustelutiloja sohvineen ja niille asetettuine tyynyineen mutta, noissa seurustelutiloissa ei juuri koskaan ketään ole niiden tyynyjärjestelyä sotkemassa, eikä upottavia lepotuoleja kuluttamassa niin, ja viihdykettä asukkaiden ahdistavaa yksinäisyyttä helpottamaan ei ole, viihdyttäjät maksaa, jos niitä pyytää esiintymään ja vapaaehtoiset viihdyttäjät harvoin yksityisiin vanhustenhoitolaitoksiin tulevat. Kun jokaisesta hoivapalvelusta laskutetaan erikseen ja sen vuoksi hoivapalvelun saa vain pyynnöstä, se on tosi kauheaa ja pelottavaa, jokapäiväinen pelko on siitä, että kun kunto huononee, eikä enää pysty itse hoivapalveluja pyytämään niin kun, ei ole ketään joka huolta pitää siitä, että tarvittaessa hoivapalvelua saa. Ja että aina on loppumatta saatavana ne lääkkeet, joita joka päivä on määrätty käytettäväksi. Neljävuotta vanhustenpalvelutalossa asuttuani ja kuunneltuani asukkaita, jotka apua huutavat tunnista toiseen saamatta apua, olen tullut siihen johtopäätökseen, että näiden asuntojen tärkeimpänä tarkoituksena on, saada mahdollisimman tehokkaasti ja huomaamattomasti asukkaiden elinikää lyhennettyä ja koko yhteiskunta on tässä mukana koska, tälläinen asuminen on maassa sallittua ja hyväksi mainostettua, eikä julkisuuteen ilmitulleista asukkaiden hoitolaiminlyöneistä ole ilmoitettu, kenenkään näihin ihmisoikeusloukkauksiin syyllistyneen saaneen tuntuvaa rangaistusta. On jotenkin outoa ja kummallista tämä suomalainen vanhustenhoito, kun on kun maa huonolla vanhustenhoidolla tarkoituksellisesti rankaisisi kansalaisiaan siitä, kun kansalaiset elävät vanhoiksi? Ja rasittavat maan taloutta.

   35
  • Niko ja Katrie HopLopissa

   Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍

   177

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1766
  2. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   79
   922