Golf on hölmöä

Ällöttävää

Kun näen golf kentän nousee itselläni pintaan negatiivisia tuntemuksia. Inhoan golf-kenttiä, niiden tympeitä, luonoltaan köyhiä nurmikoita ja muuta siellä olevaa hoidettua kuoppaa, nyppylää, puuta, pensasta jne. luonnon irvikuvaa, jonka nämä lajitoverit ovat kaikessa viisaudessaan rakentaneet. En usko, että kukaan luontoa, elämää ymmärtävä harrastaa golffia. laji on tietynlaisen ihmistyypin turhamainen ajatuspieru, joka vie suurehkon maa-alan pois järkevämmältä toiminnalta, joita voi järjellä perustella esim. viljelyala, lentokenttä, jopa urheilukenttäkin on monin puolin parempi, perustelluin, järkevin, kuin valtava hoidettu nurmikko, turhine rakennelmineen. Esteettisesti golf kenttä on silmääni ruma, johtuen juuri sen luonnon köyhyydestä ja näistä mahdollisesti siellä kävelevistä pallon lyöjistä, joiden päänsisäinen maailma ilmentää tulevaa maailman loppua ja teot, elämä antaa, rakentaa sille pohjaa. Tympeätä, iljettävää, en keksi mitään hyvää golffista, saa aikaiseksi itsessäni vihan tunteita.

47

5682

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ddfddddddddddff

      Tuliko hyvä mieli?
      Mitähän yritit oikein sanoa?
      Ota copy paste kirjoituksestas ja lähetä se iltapäivälehdille ja tietty golf.fi sivulle.
      Kyllä olet melkoinen ajattelija ja mielestäni kaikkien pitäisi saada lukea tuollaisen tulevan nobel voittajan kirjoituksia

      • kaapeli12

        on varmaan vitun raskas laji kun pitää kepin kantajat olla erikseen näille pelle pelajille, hikolluttaa varmaan vitusti , MIKSI suihku tiloja ei ole .


      • NaurettavaaTouhua
        kaapeli12 kirjoitti:

        on varmaan vitun raskas laji kun pitää kepin kantajat olla erikseen näille pelle pelajille, hikolluttaa varmaan vitusti , MIKSI suihku tiloja ei ole .

        Onhan niillä siellä niitä golf autoja, joilla pulskeat golfin pelaajat kärräilevät itseään reiältä toiselle.
        Ovat niin huono kuntoisia, että henkilöautolla ajetaan golfkentälle ja golf autolla kärrätään golf kentällä.
        Naurettavan näköistä, kun pyylevä punakka golfpelaajan pullukka kampeaa itsensä golf autosta ulos lyömään golfpalloa ja sen jälkeen ängetään golf autoon ja ajaetaan lähemmäksi palloa.
        Mä en viittis kiertää yhtä ja samaa golfkenttää koko kesän, kun sitä täytyy yrittää kiertää mahdollisimman paljon, kun on kalliit jäsen ja pelimaksut maksettu, että saa mahdollisimman monta kertaa kierrettyä, että yhden kierroksen hinta olis laskettuna mahdollisimman alhainen.


      • Anonyymi
        kaapeli12 kirjoitti:

        on varmaan vitun raskas laji kun pitää kepin kantajat olla erikseen näille pelle pelajille, hikolluttaa varmaan vitusti , MIKSI suihku tiloja ei ole .

        Onhan toki suihkutilat, ja usein myös saunat on käytössä. Mailankantajia ei Suomessa yleensä ole tavallisilla harrastelijoilla, kilpailijat ja ammattilaiset on erikseen ? Nämä "pellet" yleensä itse maksavat harrastuksen, kunnat ja kaupungit ei näitä kenttiä yleensä kustanna, Ruotsissa on runsaasti myös kunnallisia kenttiä joihin kaikilla on varaa. Golfin huippu ammattilaisia löytyy sieltä paljon . Kohta taas pääsee pelaamaan kotimaassa ?


      • Anonyymi

        Ehkä kannattaisi pysyä pois golf kentiltä ? Nehän on periaatteessa yksityisalueita, jos asiaton kulkija saa pallon päähänsä niin voi olla että pieniä on korvaukset ?


    • Maailmanloppu

      Golffista tulee itselleni pahamieli, eikä mieli muutu tämänsuhteen esim. kirjoittamalla, mikäli edellinen tätä kysyi, tarkoitti eli ei tullut hyvä mieli.
      vastaus seuraavaan kysymykseen; en yrittänyt sanoa, artikuloida, vaan kirjoitin mielipiteeni tästä omastamielestäni hölmöstä ja haitallisesta "urheilulajista", toki maailmasta löytyy vieläkin mielipuolisempaa toimintaa, johon en nyt puutu.
      Syy, miksi golf on kuvaamani kaltaista on lyhyesti kirjoitettuna seuraava. Mielestäni ainoa konkreettinen PYHÄ on maa, vesi, ilma, johon ihminen voi puuttua ja joka ylläpitää elämää, on suuri pyhäinhäväistys pilata maa-ala esim. golf-kentällä, koska siihen ei ole riittäviä perusteita. Golffaaja ei tietenkään tätä ymmärrä, koska elämän tuntemus rajoittuu muutamaan sukulaiseen, tuttavaan ja niihinkin huonosti, no tietenkin Fasebuuki, mutta se ei lisää ymmärrystä, jos ei osaa olla elämän puolella, elämällä oikein, mieluiten rikastuttaen kuin köyhdyttäen elonpiiriään, tähän tarvitaan tietoa ja sen tuomaa ymmärrystä. Kun esim. tiedetään, tunnetaan eläin, kasvi jne. lajeja, niin silloin osataan paremmin ymmärtää tätä elämänkokonaisuutta, joka elintärkeä elämän jatkuvuudelle. Luonnon kokonaiselämä, tästä olemme täysin riippuvaisia maapallolla auringon alla.
      Tämä golf on vain pieni kauneusvirhe suuressa maankuvassa, mutta se ajatusmaailma, käsitykset, elämäntapa joka teihin golffaajiin liittyy on suurempi tekijä, kuin golf-kentät, jotka vain ilmentävät tätä typeryyttä ja itselleni epämieluisaa irvikuvaa. Voisiko joku kertoa, mikä ideologia tähän sisältyy? vai onko se vain, kuten arvaan, tiedän yksi haitallinen, pieni elämäntapa muiden pöljyyksien joukossa, joita teette päivin, öin ilman sen kummempaa tarkoitusta.

      • Anonyymi

        Ehkä sinun kannattaisi pysyä pois golf kenttien läheisyydestä ? Jos ne aiheuttaa vakavia ongelmia mielenterveyden kannalta ? Ja muista jos tv näkyy jotain golfia viittaavaa niin heti kanava vaihtoon ? Me golfin harrastajat pärjäämme hyvin ilman teikäläisten huomiota .


    • SaisikoVASTAUKSIA

      Odotan vastauksia teiltä golffaajat, kertokaa kuinka hyvä olo tulee golffatessa? viheriöllä "luonnon helmassa ", varmaankin finannssi, avioero, hankittu keuhkosyöpä tai muu ikävyys unohtuu, kun palloa reikään lyöpi, jos nyt ylipäätään on huolia välinpitämättömällä ihmispololla.

    • jounigeee

      Pssssstt... Mä oon vegaani

      • Anonyymi

        Ehdottaisin että älä mene golf kentän lähelle ! Tuskinpa sinua siellä kaivataan ?


    • Perijä

      Golf-kentällä aikoinaan työskennelleenä voisin sanoa muutaman jutun. Golfin pelaajat voi jakaa neljään kategoriaan. Ensin on golf-urheilijat. Sitten ovat karmeat rikkaat ämmät lammasmaisine miehineen. Seuraavaksi tulevat kokoomusnuoret jotka kuvittelevat golfin kuuluvan rikkaaseen elämäntyyliin. Neljäs kategoria ovat polttariporukat ja muut hupiveikot ja tähän kuuluvat entiset NHL-pelaajat jotka jatkavat golfin harrastamista kun sen Amerikassa olivat oppineet. Sanomattakin selvää on että golfia osaavat pelata parhaiten urheilijat ja heistä ei mitään pahaa sanottavaa. Sen sijaan huonoimpia ovat rikkaat akat golf-vetimissään. He eivät osaa mitään mutta vermeet on viimeisen päälle. Ja noloimpia ovat kokoomusnuoret jotka opiskelevat lääketiedettä, kauppatiedettä tai oikeustieteitä ja yrittävät niin kovasti päästä piireihin. Myötähäpeän tunne on kova heidän kohdallaan. Polttarijengit ja muut ovat rennolla asenteella mukana ja silloinhan golf voi olla kivaakin. Tässä analyysi ex-golf-kenttätyöläiseltä olkaa hyvät! Kenties tunnistatte itsenne.

      • Anonyymi

        Harmi että nämä rikkaat akat ovat osallistuneet sinun palkan maksamiseen ? Vaikka epäilen suuresti, jos ehkä sait kentällä siirtää multaa toiseen paikkaan , niin harmittaahan se. Yleensä kenttien työntekijät on puutarha alan ammattilaisia?


    • IPlayIt

      Kun näen golf kentän nousee itselläni pintaan positiivisia tuntemuksia. Rakastan golf-kenttiä, niiden hienoja, luonoltaan rikkaita nurmikoita ja muuta siellä olevaa hoidettua kuoppaa, nyppylää, puuta, pensasta jne. luonnon kaunistuksia, jonka nämä lajitoverit ovat kaikessa viisaudessaan rakentaneet. En usko, että kukaan luontoa, elämää ymmärtävä voisi olla harrastamatta golffia. laji ei ole tietynlaisen ihmistyypin turhamainen ajatuspieru, joka veisi suurehkon maa-alan pois järkevämmältä toiminnalta, joita voisi muka järjellä perustella esim. viljelyala, lentokenttä, jopa urheilukenttäkin on monin puolin huonompi, kuin valtava hoidettu nurmikko, tarpellisine rakennelmineen. Esteettisesti golf kenttä on silmääni kaunis, johtuen juuri sen luonnon monimuotoisuudesta ja näistä mahdollisesti siellä kävelevistä pallon lyöjistä, joiden päänsisäinen maailma ilmentää tulevaa maailmaa ja teot rakentaa sille pohjaa. Kiehtovaa, ihanaa, , en keksi mitään huonoa golffista, saa aikaiseksi itsessäni rakkauden tunteita.

    • ViisasAPINA

      Kun ei täydellisesti plagioi, vaan osaa kääntää asiat päinvastoin, ei uskoisi golffaajaksi tämän perusteella eli toivoa kehittyä ihmisenä, ajattelijana on hitusen, onnittelut saavutuksesta.
      Määritelmä: Ihminen on yksi laji, mutta olemalla "oikeasti" ihminen, niin se vaatii tietoa, ymmärrystä, että osaa, tahtoo huomioida muut, tarkoittaen elämää kokonaisuutena. Elämä luo, ylläpitää elämää, oikea ihminen käsittää tämän ja huomioitsee muiden elollisten tarpeet.
      Eli en pidä oikeasti valistuneina ihmisinä golffin harrastajia, muita älykääpiöitä, jotka tällä pallolla mellastavat hölmöyksiä tehden, älyvapaata elämäntapaansa harjoittaen.

    • q1w2e3

      Golf mailman katsotuin yksilöurheilulaji, ehkä myös harrastetuin.

    • EiKiinnostaGolf

      Eräs sukulaiseni, joka on pelanut golffia yli 20 vuotta on yrittänyt saada minua golf harrastuksen pariin, kuvitellen, että golf minua jotenkin kiinnostaisi.
      Kesällä olin katsomassa hänen kanssaan golf kisoja.
      Pitkästyttävää seuraamista tuollainen golf kisojen katsominen.
      Ihmetyttää vaan golffareiden äärimmäisen huono keskittymis kyky.
      Tuttava opasti lyönti alueella, kun golf kilpailija oli menossa lyömään palloa, että meidän täytyy siirtyä sivummalle, olla hiljaa, eikä saa liikkua, koska golffari keskittyy lyöntiin.
      Mitä se golffari katsoo toisaalle, minne on lyömässä.
      Eikö silloin katsota sinne puttausalueelle, jossa se lippu on reiässä, eikä vastakkaiseen suuntaan.

      Golffareiden mielestä golf on hauska ja mukava peli, ei minun mielestäni ainakaan, jos kentällä pitää tekeytyä patsaaksi, eikä saa puhua, kun golffari lyö, on aika huono keskittymiskyky golffareilla.
      Eikä golf ole mikään rentouttava peli, koska siinä rangaistaan, jos hidastelee kentällä.
      Sitten tämä naurettava pukeutumis etiketti. Paikkakuntani golfkentällä ei saa lyhythihaisella paidalla esiintyä, vaikka olisi 35 asteen helle, niin pitää olla pitkähihainen kauluspaita ja suorat housut.
      Se kuuluu kuulemma pukeutumis etikettiin puseron hihat.
      Kas kun ei vielä kravattia ja pikkutakkia vaadita.

      Meikäläisestä ei saa golffin pelaajaa, ei kiinnosta kiertää samaa kenttää, eikä maksaa järjettömän kalliita pelimaksuja, että pääsee lyömään valkoista palloa.

      • Anonyymi

        Eihän ketään pidä pakottaa mihinkään , ja varsinkaan golf kentälle sinne riittää vapaaehtoisia ihan tarpeeksi. En ole ikinä kuullut Suomessa kentästä jossa lyhyet hihat olisi kielletty ? Jossain päin maailmassa shortsien kanssa kuuluu olla polvisukat? Oletko tehnyt aikamatkan 1700 luvulle ? Ja yleensä jos haluaa osua palloon niin katse kohdistetaan siihen ei maaliin jonne haluat pallon lyödä. Pätee melkein kaikkiin palloilulajeihin ? Noi sun esittämät "faktat" eivät pidä paikkaansa. Jotkut voi uskoa, ei golfin pelaajat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän ketään pidä pakottaa mihinkään , ja varsinkaan golf kentälle sinne riittää vapaaehtoisia ihan tarpeeksi. En ole ikinä kuullut Suomessa kentästä jossa lyhyet hihat olisi kielletty ? Jossain päin maailmassa shortsien kanssa kuuluu olla polvisukat? Oletko tehnyt aikamatkan 1700 luvulle ? Ja yleensä jos haluaa osua palloon niin katse kohdistetaan siihen ei maaliin jonne haluat pallon lyödä. Pätee melkein kaikkiin palloilulajeihin ? Noi sun esittämät "faktat" eivät pidä paikkaansa. Jotkut voi uskoa, ei golfin pelaajat.

        Eli eikö golfkentillä enää ole pukeutumissääntöjä? Saanko tulla pelaamaa risaisissa farkuissa ja topissa? Miten on?


    • Golfruikulihousut

      Kolffin varusteista kysyisin, minkäläinen maila ja onko reijällä väliä, pohja siitä kuiten löytyy. Voiko lyödä toisen palloa, jos oma pallo on lumperossa, eikä osaa uida? Olen kuullut, että kolffi on kuntoa vaativa urheilulaji, riittääkö jos on harrastanut vain korttipeleja rantaringissä aikaisemmin eli miten paljon aeroopista voimaa vaatii tämä mailan heilutus? A. matalapaineen vallitessa B. korkeapaineen ollessa ilmassa. Olen kuullut, että on myös väliä mihin ilmansuuntaan lyöpi palleron, pitääkö tämä paikkansa, vai onko vain huhupuhetta??
      Kiitos jo etukäteen vastauksista ja asiallisesta kolffipalstasta tai kentästä paremminkin, koska tilaahan se vaatii ja palstaakin on hyvä olla omiksitarpeiksi.
      Vielä löpyksi, jos lumilinkoon asentaisi laukut, niin silloinhan voisi ympärivuoden kolffata, onko tästä kokumuksia teillä, tarkoitan nyt ammattilaisia, jotka saavat hilloa ja hyvää elintasoa kolffista? Kiitos vielä kauhiasti asiallista vastauksista.
      Päämääräni on vimpletonin tenniskilpailun jälkeen alkaa paneutumaan varsinaisesti koffiin tai johonkin lyöntiurheiluun, mitä neuvoja näin alkutaipaleella olevalle antaisitte?

      • EsperiCareGolfaaja

        Golffin harrastamiseen riittää, että on hyväpalkkainen toimitusjohtajan virka hoivakotifirmassa, jolloin hoidettavilta vanhuksilta ja dementikoilta voi nyhtää golfpelissä tarvittavat summat, usein ylikin. äarkeintä golfissa on tietenkin asusteet, pieniä krokotiilin kuvia on oltava puseroissa ja niin edelleen. Pelin jälkeen seurustellan sitten klubilla kaltaistensa seurassa, mutta pöytään ei haluta itseään köyhempiä, koska niiden kanssa ei kannata verkostoitua, vaan ne on lystin maksajia.


    • Golf_olisi_kiinnostavaa

      "Kun näen golf kentän nousee itselläni pintaan negatiivisia tuntemuksia."

      Tunnen ihan toisin;

      Itse en ole koskaan pelannut golffia, mutta tietyllä tapaa tunnen ja aavistan, mikä siinä kiehtoo. Oikeastaan välttelen kokeilua, kun tunnistaa itsessään kaksi faktaa. Arvelisin jääväni siihen aika helposti koukkuun. Toinen syy on se, että kalenterissa on ainoastaan seitsemän päivää, ja vuodessa vain 30 lomapäivää. Ja kaikkia nykyisiäkään juttuja ei oikein ehdi hoitaa... Ehkäpä sitten eläkkeellä, jos vielä sokeri sulaa silloin suussa...

    • Anonyymi

      Hienoa että jotkut löytää jotain sisältöä elämäänsä golfista. Harmi että se tulee luonnon kustannuksella. Eikä se olisi niin paha jos me ei jo raiskattaisi niin paljon luontoa muutenkin, mutta kun me raiskataan.

      Ite olen harrastanut paljon eräilyä aikoinaan, siinä pääsee näkemään aitoa luontoa juurikaan pilaamatta sitä. Ja käy kyllä kuntoilusta kun kantaa isoa rinkkaa ryteikössä. Kokeilin kerran teininä golfia kun äiti sitä harrasti, ei kyllä yhtään sytyttänyt. Tuli vain vihaiseksi kun tajusi että näinkin paljon luontoa piti tuhota tämmöisen turhakkeen takia.

      • Anonyymi

        Keimolan Golfkenttä tuhosi hienon luonto-alueen, rikas luonto vaihdettiin tähän golf hulluuteen. Jos seudusta olisi tehty esim. uudenlainen luontopuisto, paikallisen luonnon pohjalta, niin nyt olisi arvokas elämän tyyssija olemassa, mutta tätä ei ymmärretty ja tuhovoimat saivat pilata alueen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keimolan Golfkenttä tuhosi hienon luonto-alueen, rikas luonto vaihdettiin tähän golf hulluuteen. Jos seudusta olisi tehty esim. uudenlainen luontopuisto, paikallisen luonnon pohjalta, niin nyt olisi arvokas elämän tyyssija olemassa, mutta tätä ei ymmärretty ja tuhovoimat saivat pilata alueen.

        siis petikon golf kenttä.


    • Anonyymi

      Golf on tottakai typerää mutta mikä urheilu ei olisi.

      • Anonyymi

        Kuntourheilu ei ole typerää, vaan moni asia, tekeminen vaatii, että on kuntoa ja sitä saa kuntourheilemalla. Kävely, juoksu, painon nosto, hiihto, uinti ovat runko kuntourheilulle. On monia ammatteja joissa tarvitaan kuntoa, sitä ei saa kaupasta ostamalla, vaan se pitää itse hankkia vaivaa nähden eli ei tule kunto laiskotellen.
        Golf johon tarvitaan valtava kenttä ja varusteet pelaamiseen on silkkaa hulluutta. Kunnon kohottajana golf varmaan heikommasta päästä, vaikea keksiä mikä olisi viellä huonompi laji kohottaa kuntoa, kuin golf. Keksiikö kukaan?


    • Anonyymi

      Aikuiset ihmiset lyö kepeillä pieniä palloja maassa oleviin reikiin. Menisivät vaikka auttamaan vanhuksia ja sairaita .

    • Anonyymi

      Hermothan siinä menee kun pallo ei mene reikään vaikka kuinka yrittää. Sitten pitää ottaa viinaa ja pillereitä.

    • Anonyymi

      Trumpin vihaisuus voi johtua golfista.

    • Anonyymi

      En ole ikinä käsittänyt tyyppejä, joiden mielestä on jotenkin chic tunkea palloa koloon. Itse mieluummin survon koloon mailaa, ja pidän pallot ulkopuolella.

      • Anonyymi

        Vitsi joka on elänyt jo toistakymmentä vuotta. Ihan uus juttu sulle?


    • Anonyymi

      Sivistäisin eräitä kirjoittajia opastamalla, että golfkenttä, golfauto ja golfkärry kirjoitetaan yhteen.

    • Anonyymi

      Golf ei ole edes urheilua. En tiedä miksi se on sijoitettu tänne urheilupalstalle.
      Golffissa ei tule hiki, se ei vaadi kovaa kuntoa eikä voimaa.

      Siitä voisi kuitenkin kehittää urheilulajin jos golf-radan läpiviemisestä otettaisiin aika.
      Se joka selvittää kentät nopeimmin, ja vähimmällä lyöntimäärällä olisi voittaja. Hutilyönneistä tulisi tietysti sakkominuutteja. Näillä säännöillä pelaajilta vaadittaisiin kovaa kuntoa ja hyvää lyöntitarkkuutta.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Onhan paljon lajeja mitkä ei vaadi kuntoa , ammunta, keilailu, gurling, jousiammunta, kuulantyöntö, kiekonheitto, keihäänheitto jotkut vaatii kyllä voimaa ?


    • Anonyymi

      Aloittaja on harvinaisen oikeassa.

      • Anonyymi

        Katselin juuri golf-kierrosten hintoja, niin vaikuttaa aivan hintakartellilta, koska pks-alueen lähes kaikilla kentillä kierroksen hinta on 65€ 🙄

        Ei enää tällaset persaukiset golffarit pysty pelaamaan kunnolla eli alan olemaan ketjun alottajan kanssa samoilla linjoilla...

        Nimim. Uudet golfmailat myyntiin


    • Anonyymi

      En tiedä ulkonäöstä mutta eiköhän nämä helteet jo auta heräämään mikä katastrofi on tulossa.

      Mummot ja vaarit voi unohtaa ne golf-matkat ympäri maapalloa.

      Suuret ikäluokat, kiitoksia vaan mutta säästäkää meille nuoremmillekin vähäksi aikaa maapalloa.

      • Anonyymi

        Totta, golf on räätälöity eläkeläisten ja melkein eläkeläisten äljentelyyn ja öykkäröintiin. Ei siinä ilmastonmuutos tms. paljon paina, kun pitää päästä puttaamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta, golf on räätälöity eläkeläisten ja melkein eläkeläisten äljentelyyn ja öykkäröintiin. Ei siinä ilmastonmuutos tms. paljon paina, kun pitää päästä puttaamaan.

        Juuri näin. Vihaiset heti-mulle-kaikki - eläkeläiset yrittävät olla määräänsä parempia. Samoin velka-Audi - duunarit.


      • Anonyymi

        Ei missään tapauksessa unohdeta matkoja talvella lämpimään ? Siellä ollaan vähintään 2 kk ? Ja kyllä ne pk-seudun kenttämaksut kertoo että tunkua on runsaasti. Kun olet pelioikeuden haltija niin hinnat laskee kun usein pelaa 1000 e vuosi 100 kierrosta = 10 e kierros


    • Anonyymi

      Ja sit on meitä, golfpelaajia jotka nauttivat liikunnallisesta tarkkuutta, keskittymistä ja voimaakin vaativasta teknisesti vaikeasta lajista.

      Omaksi iloksi siellä pelataan, useimmiten tapaa myös tosi mukavia ihmisiä. Nautiskellaan hyvässä kesäkelissä rennoin ottein.
      Se vasta on elämää.

      Tervetuloa kokeilemaan kaikki skeptikot.

      🙂

    • Anonyymi

      Onko golfin pelaajat huonoja keskittymään ja huonot hermot???
      Olin sukulaisen kanssa, joka on pelanut golffia ja pyysi tulla seuraamaan golf kilpailuja.
      Totesi minulle, että pitää seisoa täällä sivummalla, ettei ole pelaajan katse alueella, kun lyö golfpalloa, eikä saa lyönnin aikana mitään puhua, eikä liikkua, kun jotkut golfin pelaajat voi suuttua, jos jotain häiriötä katsoja aiheuttaa.
      No eikös ne puun oksat, jotka heiluu tuulessa ja lintujen yllättävät äänet sitten häiritse golf pelaajaa.

      • Anonyymi

        No, kyllä siinä hermo kiristyy väkisinkin. On velaksi ostettu mailasetti, golf-osake, josta eroon pääseminen on yhtä helppoa kuin kainuulaisesta mummonmökistä... Lisäksi paitakin kiristää vatsan kohdalta ja vaimon valkoisissa housuissa on laikku. Onko ihme, jos palloon osuminen on haastavaa? Ja kaikki vaan siksi, että naapurit olisivat kateellisia... (Ja he eivät ole kateellisia, vaan lähinnä huvittuneita naapurissaan asuvasta totisesta "puoliammattilaisesta", jonka herrasmiesharrastukseen painottuvia juttuja pitää kerran tai pari kesässä kestää grillauksen merkeissä.)


    • Anonyymi

      Gomfia pelaavat ovat rentoja, ihmisystävällisiä ja muita järkevämpiä sekä harkitsevia - esimerkkinä Donald Trump.

    • Anonyymi

      Näin se on.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe