Aihe

Sharapovasta on tullut vanha

Yllätyin

Katsoin ohimenen käynnissä olevaa Amerikan avointa tennisturnausta ja ruudussa sattui olemaan Maria Sharapova. Oikein hätkähdin kun kuva näytettiin kasvoista. Sen pari vuotta kun Maria on ollut sivussa käryn vuoksi, on hän vanhentunut hirvittävästi. Vielä muutama vuosi sitte kuulaat kasvot olivat kuiin parikymppisellä. Nyt hän näyttää 45-50 vuotiaalta.

Mitä on tapahtunut? tekikö douppaus tehtävänsä ja vanhensi elimistön? Vai onko tämän parin vuoden aijan vietetty "hauskaa elämää"? Mukaanlukien runsas alkoholi ja huumaavat aineet? Vai onko paino otettu pois ennen turnausta rajulla pudotuksella?

Jotain on tapahtunut että Maria on noin rypistynyt ja iho vanhentunut. Eihän hän ole kuin 30v, ja silloin iho on normaalisti pehmeä ja kimmoisa. Eivätkä kasvot näytä vanhan naisen kasvoilta.

1

305

  Vastaukset

  • Nainen muutti jenkkeihin lapsena, mutta venäläinen röyhkeys ei ole mihinkään kadonnut, päätellen YLE:n nettisivuilla tänään olleesta uutisesta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   29
   1504