Olitteko matuja saattamassa?

röökiäijä

No mitäs torniolaiset! Täältä vaan eteläsuomesta kyselen, että olitteko joukolla matuja saattamassa rajalle? Olivatko vaimot leiponeet matkalaisille evästä ja kutoneet lämpöisiä vanttuita talven varalle, kun kuulin, että joutuvat raukat jollekin Pohjois-Ruotsin pikkupaikkakunnan vokkiin? Toivotitteko turvallista matkaa heille?

42

954

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sjcfkgy

      Kyllä itkua pukattiin kun kultamunadiscoläpsyttäjämoniosaajat lähtivät Ruotsiin. Tulevat varmaan takaisin.

    • torniontyär

      Minä puhuin yhden kanssa ja sain jäämään Suomeen. Ei ollu miun reissu hukkareissu

      • Dkfjdjg

        Saitko sen kääpiön?


      • röökiäijä

        No mitä arvelet, joko on "pulla uunissa"? Kait "juhlistitte" tapausta matusi kanssa heti kotiin päästyä?


      • mihinvaraaon

        Lupasitko kustantaa omasta pussistasi?


    • ruotsiimaami

      Olin saattamassa rikolliset Ruotsiin,
      Tämän päivän mielenosoituksen perusteella olen hieman pettynyt suomalaiseen ja ruotsalaiseen valtamediaan, joka kiinnitti demon alusta lähtien huomattavasti enemmän huomiota minuun, valkoiseen mieheen, kun tapahtuman varsinaisiin osallistujiin.

      Erityisen innokkaita olivat ruotsalaiset toimittajat, jotka luulivat minua kylttini perusteella tilaisuuden ainoaksi "suvaitsevaiseksi" kantaväestön edustajaksi, jolta vaadittiinkin välittömästi lukuisia haastatteluja. Antamani vastaukset olivat tosin sen verran ynseitä, että kauhistuneet ruotsalaiset jättivät haastatteluni pääosin julkaisematta. Mieltään osoittaneet turvapaikanhakijat jäivät järjestäjää lukuunottamatta sangen vähälle huomiolle näiden tiedostavien toimittajien silmissä.

      Nyt ymmärrän hieman paremmin sen, miksi valtaväestö osallistuu sangen suurin joukoin "rasisminvastaisiin vastamielenosoituksiin". Median heille tarjoama huomio on jotain sellaista, mihin en ole koskaan aiemmin törmännyt.

      • Amatöörilehti

        Noin käy, kun on epäpäteviä "toimittajia" ja koittavat kuitenkin pyörittää lehteä. Käyvät jonkun onnettoman ammattikoulun. Trust me, oon nähnyt näitä ennenkin!


    • Kyllähän

      Arbeit macht frei vanha sanonta pitää vielä paikkaansa.

    • frei

      " sanonta pitää vielä paikkaansa."

      Tiedäthän kuitenkin, että missä se vapaus tuolloin odotti. Se oli vapautta krematooriouunin jälkeen. Ethän toki sitä tarkoita?

      • Kyllähän

        Pirkkiöhön vai mihin se nyt oli ..


      • isisisistä

        ämäkin Turun isku olisi estetty, jos kielteisen päätöksen saanut terroristisen teon tehnythenkilö olisi poistettu Suomesta !
        Jos en väärin muista, tämä sama mies houkutteli pari vuotta sitten näitä turisteja maahan lupaamalla jopa oman asuntonsa heidän käyttöön.
        Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) mukaan aika, jonka kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet odottavat oikeuden päätöstä, pitäisi saada lyhyemmäksi. Niin miksi nyt kun tapahtunut jo terrori iskut ja lisää tulee...


    • VastuuVakavaAsia

      "Ei ollu miun reissu hukkareissu"

      olepa vilpitön. onko ko. mamulla täällä parempi olla kuin siellä minne oli menossa? ja mistä tiedät asian? onhan sekin mahdollisuus olla, että teit tuon henkilön näkökulmasta todella pahaan teon?

      kuinka meinaat kantaa vastuun teostasi?

      • torniontyär

        Kyllä mie luulen, että heän on parempi olla Suomessa. Vastuunkanto lähimmäisestä on tärkeä asia, siitä Jeesuskin opetti😗😗😗


      • Divutgyg
        torniontyär kirjoitti:

        Kyllä mie luulen, että heän on parempi olla Suomessa. Vastuunkanto lähimmäisestä on tärkeä asia, siitä Jeesuskin opetti😗😗😗

        Meillä on hyvä sosiaaliturva ja paljon rahaa. Olisi siitä heillekin riittäny. Harmi kun tuollaiset moniosaajat menevät pois.


    • Mahumetti

      Tervemenoa !

      Toivottavasti mahdollisimman moni seuraa näiden lähtijöiden esimerkkiä.

    • pekkaparpala

      Lateki huuteli jotta valehtelet lupasitte mennä ruotsiin ja nehän meni.

    • jkmnh

      oisin huutanut että takaisin ei ole tulemista,luulevat että täällä saapi tehdä mitä haluaa,ruotsissa on hullujen paikka jossa tapahtuu ja näkyy jatkuvasti,sinne ne on omiaan.

    • Tapahtukoon

      Ruotsissa on kokemuksia maahanmuutosta ja siihen liittyvistä ongelmista jo pitkältä ajalta. Maahanmuuttajalähiöissä on ollut useita yhteenottoja paikallisten nuorten ja viranomaisten välillä. Jos Suomessa halutaan välttää mahdollisten uhkakuvien toteutuminen, pitäisi ottaa huomioon miten Ruotsissa on käynyt. Jos korjausliikkeitä ei tehdä, Suomessa asiat voivat edetä samalla tavalla kuin länsinaapurissa.

    • jaa menivätkö Jokmokkiin?

    • isänmaakoisis

      Torniossakin jo ongelma pakolaisista.
      Jaa ,että pitäis viel paapoa näitä , ketkä lähti pois Suomesta käsittääkseni terroristijärjestöön!? Oikeesti hei! Nyt ei löydy kyllä ymmärystä täältä! Eli pitäis äkkiä löytyy näille tyypeille asunnot, ja tietty viel työpaikat ohi jonojen!? Hienoa älynkäyttöä
      Pitäis tehdä jottain et Suomalaisetkin sain elää omilla isänmaansa tienaamilla oikeuksilla?

    • tornionisist

      Valitettavasti pitkin eurooppaa on viime aikoina tapahtunut rasistisia iskuja. Milloin rasistit ajavat autoillaan päin väkijoukkoja, milloin leikkailevat kurkkuja auki viattomilta ihmisiltä toreilla, milloin tekevät pommi-iskuja nuorten suosimiin konsertteihin. Jopa virkatehtäviä suorittavia poliiseja puukotellaan. Ikävää. Rasisimia länsimaalaisuutta kohtaankaan ei pidä hyväksyä missään tapauksessa.

      • Laidskdis

        Rasismi länsimaalaisia kohtaan hyväksytään Suomessa.


    • suivattii

      Rasismi naisia kohtaan ettei edes kätellä ja kuljetaan edellä ovia avaamatta ei sovi se kohdistuu länsimaisia arvoja kohtaan on siis tuomittavaa. Sotilaskarkurit lähti ruottiin tervemenoa naisianne sortamaan.

    • vihreaisis

      Taitaa Touko Aalto vihreiden puolesta valmis Islamin uskonnon Suomen uskonnoksi.
      Taitaa olla vain Vihervasu pönterien teatteri esitys nehän ei halua luopua yhdestäkään . Vasuthan kehuivat piilotelleen näitä kielteisen saaneita Mm. kansanedustaja Anna Kontula rikollista toimintaa mutta heille ihan luonnollista

      • röökiäijä

        Hehheheee, Anna Kontulan kuva oli sääntöjen vastainen:D


    • Bisnesmiehet

      Saateltiin kyllä,mutta Sipilä ja koko hallitus tuntuu pahoittaneen mielensä kun emme rakasta näitä sotilaskarkureita.Olis aika suunnitella rajoille rajamiehiä tai puolustusvoimia estämään seuraavaa invaasiota, sillä se tulee. Helpompi estää turvallisesta maasta tulevia kuin poistaa niitä. Tulee muuten paljon halvemmaksi, vai onko tämä yrittäjäystävällinen hallitus joka myös on itse sekaantunut tähän bisnekseen halukas käärimään kerman päältä omaan pussiin .

    • tornionisis

      Taidemuseon suvakki johtaja suojelee näitä museolla piilossa.
      Karkoituksen saaneetkin valittavat ja jäävät odottamaan valituksen käsittelyä ja saattavat käsittelyn jälkeen saada uuden poistumismääräyksen ja katoavat viranomaisten tietämättömyyteen. Suomalaisissakin saattaa olla näiden karkotettujen piilottelijoita ja yrittäjiä jotka palkkaavat näitä piemeäksi työvoimaksi.
      On meillä soppaa selviteltäväksi! Syksy näyttää...

    • asdfgasfgasdfg

      Oli kai siellä kymmenkunta näitä Putinin persraiskaamia elämänkoululaisnatseja öyhöttämässä. Sai ainakin nauraa.

    • sipiläisiskätyri

      Sipilän tekoja taas ?
      Ja minkä ihmeen takia tämä tunari haluaa lisätä elätettävien määrää Suomessa? Suomalaista palkansaajaa tämä lahkolainen on kyllä valmis potkimaan päähän, mutta kun tulija on Suomen rajojen ulkopuolelta, niin kyllä Juha auttaa.
      Perussuomalaiset on näköjään ainoa puolue, joka voi tuoda edes jotain järkeä tähän maahanmuutto-ongelmaan.

    • Nyhveröt

      Mitäs täällä kirjoitteliet nimimerkin suojissa, etpä uskalla mennä Kallioon puolustamaan naisia. Eipä näy siellä Odinin urheita sotureitakaan....

    • islamisis

      Varokaa islamisaatiota. Merkkejä on jo. Tornion Kaupungissakin täynnä muslimeja, kaukoja katkaistaan. naisia ja lapsia ahdistellaan. Suomalaiset joutuvat maksamaan muslimeille elatusmaksuja joka päivä.
      Ruma sana on sanottava niinkuin se on, koska ilmiö on ruma. Mitäs sitä kaunistelemaan tai peittelemään.

      Orpo ja Sipilä kauhistelkoot vaan.
      Totuus pistää kauhistelemaan.

      Tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku....

    • mm9998uy

      En todellakaan saattaisi noita ei toivottuja. Hyvä kun lähtivät. Oli edes yksi hyvä asia päivässä.
      Passittaisi niitä vaan yhä enempi pois, eikä suomalaisten tule ikävä.
      Mitä enempi päivässä niitä lähtee, sen parempi.

    • kepuonisis

      Eihän niitä tarvinnut pelätä, vihreät vakuuttelivat. Tosi asiassa kaikkeen kannattaa varautua.
      Mutta Turussa tapahtui vihreiden suojatit marokkolaiset. Näin se menee Torniokin muslimien mukaan valtuuston edustajissa näitä kepulaisia.

    • kepunisisy

      Jokaisen, varsinkin paperittoman turvapaikanhakijan todellinen henkilöllisyys tulisi varmistaa. Jos ihmisellä on tarve valehdella nimensä, kansalaisuutensa ja ikänsä, ei hänellä voi olla puhtaita jauhoja pussissaan. Näin meillä Tornion Keput ja Vihreät suojelee heitä

    • risikkoisis

      Oletteko tosissaan, että lisää... Mun mielestä ei kestä enään kuin pari vuotta, kun tosi Suomalaisilla menee herne nenään ja se on menoa suvakeille... Kun jo meno on sitä, vaikka kaikki ei halua vielä tehdä sitä... Kyllä hallituksen pitäisi jo herätä, kun ihan ihan aikuisten oikeesti, Suomalaisilla menee kohta se iso herne nenään

      • viherituhippikomu

        No sulla tuntuu menneen jo vähintään nyrkki anukseen. Kyllä rauha ja rakkaus on parempi kuin viha. Opi sinäkin rakastamaan ihmisiä. Olemme kaikki jumalan luomia.


      • VanhaHoitaja

        "Jos ihmisellä on tarve valehdella nimensä, kansalaisuutensa ja ikänsä, ei hänellä voi olla puhtaita jauhoja pussissaan."

        1


      • suivattii

        Ei todellakaan ja kuulustelijat oli alkuun kiimasilmäisiä seksihulluja vissiin kun kaiken uskoi. Neki ämmät >Torniossa helvetin rumia jokka ryysyjä lajitteli ja jakeli kivirannalla nuorille miehille nehän lensi roskiin ne ryysyt ei ämmät. Ei yhtään lisää ennenkuin sotilaskarkurit on Irakissa.


    • mamuonisis

      tornion suvakit taidemuseolla ja kepulaist.
      Jos nämä suvakit tietävät millaisia mamut ovat oikeasti, eivätkä siksi uskalla ottaa niitä kotiansa.

    • Hyvin

      Nyt on oikea suunta mamuilla , puukottavat itsenä eikä muita valtaväestön kansalaisia. Tosin sotkua ja lisätyötähän tuo aiheuttaa sekä sitä kautta loppujen lopuksi veronmaksajathan tuossa ovat maksajina , comme ci , comme ca.

    • suivattii

      Olin saattamassa maasta pois ja sain kostoksi flunssan ja vieläkin vaivaa. Meidän pitää ne vissin hyväksyä tai vitsaus on flunssa vastustajille. Sotaväki-ikäsiä ne oli ja muijjia jokunen seurasi myös. ELÄTTEJÄ siis.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      140
      1415
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1215
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      168
      922
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      29
      889
    5. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      167
      789
    6. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      766
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      49
      752
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      36
      635
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      595
    Aihe