Naiset mitä tämä tarkoittaa

Turhauttavaaa

Eli lyhyesti, molemmat 30v, tapailtu kolmisen kuukautta. Asumme pienen välimatkan päässä mikä tietenkin vähän on vaikeuttanut näkemistä. Lisäksi ei oikein uskalla sitoutua, johtuen menneistä suhteista, siitä ollaan kyllä puhuttu ja sovittu että ei mitään kiirettä. Kaikki on mennyt hyvin, kunnes nainen sanoi, että pitää lopettaa, koska jokin ei tunnu siltä kuin pitäisi.
Molemmilla tunteita toisiaan kohtaan ja selvästi epäröi "eropäätöstä", myönsikin sen kun asiasta puhuttiin. Miksi sitten teette näin? Ja onko tässä pienintäkään mahdollisuutta enää korjata tilannetta? Tuntuu vain turhauttavalta.

12

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samankokenu

      On👍🏼

    • kiireelläpäreiksi

      Kolme kuukautta ei ole mikään aika tutustua toiseen ja sitoutua, ja on puhuttu että on aikaa.. onko nyt kuitenkin sinulla turha kiire? Ihmissuhteet on prosesseja, ei sellaista suhdetta olekaan, jota ei joskus epäröisi. Olisi ahdistavaa, jos mies odottaa heti sitoutumista, puhutaan ajasta jne.. ja silti ei edes ehdi näkemään, jos matka on pitkä. Mitä se sitoutuminen muuttaisi, suhteessa on oltava ennen sitoutumista sitoutumisen edellytykset? Ei sitoutuminen niitä tuo siihen.

    • pitääkövääntää

      Eikö sulle mee perille? Yrittää koteliaasti päästä susta eroon. Rautalankaa??

    • jutyy

      Itse olen ainakin huomannut, että jos se kuuluisa "naisen vaisto" sanoo, ettei kaikki tunnu olevan kunnossa, niin sitä kannattaa kuunnella. Kolmasti nyt käynyt niin, että olen vaan ohittanut tuon vaiston ja paskathan silloin on osunut tuulettimeen.

      Voi olla, että tuo tunne on naisella myös ihan itseensä oleva. Ei tunnu siltä, että voisi koskaan sinua rakastaa, kuten parisuhteessa kuuluisi, joten mieluiten viheltää pelin poikki nyt, kuin kolmen vuoden kuluttua.

      Kannattaa antaa olla ja lähteä vain toiseen suuntaan.

      • Juuhnäinon

        Aivan samaa mieltä. Itse tehnyt pari kertaa saman virheen.

        AP:lle, uutta naista hakemaan.


    • Etiäppäinvaan

      Kolmessa kuukaudessa ehtii usein miten jo selvitä, onko toisesta kiinnostunut syvemmässä merkityksessä vai ei. Jotain hyvää toki teidän suhteessanne oli koska hieman epäröi, mutta tunteet eivät sitten ole syventyneet vaan ovat pikemminkin haalenneet ilmeisesti.
      Eikä tuo ole mikään "naisten juttu", noin ihmiset toimivat eli päättävät tapailun kun suhde ei oikein lähde eteenpäin, niin miehet kuin naiset.
      Tuommoiset ettei uskaltaisi sitoutua on yleensä höpöjuttuja, niin sanotaan kun ei ole oikein omat tunteet mukana. Kun se oikea löytyy, ei siinä pelota mikään, kaikki menee luontevasti eteenpäin.
      En usko että voit korjata mitään, nainen ei ollut sinusta riittävän kiinnostunut seurusteluun asti.

    • Mitäääh

      " Asumme pienen välimatkan päässä mikä tietenkin vähän on vaikeuttanut näkemistä. " - Miten pieni välimatka vaikeuttaa? Eikö ole autoa, julkista tai eikö omat jalat toimi? Vai mitä hittoa?

    • neljäsnainen

      Luhyt aika kyseessä ja tapailuhan on juuri sitä aikaa, jolloin toiseen aletaan tutustua vähän paremmin, mutta ennen kaikkea tunnustellaan omia tuntemuksia, ajatuksia ja fiiliksiä.

      Nyt hänestä tuntui, että teidän juttu ei syvene ja olisit hyvillään, että hän tuo sen rehellisesti esiin ja heti alkuvaiheessa. Sille ei tietenkään voi mitään, jos sinun tunteesi ovat syvemmät ja olisit ehkä enemmänkin halunnut. Siitä huolimatta hän ei ole vastuussa sinun tunteistasi, joten koita käsitellä ne itse.

      Miksi sitten näin tehdään? No miten muutoin voi sanoa, ettei ole valmis vakavampaan, kuin tutustua ja todeta, että tämä ei johda pidemmälle. Tilanne korjaantuu parhaiten, kun kunnioitat ja koitat ymmärtää toisen tuntemukset ja fiilikset, sekä turha vonkuminen pois.

    • Pluspallotpulputtaa

      Pieraise ja odota hetki jotta haju ehtii levitä ja sitten poistut hänen seurasta ! Taatusti sinua hy
      myilyttää;) ommeinaan naiselle kostamaton paikka.

    • gameover_

      No miehenä minäkin tiedän,tämä nainen ei ole sinusta oikeasti kiinostunut niin että sydän läpättäs,teillä ei ole oikeita kemiaa,juokse hyvä mies ja kaus kun pääset vielä,väkisin ei suhteesta tulisi milloinkaan mitään,pitäs tämän jo tajuta ettet ole vienyt tytöltä jalkoja alta tai kyseessä ei ole missään tapauksessa rakkaus toiselta puolelta.

    • allright

      Minulla hyvin samankaltainen askel taaksepäin ja selitys syntyi nimenomaan sitoutumiskammosta ja vaikeudesta luottaa toiseen. Onneksi mieheni osasi lukea minua todella taitavasti ja antoi sitten tilaa ja hiukan aikaa, kunnes lähestyi uudelleen. Tein pakoliikkeen kahdesti, mieheni haki minut takaisin itselleen kummankin jälkeen, jonka jälkeen en ole epäröinyt enää hetkeäkään.

      Luulen, että tarvitsin sitä, se saattoi olla alitajuinen tarve testata onko mies oikeasti luotettava ja kykeneekö oikeasti tukemaan silloin kun sitä tarvitsee eikä itse edes tajua. Tämä mies todellakin osoitti, että kykenee ja kaikenlisäksi kysyi minulta, että kuvittelinko oikeasti että joku sitoutumiskammo olisi joku voittamaton este. Ja sanoi että pitäisi enemmänkin outona sitä ettei ihminen tuntisi kauhua ennen sitoutumista.

      (Minusta tuntuu, että suomessa on juurikin tuo "jos nainen epäröi yhtään, se tarkoittaa suoraan sitä ettei ole tarpeeksi tunnetta" ajatusvääristymä. Se ei vain aina ole niin)

      En kyllä osaa antaa muuta neuvoa, kuin että jos kyse on sitoutumiskammosta, kokeile antaa hänelle vähän tilaa ja aikaa ja sen jälkeen lähesty neutraaleissa merkeissä. Katso miten nainen niihin reagoi ja sitten ota pikkuaskelia takaisin hänen lähelleen. Et menetä ainakaan itse siinä mitään.

    • lskjoije

      No tässähän on tasan kaksi vaihtoehtoa.

      1. Nainen ei ole sinusta riittävän kiinnostunut, ja yrittää päästä sinusta eroon, ilman että loukkaisi sinua. Tällaisessa tilanteessa et pysty tekemään yhtään mitään.

      2. Nainen on epävarma siitä, että oletko sinä riittävän kiinnostunut hänestä, valmis ns. taistelemaan. Hän työntää sinut pois, koska haluaa että sinä pitäisit tiukemmin kiinni. Häntä ärsyttää että olet puhunut, ettet halua sitoutua liiaksi, ja se on saanut hänet epävarmaksi. Typerää toimintaa naiselta toki, mutta tällaisessa tilanteessa suhde voisi hyvinkin kääntyä vielä onnelliseksi auvoksi, kun molemmat uskaltais ottaa hypyn ja sitoutua.

      Ongelma: miten nämä kaksi asiaa erottaa toisistaa? Jos kyse on tilanteesta 1, niin teet itsestäsi pellen, jos yrität pitää enemmän kiinni. Jos kyse on tilanteesta 2, niin menetät ilman hyvää syytä naisen, joka on sinusta hyvin kiinnostunut, mikäli vain lähdet pois.

      Suosittelen siis avoimesti kysymään naiselta, että kummasta asiasta on kyse?!! Kysy rauhassa, kasvotusten, käsistä kiinni pitäen. Sano, että jos nainen oikeasti haluaa että eroatte, niin sinä kunnioitat häntä niin paljon, että lähdet. Mutta jos kyse on siitä että nainen on epävarma sinun tunteistasi, niin olet valmis pitämään enemmän kiinni.

      ps. Ei missään puhelimessa näitä keskusteluja...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe