Perussuomalaiset nousee

rehtilaura

Hyvää työtä tekee meänperän Slunga-Poutsalo. Ovat ottaneet Lauran kanssa niska - persuotteen työmiehestä ja Jussista. Kumpikin on nuivia ja oikealla asialla. Suomi ensin onkos muiila tätä tietoa.
Vihreiden höperyys ja raju nousu täytyy topata on yhtä kallis suomelle kuin kepu.

248

2077

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tornioisis

      Olen samaa mieltä vihreät ei ymmärrä muuta kuin oma homo Haavisto.
      Torniossakin jo ongelma pakolaisista.
      Jaa ,että pitäis viel paapoa näitä , ketkä lähti pois Suomesta käsittääkseni terroristijärjestöön!? Oikeesti hei! Nyt ei löydy kyllä ymmärystä täältä! Eli pitäis äkkiä löytyy näille tyypeille asunnot, ja tietty viel työpaikat ohi jonojen!? Hienoa älynkäyttöä
      Pitäis tehdä jottain et Suomalaisetkin sain elää omilla isänmaansa tienaamilla oikeuksilla?

      • repikää-siitä

        "Työpaikat"? Tuskinpa näettä näitä oikeissa töissä ainoatakaan nyt ettäkä jatkossa.
        Mutta siistejä sisähommia niille kyllä tullaan keksimään,siis semmosia töitä missä ei mitään työtä ole .
        Kirkkoki on mukamas näistä niin kovin huolissaan.Olis kirkolla ollut aikaa vuosikymmeniä olla huolissaan suomalaisistakin asunnottomista ja työttömistä,mutta ei.Koska se ei ole ollut niin (mediaseksikästä) kun näistä maahan tunkeutuneista oikeauskoisista huolehtiminen.


    • somelleilmoitettu

      Vihreät luulee tekevänsä islamin kulttuurin Tornioon kuten heidän etiikkansa on.
      On säälittäviä Tornion vihreät heidän protesti listalla maksu kyvyttömiä yrityksiä heillä mutta Tornion kaupunki maksaa velat ja ihmettelen ettei keskusta puolue edes vastusta et onko siis heillä jo sovittu yhteinen tragedia?

    • kahjojenehdokas

      Huhtasaari taas on täysi kaheli, äärilaidan ehdokas, joka vaihtoehtona on vain äärioikeiston ja muiden kahelien ehdokas. Sikäli tuossa ehdokaskentässä täyttyy kaikki vaihtoehdot, löytyy jokaiselle oma ehdokas.

      • riittääkö_perustelu

        Vais niin? Ikäni olen keskustaa äänestänyt,mutta tulevassa presitentivaalissa äänestän täydestä sydämmestä Laura Huhtasaarta.Olen sitä mieltä,että Suomi on liian hyvä maa luovuttaa islamisteille niin kuin Ruotsille on jo köynyt. Laura Huhtasaari on Suomen islmisaatiota vastaan ja tuo sen myös julki rehellisesti.


      • asdfgsdghsdgh
        riittääkö_perustelu kirjoitti:

        Vais niin? Ikäni olen keskustaa äänestänyt,mutta tulevassa presitentivaalissa äänestän täydestä sydämmestä Laura Huhtasaarta.Olen sitä mieltä,että Suomi on liian hyvä maa luovuttaa islamisteille niin kuin Ruotsille on jo köynyt. Laura Huhtasaari on Suomen islmisaatiota vastaan ja tuo sen myös julki rehellisesti.

        Huhtasaaren mielestä maailman loi kuutisentuhatta vuotta sitten aavikkobeduiinien jumala. En ikinä äänestä tuolalista pösilöä.


      • Ei_kiinnosta
        asdfgsdghsdgh kirjoitti:

        Huhtasaaren mielestä maailman loi kuutisentuhatta vuotta sitten aavikkobeduiinien jumala. En ikinä äänestä tuolalista pösilöä.

        Ei kiinnnosta kenenkään uskomukset Laura on hyvällä asialla vaikka Yle yrittää parhaansa mukaan kampittaa suomalaisia


    • rehtilaura

      Arja Juvonen perussoturi ja suoraselkäinen hillotolpaton edustaja on Simon nahkiaisriehassa. Aijon mennä kehumaan kun pysyi persuissa vaikka on fiksumpi muita ja oli jo demarit hänet kaapata. Vihreät myrkynväripuolue ei voittanut hiilinielua ja Hässi hävisi. Lappi saakin Kiinan rahaa teollisuuteensa. Nyt antaa palaa ja persut nousuun. Jusula saa pöpiä sloganeita väsätä Sinelmäpuolueelle. Huhtasaari on ajan hermolla eniten meidän politiikoista ja osaa provosoida on se valehtelua siedettävämpää. Niinistölle tulee laintulkinnasta sanomaan Lauroja . Halla-Aho tuomittiin äänestyspäätöksellä.

    • Näinonettä

      Persussuomalaiset eivät tule ikinä nousemaan tuota ruohonjuuri tasoa korkeammalle.

    • viherituhippikomu

      persut ja siitä ulos pieraistu ruskea vaihtoehto on samaa kakkia. Joutavat hävitä molemmat Suomen poliittiselta kartalta. Tulevaisuus on Vihreän liiton ja kepu/persu katkerat höpinät on syytä unohtaa ja ottaa katse tulevaisuuteen. Kukaan ei kaipaa enää sipilän, soinin, hallahon ja muiden dinosaurusten aikaa.Go vihervasemmisto.

    • rehtimielipidetässä

      Heh,heh, vai oikein rehti-Laura. Sekopää joka möläyttelee oppositiosta mitä sattuu.
      Nämä maahanmuuton vastustajat on kyllä varsinaisia tyhjäpäitä, oli heidän "sankarit" kuinka hulluja tahansa, niin näille riittää se, että vastustaa maahanmuuttoa, muulla ei ole mitään väliä.
      USA:ssa tuo on jo nähty, kun sellainen tyhjäpää hullu päästetään valtaa, siitä seuraa ainoastaan sekaannusta ja vaikeuksia. Sen ennustamiseen kykenee kuka tahansa, paitsi nämä toopet, joiden ainoa ajatus on maahanmuuton vastustaminen.

      • rehtilaura

        Juuri noin ajattelin ennen mutta mieli on muuttunut rehtiLauran suuntaan. Heti pois EU:sta ja Suomi ensin sen työttömät ja köyhät mm. lapsiperheet. Hyvä Arja ja muut pemput. Eipä tule ntsimuutajia syömään verojamme.


    • mitähyvää

      Mitä hyvää maahanmuuttajat tuovat suomelle

      • Lantalais-late

        Höh, uusia pitseerioita tietty.


      • Mies1956työtön
        Lantalais-late kirjoitti:

        Höh, uusia pitseerioita tietty.

        Välttämättä ei. Ne pitseriat on perustettu jo ajat sitten, kun Suomeen tulolle oli tarkempi seula. Nyt tänne on päästetty sellaisia (mukaanlukien somaaaaalllit) joilla ei ole työhaluja, osaamista, eikä yrittämisintoa. Tänne on tullut pakolaisia, joista monet ovat laiskoja ja kuvittelevat elävänsä täällä Suomessa vuosikymmenet sossun rahojen turvin.
        Kukaan (hallitus, poliitikot) ei ole yrittänyt propagoida pakolaismaiden suuntaan, että Suomi on oikeasti köyhä maa ja talous aivan retuperällä, rahat eivät riitä edes omien kantasuomalaisten sos.turvaan. Suomi on taloudeltaan heikoin kaikista pohjoismaista, eikä taida 90-luvun lamalle näkyä koskaan enää loppua. Hyvin pieniä ns. nousukausia oli ehkä pari kappaletta.


    • pudasjorma

      persuista kaiken oleellisen kertoo persujen pressaehdokas, vinksahtanut akka jolla on aina rättipäivät.

      • Jopasjupa

        ??????????????? Kuka äänestää "Sinisijä" ensivaaleissa, en ainakaan minä.


    • juun

      Ääni perssuomalaisille, muut puolueet mamuttaa tämän maan tuhon partaalle,, Hyvä Laura,,,

      • pudasjorma

        Suomi on jotain muuta kuin pelkkiä mamuja ja karvaranteita. Ei semmosta yksinkertaista vinksahtanutta blondia viitti kuunnella joka ei osaa muuta kuin hourata aina jostain matuista.


      • KoskaKansaHerää

        Jos ei muut puolueet ala muuttamaan matupoliitiikkaa ei ole muuta mahdollisuutta kun äänestää persuja. En käsitä hallituksen järjenjuoksua itketään koko ajan ei ole varaa pitää kantasuomalaisten peruspalveluja vaan täytyy leikata,mutta on varaa matujen elättämiseen jotka saavat parasta palvelua ja yksityislääkärit ja paremmat tuet kun kantasuomalaiset. Sipilä Soini ja Orpo ovat suomalaisten pahimmat viholliset.Hallaaholla terveet periaatteet hänestä seuraava pääministeri alkaa asiat muuttumaan parempaan suuntaa meille jotka on rakentaneet tämän maan hyvinvoinnin.Tämä hallitus myy tai paremminkin lahjoittaa meidän kansallisomaisuutemme pilkkahintaan ulkomaille ja kaveripiirille.


    • aivanmahdotonta

      Aatelkaa hyvät ihmiset Laura Huhtasaarta presidenttinä !!!
      Minusta se on aivan mahdoton ajatus.
      Hän paasasi paatoksella eilen eduskunnassa , että EU. ssa ollaan menossa kovaa vauhtia kohti liittovaltiota, viimeinenkin menee Suomen itsenäisyydestä.
      Samainen Laura hehkutti muutama kuukausi sitten täysillä Britannian eroa EU:sta. Että "EU:n hajoaminen on jo alkanut"!
      Kaksi täysin vastakkaista näkemystä.
      Hän on eräänlainen hetken lapsi, joka puhuu läpiä päähänsä luullen ettei hänen entisiä puheitaan muisteta.

    • Kunnessitten

      Soini lähti niin siitä alokoi persujen pers mäki joka jatkuu pitkään ja kopulliseen itse tuhoon.

      • Sinisten_timppa

        Sinisten timppa uskoo Vatikaanin erehtymättömyyteen


    • hethanaslakki

      Killa Laura oli hyä pressiklupissa ja valtiomiesmuija jo valmis Lappi ja Sompio äänestää

    • Aikaheikko

      Huhtasaari 3% Lol

      • lantalais-late

        Kertoo sen, että 3% suomalaisia ovat menetettyjä tapauksia.


      • Äänestän_Lauraa---
        lantalais-late kirjoitti:

        Kertoo sen, että 3% suomalaisia ovat menetettyjä tapauksia.

        Äänestän Lauraa ehdottomasti


    • keskusta

      Hyvää työtä Laura Huhtasaari ja tuoreita avauksia. Varma Väyrysen voittaja.

    • kepulovitsi

      Laura Huhtasaari on yhtä hyvä presintenttinä kuin Sipilä pääministerinä

    • vanhempilehtori

      Kyllä. Laura hoitelee Trumppin ja Putinin on se niin älykäs. Ulkopolitiikka Soinia parempi. Isänmaallinen nainen ja säteilevä karisma. Jusula ei taida olla palkkalistoilla enää? Laura tarttis jonku opettamaan valehtelua se on heikko kohta rehtilauralla.

      • kaupungin.lääköri

        Hiihii, ootsinä hassu poika.


    • Naiskauneusexpertti

      Slungalla on upea peppu ja reidet. Lauralla ei kumpaakaan.

    • rehellinenteko

      Laurahan säteilee ja hehkuu puhuu totuuksia ilman valehteluun opetusta. Jonku Jungerin pitäisi sisään ajaa muuntelemaan totuutta hienoihin vaatteisiin. Saataisiinpa hänet toiselle kierrokselle.

    • ölätti

      Joo heh se on sisäänalettu ukkosa toimesta,mutta Jussi sanoi olevansa mielellään Lauran varjossa koska nuilla ministereillä ei ole agentaa ---- syytä. Olisi hunajaa Väyrysille , Wanhaselle, Homppelille,Kyllönen metsäsurmalle ja Maradtroonalille jäähä kolomansille.

    • lastenoikeudet

      Lauralla lanttu leikkasi eduskunnan kyselyssä oli hiljaa ja muut persut puhui. Samaa linjaa ja suosio kohisten nousuun .

    • dfjhg

      Miksei Laura usko. Ei usko, että luodessaan maan ja meidät kaikki Hän tarkoitti naisen miehen vierelle. Ei miehen eteen. Naisen paikka ei ole presidenttinä. Ei naista voi äänestää presidentiksi. Moos. 3 : 61-63

      • tammatumma

        Ei Mooseksen aikana ollu presidenttiä vaan sama islamilainen äijät ensin demokratia. ProfeettaLaura aukoo uusia latuja. Kannatan niskaperseotetta äijjistä.


    • suivattii

      Arja Juvonen Simon nahkiaisriehassa kertoo perustotuuksia. On niillä asiansa osaavia naisia. Kikatus Elomaa on saanut näkyvyyttä teot on ohuet.

    • rehtilaura

      Rehtilaura taas loisti uutisextrassa ja oli saanut jotain valmennusta. Pisteet kotiin. Persujen kannatushan on nousussa. On jo voittanut Väyrysen.

    • näinkäy

      Pressujen kannatus n10% ja SDP n16,5. Ymmärrättekö miten tulee käymään? Pressut tulee ajamaan SDP:n ja vihreiden ohi lähiaikoina. Te variksenpelättimet saatte huutaa ja kantaa kylttejä ihan vapaasti ei se vaikuta mitään olette jo liikaa tuhonnut tätä maata.

      • viherituhippikomu

        Eiköhän kansa ole nähnyt persujen ja siitä eronneen ruskeanraidan teot, tai lähinnä petetety lupaukset, ja päättömät jorinat. Ääniä tulee enää keroputaan kasvateilta.


    • rehtilaura

      Haa paskiaiset Saksa sen teki Lauran ja Jussin porukka nousi 0 -13 % TÄH! Eikö jo ennustus ruoki itseään?

    • soteveteraani

      Makee juttu persunaiset ne nyt luotsaa menestykseen kun munaton Halla-aho kärähti koinimisesta kuten Touko Laaksonen. Teuvo ilman korttia saa siitäkin myötätuntoa. Oletteko huomanneet miten nyt media silittää persuja myötäkarvaan Haaa.

    • hethanaslakki

      Itä-Saksan persut ne meidänkaltaisia jo vain met voitama.

    • Tollot

      Voi voi. Kylläpä täällä on sekopäitä yllättävän paljon. Te jotka haukutte ja arvostelette Huhtasaarta niin oletteko ihan oikeasti sitä mieltä että maassa on hyvin asiat! Ihan oikeasti!
      MIKÄÄN MUU PUOLLUE EI SAA SUOMEN ASIOITA KUNTOON KUN PERUSSUOMLAISET. Mutta niinhän se tilastollisestikkin tosi asia tyhmä on huomattavasti enemmän kun viisaita. Ja se näkyy valitettavasti äänestystuloksissa. Jos minä saisin päättää niin tämä suurin osa pitäis viedä kupan reunalle tiputtaa sinne. Sen jälkeen vasta saadaan suomen asiat kuntoon. Tai sitten, TE TOLLOT tehkää yhteiskunnalle ISO palvelus. Älkää käykö missään tapauksessa enää äänestämässä. Jättäkää se meille niin voitamme vaalit ja saatte olla 100% varmoja siitä että ajat muuttuvat paremmiksi. Mietikää nyt tätä. Teidän tollojen aika kausi on OHI.

      • kaikkiaseleipäelättää

        Ohoh mikä järjen jättiläinen


      • Me äänestämme Kyllösen Merjan resitentiksi niin Suomi lähtee nousuun...hhäähääääähääää siitäpä saitte rasistit!!hhäähäääääääääääääääää


    • soteveteraani

      Voi ilon päivää tätä persuonnea toiset hölmöilee myös Touko Laaksonen kun ei puhu ei pukahda. Meidän Jussi teki sen ennemmin ja kannatus tulee nousemaan myrkynvihreiden laskemaan. Sinihome hillotolppalaiset ne edustaa itseään . Vanhanen naisiaan. Jos ei joulun jälkeen hallitus kaadu se on koko kauden. Meinaan pr Niinistö sen kaataa tultuaan valituksi. Se on irvikuva kansanvallasta.

    • kalevalaisetosaa

      Kaataako vai ei kaada hallituste eduskunta siis pääministeri on jo toinen juttu. Ei presitentti enää voi.

    • jokostiät

      Naispresitenttiä ja maamiinoja tässä kaivataan ja Lahtista. Laura hyökkää ruottiin ja kyörää vallananastajamamut Tanskaan.

    • jokostiät

      Laura,Laura voi Laura sua kaipaan..... ei kuole mun rakkautein. Mitäs Kepulit tästä sanotte. Kulmunitantta on grillimakkara sen rinnalla.

    • viidesysissä

      Vistbaca ja Ruoho-Lerner ovat nöyrtyneet ei ole sin. porukalla EU edustusta hähhää ja rahoja Vitraimo joutuu heittään Soinin säätiöstä . Persujen kannatus on ylöspäin. Sin. on muka saanut 5000 ne pitää tarkistaa vielä . On takiaipuolue silti.

    • keskusta

      Jumprahuiti ja Halla-aho kohta kaksinumeroinen kannatus. Persuteltta markkinoilla ei sinisensinistä telttaa. Joko antautuivat Torniossa Kokoomus ja Sin.

    • kulmunikalmuni

      Olipa kuhinaa persuteltoilla oliki Raimo Victbacka antanut säätiörahaa? On tuo keskusta lehmänhäntälinjalla edelleen.

    • narupässi

      Persut on perseestä.

    • kalevalaisetosaa

      Persut ei myy persettä sanoi suuri visionääri Timo Soini. Entäs nyt kun suosio nousee?

      • lantalaislate

        Persut myy aina persettä, kun hinnasta sovitaan.


      • kalevalaisetosaa

        Nyt taisit erehtyä ne oli siniperseet jokka myy. Kuka ostaa sinistäpersettä?


      • lantalais-late

        Kokoomuksessa on potentiaalia, persut on ruikuttavaa junttieinariporukkaa joka myy perseensä muutamasta rovosta.


    • jormahaistapaca

      Nyt on kepuilla hätä kun Torvinen on asialla. Sininen persu on kaupalla en ostaisi. Rehtilaura se vie kannatuksen kaksinumeroiseksi ja lehmänhäntä on alaspäin siis se neuvostoliitonkepu. Harkimokin taitaa olla Lauran lumoissa.

    • Zippilä

      Se PerSujen naispresidenttiehdokas vaikutti ihan täyspäiseltä ja ainakin puhui järkevästi.
      Tiä sitten liekö Soinimaista populismia vain ...?
      Soinin touhu, kieroiluineen kääntyi ainakin aivan päälaelleen.
      Nykyisin on kuin porvarien aivopesemä syöttöporsas.

    • pornoporvali

      Niin hyvä miksiei ne voisi nousta ei ole tämä jääneet porukka muuttuneet muuksi työväenaate ilman sosialismia. Ajatellaan sitä siis nousuun. Kusta oan kusta siis keskusta. kusetusta neuvostokusta liruliru.

    • vojakkalanmies

      Slunga-Poutsalo jostain Aapajoelta kotoisin Alatorniolainen voi viedä kaiken vallan on se niin kepu kuitenkin. Lauran pitää olla tarkka sen kanssa. Rehdiytellä ei pärjää pitää kieroilla, pettää ja valehdella. On oltava valmis myymään vaikka isoäitinsä kuten vihreät

    • katrifani

      Mille korkealle paikalle Slunga-Poutsalo nousee? Persujen kannatus ei tule nousemaan! Rovaniemellä olivat nämä Laura ja Jussi käymässä lauantaina "valtava" yleisömenestys alle 20 oli tätä ilosanomaa kuulemassa.

      • rehtilaura

        Ajatella niin paljon Jussilla ja Lauralla. Terho ja Niinistöllä vähemmän kun keräsivät kannattajakortteja pääkaupunkiseudulla. Keput ketä kiinnostaa Rehtiys ei teitä.


    • kulmunikalmuni

      Hyvä että rehtilaura ottaa sisäisen turvallisuuden pressakeskusteluun ja mamut eei ne muut tohdi.

    • börjesteffan

      Laura lumiaura tekee tietä sisäisen turvallisuuden keskusteluun ja muut saa olla olevinaan ehdokkaita. Jees.

    • latenoikeudet

      Soini pauhaa iltapäivälehdessä katkeruutta ja Jussin tökkimistä. Tynkkynenkin syypää hillotolpan horjuttamiseen. Lauran kannatus 4 sija 3.

    • rehtilaura

      Matti Vanhanen jo hävinnyt rehtilauralle 2% . Siniperseillä edes ehdokasta ne vain myy. Itävaltakin teki Laurat vaaleissa.

    • Poikaenole

      Nuorten ehdokkaana Laura Hohtasaari menettelee ja tekee Itävallat.

      • onseköpöakka

        Jos et ole poika mutta yhtä lapselliset höpinät


    • Poikaenole

      Hesarin mukaan siniset ja persut lähialueen kunnissa riitelevät. Korruptoituneet siniset ministereineen vallassa ja peesaajat mukana. RehtiLaura on poikkeus ei edes rahaa pyydä ei tosin Raimo Vitsibacka ole tarjoamassakaan. Se on persujen Väyrynen. Laura tähtisilmä säteilee ja kannatus nousee hymyn voimalla ei Tamperelaisen lehden. Seo,seko. Ryyps näin aamusta.

      • johanvitsinmurjasipersu

        Ai että kannatus nousee ? Eihän se ylety edes viivalle, jossa kaikki persut kannattaisivat.
        Sikäli ei ihme, kun jutut sitä sirkuspelle tasoa.


    • tornistori

      Persu ei myy persettä sanoi Soini sininen myytyään ahterinsa Sipilälle, joka sai paljon fläskiä ja tukijan. Nyt sotevoittaja on kokoomus. RehtiLaura tulee ja korjaa potin.

      • lantalais-late

        Rehtilauraa taitaa kiinostaa vain hillotolpat kuten kaikkia entisiä ja nykyisiä persuja. Kansa tietää tämän ja ei äänestä enää persuja.


      • Äärivasurilate

        Minä äänestän. Varsinkin nyt, kun jollain asioilla uskalletaan tehdä irtiotto politiikassa. Taitaa lantalais- latella olla viher/vasuri aatteen kannattajana jokin kriisi meneillään?


      • rehtilaura

        Lantalaislaturin pitää mennä lataukseen jos ei älyä kaunista Lauraa äänestää vaikka onkin impotentti voi sitä silti kuolata. Ei persujen tarvi muuta ku olla persu ja kannatus nousee.


      • lantalais-late

        Johan vitsin murjasit.No kyllä pitää olla tosi aivoimpotentti jos lauraa äänestää. Sauli Niinistö on ehdokkaista ainoa oikea vaihtoehto.


      • kalevalaisetosaa

        Johan ehdokkaan löysit kokoomusääliön, työväen presitentin! Haloo vitsi koko mies. Nat,Nato.
        Olet liian köyhä sitä äänestämään. Ole Persu Ole Laura. Ja kuolaa.


      • lantalais-late

        En tiijä, mutta sulle sopii laura hyvin. Molemmat kuutamolla olevia keroputaan kasvatteja.


      • Vassarilate

        Älä nyt Late! Ei tänne kirjoittelemaan yhtään täyspäistä ja vielä varakkaampaa ihmistä, joka vielä kokoomusta äänestäisi. Ota pullo käteen ja toiseen oma vehje ja ala illanviettoon.


      • lantalais-late

        No on teillä persuilla huvit jos pitää juoda ja runkata samaan aikaan. Ei ole ihme ettei persupuolue menesty


    • viherituhippikomu

      Persut on myyneet peränsä niin halvalla niin monesti, että puolueen kannatus on finito.Persuista ei jää kuin haju, kun puolue häviää pois.Entiset persut voi äänestää meitä vihervasemmistoa,me pidämme lupaukset ja emme pyy perää parista kolikosta eikä olla mitään hillo-ahoja❤

      • enolepersu

        Kyläpä sinua korpeaa kun persuissa on entisiä puoluetovereita. Siinähän te kyllä helposti pystytte pitämään lupauksen että ette yritäkkään koskaan tehdä töitä ja elätte yhteiskunnan siivellä. Täällähän se on helppo pikku kaljoissa uhota mutta kun se vassujen kannatus on 7 prosenttia tuskin koskaan todellisuudessa pystyy mitään päättämään muuten kuin sinun lailla räkyttämään. Sulla näyttää tulleen pakkomielle tuosta perän myynnistä näyttää ettei ole peräkamarista muualla käynyt eihän sitä sosiaali pummien kyllä tarvitsekkaan. Sivistys näyttää olevan melkolailla apukoulu tasolla


    • rehtilaura

      RehtiLaura ei persettä myy sillon hyvä liksa ja on kaunotar. Muut on niin poikkeavia ja rumiluksiakin. Lähetä nyt semmoset mailmalle. Itävallan komistus ja Laura valtaa EU ja hilloa tulee pienillekin maille. Oi Laura sua kaipaan sun julkisivu on kunnossa.

    • voivit

      Maailma muuttuu ja rajua kyytiä. Rauhoittukaa ja ottakaa paukku kossua välissä. SAKSASSA vasemmisto vaatii tiukempaa otetta haittamaahanmuuttoon. Pakka meni nyt ihan sekaisin-mitä helvettiä oikein tapahtuukaan

      • vasurievut

        Suomessahan se on täysin päinvastoin Vihervasemmisto hyysärit oikein piiloittelee kielteisen päätöksen saaneita . Röyhkeällä räkytyksellä yrittävät saavansa tahtonsa läpi. Vassuilla kääntyy takki niin usein ettei nappia kerkeä aukoa. Poliitikka ollut aina yhtä poukkoilevaa


    • hrtkio

      Persut nousee ei edes vaalikiimassa ja kannatus kasvaa. On se Laura niin sexy.

    • soteveteraani

      Laura ei myy p....ä Soini myy hillotolpan takia koko suomen.

    • viisasherra

      Persuja meillä on kaikilla kapeita ja leveitä.

    • tosionn

      brysselin hillotolppa vetää puoleensa persuja kuin lehmäntorttu kärpäsiä.sinne lennähti meän hanna ja hillo-aho.

      • ainasamaahöpinää

        Vähän kuin pikkulapsen töherrystä on se varmasti mukavaa kun keksii uuden sanan sitä on varmasti hauska hokea


    • rehellinenteko

      Vallila Tamperelainen pormestariehdokas ex persu , valtuutettu palaa persuihin Oli aikoinaan Tony Halmeen löytäjä ja Soinihillotolppa kriitikko ja sai lähteä. Tuleva edustaja Tampere ps.

    • rehtilaura

      Päivän perussuomalaiset nousee. Sipilä ei tiedä valehdelleensa loikkauksista ja houkutteluista. Huhtasaari ja Niinistö tietää. Lauralle pisteet ja Niinistölle mustapekka sehän on Lauraa rasistimpi.

    • keskusta

      Laura,Kike ja Arja Juha Sipilän kimpussa että erottava valehtelusta kuinka niin sehän on ammattivalehtelija kuten papit on ammattiuskovaisia

    • katrifani

      Sininen virtahepo Smurffi Timo Himovaltias Soini on hallituksen kotiongelma siellä. Olemattomalla kansan kannatuksella joutuu nielemään kaiken kokkari-kepuli alotteet.
      Munatonta.
      Lahjatonta.
      Rahatonta.
      Touhu kusee..

      • timppa_menneisyyttä-

        timppa on menneisyyttä

        Laura is thö fjuutsö


    • pekkaparpala

      Ollako persu vai eiköolla
      Sininen smurffiko
      Sininenpoliisiko
      Väyrysen kapuliko
      Nyt Sipilää naiset lyö
      Rehtlauralla siinä työ
      Kannatus nousee
      Sipilän laskee

    • lantalais-late

      niin se meän hanna liihotteli brysselin hillotolpille.uutta edustajaa persut tai ruskea raita ei tule saamaan eduskuntaan ja hyvä niin.kansa tietää, että persut antaa perää halvalla ja ääniä ei enää tule.aamen....

      • kokoomusonpop

        Lantapaska Late taitaa olla itsekkin niitä peräpään miehiä kun joka kirjoituksessa hokee sen myynnistä ja antamisesta. Taitaa olla jokin apukoulun käynyt peräkammari filosofi jolla sivistys on vieras käsite. Kirjoitukset paljastaa koulunkäynti jäänyt heikoksi kun ei ole vielä opetettu lause alkaa aina isolla kirjaimella. Esittää mukamas kokoomuslaista mutta ei meillä kokoomuksessa olla katkeria persuille. Kommentit katkeran vasun räkytyksiä


    • nemihinkäänouse

      Näkee tässäkin ketjussa, kuinka persuja aina elämä vituttaa. Ovat katkeria, niin muille kuin toisilleenkin, nyt kun persuja on kahta laatua, puupää-peruja ja kermaperse-persuja. Noh, ne kermaperse-persut yrittää olla ihmisiksi, että ei räkytä, paitsi näille puupää-persuille.
      Ei kyllä kenenkään kannata persuksi ryhtyä, kun kaikki on yhtä suurta negaa vallan.

    • paavopa

      Hyvää työtä persunaisilta. Sehän on tuo Laura Huhtasaari jo oikeasti johtajanaisena persuilla. Jussi nielaisu Halla-aho on Brysselissä posket punottaen. Naiset pani Sipilää halvalla kehuen valehtelijaksi. Jo tulee siitäkin poliitikko . Sinisten pussihousut tutisee ura on lopussa loikkareilla.
      Kyllä kansa tietää seteliselkärankaiset.

      • oikeakansatietää

        Niin kyllä kansa tietää, siitä kertoo myös persujen kannatus jotain 8-9%.


    • paavopa

      Nyt se Paavo Väyrynen heräsi Laura Huhtasaaren varmaan häviöön ja haluaa itse olla se viimeinen. Posti tipautti kannattajakortit 2 kpl ja höpisee Lapin kansanehdokkuudestakin myös. Piruparka ei meitä enää petä ei vaivaudu henkilökohtaisesti inhoaamiaan lappalaisia kohtaamaan. Laura koluaa kaikki peräkamaripojatkin äänestämään unelmiensa naista.

    • soteveteraani

      Laurarehti 1 on päihittänyt Tuula sdp Haataisen iltasanomien kouluarvosanoilla. Tie kulkee voitosta voittoon. Kaikki sitä pelkäsi kun eivät puhuneet sitä että se suuttuisi. HHaavisto vähän sivusi sotapuheita.

      • omatodelisuus

        Eli sinulla sama tauti, kuin idolillasi Lauralla, suhde arkitodellisuuteen satunnainen ja pätkii jatkuvasti.


    • keskusta

      Väyrysen ja postin kannattajakortit tuli olikohan painettu EU rahalla ja kepun edustuksellisena meppinä pyrkimätön Paavo pyynnöstämme halvaa edustaa meille presidentillistä puoltaan. Olen jumalanvalitsema.

    • kuudenprosentinpuolue

      Persut puhuu noususta, kun kannatus pudonnut jo alle 7%, jopa vasurit on nyt persuja suositumpi.
      Huhtasaari tekee hyvää työtä pudottamalla persujen kannatusta puheillaan.

      • rehtilaura

        RehtiLaura isänmaan asialla.


      • persuthistoriaan
        rehtilaura kirjoitti:

        RehtiLaura isänmaan asialla.

        Juu, saa persujen kannatuksen alle 5%, tekee tosi hyvää myyräntyötä persuille tahtomattaan.


    • tammatumma

      Älkää maatko ei perussuomalaiset sillä nouse peräkamaripojat. Nythän teillä on onanointi kohde rehtilaura ja kannatus ja molo nousee yhtä kyrpää.
      Latea varoittaisin vanhoista munnista niistä kun saa salmonellaa.

      • ronkainenpa

        Huhtasaari kannatuskyselyssä jo 3 sija Vanhanen ja muut takana.


    • pekkaparpala

      Saitteko postia peräkamaripojille. Oli Laura huhtasaaren kasvot etusivulla. Nytkö jo ottaa eteen.
      Liitykää jäsenellänne jäseneksi aukeaa teille seksi.
      Arpajaiseksi menee vaalit.

    • käsky8

      Laurarunkkarit muistakaa myös äänestää kun saitte kauniit kasvot kotiinne asti onanisoitavaksi. Kyllä Laura osaa suunnitella
      kampanjansa . Kuinka moni tyttö onanoisi Saulin kasvokuvaa vasten.

    • Poikaenole

      Peruslaura Slung-Poutsalo_juvonen on ne kauniita naisia. Sika-anttila jää varjoon. Kyllä NOUSEE.

    • mopoautoilija

      Laura sai sakot byäää.

    • viisasherra

      Laura on vauhtimimmi ja nuorten idoli ei saisi ajaa ylinopeutta soon tyyris sakko. Kannatus sillä nousee eduskunnan konnakerhoon pääseepi jo sillä rötöksellä on muutoin niiin puhdas pulmunen.

    • rehtilaura

      RehtiLaura sano jotain sinistä taas meille opetuslapsillesi.

      • Viinin-vaikutus

        Pääministeri Juha Sipilä (kesk) myöntää Helsingin Sanomien haastattelussa, että keskustan ja kokoomuksen johtama hallitus pohti jo etukäteen loikkareiden ottamista hallitukseen, jos Jussi Halla-ahon johtama perussuomalaiset hajoaisi.
        Muisti palailee!


      • olisiisjärkeväjätkä
        Viinin-vaikutus kirjoitti:

        Pääministeri Juha Sipilä (kesk) myöntää Helsingin Sanomien haastattelussa, että keskustan ja kokoomuksen johtama hallitus pohti jo etukäteen loikkareiden ottamista hallitukseen, jos Jussi Halla-ahon johtama perussuomalaiset hajoaisi.
        Muisti palailee!

        Mitäs myöntämistä siinä on ?
        Jo olisi typeryksiä hallitus täynnä, mikäli ei olisi ennakkoon mietitty eri skenaarioita tulevasta.


    • Kepuli98

      Siniset Soinit katoaa

      • rehtilaura

        On se rehtilaura niin taitava ja osaa näytelläkin niin fiksua eikä kerro kaikkia sinisiä ajatuksiaan. Valehtelemisessa olisi vielä opittavaa.


    • Poikaenole

      Nousua taas tulossa seuraavassa gallupissa ja sinisille laskua.

      • aimukataas

        Ai miten niin taas , viimeksi tulivat alaspäin niin että kolosi.


    • vasenjalkaa

      Meri lapissakin nousua en tiä

      • eipävakuuta

        Taitaa ne nousut olla vain kannattajien päiväunissa, ne kannattajat kun vähenee kaiken aikaa, se on sitä laskua todellisuudessa.
        Puolue jolla ei ole muuta agendaa kuin maahanamuutto ja islamisaatio, ei sellainen mihinkään nouse.


    • Antipate

      Ei takkia kääntämällä nouse

    • Nojoopajooo

      Torniolainen vasemmistopersutäti ei kannatusta nosta

    • hethanjouni

      Torniolainen miespuolinen metallipersu se nousun tuo ja päristelee motskarilla ja parasta on kun se ei juuri puhu Kapraalipälpättäjä ammattipuhetyöläisen tavoin . Killa nousee.

    • ronkainenpa

      Päivän Persu: persut ei myy sinistä persettä smurffeille.

      • sininen_uuvatti--

        Sininen uuvatti jo tunnusti makoilleensa takaluukussa illegaalisti


    • cisilia

      kanada

    • Perpeeripersu

      Persut kenttään kannatuksen mukana

    • rehtilaura

      Persu torjuntavoittoon HS mittaus vasurit vain Anderrssonnin pimpsakarvan verran edellä.

    • vasenjalkaa

      Uuvatti uuvahti.

    • sahaaedestakas

      Johan onkin persut nosteessa, heh,heh.

    • kalosentollo

      Persettään myymättömien kannatus nousee kunhan RehtiLaura taas pesee muut ehdokkaat ja pelottelee Putinilla.

    • Persus

      Nousee ja helposti ko ensin tippuu tarpeeksi alas

    • Persusmi

      Persut nousee vain pekistä ko käveleen lähtee

    • latela__lapista1

      Laura puhui tv:ssä. Siis voi viddu mikä bimbo.

      • rehtilaura

        Etkö muka ihastunut säteileviin kasvoihin ja 10 vartaloon. EU puudeleita ovat kaikki presssaehdokkaat. Kyllä peräkamaripojilla seiso ja äänikin meni.


    • paavopa

      Onko pakko äänestää jos ei taho?

      • näinmeillä

        Ei ole, eikä moni vähän koulutettu ihminen koskaan äänestäkään. Paremmin koulutetut äänestää aina kaikki.


    • vanhempilehtori

      Mitä tekee Laura Huhtasaari uusia avauksia muut puudeliehdokkaat varsin vaisuja. Kyllä nuoruus on voimavara eikä kokemus.

      • säälittääseraukka

        Huhtasaaren avaukset on lähinnä huuhaata, aivan säälittää kun tyttö nolaa itsensä.


    • pornoporvali

      On se hyä ihminen Laura ja antava kaiken ihan itsestään voiko nainen siitä parantaa antaa antaa vaan oman onnensa autuaan. Antaisko Hanna Mäntylä sin. mithän ?

      • cisilia

        Mäntylä antoi Torniolle pitkät. Alkoi Smurffiksi.


    • rehtilaura

      Hyvin Laura plogissaan kommentoi laittomasti maassa olevien saavan laillisesti maassa olevia parempia etuja en luettele. Meinas että finlandia on Absurdia.

    • Perpee

      Pari mamu kohua ja persuilla 20% kannatus

      • keskusta

        Olen justiinsa samaa mieltä . Tomi Kankaanniemi IL.ssä eduskuntaryhmän puheenjohtajana oli kartalla eikä lähtenyt hillotolppalaisten mukaan. Kannattajat olisi kostaneet. Kenttä äänestää mamukohun saattamana uutta jytkyä ilman Soinia. Tämä laittomien terveyspalvelut ja päivärahat jo nyt korpee laillisesti maassa olevien köyhien sielua. TÖRKEÄÄ varojen tuhlausta,


    • turhaavikinää

      Sitä nousua sitten odotellessa persut kärvistelee ja sahaa tuossa 6-8% kannatuksessa, paremmista ajoista unelmoiden.
      Kun ei muuta ole edes ohjelmassa kuin maahanmuutto, niin tosiaan saa persut toivoa uutta maahanmuutto aaltoa, muuten saavat kärvistellä kituvana puolueena iän ja kaiken.
      Jos uusi aalto tulisi, niin persut ei silloinkaan muuta kuin ulisisi "mitä me sanottiin" tapaiilla jälkiviisasteluilla. Muuta kun eivät aikaan saisi, niin se kannatuspiikki jäisi taas hyvin lyhyeksi, ennen valojen sammumista.

      • ronkainenpa

        Olex Torvinen. Tottakai nousee ainoana maahanmuuttokriittisenä populistipuolueena. Veikkaan tuota 20% JYTKYÄ. Jo pressavaaleissa.


    • narupässi

      persut myy perää ja halvalla irtoo.

    • Hgcxds

      Nouse mutta mikä ja mihin

      • rehtilaura

        Omalla erilaisuudellaan ja ulkonäkö hyvä. Ainoa joka sanoi syntyperäisten suomalaisten päästävä presitentiksi. Ei matut. Homelin kannatus laskee ja Laura kolmantena tänään. Siinä nousua näin alkutaipaleella.


    • vasenjalkaa

      Puolue tänään 5 ohi pusuhuuli Anderssonin. Kannatus tulee olemaan persuilla kaksinumeroinen. Siniset alle virhemarkinaalin. Hallituksen laulut laulettu ja virsikirja kiinni.

    • Prtkhy

      Persut laskee.... alle

    • kuusikuusikuusi

      Persu-uuvatit ei nouse koskaan yli 10 % prossan, sen verran monesti ovat puhuneet jaskaa.

      • rehtilaura

        Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. Perseesikö panet pantiksi ettei persu nouse penkistä 10% varmuudella?


    • sairaanhyvä

      Hyvää adventtisunnuntaita äänestäjä.

    • Dukija

      Taitaa mätky olla jytkyä todennäkösempi

    • läkälääkäri

      No nyt Laura näytä ja pese Vanhanen ja Wäyrynen äänimäärälläsi.

    • roirohki

      Joopasejoo ja hyvinkin nousee. Peli helpottu nyt

    • Resupentti

      Paavo pesee koko porukan

    • nouseeainavaan

      Heh,heh, nousee joo, tätä ketjua voi jatkaa vuosia, ja aina nousua tulossa., vaikka luvut pyörii samoilla lukemilla aina vaan.

    • hillopersu

      persut antaa perää, halvalla irtoo.

    • Patevieeikövikise

      Lauran kannatus putosi jo heti, kun vanha Väyrys Pate vei häneltä heti prosentin kannatuksesta. paavon EU-vastaisuus on paljon uskottavampaa, kuin pikku bimbon lässytykset.

    • rehtilaura

      Laura lumiaura narauttaa narsisti Pavoheskan. Lauralumiaura sen tekee päihittää Väyrysen innttäjän.

      • Paavopesee

        Ei riitä bimbo-blondilla uskottavuus kun Paavo panee jauhot suuhun. On pikkasen eri sarjoissa nuo kaksi.


    • pekkaparpala

      Slunga-Poutsalon kanssa justiinsa porisin ja on otettu innolla Lauran ehdokkuus ja tyttöenergialla apinanraivolla palutetaan jytkyä uusin aihein.

      • pikkutyttönenvain

        Nyt oli jo viimeisessä gallupissa kannatus pudonnut Lauralta, kun Paavo tuli kehiin. Siinä ei Slunga -Poutsalon sanomiset mitään paina.


      • nainonhan

        Minä en intä sanoo pavosenheska. Minä en pyri. Kännätän istuvaa resitentttiä sanomia Pavoselta Heskasta.


      • paskapuhetta---
        pikkutyttönenvain kirjoitti:

        Nyt oli jo viimeisessä gallupissa kannatus pudonnut Lauralta, kun Paavo tuli kehiin. Siinä ei Slunga -Poutsalon sanomiset mitään paina.

        Mä äänestän Lauraa


    • rehtilaura

      Vihdoinkin hyviä uutisia . Hevosmiesten gallupin mukaan perussuomalaiset nyt olisivat voittamassa vaalit kännätys 81%. MV kannattaa rehtiLauraa ja muutkin kulttuurilehdet.

      • persujentaivas

        Paskan jauhaminen on persussuomalaisille ominaista, kun totuus sattuu useinkin. Persuilla on hyvä olla, kun elävät omassa satumaailmassa, missä Lauralla kannatus kohta 120%.
        Oikein kun kuvittelevat, niin kohta maailmasta häviää kaikki muut ihmiset, paitsi persut ite ja Suomen ympärille kohoaa sata metriä korkea aita. Suomen markkoja sataa taivaalta aina sunnuntaisin ja evoluutio on vain painajaisunta.


    • punapersepaviaanit

      Perussuomalaisten kannatus hipoo 79% kaakaman raviradan aktiivien kannatusmittauksessa. Kantola oli kepu ja tervattuhauta.

    • Oikeee

      Millä eväin

    • nainonhan

      Persu nousussa 9% yli ja vasuvässyt jäi taakse. Virheät ohi kekun.

    • duodanuin

      Laura rehtiytdellään pärjäsi hyvin. Niinistö kompuroi mamuilla. Väyrynen vaisu. Muut tapetissa. Hyvin menee kannatus laski nyt joulukuu 8%. Sinisiä parempi nehän mahtuu virhemarkinaaliin.
      On se niin hyvä ja kaunotae tämä Tornion rehtilaura joka vaihdettiin Mäntylään Kulmuni meni välirahasta.

    • onkylläraukkojenraukat

      Heh,heh, persu-rassukat koittaa kehua itseään, kun kannatus kiikaun kaakun jotain 8% tasolla, vertaavat sitten toisiin persuihin joilla vielä heikommin, samaa turhake-porukkaa kaikki tyyni, persuja.
      Sitten yrittävät hampaat irvessä kehua tytön tylleröä, joka aiheuttaa aina myötä häpeän aallon, kun avaa suunsa. Paremmin pärjäisi jos olisi tentit ilman ääntä.

      • rehtilaura

        Tarkoitat Kyllöstä oli huonoin ja toinen punikki Haatainen myös. RehtiLaura oli kolmanneksi paras Väyrynen toinen. Olen onnellinen. Hyvä Laura.


    • perseensut

      Laura Laura olet voittaja IS lehden mukaan jo kolmas. Halla-aho oli hyvä televisiossa. Asiallinen ei kiihkoillut. Sutkit siniset keskenään pelaa peliään ja valitsee itseään ilman kansaa.

    • orhamo

      NO nouseeko se kannatus kysyn kannattajilta nyt.

    • persuyks

      Nousee

    • Nousut_menossa

      Perussuomalaiset nousee . Raju putki on jatkunut itsenäisyyspäivän aatosta lähtien ja jatkuu ainakin nuutinpäivään asti.

      Kiljua menee ja vainoharhainen delirium on melkoinen kunhan pääsevät katkovaiheeseen.

    • pänikkälä

      Huhtasaarta äänestäminen ei kuulosta hullummalta noiden hullujen vastapainona. Väyrynenkin ykkösääliö.

      • montasarjaaompieessä

        Noh, monenlaisia näkemyksiä näyttää olevan, jokainen äänestää omansa mukaisesti.
        Minisarjalaiset Väyrystä ja Huhtasaarta, samassa sarjassa sitten Kyllönen, Haatainen ja Torvads.


    • Teukkameto

      Hakkarainen nostaa

    • rehtilaura

      Tänään Rovaniemeläiset lakosi Laura Huhtasaarihurmiossa kirjoittaa Lapin Kansa rivien välistä.

    • järkyttävääkuultavaa

      Persut ei kuuluisi edes eduskuntaan, siellä pitäisi käyttäyä arvokkaasti.
      Persuille se näyttää olevan epäselvä käsite. Avustaja oksennellut eduskunnan käytävällä ja lopulta viety ambulanssilla sairaalaan alkoholimyrkytyksestä johtuen. Samaan aikaan persujen varapuheenjohtaja Teukkarainen mennyt räyhäämään ja tappelemaan toisen puolueen juhliin.

      Ei tuollaisia äänestä kuin roskaporukka.

    • rehellinenteko

      Teuvo Hakkarainen hulluna päissään oli suudellut jättiläiskokoista Mereä joka on poliisimies. Ei voi olla ahdistelua pienemmän miehen taholta pyysi anteeksikin.

    • rehtilaura

      Huhtasaari HS taas kolmantena Visto Väyrynen muka samoilla. Virhemarkinaaliin koko mies.

    • isäsimaa

      Taas Laura Huhtasaaren kannatus nouseee Teuvo Hakkaraisen suunnitellulta Tempaukselta. On se äijjää tää Laura.

    • nainonhan

      No voittaako se Laurasaari vaalit nyt?

    • galluppi

      Muutama raflaava otsikko mamuista nii taas prosentti pari nousee

    • persutnousuaodotellen

      Samoissa luvuissa se näkyy kannatus olevan, persujen mielestä toki aina nousussa.

    • rehtilaura

      Lauran lasit on rikki lapsellisia nuo siniset kadeutesta. Nouskoon kannatus lujasti.

    • börjesteffan

      Joo jytkyä pukkaa,

    • orhamo

      No nouseeko se kannatus

    • nainonhan

      Kovoo ja nousee

    • Paitsi_että

      Suomalaiset ovat niskaperseotteella siirtäneet persut pysyvästi vailla merkitystä olevien pienpuolueiden joukkoon ja siellä ne pysyvät.

    • rehtilaura

      Niska ja persuotteella Laura Huhtasaari1 on jo kolmantena vapise vihreövirhe ja vääränen.

    • vanhustenraha

      Laara se klaaraa voittoon 5% kohta nelosolut kannatus

    • gourmättöä

      Perussuomalaiset ne osaa pelin politiikan. Huhtasaari on le Pen nuorisolle ja köyhälistölle ,sekä muillekin ajattelemattomille äänensä haaskaajille. Voi nousta kakkoseksikin perheensä normaaliudella ja varma ehdokas eduskuntavaalien läpimenemisellä.

      • varmaaontämä

        Luultavasti hänestä tulee puheenjohtaja persuihin, onko se sitten hienoa, ehkä persujen mielestä. Kyseinen puolue on kuitenkin nykyisten linjausten vallitessa, aina varma oppositiossa olija, vaikka voittasi vaalit ( mikä en ole todennäköistä)
        Nykyisellä linjalla persut tule pysymään tukevasti noissa nykyisissä kannatusluvuissa, yhden asian puolue ei Suomessa juuri pärjää.


    • Liirumlaa

      Persut kenttään ja persujen kannatus samoin

    • Pekkavoi

      Ei tällä pressa ehdokkaalla kovin korkealle

    • börjesteffan

      Niska-persuotteella huomenna nousukiitoon Yle haastattelussa Laura Haistattaa.

    • perseensut

      Haistattaaako tänään pörönsä täh.

    • rehtilaura

      Säteilevä Laura onnistui. Parturi-kampaajan vaimo menettää 2paikan.

    • kaki34

      Hevon p...a ei Laurasta mitään mediassa vain rumia ehokkaita puskee taulutv.

    • NäinSeOn-

      EI PRESIDENTTI PÄÄTÄ MITÄÄN.
      Eli antaa Kokoomusken Saulin touhuta sitä tointa ja oikeasti kykenevät ja kansan näkökulmasta reilulla tavalla ajatelevat ihmiset ministereiksi !

    • varmaoppositio

      Niin, ministereiksi pääsee niitten puolueiden edustajat, jotka kykenaa yhteistyöhön muiden puolueiden kanssa. persuille ei ministerin paikkoja tule, kun muut puolueet ei suostu heidän kanssa mihinkään.

    • punapersepaviaanit

      Laura se vaan porskuttaa yhä kolmantena on oikeasti ollut aina kakkonen eli tuleva kekkonen. Valtaa ottaa Laura ja pääministeri Halla-aho Johan 1 suuri.

      • persujenkupla

        Ei ole persupaviaanilla asiaa oikeaan maailmaan, siellä persulan ihmemaassa kaikki näyttää persuille hyvältä.
        Meille tavallisessa maailmassa eläville, tuo persulan totuus , on kuin Grimmin saduista.


    • läkälääkäri

      Persut perustaa perussuomalaisista perusteellisesti perusteita äänestää 5

    • aloittajaperss

      Perussuomalaiset haisee. Aloittajalla painovirhe tuli. Tunnustan

    • pekkaparpala

      Nyt ne vääristelee Laura on kakkosena ja nousee. Pääseeköhän Sauli toiselle kierrokselle.

    • duodanuin

      Perussuomalaiset nousee pressajytkyä pukkaa.

    • pörrötmeluaa

      Kansanradion porukka se jaksaa meuskata, hyvä kun ei aina valiteta vaan. Vaalien jälkeen alkaa normi käninä kansanradion porukalla.

    • rehtilaura

      Kansanehdokas Laura Huhtasaari 5 jo toiselle kierrokselle Paavon kanssa.

    • rehellinenteko

      Joo Laura on toisella kierroksella jonku kanssa. Kaunotar ja Hirviö

    • rehtilaura

      Mitäs nyt parturikampaajan vaimo yhä kakkosessa josta tykkää.

    • 5555555

      Laura hoitanu hommaa hyvin ja ärhäkkäästi, näkyy vielä kannatuksena seuraavissakin vaaleissa! Kaikki nyt äänestään!

    • lateleporttikielto

      Älä ÄÄnestä muita ko 5

    • rehtilaura

      Perseehdokkaale ääniä joka perse ylös ja äänestämään perse-ehdokasta ettei tarvi persettään myydä.

    • rehtilaura

      Perussuomalaiset lähes 10 % kannatus ja puoluerahaa yli 5 miljoonaa . Kokoomus sai vähempi hähhähhää. Kepuilla ja sosssuilla perse auki. Nyt paalupaikka rahaa on eikä sitä nyt uskalleta säätiöittää Soinin takia ja Visctbaskan takia.

    • hbpladet

      Noustaan ähäh ei kun lasketaan 8,5% . Rahaa on vaalit tulossa makkarat paistumaan markkinoilla mukutetaan persumakkaraa ja ollaan muuten vaan rahvaanomaisia. Siis köyhien omaisia.
      Höhlä Keminmaasta sataa persujen laariin. Sotki rehtilauran kannatusta se porsas.
      Alto morale pulustajien pulustaja. Ruttiin koko pvo väränen.

    • keskusta

      Puavo Väyväyväyväyrynen räksyttää pertsojen laariin. Kepusta olen isänä huolissani.

    • rehellinenteko

      Väyrynen taas uutisissa satoi pertsujen laariin kepuprogandallaaan. Pelastaa kepun hahhahhaa. Rahansa yrittää raukka pelastaa. Ne meni pressa vaaleihin ja loppu tuli nyt. Nauw.

    • kalosentollo

      Laariväyrynen kaataa ääniä pertsoille. Ei pyri ite vain häviämisesssä nyt paras.

    • Kaakkilankuski

      Perussomalit saa uusia jäseniä luettelen:peniksiä,teräskouria.öykkäreitä,pääkusia.paskapäitä,vasenjalkaa onko tuttuja nimimerkkiä .Uusia perussuomalaisten kehumia jäseniä. Kaikki kotoisin persuusta.

    • isäsimaa

      Jo on isänmaallinen puolue Kokoomustakin konservatiivinen.

    • keskusta

      Pakko sanoa että täytyy sanoa. Kaikki on täyttä paskaa. Paitsi hemohessu Isomettä joka tulee suurpilkkiin esiintymään rehellisenä lapinmiehenä? Pankaa kunnon ihmiset kananmunia mätänemään viskottaviksi. Me persut emme alleviivaa mettäjaria.

    • vasenjalkaa

      Arhinmäki tökki Mereä. Se sai kiksit.

      • naisten_ahdistelut--

        Missä se mee-too silloin on kun naisia ahdistellaan


    • eläkkeellläinen

      Kannatus on vakaa kuin hallitus takaa.

      • nouseejalaskeesamoissa

        Niin eikös persuilla taas kannatus hieman laskenut, siinä se oli 8,5%, eli takiaispuolueen lukemissa menevät.


      • takiaiset

        Pyörivät vasujen kanssa samoissa kannatus luvuissa niillä lukemilla ei pysty kuin sekoilemaan ja räkyttämään


      • takinkääntäjiä
        takiaiset kirjoitti:

        Pyörivät vasujen kanssa samoissa kannatus luvuissa niillä lukemilla ei pysty kuin sekoilemaan ja räkyttämään

        Vihervasemmiston 44,4% kannatuslukemat kertoo ihan muuta.
        Yksistään demarit nauttii jo valtakunnan suurimmasta kannatuksesta.
        Joten "kyllä kansa tietää"

        Ja ymmärtäähän sen, suurin osa kansasta on kuitenkin tavallisia pienituloisia duunareita, eläkeläisiä, opiskelijoita yms, joten miksi he haluaisivat kaivaa itselleen hautaa äänestämällä oikeistopuolueita?
        Persujen ja tämän siitä erkaantuneen kepujen oikeakäden on aivan turha höpöttää jostain duunareiden puolueesta ja että kuinka "työntekijä on palkkansa ansainnut" Hah! Kehtaavatkin tuonlaisten leikkausten jälkeen vielä höpistä olevansa työntekijöiden asialla!
        Uskomatonta kaksinaismoralismia!
        Löisivät faktaa pöytään ja ilmoittaisivat olevansa todellinen duunareiden vasemmisto-liberaali puolue, eikä mikään helevetin oikeisto-konservattivinen ääripulue jonka jokaine täysjärkinen duunari, eläkeläinen, työtön ja opiskelija tietää että ikinä ei tule sellaista päivää että ajaisivat heidän asioita.


    • VanhaLahtonen

      Persujen kannatus on puolittunut eduskuntavaalista, kannatus ei siis nouse, onneksi!

    • roirohki

      Ex-persuministerit ovat käpertyneen oloisia ei ole joukkoja takana. Puheet sopuisia ja nöyriä. Lihava Soinia mmuistuttava mies on ulkona ja hukassa. Torvinen nimensä mukainen.
      Uusia tuulia vaaleihin tuo aitopersut.

    • rehtilaura

      Oli se Laura Huhtasaari mainio Veitola kylässä ohjelmassa. Ihastuttava perheihminen. Karisma tulee sisältä.

    • minne-tuli-kuljettaa

      On se säteilevä ja karismaattinen johtaja

    • ratisti

      Veitola on selittelylinjoilla mokailustaan ja feminismistään. Suvaitsemattomampi Lauraa.

    • luuserit

      Eihän se enää voi nousta siellähän on tällaiset Teukan ja Jahvetin oloiset hylkiöt. Sinnehän on vaatimus että älykkyys numero on pienempi kuin kengän numero

    • rehellinenteko

      No nousiko eemie ole huomannut?

    • räytyypoispikkuhiljaa

      No viimeksi taas laski, siinä nuo sahaa 7-8% tuntumassa, ei yhden asian liike siitä mihinkään muutu.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe