Treffeille vai ei?

neuvojavailla

Olen kirjoitellut muutaman kuukauden yhden miehen kanssa. Tuntuu ymmärtäväiseltä mitä ollaan viestitelty, mutta en ole vaikuttunut ulkonäöstä. Tuntuisi oudolta seurustella silmälasipäisen miehen kanssa, jota en edes pidä yhtään komeana. On kuitenkin normaalipainoinen eikä kalju. Meinattiin eilen tavata, mutta minä jouduin perumaan tapaamisen. Nyt mietin onko järkeä edes tavata, jos oudoksun ulkonäköä? Mielipiteitä?

15

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvojavailla

      Ei siis olla vielä kertaakaan tavattu, mutta profiilikuvasta näen minkä näköinen on.

    • simppura

      No tietenkin kannattaa tavata, toivottavasti et aseta ulkonäköä liikaa ihmisen sisimmän edelle...

      • neuvojavailla

        Kuitenkin olen keskustellessa löytänyt jotain yhtäläisyyksiä. Mutta aina, kun katson profiilikuvaa, ajattelen, että "Eih, mikä nörtti!" Eikö kuitenkin ulkonäkö jotakin merkkaa?


      • näinajattelen
        neuvojavailla kirjoitti:

        Kuitenkin olen keskustellessa löytänyt jotain yhtäläisyyksiä. Mutta aina, kun katson profiilikuvaa, ajattelen, että "Eih, mikä nörtti!" Eikö kuitenkin ulkonäkö jotakin merkkaa?

        Merkkaa se jotain, mutta yhdessä sisimmän kanssa. Ensin henkisen puolen pitää miellyttää ja sitten katsotaan ulkonäköä.


    • Muutaman kuukauden!! Täh?
      Mitä järkeä tuossa on. Toinen reppana vaan joutuu pettymään. huh huh mikä vaivannäkö ja kaikki hukkaan. En käsitä.

    • crux

      Jätä se sika!

    • Vastauskysymyykseen

      Hienoa on se, että olet ottanut yhteyttä palstan asiantuntijoihin. Nyt sinun ei tarvitse itse päättää asioistasi vaan voit antaa muiden päättää niistä. Se on helppoa eikä tarvitse itse tehdä mitään.
      Tämä on ilmaispalvelu ja toimii kuin junan vessa.
      Laadusta en tiedä mutta aina se uloste menee jonnekkin.
      Mutta nyt siihen pääaiheeseen joka kuumottaa mieltäsi. Mietit onko mies tarpeeksi komea sinunlaiselle kauniille naiselle jolla äly ja tunteikkuus koristavat myös monenkirjavaa luonnettasi.

      Se on tietenkin ensin sanottava, että ansaitseeko tämä mies todella huomiosi vai pitäisikö sinun vielä katsella muitakin vaihtoehtoja. Vaihtoehtojahan riittää, maailmassahan on niin paljon miehiä, että jos niistä tekisi pyramidin niin egyptin pyramidit näyttäisi leikkimajoilta sen rinnalla.
      Taas toisaalta sinun kaltaisia naisia on niin harvassa. Olet ehkä ainut kappale koko telluksella.

      Siksi on oltava tarkkana ettei rillipäiset miehet pääse kesyttämään villiä mutta tarvitsevaa luonnettasi turhaan.
      Voisit ensin alkuun kysyä rillipäältä, että jos hän ottaisi rillit pois niin hän näyttäisi paremmalta sinun vihreänruskeisiin ja hiukan kimmaltaviin silmiisi nähden.
      On tärkeää sinulle että värit sopivat yhteen myös miehen kanssa.
      Nyt kun se asia olisi hoidossa niin seuraavaksi voisit sanoa hänelle että hän voisi olla hiukan jännittävämpi eikä niin kamalan tylsä. Tylsyys vie intohimon ja kun intohimo on viety niin sitten ei olekkaan enää mitään jäljellä.
      Saattaisit jopa ihastua häneen jos vain nämä asiat toteutuisivat. Onneksi olit niin fiksu että osasit ottaa neuvoa antavaa täällä.

      Nyt kun ajatellaan kokonaisuutta ja sitä mitä tunnet hänen rillejänsä kohtaan voi olla syytä että harkitset seuraavaa siirtoasi tarkemmin kuin tähän asti.
      Olisi viisasta jos ensin tutkisit mitä siellä sinun sydämessä asuu. Asuuko siellä villi rakastaja vai tylsä veteen tuijottaja jolle seksi on merkityksetöntä suorittamista.

      Tässä vaiheesa neuvoisin sinua ottamaan aikalisän ja etsimään uusi raakuden kohde. Sellainen joka vastaa enemmän sinun toiveitasi. Haet villiä rakastajaa joka komeudella suorastaan sokaisee sinut vie jalat altasi ja kirjaimellisesti nusssii sinut hengiltä. Ainakin sydän voisi pysähtyä hetkeksi jotta tunne omasta arvostasi tulisi tyydytettyä.
      No ei siinä nyt auta muuta kuin ottaa askel siihen suuntaan missä tämä kaivattu voisi olla.

      Yksi hyvä paikka on joku hyvä yökerho missä kaikki komeat miehet on. Tai ihan kaupungilla kävellen voisi se tulla vastaan.
      Jos se sitten tulee kohdalle ja kysyy sinulta meille vai teille ota se tarjous vastaan koska sehän on sitten siinä se vastaus.
      Rakkaudessa on kyse ulkonäöstä, jännittävyydestä, asemasta,kapinoimisesta ja sen sellaisesta.
      Kun nämä toteutuu tulee naisen jaloista hyytelöä ja naisen yläpääkin sulautuu siihen samaan hyytelöön. Hyytelö voi joskus kovettua ajan myötä, mutta se voi myös pysyä hyytelönä mikä olisi se ihanne tilanne, kun nainen ei koskaan saisi tietää mihin oikeasti on ryhtynyt.

      Lyhennettynä tämä mies ei ole ollenkaan sinun tyyppiä.
      Ja eläinten hyväksikäyttö on myös kriminalisoitu.

      • neuvojavailla

        Vai että sarkasmia? Ehkä esitin asiani hieman pinnallisesti. En tarkoita, että pitäisi olla komea, mutta luulen, että ihmiset yleisesti ajattelevat kuvan nähdessään, että "onpa kivan näköinen, voisin lähteä treffeille". Mutta jos oudoksuu kuvaa, eikö se kerro jotain? Ehkä se tarkoittaa, että tästä ihmisestä ei ole minulle muuta kuin ystäväksi.


    • Viesti-Poistettu

      Muuttuisiko ulkonäkö kiinnostavammaksi, jos vaihtaisi tyyliä? Esim: Erityyliset silmälasit, erilainen kampaus tai eri vaatetus. Nuo nyt olisi sellaisia helppoja keinoja jolla voisi vähän ulkonäköä petrata.
      Kyllä sitä voisi yksillä treffeillä käydä katsomassa, näkisit miestä vähän erilaisessa valossa kuin siinä mikä on siihen yhteen kuvaan tallentunut. Tiedä vaikka hymyilisi tavalla joka saisi sinut syttymään.
      Jos taas et löydä ulkonäöstä mitään viehättävää treffeilläkään, niin silloin suosittelen siirtymään seuraavaan mieheen. Tällainen negatiivinen asia toisessa suhteen alkuvaiheilla, on kuin pikku kivi kengässä, kun lähdet lenkille. Alussa hankaa vain vähän ja tuntuu ettei se siellä kengässä haittaa, mutta muutaman kilometrin jälkeen on jo kunnon rakko jalassa. Tässä tapauksessa tuo kilometri määrä tarkoittaa, aikaa vuosina.
      Älä kuitenkaan minua kuuntele, mistä minä mitään suhteista tietäisin.

    • ghjktyk

      Mitä oikein kuvittelet löytäväsi? Kuvailemasi mies on aivan tavallinen joita on 95 % suomalaisista miehistä. Netissä olen huomannut että koska siellä on vähemmän vapaita naisia kuin miehiä niin miehiä niin vaatimukset miehestä ovat mahdottomat. Minussa ei miehenä herätä mitään wau tunteita 99% siellä olevista tavallisista maatiaisnaisista töröhuuli selfieineen.

    • menisintreffeille

      Menin kerran ns. treffeille miehen kanssa, joka vaikutti tekstien puolesta mielenkiintoiselta, meillä ei ollut mitään yhteistä! Kun näin hänet, niin ajattelin, että en onneksi ihastu tuohon mieheen, kiva saan rauhassa ulkoilla hänen kanssa.

      Viihdyin hänen seurassa ja tapasimme monta kertaa, ulkonäkö ei todellakaan viehättänyt minua, mutta lopulta ihastuin ja luulen, että rakastuin hänen persoonaansa ja tapaansa olla, vaikka toki pieniä toiveita oli. Mutta hän ei voinut niitä toteuttaa, koska hänellä ei ollut mitään tunteita minua kohtaan, niin hän lopulta parin kuukauden tutustumisen jälkeen sanoin, kun minun oli vaikea enää pitää näppejäni irti hänestä. Hän sanoi, että olen ihan kiva sellaisena kun olen ja hän viihtyi seurassani, mutta tunne puuttui.

      Pakko oli lopettaa hänen kanssa tapailut. Opin, että ulkonäöllä ei ole väliä - kiitos siitä opetuksesta.

      • neuvojavailla

        Liekö tuossa jokin karman laki toteutunut? Koska sinä et ollut hänestä kiinnostunut heti, ei hänkään kiinnostunut. Samoinhan voisi käydä minullekin.


    • Ajanhaaskausta

      Tuskin hän on sinusta kiinnostunut. Älä luule liikoja itsestäsi! Hän ansaitsee parempaa.

    • Ulkonäkö-on-kemia

      Pidät miestä rumana joten ei kannata tavat. Naisille se ulkonäkö on tärkein asia kuitenkin joten älä tapaa koska se on kuitenkin huono mies koska et tykkää ulkonäöstä.

    • jepulisjepjep

      Kuva ei kerro totuutta. Kannattaa mennä treffeille, jos juttu tuntuu luistavan. Itse olen sen kokenut. Kuvassa mies näyttänyt jos ei vihaiselta niin ainakin hyvin totiselta, mutta livenä oli hyväntuulinen ja mukava mies. Ylipainosta huolimatta mies oli erittäin charmikas ja puoleensavetävä, harmi vaan että muut asiat johtivat jutun loppumiseen. Ja sitä paitsi, kirjoitellessa vähäpuheinen mies on osoittautunut hyvinkin puheliaaksi, joten viestittely ei siinäkään kerro aina totuutta. Kasvokkain kannattaa tavata, jos vähänkään kiinnostaa.

      Muillakin treffeillä huomannut miesten olevan kasvokkain paljon paremman näköisiä kuin kuvissa. Ja vaikka ulkonäkö ei tavatessa ole heti hurmannutkaan, luonne ja elämänarvot ovat joskus olleet niitä tärkeämpiä asioita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe