avioero laitettu vireille tänään, shokissa

vihainenVaimo

Ja en tiedä mitä ajatella. Minä halusin erota ja laiton sen vireille, mutta olen shokissa nyt. Halusin kovasti onnellisen perheen, jossa on myös sopivasti lapsia, mutta mies teki jotain pahaa ja nyt ollaan helvetissä. Minä olen niin vihainen, etten edes pysty itkemään. Olen hyvin surullinen lasten takia.

Osaavat oikeasti miehet sitoutua yhteen naiseen? Mitä kivaa vanhassa/exässä on? En usko, että minä pääsen yli tästä koskaan. Se, että mies petti exänsä kanssa on todella vaikeaa niellä.

Mies olisi halunnut, että annan anteeksi ja jatkamme, mutta se ei onnistunut. Minä ajattelin ja ajattelen sitä asiaa 24/7. Minulla on kova stressi ja terveyteni on heikentynyt tämän asian takia.

Yhtäkkiä kaikki on mennyttä nyt (hyvä ja paha). Tuntuu todella pahalta. En ymmärrä miksi fiksu mies tekee tällaista tyhmää. Ainoa hyvä asia tässä on se, että miestä harmittaa kovasti, mutta se ei auta minua yhtään. Tämä aiheuttaa monenlaisia ikäviä tunteita.

16

517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eihätiköidä

      Vihainen olet varmaan. Olisiko keskustelun paikka kun aikaa kulunut hetken että rauhoitut. Kun tunteesi hieman tasoittuvat ota mies eteesi ja pyydä kertomaan koko tarina mitä tapahtui? Suosittelen sitä lasten takia. Näin voit itse yrittää päättää mikä johti mihin ja miksi. Samoin se mahdollisuus annat miehelle. Oletko muuten miettinyt mikä oli tuon ex motiivi? Kun nämä saat hoidettua voit ottaa eron tai anteeksi antaa. Tulee sinullekin parempi olo mikä ratkaisu on sitten. Älä hätiköi ja varsinkin yksin kuvittelet, tai edes yrität ymmärtää tekoa ilman kuulemista. Kirjoitan sinua kuuntelemaan lapsesi tähden. Minä olen pettämisen myös kokenut ja en eronnut. Meidän suhde korjaantui täysin ja lapset onnellisia. Tuo muuten muutakin hyvää takaan sen. Keskustele myös luotetulle kaverille monesti toinen näkee ulkopuolelta paremmin. Osaat kuulla ne oikeat asiat. Kun kuuntelet miestäsi.

    • Mitäsiedätjahyväksyt

      Minusta sinun pitää nyt järkeillä. Eli mitä mies kertonut syyksi eroonsa ex kanssa? Siinä löytyy vastaus ja se varsinkin uusiiko asiassa. Onkohan mahdollista että oli ex kostosta kyse? Mikä siis motiivi pettämiseen oli se ratkaiseva asia teillä. Jos vain eron otat niin ettet hyväksy pettämistä niin sekin on sinun päätettävä. Sinä tunnet miehesi ja mihin kykenee. Nämä kun selvität on erokin silloin helpompaa.

    • Pakkoseonpettää

      Kunpa ihmiset eivät olisi niin kieroja tai katsovat oikeudekseen nauttia seksistä tietoisesti. Nykyään ei tunnu missään kun eron aiheuttaa. Ei edes lapsia ajatella. Vaan kaikki keskittyy minä minä ajatteluun. Moraaliset ja kunnioittavat asiat unohdetaan täysin kunhan itsellä on nautinto. Ennen vanhaan kunnioitettiin kumppaneita. Nykyään sillä ei ole merkitystä kun minä saan tuon miehen tai naisen ja mulla on nautinto muilla asioilla ei ole merkitystä. Näitä surullisia tarinoita ei olisi kun nämä pettävät ihmiset kunnioittaisi muita ihmisiä. Myös niitä joita ei tunne. Tuomitsen raskaasti ihmiset jotka pettää. Myös petturit itse tuomitsee kunhan ei omalle kohdalle satu.

    • vihainenVaimo

      Kiitokset kaikille asiallisista vastauksistanne! Minä epäilin miestäni kerran ja kysyin suoraan häneltä ja hän kertoi, että kyseessä on sukulainen. Sitten sain selville, että on ex. He ovat pitäneet yhteyttä koko avioliiton ajan, noin 10v ja tuli selvitetty, että mies oli eronnut just ennen kuin tavattiin. Hän ei kertonut siitä silloin. En olisi mennyt nopeasti naimisiin.

      Minuakin kiinnostaa teon motiivi ja syy, joka johti exän eroon. Mies on taitava puhuja. Hän on huijannut sillä monta kertaa. Minä tyhmänä luulin aina, että hän puhuu totta.

      Minuakin ärsyttää paljon miehen itsekkyys. Sanoin, että hän petti omia lapsiaan sillä teolla ja hän oli vain"Eihän se liittyy heihin mitenkään. Älä puhu minulle sillä tavalla lapsistamme"

      Olen puhunut joidenkin kanssa ja valitettavasti ehdotus/vastaus on ollut "kannattaa erota tuollaisesta miehestä vaikka se satuttaa sinua ja lapsia, koska on valehdellut monta kertaa hänen tekemisistään."😡😬😬

      • eihätiköinyt

        Ajatella, mitä pettäjä suustaan päästelee. Omalla kohdallakin kävi itse yhdelle lapselle sanomassa, ettei halua heitä lapsia satuttaa eli kertoi itse oman mokansa ensin lapsille, eikä minulle petetylle. Myöhemmin sitten syytti, että minä petettynä sotken lapset asiaan tahallani, vaikka itse olin se, joka yritti pitää asian poissa lapsien silmistä ja antaa sen arjen olla paikoillaan. Olenkin oman kokemukseni perusteella sitä mieltä, että pettäjä on mieleltään ihan sekaisin, ei enää erota oikeaa väärästä ja on täysin tunteeton valehtelija joka suuntaan. Omassa tapauksessani kaikki naiset olivat narttuja - sana, jota koskaan en ollut hänen suustaan kuullut. Ihminen on silloin ihan sekaisin kuin käki. Muistan tuosta ajasta, kun sattumalta olimme viereisillä kassoilla ruokakaupassa, niin hän hymyili minulle leveästi imarrellen, aivan kuin yrittäisi iskeä minua kassajonossa. Tuon ja monen muun kokemuksen jälkeen sinä pahimpana aikana oikeastaan tajusin ja tein kuten tässä ketjussa jo suositeltiin, että annoin tilanteen rauhoittua. Eropapereita ei kannata ehkä täyttää siinä shokkivaiheessa, vaan vasta kun on täysin rauhoittunut itse ja tietää, miten elämänsä ja erityisesti lastensa elämän haluaa järjestää. Ei siis kannata hätiköidä, ei missään nimessä.
        Oma kokemus lapsien kärsimisestä ja heidän käytöksen muuttumisesta on se, että niin kauan, kun toinen vanhempi pitää tilanteen sillä tavoin hallussaan, että arki sujuu, ei ole mitään hätää. Sitten tulee se ahdistusvaihe ja ongelmia, kun he, joutuvat miettimään, kumman elämään sitä haluaa mukaan, missä se koti on, vaihtuuko koulu ja kaverit jne. Tilanne on kriisi koko perheelle, ei vain vanhemmille ja väitän, että eniten se järkyttää lasten perusturvallisuuden tunnetta. Lasten turvallisesta kotiympäristöstä katoaa hetkessä kivijalka ja se järkyttää jokaista lasta riippuen hänen iästään ja moraalikehitysvaiheestaan. Toiset lapsista reagoivat näkyvästi, mutta itse omassa katraassa eniten olin huolestunut siitä lapsesta, joka patosi kaiken sisälleen, eikä kyennyt puhumaan. Jos siis paljon pahaa oli koetussa kriisissä, niin oli siinä myös se hyvä asia, että lapset oppivat puhumaan vaikeistakin asioista ja uskon, että se antaa heille kaikille paremmat selvitymismahdollisuudet elämässä.


    • vihainenVaimo

      Lisäys:olen miettinyt pitkään ennen kuin päätin laittaa avioerohakemuksen vireille.

      Minä en luota hänen yhtään enkä voi millään harrastaa seksiä hänen kanssaan. Ällöttävää!!!

      • petettymyös

        Ymmärrän täysin ratkaisusi ja se on oikea, koska siihen olet päätynyt. On todella vaikea, ellei mahdotonta luottaa, jos on valehdellut aiemminkin ja jos valehtelu on liittynyt muihinkin asioihin, kuin pelkästään pettämiseen. Sanoit, että he ovat 10 vuotta pitäneet yhteyttä ja kyllä se jää mietityttämään, miten monta kertaa tuona aikana on jotain salailtu ja valehdeltu, mitä kaikkea on tapahtunut ja milloin. Kuka pystyy luottamaan sellaisen vakuutteluun, kenellä on taipumus valehdella asioista omaksi edukseen. Totuus jää todennäköisesti ikuiseksi salaisuudeksi, näin epäilen vahvasti.

        Elämä on varmasti antoisampaa, kokonaisempaa, nautittavampaa ja seesteisempää ilman valehtelevaa ja pettävää kumppania. Voimia sinulle raskaaseen tilanteeseen.


      • Minävaaan

        Harrastitteko sitä seksiä ennen kuin pettäminen tuli ilmi? Oliko teillä läheisyyttä ja arvostusta suhteessa? Olitko kiinnostunut miehesi elämästä ja tunteista?
        Siinä muutama hyvä kysymys mistä kannattaa lähteä liikkeelle..


      • elämänikävätpuolet
        Minävaaan kirjoitti:

        Harrastitteko sitä seksiä ennen kuin pettäminen tuli ilmi? Oliko teillä läheisyyttä ja arvostusta suhteessa? Olitko kiinnostunut miehesi elämästä ja tunteista?
        Siinä muutama hyvä kysymys mistä kannattaa lähteä liikkeelle..

        Pidän hassuna seksi kysymystä, siksi että omassa tapauksessa sekstattiin koko ajan, vaikkakin hän valehteli kakkoselle olleensa 10 v puutteessa, kuin myös senkin, että huudan ja tiuskin hänelle koko ajan. . Ainoastaan oli puutteessa ne sairaalajaksot, jotka olin sairaalassa ja toipumisajan sen jälkeen, ei muuta, huutaminen ja hänen haukkuminen ei ole kuulunut koskaan repertuaariin. Tämänkin esitti hienosti kakkoselle, kun sattumalta soitin, kun kakkonen istui omistamassani autossa apukuskina. Oli mieheltä kyllä taitava esitys, ei ihme, että meni lankaan, sillä kun auton ovi kopsahti kiinni ja kakkonen poistui autosta, muuttui miehen ääni kuin taikaiskusta aivan toiseen ääripäähän eli lässytysosastolle. Suosittelin ehdottomasti hakemaan teatterikorkeaan, niin loistavaa näyttelytyötä oli.


    • elämää10

      Pettäminen on halpamainen teko, luottamuksen palauttaminen on todella vaikeaa, lähes mahdotonta. Erohakemuksen lähettämisen jälkeen tunteet jyllää todella voimakkaasti, mutta
      nyt tarvitaan kärsivällisyyttä, vaikka se tuntuu mahdottomalta.

      Nyt olet tilanteessa jossa voit vaikuttaa oman ja lasten tulevaisuuteen todella paljon. Haukkumisella/moittimisella voi saada paljon pahaa aikaan ja siitä kärsii aina myös lapset.
      Tiedän että hiljaa oleminen on todella vaikeaa, kun tuntee valloo ja muut eronneet kertovat omia traagisia kokemuksia miehistä.

      Vertaistuki on elintärkeää, mutta jos se ainoastaan kasvattaa vihaa, on se väärää. Koska kaikki liitot ovat erillaisia ja se tietää ainoastaan puolisot keskenään. On todella puhdistavaa kun saa haukkuaja kertoa kärsimyksistään muille kohtalon toveseille, mutta jos vertaistukijat kertovat mitä sinun on tehtävä, ollaan väärillä jäljillä.

      Kun erosimme meillä oli hyvät puhevälit ja asioista pääsimme pitkälti sopuun, molemmat saivat kertoa mielipiteensä asioista. Mutta kun tuli hyvät eroneet ystävät mukaan kuvioihin, kaikista jo sovituista asioista tuli uudestaan hirveä riita, vaikka hän oli lähes itse saanut päättä miten asiat olisivat menneet.

      Koirat haukkuu ja karavaani kulkee, ole sinä se karavaani joka jatkaa elämää, oli päätöksesi mikä tahansa.

      Voimia ja malttia sinulle

      • varoneuvonantajia

        Kirjoituksessasi on todellä tärkeä huomio, mikä useimpien pitäisi havaita eli "On todella puhdistavaa kun saa haukkuaja kertoa kärsimyksistään muille kohtalon toveseille, mutta jos vertaistukijat kertovat mitä sinun on tehtävä, ollaan väärillä jäljillä."

        Kuinka usein ihminen heikkoudessaan haukkuu läheisensä jollekin ns. luotettavalle taholle ja oikein odottaa, että joku muu ratkaisee ja antaa neuvot ulkopuolelta? Tuhoontuomittu toimintatapa, koska tämä neuvonantaja on vain yksipuolisen kuulemansa tiedon varassa ja on todennäköistä, että omien pettymyksien ja kokemuksien vuoksi antaa neuvot, joilla tilanne menee vain tulehtuneemmaksi tai huonommaksi, mahdollisesti jopa umpisolmuun. Erityisesti pettäjämiesten ei koskaan pitäisi kuunnella niitä neuvoja petoskumppani kakkosiltaan, koska ne ovat aina tarkoitushakuisia ja usein juurikin nuo naiset ovat niin empaattisia ja sympaattisia, usein myös kovia neuvonantajia.

        Jos pystyy löytämään ihmisen, joka kuuntelee purkaukset ja antaa voimaa, mutta ei ohjasta ja opasta milläänmuotoa, voi olla iloinen tukipilaristaan.


    • Mitentyhmämies

      Todella on tyhmä se mies,joka sanoo,että lapset on tämän ulkopuolella ja heille haluaa pelkkää hyvää.Mutta samanaikaisesti on käynyt naimassa vierasta naista ja valehdellut kotona asiasta vaimolle vuosia ja samalla koko perheelle.Miten ihminen voi olla näin tyhmä? Edelleen lätkyttää ,että ajattelee vain lasten parasta.Kotona on hyvä vaimo ,ihanat lapset ,kaunis koti ja hän itse on rikkonut kaiken tämän sirpaleiksi. Siis talo ja hulppea paatti myyntiin ja ero-sitä saa, mitä tilaa.

    • tuskaasetuottaa

      Ap tunnistan hyvin tunteesi eroon liittyen. Itsellänikin ollut vastaavia tuntemuksia ahdistusta, surua, vihaa, unettomuutta, eikä helpota yhtään vaikka ei olekaan se jätetty. Kamalamman siitä tekee se, että kun on sovittu että korjataan ja yrität rakentaa luottamusta toiseen uudelleen ja jos sama tapahtuu taas. Minusta teidän ap tulee keskustella ja mielellään hakeutua terapiaan. Miehesi on hyvä ymmärtää mitä hän sinulle on tehnyt (kaikki ei tätä silti koskaan ymmärrä). Pala palalta rakentaa luottamusta tai toinen ikävä vaihtoehto on tietty, että kaikki murenee, mutta kokeilematta et voi tietää.

    • tyit

      Minuakin raivostuttaisi oikein huolella, jos tuo olisi tapahtunut minulle. Mutta se raivostuttaisi ja vihastuttaisi NIIN paljon, että ero olisi ainoa vaihtoehto - ja NIIN selkeä sellainen, etten olisi edes shokissa. Exänsä kanssa pettävä on lähinnä pelle. Siinä menisi kaikki arvostus nollaan ja miinuksellekin.

    • vihainenVaimo

      Kiitos oikein paljon kaikille hyvistä neuvoista! Minä olen saanut hyviä neuvoja ystäviltä. Kaikki eivät kuitenkaan olleet hyviä neuvonantajaa. Hyvä asia on se, että minä olen yrittänyt tehdä paljon töitä tämän suhteen eteen.

      Kyllä. Meillä on ollut intiimiä hetkiä pari kolme kertaa senkin jälkeen, mutta se ei auttanut yhtään. Jopa harmittaa, että meillä oli sellaisia hetkiä sen jälkeen.

      Niin kuin yksi teistä sanoi, tässä on mennyt kaikki arvostus vähintään nollaan. Minä olisin antanut ehkä anteeksi jos tämä oli tehty ihan tuntemattoman naisen kanssa.

      Muuten hän ei ole harrastanut seksiä hänen kanssaan (uskoisin), mutta on kirjoitellut hänelle hyvin intiimejä viestejä ja on soitellut hänelle. Viesti lukiessa tulee mieleen joku porno mieleen. Olisi varmasti harrastanut seksiä hänen kanssaan jos olisi asunut lähellä missä asutaan. Sen takia minua ei auta sellainen vastaus kuin" Hänhän ei ole harrastanut seksiä kuitenkaan"

      Minä olen varoittanut häntä monta vuotta (näytellyt sinkkua ja kirjoitellut tyhmiä jollekin aiemmin). Ei muuttunut. Saa nähdä miten hän pärjää nyt. Kyllä hän on ansainnut tämän. Sanoo rakastavansa, mutta teot kertovat enemmän kuin sanat.

      Minä en tavallaaan ole niin shokissa, mutta olen hyvin pettynyt ja katkera. Osa minun unelmistani ei tule toteutumaan esim. onnellinen ydinperhe. On monia asioita, joita ei ajattele silloin kun kaikki on hyvin. Melkein itkettää kun näen onnellisia pariskuntia.

    • takana_onnex_ja

      Voi sinua, anna pölyn laskeutua ja muutaman vuoden kuluttua on tosiasia, että olit poikkeuksellisen fiksu että kykenit viheltämöään pelin poikki. Kerkiät tapaamaan kunnon miehen, mutta vasta kun selvität itsellesi, että miksi menit moisen kanssa suhteeseen. Siksi toiseksi, JOS jatkat kanssaan, on tasan varmaa, että ero on edessäsi aivan samoista syistä kuin olisi nytkin. Mutta jos et ole vielä avannut silmiäsi, niin tuhlaa sitten kallista elämääsi kun et halua uskoa sitä, mitä on todellisuus tässä ihmissuhteessasi.

      PS Tämän on moni kokenut. tietää, mitä helvettiä se on, kun toinen ei oikeasti ole hyvä kumppani, mutta ei haluta katsoa totuutta silmiin. Siinä tuhlaantuu vuosia. sitten joskus ei voi uskoa todeksi, miten on ollut niin tyhmä, että jatkoi, vaikka oli selvä tapaus.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe