Golfpisteen keskustelupalsta

persmonni

Golfpisteen keskustelupalstalla on aloitettu voimakas sensurointi. Kolme kirjoittajaa on valittu sensoreiksi. Heidän kirjoitteluakun arvostelee, niin kirjoituskieltoa napsahtaa. Sopii hyvin golfin etikettiin.

9

3227

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Varmaan mikään laji ei kerää niin paljon arvostelua kuin golf. Ja juuri niiltä, jotka eivät lajista tiedä mitään. Kaikki "asiantuntemus" perustuu mutuun.

  • Mutumutu

   Golf on erittäin hölmö "urheilulaji". Perustelut; vie paljon tilaa, tuhoaa tarpeettomasti luontoa, ei kehitä mitään, vertauksena autourheilu, jonka voidaan ajatella kehittävän teknologiaa moottoreiden, aerodynaamikon osalta.
   Jos joku on hyvä golffissa, niin mitä sillä on merkitystä ihmiskunnalle, siis positiivisia merkityksiä.

   • dsflkjs

    Noilla perusteilla aika moni harrastus on hölmö.


   • Mikkelinsonni

    Kyllähän golfilla on tutkitusti paljonkin hyviä terveysvaikutuksia (pitää yllä koordinaatiota yms., polttaa kaloreita, sosiaalinen merkitys jne.). Taitaa ainakin Suomessa kaikilla kentillä olla ympäristöohjelma joten kentänhoto pyritään tekemään nykynormeilla mukaisesti kestävällä tavalla. Mukavaa siellä on sitä palloa hutkia!


  • persmonni

   Yänä päivänä kun golfpisteen keskustelupalstalla hiemankin arvostelee jonkun kenttäyhtiön toimintaa , niin golfpisteen persmonni puuttuu heti kirjoitteluun ja poistaa viestin. Toisin sanoen kirjoituksen pitää olla sellainen, että se vastaa kyseisen valvojan mielipidettä asista.

   • persmonni

    Palstalla on alettu sensoroimaan kirjoituksia ja kenttien tilanteista ei sallita keskustelua. Pyydetään kyselemään toimistolta. Kentällä on yli tuhat osakasta, eikö silloin asioista pitäisi rehellisesti tiedottaa sivustoilla, eikä pyytää soittamaan, varsinkaan, kun toimisto on kiinni talvella.


  • mukaansatempaava

   Löytyisikö ensi kesäksi hyvää golffi opettajaa Sinkku naiselle esimerkiksi Talmaan.

  • persmonni

   Kenttiä ei saa arvostella keskustelupalstoilla, koska ne mainostavat isolla rahalla palstan sivuilla. Eihän maksajaa saa arvostella.

  • Golphari

   Golfpiste.com on nykyisin golfliiton omistama ja keskustelu moderoidaan tietenkin liiton ja kenttäyhtiöitten etujen mukaisesti. Myös golfosakkeitten hintojen historiatiedot hintapyynneistä poistettiin, koska osakkeitten hinnat ovat laskeneet jopa negatiivisiksi ja olisi hyvä, jos potentiaalinen uusi ostaja ei ymmärtäisi mihin maksuvelvollisuuteen on rahansa sijoittamassa ja sitoutumassa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   36
   3509
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   3308
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   366
   2988
  4. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   61
   1468
  5. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   96
   1244
  6. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   1196
  7. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1193
  8. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   90
   1110
  9. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   282
   968
  Aihe