Golfpisteen keskustelupalsta

persmonni

Golfpisteen keskustelupalstalla on aloitettu voimakas sensurointi. Kolme kirjoittajaa on valittu sensoreiksi. Heidän kirjoitteluakun arvostelee, niin kirjoituskieltoa napsahtaa. Sopii hyvin golfin etikettiin.

9

3116

Vastaukset

 • Varmaan mikään laji ei kerää niin paljon arvostelua kuin golf. Ja juuri niiltä, jotka eivät lajista tiedä mitään. Kaikki "asiantuntemus" perustuu mutuun.

 • Golf on erittäin hölmö "urheilulaji". Perustelut; vie paljon tilaa, tuhoaa tarpeettomasti luontoa, ei kehitä mitään, vertauksena autourheilu, jonka voidaan ajatella kehittävän teknologiaa moottoreiden, aerodynaamikon osalta.
  Jos joku on hyvä golffissa, niin mitä sillä on merkitystä ihmiskunnalle, siis positiivisia merkityksiä.

  • Noilla perusteilla aika moni harrastus on hölmö.


  • Kyllähän golfilla on tutkitusti paljonkin hyviä terveysvaikutuksia (pitää yllä koordinaatiota yms., polttaa kaloreita, sosiaalinen merkitys jne.). Taitaa ainakin Suomessa kaikilla kentillä olla ympäristöohjelma joten kentänhoto pyritään tekemään nykynormeilla mukaisesti kestävällä tavalla. Mukavaa siellä on sitä palloa hutkia!


 • Yänä päivänä kun golfpisteen keskustelupalstalla hiemankin arvostelee jonkun kenttäyhtiön toimintaa , niin golfpisteen persmonni puuttuu heti kirjoitteluun ja poistaa viestin. Toisin sanoen kirjoituksen pitää olla sellainen, että se vastaa kyseisen valvojan mielipidettä asista.

  • Palstalla on alettu sensoroimaan kirjoituksia ja kenttien tilanteista ei sallita keskustelua. Pyydetään kyselemään toimistolta. Kentällä on yli tuhat osakasta, eikö silloin asioista pitäisi rehellisesti tiedottaa sivustoilla, eikä pyytää soittamaan, varsinkaan, kun toimisto on kiinni talvella.


 • Löytyisikö ensi kesäksi hyvää golffi opettajaa Sinkku naiselle esimerkiksi Talmaan.

 • Kenttiä ei saa arvostella keskustelupalstoilla, koska ne mainostavat isolla rahalla palstan sivuilla. Eihän maksajaa saa arvostella.

 • Golfpiste.com on nykyisin golfliiton omistama ja keskustelu moderoidaan tietenkin liiton ja kenttäyhtiöitten etujen mukaisesti. Myös golfosakkeitten hintojen historiatiedot hintapyynneistä poistettiin, koska osakkeitten hinnat ovat laskeneet jopa negatiivisiksi ja olisi hyvä, jos potentiaalinen uusi ostaja ei ymmärtäisi mihin maksuvelvollisuuteen on rahansa sijoittamassa ja sitoutumassa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3555
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1647
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1230