Vanhanen vai Huhtasaari ?

ennustusJAtunnustus

Kova kilpailu kannatuksesta tulevissa ressan vaaleissa, itse äänestän Saulia, joka tietenkin tulee voittamaan.
Seuraavista sijoista tuleekin sitten kilpailu, ehkä kakkosena on Haavisto, mutta kuka kolmantena?
Nyt ei olekkaan Väyrystä joka nosti Kepua reilulla 17%. Mitenkä suu pannaan jos kolmantena onkin Laura Huhtasaari mikä on hyvin todennäköistä.
Vanhaselle voikin tulla rökäletappio, koska nyt jo osa kepulaisista on siirtynyt Kokoomuksen leiriin, on hyvin luonnollista antaa äänet Saulille.
Onkin hyvin todennäköistä Keskustan, ja SDP taistelevat keskenään alhaisilla kannatusluvuilla.

7

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihankisamase

      Mitäpä sillä on merkitystä, ainoastaan ykkössija on se jolla on käytännön merkitys.

      • 96245

        Olihan viimevaaleissakin Niinistö selvyys resitentiksi,siitä huolimatta Väyrynen teki valtavan vaalityön, ja nosti Keskustan pinnalle saaden hyvän tuloksen, tuskimpa Vanhanen pääsee samaan.


      • höpönväyryset
        96245 kirjoitti:

        Olihan viimevaaleissakin Niinistö selvyys resitentiksi,siitä huolimatta Väyrynen teki valtavan vaalityön, ja nosti Keskustan pinnalle saaden hyvän tuloksen, tuskimpa Vanhanen pääsee samaan.

        Väyrynen mitään nostanut, kyllä se oli Sipilä joka kepun nosti. Väyrynen on vain muutamien hullujen sankari, ei löydy sille enää laajempaa kannatusta.


      • politiikan_tietäjä
        höpönväyryset kirjoitti:

        Väyrynen mitään nostanut, kyllä se oli Sipilä joka kepun nosti. Väyrynen on vain muutamien hullujen sankari, ei löydy sille enää laajempaa kannatusta.

        Väyrysen arvon huomaatte vaalien jälkeen. Väyrynen sai äänistä 17% mitä tulee saamaan Vanhanen, äänet jäävät alle 10% Huhtasaarikin tulee saamaan enemmän ääniä kuin Vanhanen. Tulee teillä Keput vielä Paavoa ikävä.


    • Kuunnelkaa-Lukekaa

      https://www.suomenuutiset.fi/nain-puhui-huhtasaari-rakkaat-suomalaiset-haluan-turvallisen-suomen-takaisin/
      LA 23.9.2017 Muokattu LA 23.9.2017 13:22
      Vastanimetyn presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren puhe puoluevaltuuston kokouksessa
      Arvoisat perussuomalaiset!
      Haluan kiittää luottamuksestanne ja tästä suuresta kunniasta olla ehdokkaana Suomen tasavallan presidentiksi aikana, jolloin Suomi täyttää sata vuotta. Teen parhaani, jotta voin palvella perussuomalaista liikettämme ja isänmaatamme.
      Arvoisat kuulijat, paikalla olevat median edustajat, rakkaat suomalaiset.
      Isäni teki vientikauppaa metsäteollisuuden palveluksessa noin 30 vuotta. Muistan hänen usein sanoneen: ”Suomi elää metsästä.” Viimeaikaisten tapahtumien myötä huomaamme olevamme tilanteessa, jossa meidän pitää käydä kysymässä Brysselistä: ”Saammeko elää metsästä?” Tämän kysymyksen äärelle jouduimme äsken, kun kaukana täältä tehtiin Suomen metsäteollisuuden kannalta kriittistä päätöstä metsien hiilinielujen laskentavasta.
      Kuvaavaa on, että me Suomessa emme pysty päättämään edes taloudellemme kaikkein kriittisimmistä asioista. Vaikka nyt pahimmalta vältyttiinkin, aina ei käy näin.
      Pariisin ilmastosopimuksen EU-sovellutus on Suomelle katastrofaalinen. Sopimuksessa ei sanallakaan mainita mitä sopimus maksaa tavalliselle ihmiselle. Palkalla ei tule toimeen. Ajaudutaan enenevässä määrin yhteiskunnan tukiluukulle. Omillaan sinnittelevä suomalaiset joutuvat kustantamaan perheensä lisäksi myös kasvavan tukiluukulle päätyvien joukon.
      Liikkumiseen ja asumiseen kohdistuvien ympäristöverojen korotusten seuraus on uskallettava sanoa ääneen. Suomalainen työ on uskallettava laittaa etusijalle.
      Suomen historiasta tiedämme, mitä on elää vieraan vallan alla. Vihervasemmisto on saanut EU:n liittovaltiosta uuden toteemin Neuvostoliiton tilalle.
      Vihreät liputtaa avoimesti ja kritiikittä EU:n liittovaltion puolesta. Myös muut puolueet hivuttavat maatamme vähitellen kohti liittovaltiota, vaikkeivät asiaa ääneen sano.
      EU on vienyt meiltä rajavalvonnan ja oman valuutan. Kaiken huipuksi olemme iso nettomaksaja, joka kantaa muiden euromaiden taloussotkuja hartioillaan.
      Liittovaltio etenee väjäämättä askel kerrallaan. Vähä vähältä EU romuttaa oikeutemme päättää itse. Suomen on johdonmukaisesti puolustettava läheisyysperiaatetta, suomeksi sanottuna: oma tupa oma lupa.
      Haluan päätösvallan takaisin Brysselistä.
      Rajavalvonta ei tarkoita sulkeutumista. Papereita voi ja pitää pyytää. Henkilöllisyyden tarkistaminen ei tee mistään paikasta itseensä käpertynyttä Pohjois-Koreaa, päinvastoin.
      Hyvät kuulijat,
      Haluan haastaa maamme nykyisen maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikan.
      EU on kyvytön estämään hallitsematonta, laajamittaista muuttoliikettä. Jostain syystä tämän asian toteaminen ääneen on radikaalia, vaikka sen ei pitäisi olla. Järjettömyyksien kyseenalaistamisen pitäisi kuulua normaaliin politiikkaan.
      Suomi on meille maailman tärkein maa. Miksi meidän pitäisi maahanmuutossa ja monikulttuurisuudessa käydä läpi sama erämaavaellus kuin Ruotsin?
      Suomalaiset ovat huolissaan sananvapaudesta. Se, että on eri mieltä, ei tarkoita, ettei puhuisi totta. Se, että on eri mieltä, ei oikeuta vihapuhe-syytöksiä. Yksi vallankäytön muoto on syyttää vihapuheesta, jotta ei tarvitse argumentoida.
      Jos sanojen varominen muodostuu yleiseksi tavaksi, sananvapaus on käytännössä mennyttä. Ja jos meillä ei ole sananvapautta, on hyvin vaikeaa pitää kiinni muistakaan vapauksista.
      Hallinto, joka yrittää kieltää kansalaisiaan moittimasta toimiaan, tietää itsekin toimivansa väärin. Juuri nyt Suomessa tarvitaan sananvapautta enemmän kuin pitkään aikaan.
      Haluan suomalaisille jälleen oikeuden puhua.
      Suomen ei tule hyväksyä pakollista taakanjakomekanismia maahanmuutossa. Schengen on aikansa elänyt. Schengen pitäisi lopettaa.
      Jos rajavalvontaa ei ole rajoilla, valvonta lisääntyy rajojen sisällä. Pariisissa on konepistoolimies metroasemalla, Helsingin Kampissakin heitä on jo nähty. Kun esteitä ei ole valtion rajoilla, esteet siirtyvät ostoskeskusten, kirkkojen, koulujen ja lopulta kotiemme eteen.
      Aiemmin vapaata liikkuvuutta vahvasti ajaneiden Saksan ja Ranskan mielestä sisärajavalvonta on sittenkin hyvä idea. He ovat pyytäneet EU:lta oikeutta pitkäkestoisiin rajatarkastuksiin.
      Supon mukaan Suomeen on juurtunut jihadistinen alamaailma. Radikaali-islamistiset järjestöt elävät omien normiensa ja sääntöjensä mukaan lain ulkopuolella.
      Näin sen ei tarvitsisi olla.
      Haluan turvallisen Suomen takaisin.
      Ulkopolitiikassa Suomen yleislinja tulee olla, että pysymme suurvaltojen ristiriitojen ulkopuolella. Meidän tulee säilyttää vahva kansallinen puolustuksemme.
      Suomen pitää ajatella ennen muuta Suomen kansallista etua ja jatkuvasti ponnistella viennin eteen. Suomen ei tule hyväksyä epäsuotuisia kansainvälisiä sopimuksia. Rajojen valvonta ja itsemääräämisoikeuden ylläpitäminen ovat imagoa tärkeämpiä. Tämä

    • Persuitexit

      Sauli on ykkönen, siitä ei ole epäselvyyttä. Huhtasaari voi olla jopa kakkanen tässä kisassa. Maahanmuutto ja sen estely tuo kannatusta Persuehdokkaalle.

    • LapinKusijulli

      Presidenti kun panee omaa kummilastansa, naimisissakin sen kanssa. Olisko Idi Amin tai joku muu ehdolla?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      27
      3633
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      293
      3448
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      30
      2288
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      34
      2080
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      133
      2002
    6. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      120
      1751
    7. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      47
      1619
    8. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1480
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1353
    10. Väliämme on noin 6 km

      Niin lähellä ja niin kaukana. Sinä olet kotona, minä olen kotona. Olet jo unessa. Mutta kun herään, olet jo töissä ja vä
      Ikävä
      9
      1223
    Aihe